Секс на вилата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс на вилата
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 6234 пъти
Привет. Моята най-добра приятелка ме покани на тяхната вила за уикенда. Момиче на 16 съм. Приятелката ми дойде у нас заедно с техните да питат мама дали ще ме пусне. Тя се съгласи и така в петък след обяд събрахме багажа и тръгнахме. Мястото им е в едно село близо до нашия град. По пътя спряхме в едно село по пътя и майката на приятелката ми слезе и каза че отива да сготви на нейните родители и после ще дойде. След малко и ние пристигнахме... беше малка къща сред зеленина и голям двор. Много ми хареса. Свалихме багажа и се настанихме. Таткото на приятелката ми каза че има да свърши някаква работа, остави ни храна и напитки и си тръгна.
Бях изненадана че останахме сами и ще се забавляваме. Зад къщата имаше надуваем басейн и два големи дървени шезлонга. Веднага Галя... приятелката ми предложи да се изкъпем и да се печеме аз не знаех за тия екстри и не си бях взела бански. Но пък беше горещо и реших че като сме сами може по гащи и потник. Галя се засмя като ме видя и ми каза да не се притеснявам че няма кой да ни види. Тя се съблече чисто гола и започна да се маже с плажно масло. Аз съм по срамежлива и останах по прашки. Г. започна и мен да маже и ми стана някак много палаво. Мажеше ме нежно и започна да ми мачка гърдите... беше ми неестествено но много възбуждащо. Влязохме в басейна пръскахме се играхме и Г. по някое време ми задърпа и прегръща... и не разбрах как ме целуна веднъж после пак и усетих ръката и как се плъзна по корема надолу. Почувствах пръстите и в мен изпаднах в шок и възбуда. Излязохме от басейна и Г. рязко ми свали пражките и ме накара да легна на дървения шезлонг заигра с език по срамните ми устна мачкане бедрата ми и циците. Полудях и на свой ред я стиснах за зърната. Нейните цици биха големи и стегнати... слънцето ни напече... и се унесохме в дрямка.. после съм заспала.
Събуди ме говор и като отворих очи видях бащата на Г. гол излизаше от басейна и дойде и седна до нас така че направо се допря до мен. Много се стреснах и потърсих нещо да се прикрие, а той се изсмя и вика... гол мъж не си ли виждала. Взе маслото и почна да ни маже и двете. Бях умряла от страх и притеснение но и от възбуда и интерес. Кура му стана почти веднага и каза коя иска да го пипне
. сипа ми масло на дланта и вика намажи го. Ухилен аз трепереща а Г. се заливаше от смях. После се наведе хвана му кура с две ръце и го налапа. Не повярвах на видяното. Дъщеря да духа на баща си... после той се изправи коленичи пред мен разтвори ми бедрата и преди да реагирам ми засмуква путето... няколко минути бях в рая преди да усетя здрав тласък на кура му в мен изпищяха от болка и възбуда и преди да реагирам някак си започна да ме люшка. После чука Г. в дупето, после мен, пак нея и пак мен... Накара ни да коленичим пред него и след няколко движения ни обля лицата със сперма. Отидох в банята и под душа студена вода се мъчех да осъзная какво ми се случва.
После излязох на двора да си взема дрехите а те вече редяха масата за вечеря, направиха скара пихме алкохол... вечерта беше топла... всички бяхме голи.
Секса маратона продължи целия уикенд...
Бях уплашена стресната... не разбирах насилиха ли ме или беше с желание и интерес.
Мина месец от случката и Г. пак ме покани пак на вилата... Сега броя часовете до това което ме очаква... честно казано...
Не знам правилно ли е или не... но го искам... :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: d09c945db2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Еййй… а после майка ѝ и баща ѝ не се ли включиха? Барабар с бабата и дядото? това трябва да е в графа измислици. :D

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d09c945db2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   А, пак съм номер едно. Не бях дочела историята, но явно предвидих края. Следващия път включете и други роднини. Пробвайте и с животни. Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: cdc2871070
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако е реална историята, това си е чиста сексуална манипулация. Бащата очевидно е промил мозъка на дъщерята от малка да го задоволява, а сега се възползват и от теб. На твоята възраст е нормално да ти се прави секс заради хормони, но не е редно да се случва по такъв начин без твоето съгласие да правят каквото им скимне. Колкото и да ти се иска, недей да ходиш на тази вила за да задоволяваш нагъл сексуален хищник, педофил и използвач

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: efa6317a3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Много измислица има тук. Момиче на 16 год. Отдоло естествена ли беше? А беше ли още девствена до тази случак?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: fef8de75bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   За какво ги пишете тия тъпи истории. Няма ли сега някой да дойде да наклепа бащата за стореното. Или сте лицемерни някоИ?

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1859416eb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Това точно е за измислени истории, не че сайтът е най-сериозният на света, но все пак си има категории за всичко.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 27c0111be1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Отивай пак, хич не се чуди. Само не разбрах какво стана с майката...

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 147a6f9aec
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Момче, когато пишеш от името на момиче, забрави за думи като кур и цици. Знаят какво означават, но едва ли ще ги използват в еротична безсмислица. Ще минат много години, преди да напишеш истински завладяващ еротичен разказ. Но и тогава пак нищо няма да ти се получи. За целта, освен всичко останало, трябва да научиш собственият си език. Щом не си го научил досега, едва ли това ще стане някога. Когато някой казва нещо, отделя се с пряка реч. Написаното освен да е еротично, трябва да звучи и автентично. Сега е като еротична фантасмагория на девственик.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7263e9d1ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Съгласен с номер 14. Обичам да чета секс разкази, но твоят е скучен, дори не си направих труда да го чета до края. Лато някаква хронология е и му липсва точно автентичност. Как да се възбуди човек, като поднесеното не може да го повярва? Драскачите в жълтите медии пишат по-увлекателно. Отделно заинтересувай се какво не ти е наред, че се увличаш по кръвосмешение - не е нормално.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2d57e2c5eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Напълно измислена история и автора е объркал разделите... Трябва да е в раздел "Измислени истории "

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a26e38e5fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   На мен ми хареса разказа. Стига сте го критикували. Да не би да можете по- добре?
Авторе- добре пишеш. Продължавай в същия дух.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: cf0d60491c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Във втора част се включват комшиите, а в трета едно магаре и две кучета от селото. Стандартен сюжет.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e121c79ff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   В епизод четири кметът на селото пристига и хубаво натакова всички присъстващи /все пак е политик, те са спецове в това/, заедно с оператори, осветители и прочее, отговарящи за филма. Съвсем скоро всичко приключва с неловко мълчание и бързо изнизване.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker