Въпрос към жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121602)
 Любов и изневяра (29819)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21920)
 Семейство (6491)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7320)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1742)
 Други (18634)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос към жените
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 2232 пъти
Здравейте, от скоро имам сексуални контакти и все още нямам достатъчно опит и увереност. По въпроса, който ме интересувам съм говорил само с две жени до сега и мненията ви ще са ми много полезна за напред.

Интересно ми е ако имате партньор, който ви привлича сексуално, желае ви непрекъснато и ви кара да се чувствате много възбудена, но свръшва бързо, кои тактики биха ви доставяли удоволствие така, че да се компенсира този проблем и той да бъде повод за разнообразяване на начините за досавяне на удоволствие.

Обичате ли да ви лижат? Фистинг? Секс играчки? Харесвате ли определени сексуални игри и тн. ... ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: accfbc6054
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Пий алкохол и ще свършваш доста по бавно.Ето ти най-лесното решение.Но не се напивай много че може и да не успееш да свършиш.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: fbb8534cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Интересно и за мен. Аз съм на 35г семеен мъж. Също свършвам много бързо и жена ми остава не задоволена. А ми е интересно как да продължа за да свърши и тя.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: f6205354b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   За по-голямо удоволствие на жената, а и за на теб самия, има няколко изпитани начина:

1. Здраво лизане по повод и без повод по няколко пъти в денонощието. Като видиш да мие чиниите, хващаш я и я изнасилваш с език, а после ти ги измиваш и двамата сте доволни. Единственото лошо на това е, че после на жената често ще ѝ се иска да мие чинии и ще хабите вода и "Веро" като за световно. :) Но пък си заслужава. Лизането първо трябва да е нежно и бавно, докато перличката ѝ се навлажни и стане чувствителна след 5-20 секунди, а после може и с по-енергични движения на езика. Това ще трябва да го съгласувате заедно, както тя го усеща най-добре.
Още повече ще ѝ хареса, ако овладееш и правилното стимулиране на Г-точката в същото време, докато работиш с езика по оголената с другата ръка перличка (а може и тя да си я оголи). Движенията ти около Г-точката следва да бъдат подобни на това, сякаш с показалеца и средния пръст сочиш на някого да дойде към теб. Повечето жени харесват точно така с два пръста, макар че на някои може и един да им е достатъчен. Лесно ще откриеш точното място на Г-точката - тя обикновено се намира там, където като бръкнеш във влагалището, откъм предната стена ще усетиш грапава област, наподобяваща на пипане котешко езиче.
Естествено, трябва да си с добре изрязани и заоблени с пила нокти, без остри ръбове, т.е. не трябва да си ги изрязал точно преди това, защото тогава дращят най-много и може да докараш болка на жената! Също така, бъди със старателно измити ръце непосредствено преди започване на действието, тъй като женското влагалище е силно киселинна среда, в която присъстват различни полезни бактерии, но също и някои вредни такива и трябва да се грижиш за здравословното състояние на жената, която ти се е доверила да вършиш тези сладки пакости с нея.

2. Първо лижи жената, а после действай по тоя си начин както си му е редът. Така хем ще си възбуден известно време преди същинското действие, хем после ще си още по-набрал желание. Но внимавай, защото твърде дългото отлагане може да доведе до неспособност да свършиш после. "Самолетът" ти излита точно защото сърцето бие с ускорен ритъм и продължителната възбуда без свършване може да те изтощи по време на лизането, дори и да не си започнал още с другото занятие. Може да я лижеш 15-30 минути - по твоя преценка как ще се чувстваш после.

3. Полетът със "самолета" ти да е с по-бавни движения, така че да не свършва за твърде кратко време. На теб също би трябвало така да ти хареса повече, а накрая може и да е по-грубо и докрай. Някои жени харесват точно тази поредица от постепенно увеличаващи се усещания.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 8db6a01c8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   До №3
Е на 35г и не знаеш как да е свършиш. Подготви я пред да влезеш в нея. Имаш език, използвай пръстите във вагината. Възбуди я до n-та степен и малко преди да свърши и влизаш с пениса във вагината и. Така до минутка е свършила.
Успех и да пишеш дали е станало.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 26ff1acaea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Кунили... кулини.... абе, лизане на п*тка, стимулиране с пръсти, галене, петинг, такива неща. Всяка жена е различна. Предразположете жените си (с нежност) и ги питайте. Някои жени ни е срам, но като ни предразположат, си казваме. Може да питате и в Месинджър. Приложението не е за тези неща, но за свити и срамежливи хора е идеално решение.
Някъде бях попаднала на някакви, бих казала, добри описания за лизане. Беше някакъв сайт с добри обяснения, но на английски. Ако някой се интересува, може да се пробвам да го търся.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 30809e4441
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Към 1,ако се напие мниго, секс въобще няма да има

 
  ... горе^
преди: 2 години, 29 дни
hash: fbb8534cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Семеина на43г. Но без много сексуален извън брачен опит. Наи бързо се възбуждам, чрез целувки в интимната област. И понеже мъжът ми винаги има желание. Въпреки, че е на 51г.Го прави, даже по някога свършва още до като ме целува. Но най ми е хубаво при дълбоко проникване.

 
  ...
преди: 2 години, 29 дни
hash: 2e18fd022a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Никога не съм била с някой, който свършва бързо. С приятеля ми всеки ден го правим, но и всяка вечер пробваме някоя нова секс поза. Свирки, анален, вагинален, играчки, пози, бельо, лизане, тройка сме правили с един приятел. Съвети, може би да пийнете малко, тя да си сложи някое по-така бельо, пък може направо голи да се съблечете, после може с вибратора да си поиграете малко, белезници. Мръснишки действайте.

 
  ...
преди: 2 години, 27 дни
hash: 268e8f71ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Просто е, докато ебеш не мисли за ебането.
Мисли за нещо неприятно, така възбудата ти преминава до ниво усещане. Психиката ти е тази, която те води до крахът.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 19 дни
hash: 73129f1280
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Моят приятел свършва по-бързо понякога и тогава ме свършва с език и пръсти. Понякога и играчки.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker