Картина на интимни части - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121338)
 Любов и изневяра (29743)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Картина на интимни части
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 2771 пъти
Здравейте,

Аз съм мъж на 34 и живея в къщата на гаджето ми, тя е художник и е много артистична личност.

Проблема е следния, цялата и къща е пълна с нейни голи самопортрети, а в хола точно до телевизора има огромна картина на нейната интимна част. Неудобно ми е като ни идват гости и съседи, не мога да поканя никой, изобщо не се чувствам комфортно. Майка ми идва за рождения ми ден (септември месец) и попита какво е това така уж с шега, а тя директно каза “в@гината ми”, умрях от срам.

Опитах се да говоря с нея, но тя твърдо отказа да ги свали.

Всячески се опитвам никой да не идва в нас заради това, а когато някой дойде винаги потъвам в земята от срам, не искам всички да гледат интимните части на приятелката ми. Иначе всичко друго между нас е перфектно, тя е невероятна жена.

Моля да съвет какво да и кажа за да ги свали?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6f33a6090a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   За нея не е излагане на "срамни" части, а изкуство. Щом не разбираш душата на човек на изкуствата, щом така се чувстваш... вие нямате бъдеще заедно. Продължавай да настояваш да махне своите произведения и ще махне скоро теб.
На практика искаш от нея да потисне креативността си, душата си, но ти не го разбираш.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 355a6094db
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Все пак е картина, а не снимка.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e1d0e34750
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Жалко, че имаш приятелка която е артист, а ти си нямаш и понятие от изкуство..

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 2f1db2f13b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Имаш си работа с артистка ексибиционистка. Или я приемаш или си тръгваш. Резервен вариант - викаш еко активистки да залеят вагината с доматен сос.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 8117607d5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Като е невероятна жена, не се опитвай да я променяш, защото няма да е такава. Или я приеми или я напусни! Ако е тази, която си мисля.. Да, невероятна е и бих я скъсал от ебане. Със сигурност и много други мъже. Няма от какво да те е срам, ти трябва да застанеш, като мъж пред избора си на приятелка и да я защитаваш и подкрепяш.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 96cd6c4fe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Здравейте, просто преместете картината във вашата спалня. Там поне ще пасва повече. В хола сложете друга от картините й.
Нека твори щом обича, но да има граници на приемливост и премерено излагане на дадени картини. Не може всичко да се слага в под черта изкуство, преминава границите на нормалност, става пошло.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c77d0ad42c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   За мен проблема е в теб, а не в нея. Срама и неудобството, които изпитваш от част на човешко тяло е твое изкривяване. Дори майка ти не я е било срам да попита, като много добре е видяла картината, самия й въпрос показва че майка ти завижда на смелостта и освободеността на приятелката ти и харесва това нейно качество, но ти страдаш. Гостите съседите и роднините приемат приятелката ти, такава каквато е с нейната "странност", а ти човека който уж я обича, искаш да я промениш да не изразява себе си в дома си.
Обичай жената до себе си такава каквато е, за мнението на чуждите хора не се притеснявай, тъй като не си влюбен в тях, техен е избора дали да свикнат с нейните "странности" и да ви уважават като двойка и да поддържате отношения, или прав им път, ще си живеете спокойно и без онези които имат изкривяването да не одобряват жена ти.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 695cdb580e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Аз имам един въпрос, вагината й красива ли е? Защото има много грозни вагини, които съм виждал и съм се отказвал от секс с такива жени. Ако вагината й е красива дори е приятно да я огледаш с кеф. Кажи й скъпа, много е красива и приятна за гледане вагината ти, нека и нашите гости да й се възхищават. Възхищавай и се и ти.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5c73f6678d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Еба си забавнате тема, чуйек! Разсмях се много, макар да не е смешно, нито.... арт...
Та, имаш два варианта, защото тя няма да си промени мнението и няма да ги махне. Сега ще наскачат феминистките, да ти кажат как това не е правилно, нейното тяло, нейната къща, ще си слага каквото иска. Но като изключиш тези истерички, вариантите са да приемеш или да бегаш, накратко. А, може би има трети. Аз бих си нарисувал оная работа, с едната ръка надървям(с извинение), с другата го рисувам. И ако ме заболи едната, понякога сменям ръцете... :D
Правя няколко "АРТ" картини на члена ми, естествено го правя малко по-голям отколкото е, няма да се излагаме, и слагам всички картини из стаите. Казвам ѝ, че съм се запалил по изкуството ѝ и съм го разбрал, и че искам да го споделям. Затова каня майка ѝ на гости, други роднини, приятелките ѝ най-вече. Може по социални мрежи да разпратя, където позволяват. Сипвам си едно малко и почвам да гледам сеир. Така ще я разбереш колко широко скроена е. Както един "ютубър" казваше, "ммм, скептичен съм"...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5c73f6678d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Номер 11 съм, не бях видял останалите коментари. Ето, нападнаха те, проблемът е в теб!!! :D:D
Моля, стани артистичен и вземи под внимание моя съвет! Ще е интересен социален експеримент, ако не друго. Или се съобрази с "АРТ" вагината ѝ и толкоз :)

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 86a6c4f1cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Картината надали е достоверна колкото снимка. Дали ще представи това като своята собствена вагина, вагината на съседката или просто женска вагина, то е ясно, че не е 1:1 с действителността. Не приемай буквално, че гостите ви виждат твърде много от личния ви живот и от тялото на приятелката ти, защото това не е така. Концентрирай се върху нещата, които обичаш в нея и гледай по-отгоре на нещата. Хората на изкуството са малко странни по принцип.
Ж/33

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 53e99b39af
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Аз бих бил ОК с подобно арт себеизразяване, ама стига да не дудне на всички - това е моята вагина, някак си това ми идва в повече:) Иначе ОК, рисува вагини, членове, абе нейна си работа, голотата продава, но с подчертаването, че това е НЕЙНАТА вагина вече прави нещата твърде интимни за широк кръг от хора, стига с този ексхибиционизъм, то е същото като да обикаляш блока гол с шлифер и да си показваш онази работа на съседите и преминаващите...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 79aab09ada
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Явно е жена с характер, която държи на себе си.
Ти, ако искаш да бъдеш в синхрон с човека, когото обичаш, не бива да я променяш. Иначе обричаш връзката си на фалит. Аз когато моята направи първият си авто портрет гол, го взех, поставих го в рамка и го закачих в салона. Майка ми като го видя, каза:
- Тази путка явно е последното ти постижение.
Казах ѝ едно да и приключих разговора. В последствие по мое желание жена ми си нарисува и путката, която последва първата картина. Сега по стените в хола има пет картини на тялото ѝ, голи. Сега подготвя една на която прави фелацио. Чакам с нетърпение да я завърши, че да я окача и нея. Интересно ми е как, ще реагира мама.
Хайде, не се подавай на ортодоксални утопии, жена ти е права. Приеми я такава каквато е.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ef8a49ce24
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   11, даже не е нужно да си мори ръцете - трябва да я убеди да го рисува тя. За да може той да си го поддържа на ниво... На мястото на автора бих й дал идеята да ни нарисува в акт. Ида ги сложи и тях в хола. И точно - да покани майка си за оценка. И приятелките си. И ако те обича - трябва да ти го нарисува наистина по-голям. Пък и да не се излага пред приятелките си като й идват на гости. Тогава вече дертовете ще са само нейни как да си го опази ;)

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b0e701c045
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Има една фраза " Картините са онези предмети, пред които са казани най-много глупости". Спри да се шокираш или поне да го показваш и да коментираш. Все едно няма нищо закачено по стените. Това, което е нарисувала и окачила нито е модерно някакво чудо невиждано, нито е оригинално. Погледай в нета малко Лушън Фройд или Егон Шиле, Паула Модерзон-Бекер и ще видиш, че вече е правено преди. Фрида Кало има един автопортрет от 1932г от болницата Хенри Форд. За тези се сещам в момента, но има и много други. Във всеки художник има известна доза нарцисизъм, самовлюбеност, както и желание да провокира публиката, да привлече вниманието по някакъв начин. А понякога рисуват себе си, просто защото не винаги има модел под ръка.
За мен провокацията на приятелката ти със закачените актови автопортрети (не се казва самопортрет) е доста евтина и наивна, но всеки е господар в дома си.
"Моля да съвет какво да и кажа за да ги свали? " Нищо не казвай. Няма смисъл, няма да те послуша. В един момент на нея ще ѝ омръзне, особено като няма вече реакция и ще ги смени с други. Предполагам, че цялото ѝ творчество не се състои само от изображения на собствената анатомия.
Въобще като искаш да си с човек на изкуството, почети малко, поинтересувай се, просто за да не говориш откровени нелепости и да се излагаш пред нея и приятелите ѝ. И знай, че тези хора са големи егоисти. Изкуството е самотно занимание и винаги има територия, която си е лично нейна и нямаш място в нея.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b4e43f76e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Според мен няма причина да се срамуваш. Това си е нейн избор и начин да изрази себе си. Само не разбрах как така на картината е вагината и? ! Да не би да имаш предвид вулвата? Има голяма разлика между вагина и вулва.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 878de98be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Едно време се плашехме от странния тип с шлифера, ходещ по улицата. Сега ни е страх да гостуваме в някоя къща, за да не се окаже, че собственичката редовно си рисува оная работа и после окачва картините по стените.

Но може и по-зле! Очаквам след време да почнат да си рисуват задника или каквото там решат, после да пускат лайвстрийм, на който да показват картината, а те да седят голи до нея. Двоен ексхибиционизъм му викам на това - сигурно ще го броят за две разтваряния на шлифера.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 70da6e602f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Най- добре такива като автора, н 11 и 18 въобще да не се занимават с жени или да си плащат на проститутки и да им мирна главата и на тях и на жените. Че пък н 18 да настоява, че ако го обича жената, ще му го нарисува мини комплексаря по- голям. Жалкари...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 974397f9c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Разсмях се от сърце. Докато се хилех, измислих аз какво бих направил. Ще нарисувам своя к*р и ще го окича до нейната вагина, или поне да окича един ползван презерватив, това ще е моята представа за изкуство.
Или с други думи с нейните камъни по нейната глава.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d5ee7089d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Брей че много изкуствоведи имало в този сайт :)))
За мен темата е фейк, но пък оригинален - провокира много "яки" изказвания. Да попитам: наистина ли ще се радвате ако собствената ви дъщеря го прави?

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 566d6671f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Номер 26, аз съм 11-ти. Може да е най-добре да не се занимаваме, ама аз вече имам от над 15 години с дете. Съвсем нормална и скучна, обича да чисти и готви, угажда на детето, за годините си е супер, без никакви модерни процедури и грим. И макар в други теми да съм я хулил, щото си има недостатъци, си е нормална жена. Не иска кученца, 20 котки, не си показва путката като АРТ, съвсем обикновен човек, който тра ла ла като вас биха презряли.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: eb9cbbf28e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Н 11/29 В голяма грешка си, като разсъждаваш за чужди възприятия през твоята призма. Че даже и "модерни процедури" ни прикачи ей така, щот' явно в твоята глава ги свързваш с хора, които непременно биха презряли тези, които нямат такива.
Какво ме вълнува мен, че твоята жена е избрала да бъде добра майка и домакиня? ! Чудесно за нея ако това е неин собствен избор и я прави щастлива. Но дори и така сам казваш, че често си я хулил тук, що така Ганьо? ! Имала недостатъци някакви, иначе добре изглежащата съпруга, добрата майка и домакиня? Бре, сигурно ти пък си перфектен, а? !
Тук темата е друга, авторът е избрал жена- човек на изкуствата. Не може, няма право да иска от нея да променя нещо, което е част от същността и!
Може свободно да си събере парцалките и да си търси друга, която няма да си излага "п•тката" както казваш ти!
Свободна воля се нарича! Никой не е длъжен да потиска същността си, да бъде друг в полза на който и да е човек помислил се за собственик на нечия душа!
Също съм човек на изкуствата, за твое успокоение (явно ти е важно) напълно био- никакви "модерни процедури" освен боядисана коса, с късмет за много добра генетика и 18 г вече с мъж, който още първата година разбра, че ако иска да е с мен- ще трябва да ме приеме такава- каквато съм. Не може да обича само как изглеждам или какво правя за него, ще трябва да обича и приема същността, която ме прави това, което съм. Иначе няма място в живота ми. Същото разбира се е реципрочно.
И двамата не сме перфекти за другият- много ясно! Но сме щастливи в собствените си кожи и никой от двамата не прави по- големи компромиси, от колкото би понесъл без да страда или чувства дискомфорт от това.
Може дори да си по- голям от мен, но нищо не си научил за хората и живота въобще- егоизма ти е в повече. Никой, който очаква другите да променят себе си в тяхна полза е щастлив- никога! Просто защото винаги има още нещо, което другите не са му/и доставили, свършили вместо него или за негово удоволствие!
А посочването на животинки като "негативна" нужда... само потвърждава завършен тип "Аз, Аз, моите нужди и задник" а те носят само позитивни емоции и изкарват от човека (който ги има) абсолютно безусловна любов, те спасяват човека, не е обратното. Но дотам няма да стигнеш явно, поне не в този живот...
Хайде със здраве!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 907b9e3335
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Авторее, било те срам да каниш хора, ама са картини бе човек. Едно приятелско семеиство като си взеха и оборудваха апартамент преди 10 години и хоп в едини ъгъл на гостната (не в спалнята а в гостната) в колонка пет рамкирани чернобели снимки на госпожата, дюс. А тя нито е хубавица нито фигура има, ама няма някой от компанията дето да не е наясно с всичките и подробности. На тях не им пука и досега си висят, пък вече второкласнича имат. Извадил си късмет с художничка а не с фотографка.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c2d4fb1eee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   32, те са картини, ама две неща:
1. може "Маестрото" да спести обясненията относно съдържанието им. Нито се намират в галерия, нито е задължително да го прави.

2. някога е било скандал да се рисуват голи жени или да се правят скулптури на такива. Обществото се е променило, но и в наши дни е нелепо някой да си нарисува половите органи и да ги окачи някъде! Съжалявам, девойката да почака още няколко десетилетия разврат и току-виж вече станало задължително! На тоя етап човекът е прав да се срамува. То си е все едно да поканиш гости и после да си събуеш гащите пред тях. Хората на изкуството така ли правят на партитата, които организират? Да знам, за да не ходя, когато ме поканят!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a66d93d0d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   Странни същества са хората, уж логични
Възмутени от картини с части от тялото лични
Да се срамува такъв ексхибиционист е задължително, казват
Иначе ще се подиграват, подхилкват, наказват

От женска вагина всички човеци излезли
А като срамна тайна я виждат, език похотливо изплезили
Порталът мистериозен през който живот се създава
В който вселената необятна една душа за човека дава

Човекът в низки инстинкти се оплел, ослепял
Красотата подарена от висшият дизайнер не прозрял
Чувството си за собственост не надраснял, не овладял
"Собствеността" си застрашена от чужди очи видял

Художничката освен жена, е и душа на създател
Срамни тайни няма тя, а до нея онзи мъж недорасъл
В къщата на гаджето си, пред майка си "умрял" от срам, твърди
Не поела художничката неговите комплекси, пред майка му да се снижи

Създателката да се нулира като артист не е съгласна
Своят дом и живот към неговите и на майка му нужди да напасва
Обиденият и засрамен от майка си мъжага
Май чехлите да си взема и обратно при мама

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 9a1bc627d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Значи авторе, не те е срам, че ти живееш при нея, а нямаш собствено жилище, ама те е срам от картините й? Ами купи си жилище и слагай каквото поискаш по стените!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5c73f6678d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   Ето, и за жилище го зачекнаха. Срамно е мъж да живее при жена, в нейния апартамент, но ако жена живее при мъж в неговия, че и не плаща сметки, не е срамно. То даже е много хубаво. Ограничавали ѝ правото на еди какво си... в случая да си окачва путката по стените :). Ами, педофилите също биват с ограничени права. Всичко, прекарано през моята призма е правилно, и всичко, което не ми харесва - неправилно. Така много от вас мислят.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9722bf9a68
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   37, в собственият си дом ще прави каквото си иска жената. И браво на нея, че на тънкия въпрос на майката е отговорила директно "вагината ми". Щот' нали майката не знае какво е и пита лицемерничко с цел да се почувства едва ли не неудобно жената.
Мама да си прибира обратно "мъжлето" и да си оцветява рисунки при нея.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b19764fea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Да ти се набива в очите женски полов орган, докато вечеряш, не е никак приятно. Говори за липса на желание да се съобразява с околните.
Колкото и да е изкуство, асоциациите, свързани с това могат да развалят апетита на всекиго. Поведението на въпросната художничка говори за скрити комплекси, демонстрация на полова принадлежност и отъждествяване на жената единствено с женски полов орган.
Женските гърди събуждат друга асоциация - бебетата се кърмят от тях и не се свързват с неприятни и отделителни телесни течности и секрети.
Макар и да е изкуство, когато идват гости на обяд или на вечеря, би трябвало сама да се сети и да премести картините в друга стая.
Мисля, . че художничката е Дияна Николова, по-известна като Дия Николова. През 2011, когато беше на 25 години беше направила такава изложба, имаше и риби във вагините. Сега вероятно е на 36 г. и вместо семейство има само приятел.
Подобно поведение рано или късно би отблъснало всеки сериозен мъж. Да заявява на всеослушание, че това е нейната вагина. На мен лично ми смърди на простотия.
Външно е хубава жена, но дълбоко се съмнявам, че става за семеен живот.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker