Мъже , съжалявате ли за това ?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъже , съжалявате ли за това ?!
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 2990 пъти
Тъй като за жените ума голямо значение и дълбочина к смисъл на кого се отдават за първо път у на кого дават най ценното, при мъжете не е така! Когато го закъсат на сухо до някаква възраст и не намерят глупачка която да им пусне, вземате мерки ( крайно грозни и неправилни ) и за да не останете по назад от останалите си поръчвате простотитка за първия си секс...
Интересно ми е да знам има ли мъже които са постъпили така небрежно и безразлично с мъжкото си достойнство за първият си път и дали по късно започват да съжаляват че са се унижили по този начин? ! Например когато вече сте по зрели открили любовта а мож ни вече създали семейство с деца? ! Съжалявате ли за тази си глупост? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 917a4dc025
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Бях на 14 и със наборите се разбрахме да излезем една вечер и да се напием и да си направим сефтето на проститутка. Въобще не съжалявам, но като цяло не съм го и мислил.. остана си един забавен спомен с приятелите, особено после като коментирахме кой, как се е представил

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 8983aebb93
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Научи се да пишеш първо, тогава вече задавай въпроси.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: eb59b7430f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Някаква кампания се провежда от разнислични жени, според мен срещу мъжете, които си поръчват проститутки. А в същото време все повечето жени заприличват на проститутки. Това е див оксиомрон. Да не би нормалните жени да предполагат, че освен препикано месо друго не могат да предложат, досущ като "колежките им" и се опитват всиячески да задържат кокала за себе си, колкото може повече.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f154769957
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Не съжалявам, напротив, първият път беше дори романтично, с момиче, с което излизах два месеца. И на нея и беше за първи път. По-скоро съжалявам за първия ми анален секс. Беше с една млада туркиня от шуменско. Каза, че е девствена и трябва да остане такава. Случи се в склада на магазина, в който работеше. Тя буквално ме натисна върху едни кашони, каза, че не издържа. Използва вазелин от тубичка. Беше ми много мизерно и битничско. Аз бях полулегнал, а тя върху мен. Михме се на някаква допотпна чешна, ужас!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ad534bd1cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Коя си ти, че да казваш кое е глупост и кое не е? Да не си съдя? Ти не можеш и да си представиш какво е да си мъж на над 18 години и всичките ти приятели да са правили секс, а само ти да не си. Причината не е от значение. Познавам момчета, които изобщо не бяха дебели или грозни, но бяха от по-скромните и скучни(не излизащи по дискотеки, пиещи алкохол, пушещи цигари и друсащи се) и нали се сещаш, че има и момичета такива, но и техния проблем е такъв, че са срамежливи и е не излизат много навън и не са контактни. Еми аз имам приятели, които го направиха и съм си говорил с тях и не съжаляват грам и няма за какво да съжаляват, защото и аз късно го направих за пръв път(на 19) и знам какво ми беше, даже и аз бях почнал да го обмислям, защото да си на такава възраст мъж/момче и да не си го правил започва да те срива психически и ментално и в всекидневния ти живот и няма какво да се лъжем, то си ти личи от километри, че не си го правил и това е още по-голям проблем с жените, защото жените от километри разбират, когато някои не е виждал пу***. Ти си жени, така че не говори за какво мъжете съжаляват и какво не, ако не бяхте такива крави и пускахте и на нормалните момчета/мъже, а не само на наркоманите и пияниците и пушещите трева и коз нямаше да се стига до такива работи.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6dcc7d5767
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ма моля ви преди да побликувате си прочитайте писанията. Ние тук не можем да ви гадаем, какво сте имали предвид.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1baa8b8aea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Не, и да съжаляваш какво от това? Няма как да върнеш времето и няма смисъл да се съжалява за глупости.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6552639d2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Не не съжалявам, ако не бяха проститутките щях да съм още девствен. А съм на 39. Благодарен съм, че ги има.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 467213bebf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Жена съм. Не виждам защо да е глупост? И защо да е унижение? Според мен може да се каже, че е полезно, тъй като помага на мъжа да преодолее "блокажа" си. Ще изчезне притеснението, ще му е по-лесно да се отпусне с жена. Така че защо не? Аз не виждам нищо срамно, а теб какво те бърка всъщност? Кой с коя бил спал, платена ли е, безплатна ли е?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b28e8ca845
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Вие жените кога ще се научите, че при вас е емоционалният момент? Някой по-емоционално момченце може да се депресира след секс с проститутка, но това ще е някакво изключение. За останалите дори няма да им пука след 1-2 дена, че са били с такава!

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 648555a45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   От темата разбрах единствено че авторката /авторът/ е леко неграмотен...

Аз лично не съжалявам. Човек се учи цял живот. Хората дето търсят "перфектния" /перфектната/ си умират сами ;)

М. 36г.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 928d496c44
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Номер 5 е много прав! Авторке, копирай си мнението му, запомни го и го разпространявай сред твоите приятелки, за да ви стане по-ясно на всички вас с подобно мислене.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 700034f109
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Като стида в маршрутките, аз съм сам в държавата на проститутките.
Любовта, лоялността, моногамията са най-големите блъфове на 21ви век. Оставете ги за филмите, че живота е само един при това кратък.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0d8353d12a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Аз се притеснявам от жените и не знам как да си поискам. Пък и тогава не знаех дали ще се справя първия път. Затова правих секс за пръв път чак на 25. Една позната се нави за 50 кинта. Но не беше проститутка. Просто беше закъсала за пари и аз и дадох. Беше отдавна. Тогава хубавите проститутки бяха 30 кинта. Дадох повече за да не е с проститутка. По- нататък си намерих гадже. Сега съм женен. Имам и дете. Първия път секса не ми хареса, но това май е най- добре похарчената педесетачка в живота ми. Отвори ми пътя нататък.
М45

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6505d15411
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Страшен въпрос, бате! "Мъже, съжалявате ли, че като сте на сухо, ходите по професионални проститутки вместо да чакате някоя непрофесионална проститутка да се обвърже с вас? " Разликата в наши дни е, че едните открито се рекламират като проститутки.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ba9f256bb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Като седите и ви е скучно, не можете ли да си запълните времето с нещо по-полезно и интересно, вместо да пишете глупави теми в Сподели? Какво му е толкова интересното кой с коя се ч*кал и какво е мислил след това? Защо ти е да го знаеш?
Подозирам, че тези теми с въпросите ги пуска все една и съща. Винаги използва фразата "Интересно ми е да знам... " То не бяха питания за анал секса, за близане и свирки, за първия път, всякакви интимни и съвсем лични неща!! Голямо любопитство, голям интерес да се рови в хорските чаршафи!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 396ad3e031
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Така и не можах да разбера, за какво очаквате жените да съжаляваме мъжете? За това, че следваме мъжката си природа ли? ! Ваша милост ли да чакаме да ни дойде на крака цял живот и заради вас да изпуснем стотици други кандидатки за секс? ! Еми сори, няма да стане. Ако мъжете разчитаме само на това, така ще си и умрем девствени. Колкото и да чакаме "специалната" тя няма да ни дойде сама на златен поднос, а животът е прекалено кратък, за да го пропиляваме в бездействие. Мъжкият нагон си е мъжки нагон и като ни натопорчат хормоните, изобщо не ни ебе с коя жена ще го правим. Важното е да го НАПРАВИМ. Казах го и в друга тема, за нас мъжете сексът е физиологична нужда от витално значение, необходима ни за да живеем също, като храненето, пиенето на вода, дишането и отделянето, не лигава прищявка и претенция, като при вас. Ама жените това никога няма да го разберете, защото сте презадоволени от избор на сексуални партньори и можете да свалите буквално всеки мъж от улицата само, като си свалите полата. Я да ви питам ако живеехте в Ислямския свят, където жената няма право на никакъв избор, и на 1 жена се полага точно по 1 мъж, дали щяхте така да се лигавите и капризничите, че и чак да си съставяте безкраен списък с N на брой претенции, какъв трябвало да бъде един "истински мъж"? !?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 40ea68050c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Не, не съжалявам!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: edc56384c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   При мен нямаше избор. Бях на 16, когато две приятелки на сестра ми, 20 годишни ме напиха и празниха вътре.
М36

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c057b9b5db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Съжалявам, не мога да върна времето назад.
Първия ми път беше с жената на един приятел, тя постоянно ми се гъзеше, чекнеше и опитваше по всевъзможен начин да ме накара да я е**а.
Тва продължи с години, когато вече бях озлобен и предаден от моят приятел реших да я е**, беше грешка, не заради тоя "приятел", а заради мен самия, щото нито я исках, нито бях с пълна ерекция.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0d8353d12a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Ако си станал вече на 25- 30 години и не си красив, нито имаш много пари, нито пък самочувствия (поради посочените вече причини), унизително ли е да си платиш та и ти да разбереш какво представлява секса?
Да речем с образователнз цел.
Нямат ли право и тези хора да опитат от меда?
Пък и някоя двойка ще си изкара някой лев.
Кво му е лошото?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker