Болка при първия път /само, че отзад/ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Болка при първия път /само, че отзад/
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 4096 пъти
Здравейте, мили жени! Жена ми никога не е правила анален секс, има желание, но се страхува много от болката първия път. Бихте ли описали, как беше при вас, каква болка изпитахте, как се съгласихте. Надявам се, след като прочете мнения на правили го жени, това да и помогне. На 27 год е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: 8e4556acdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Докторе, боли ме дупето.
Къде по-точно?
На входа.
Докато му викаш "вход"
... все ще те боли!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 18e628c5fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Слушай, брат. Колко е приятен/боли първия (че и всеки следващ) анален секс не варира само от жена на жена и как и е позиционирана матката (затова някои жени много го харесват и свършват, ако така им е ориентиран органа, че да го стимулираш като проникваш) Супер гигантски фактор е ти да знаеш какво и как да правиш. Естествено като за начало е психологическата част - тя трябва да вярва, че няма да си правиш кефа без да ти дреме как е тя, а ще си бавен, нежен и внимателен колкото има нужда да си и че ако каже по-бавно ше си по-бавен, ако каже спри, ще спреш, за да почине малко или ако иска да спрете ще спрете нацяло. Също не е лошо да и влезе в главата, че колкото повече мисли, че ще боли - толкова повече ще и се свива органа (защото има 2 сфинктера и само единия се контролира съзнателно) и съответно наистина ще е по-некомфортно. Последния психологически елемент е да си напомня, че много, ама много жени го обожават и им е приятно на максимум. Щом, казваш, че има желание - фокусирайте се на това, нека си го представя, нека го иска и да очаква приятното, което да я възбужда и тялото и само ще отговори и ще ви помогне да си изкарате супер.
После естествено физическото - Целувки и галене по тялото много преди да си и докоснал дупето, ако трябва 1 час докато се възбуди и отпусне, после кремче/лубрикант на 1 пръст и само игра покрай ануса и без да го вкарваш кой знае колко - жените определено могат да изпитват дори оргазмично удоволствие от игра около ануса и на входа на ануса така, че усещай я, усещай го и колкото време трябва я подготвяй така докато целувките си продължават и тялото и само ще се отпусна като усети, че нищо бързащи или внезапно няма да се случва и че това всъщност е много приятно. След тези процеси можете да добавите и допълнителната стъпка на бът плъг или някакво малко разширителче, което да вкарате бавно и да постои, за да и свикне дупето да е леко разширено. Най-важното нещо в абсолютно целия процес е да ползвате много лубрикант или кремче, наистина помага на влизането и на спокойното усещане и няма болезнено триене от сухота. Недейте излива литри все пак, особено вътре в нея, защото един от подсъзнателните механизми на дупето е да се свива, ако осеща, че тече - все пак това му е функцията да не позволява това да се случва. Финално, момичето е добре да е ходило по нужда преди това и ако може да си направи клизма, много е лесно и елиминира притесненията и че ще си намериш приятелче, докато се разхождаш вътре. Наистина може да и помогне да се отпусне, ако поне за това не мисли толкова.
И помнете - най-важно е желанието, щом него има и тя го иска, другото е до правилно изпълнение и можете да имате невероятен анален сексуален живот като толкова много други хора. Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5d5e008e91
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Моят съвет е-да спреш да я убеждаваш, само защото ти имаш желание за това. Тя щом се страхува -значи, не е тя тая с желанието, а ти.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4a0f03059d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Алкохол. След това да свърши по нормалния начин. Ако не ти се поти и искаш да пазиш сили за задника, с ръчичка я оправи. И не почваш веднага, щом го набуташ. Изваждаш задължително! После пак мушкаш, държиш няколко секунди и вадиш бавно. На четвъртия път чак почваш да клатиш. Най-голямата простотия е да ебеш веднага, щом си го вкарал.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c0e55bac4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   След като жена ти никога не е правила анален секс как тя знае, че ще има болка първия път. Ти наистина ли мислиш че тя никога не го е правила. Недей да й вярваш толкова много, тя те будалка и иска да изглежда скромна пред теб. Кой знае колко пъти го е приемала отзад, но пред теб трябва да изглежда неопитна. Блаженни са верующите.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7783e03282
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Има много по-убедителен начин да ѝ покажеш колко боли или не боли. Купуваш един страпон и жена ти те почва с него. Ще види по реакцията ти дали боли и не.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 521fdd6f06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Жена съм и не бих го правила. Не мисля, че ще ми хареса. Чувала съм, че има и рискове за здравето.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 8b1c02c72f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   7, ти май редовно обичаш да плашиш мъжете тук със собствения им гъз? Много преди да попадна на съветите ти съм го правил точно за да знам за какво става дума. Разширявал съм се по съвети от мрежата на наистина вещи "в занаята". И е точно така: има известна болка (може да е и доста силна при "бързане"), но после е поносимо. Не съм изпитал никакво удоволствие. Правих го от любопитство и за да знам реално как е. Не бих си поискал отзад, но ако дамата го желае - не бих отказал. Правил съм го, но не ми е било по-хубаво. Тясно... ама само по сфинктера. След него си в нищото. Нещо като чикия с два пръста. Та, които имат желание - да си опитат. Може и да им хареса. Важно е - и на двамата! Когато това (а и всичко друго в живота) допада само на единия, хармонията на двойката не е пълна. Е, тя почти никога и не е...

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4bbc2b7e2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Болката не е само първият път, а всеки път в началото на акта :) То не е като при вагинален секс - само първият път :) Не я боли, просто й е гадно и гнусно още, не намира напълно смисъл в това нещо и се колебае дали изобщо трябва и иска да го прави. Въпрос на психическа настройка е, не на физическа

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f82a59e673
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   ,,В началото е трудно/боли/,после се свиква"- Тодор Колев,в,,Опасен чар"

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 525d9474a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз съм момче 29 но не страдам от комплекси и мога да кажа че съм си вкарвал в моя доста рядко ми се е искало да правя това, така знам какво е. Но искам с жена, да поясня. Свиква се. Като свикнеш с нещо като не много дебела краставица, няма никакъв проблем. Ако някоя иска да експериментира с мен в моя с нещо или аз в нея да сподели :)

Подробности за как се отпуска само при желание за мен, занаят да не споделям хах

Много обичам анални неща и орални и директно в жената

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6c287579a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Сигурен ли си, че и е за първи път? Аз с всяко ново гадже бях девствена отзад, сериозно. Не можех да кажа "чукали са ме отзад". Всеки път симулирах невинност. Мъжът ми и сега е горд, че ми е разпечатал дупето. Милият, колко е наивен! ж43

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6013ce3cfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Към 14... и аз така мисля... моята жена също е на 43 и ме е убеждавала че никой никога до сега не бил посягал на дупето и... и аз съм първи там, ама се кефи яко като я почна ( разбира се има подготовка на дупето обичам да я лижа а тя направо откача ) обикновенно на 2 тек, помпам като побъркан и на нея и е кеф... дали съм първия а хахахаха, но си трая нека смята че ме е финтирала с това...

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6c287579a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Убеден съм, че и моята жена ме е излъгала за отзад, че съм и първия. Но то при нас е взаимно, аз също я излъгах, че за първи път чукам отзад.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6c287579a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   до 16 То ако почнем да си казваме какво сме правили преди брака, моят мъж ще се разведе с мен.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6013ce3cfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До 17... ХАХАХ има нещо вярно в това но не разбирам друго защо и какъв е смисъла ако наистина си намерил човека за теб защо не използваш наученото до момента и не се опиташ да си доставите максимално удоволствие от секса и времето прекарано заедно.... лъжеш го ама аз за пръв път тука в дупето ама то аз съм правила свирки 1-2 пъти тя изгълтала един футболен отбор деца... ама иначе аз не духам... аз примерно нямам такива задръжки ползвам всички научени и видени техники като чукам, защото искам да жената с мен да и е максимално яко.... не мога да кажа че имам 100% успех но за мен е факт че с която съм бил... ме е търсила пак, нямам предвид чукане за една вечер въпреки че и такива са ме търсили не малко след това. Хич не блестя с някави страшни размери на инструмента бих казал че съм среден размер... и затова го отдавам на фака че съм всеотдаен в секса

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 595f3118fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   до 17 Съгласна съм с теб. Честно казано и аз моя леко го излъгах, че съм девствена отзад.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker