Липса на сексуален живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Липса на сексуален живот
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 1524 пъти
Здравейте,

Пише ви един мъж на 28 години. Аз съм човек, който през живота си е имал едва няколко опита за сексуален контакт с момиче-всичките неуспешни. Когато съм се опитвал да го правя, просто съм си казвал че няма да и оправдая очакванията и акъла ми е някъде другаде през това време.
Резултатът-в началото слаба, после никаква ерекция. От доста време насам ми прави впечатление, че дори не мога да получа продължителна ерекция. Нямам никакви възможности за секс, нямам приятелка, имах едни отношения с една, но в леглото бях пълен провал.
Денят ми минава така _ от 8 до 5 работа после вкъщи лежа. От време на време излизам с приятели, върша си ежедневните неща, но сексът липсва в моя живот.

Не знам как да флиртувам с една жена, не разбирам как успяват другите мъже, в какво се крие същината на нещата? Мен все ме приемат за приятелче, опитах с една колежка, посрещнах я на летището с цветя неочаквано, тя се уплаши и каза че всичко за което сме си говорили, са бъзици в офиса.

Имам ниска самооценка за себе си, щом нещата опират до интимност и съм много страхлив.

Бих се радвал да прочета различни отзиви...

Това е от мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: 1454598790
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Пий фитнес добавки за повишаване на тестостерона, за да оправиш ерекцията, ходи на фитнес, за да изглеждаш добре, сваляй момичета по дискотеките и басейните, докато си млад.

А с нежност можеш да впечатлиш само разни интелигентни и романтични момиченца между 16 и 20, както и жените над 35, да речем. Тия между 20 и 30 са масово по садо-мазото и извращенията в днешно време. Много ми е ниско мнението за тях.
Това ми е впечатлението като мъж на 31 години.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: a041e53757
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Имаш ли някакви травми от детството, подтиснати мисли?

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 7c69e06ca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Грозен ли си? Мускули и пари тогава - колкото повече, толкова по-добре.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 3bbbb7206f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Номер 1 добре ти го е казал, но не точно. Не да се назобваш, ами просто си изследвай хормоните, иди на ендокринолог. Това в даден момент да си се притеснявал - ок, но да не ти става изобщо, не е окей. Лежането на дивана, малкото движение, ниската самооценка, всичко това са признаци, че имаш хормонален дисбаланс. Ако не го оправиш, ще си живееш, де, но семейство и жена няма да видиш. Още имаш време, така че действа. Ако имаш кила за сваляне - започвай. Както и с движение, тренировка. Също, изследвай си хормоните, но не само тестостерона. Иди на читав ендокринолог и той ще ти назначи изследванията. Скъпи са, не се плащат по каса, но по-добре го направи.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: c11ee2f1b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравейте,
Благодаря за отговорите до момента.
1) тръгнах на фитнес от март месец бях редовен до юни, но сега ще тръгна отново. Изследвах си тестостерона в границите е.
2) амии аз докато не станах студент нямах почти контакти с жени. Детството си го прекарах в игри с момчета на моята възраст дори не помня да съм имал ученическа любов

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 457dce13e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Първо трябва да си оправиш самочувствието. Намери си някакво хоби - даже най-добре 2-3 неща които те правят щастлив. След като се чувстваш добре и сам, имаш самочувствие и не си "страхлив" може да пробваш в свалките с жените. Понякога се получава от самосебе си, без да е необходимо нещо специално - зависи от човека насреща. Преди самия секс си има и други неща през които се минава, както знаеш - целувки, преглъдки, нежност и т.н. Ако е с човек към когото имаш чувства тогава на дали ще имаш проблем с ерекцията.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: b6da988a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Взимай Трибулус за ерекцията и малко фитнесче и няма да може да ти падне патката. Ще се пръсне! Пък флирт... Аз лично ги бвзикам момичетата, пиша си с тях 1-2 дена и директно я каня на вечеря или на плажче. С колежки стават най - лесно нещата. Друг лесен вариант е да се запишеш на танци. Там има 20 момичета и 2-3 момчета. Шанса ти е голям.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 150d5661d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Доближавам се до коментар едно, но с малко по-различна посока.
Зарежи романтиката, игрите и всички тия излишни филми.
Отиди при някоя платена газелка няколко пъти, после ще ти е през дедовия за свалки и вниманието на жените. Безспорен факт е, че масово се впечатляват от мъже, които изобщо не им обръщат внимание. Аз тогава не вярвах, ама се уверих преди няколко години. Поддържай една сравнително добра физика, без излишни релефи и зобене, но с малък процент мазнини. Става въпрос, че не е ок да имаш забележителен корем все едно си глътнал топка, но и не е нужно да правиш плочки. Това е гаранция за успех, послушай ме.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker