Наистина ли девствеността си личи? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Наистина ли девствеността си личи?
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 2723 пъти
Здравейте. Въпросът ми е и към мъжете, и към жените. Как може да се познае, че един млад мъж (на 20-25) е още девствен. Има ли нещо, което издава девствеността на един мъж, понеже всички казват, че си личи, като някой е девствен? Добре, де, ама интересно ми е по какво точно си личи, по маниерите ли, по изражението ли, по походката ли, по поведението ли?
Държа да кажа, че темата ми не е провокативна, целяща да предизвика поредната "война" между мъжете и жените тук, а е провокирана от чисто любопитство, понеже аз самият съм още девствен и попадам във възрастовата категория, която съм споменал по-горе. Затова ми е интересно дали (по някакъв начин) давам индикации на околните, че съм девствен, или е по-вероятно да не подозират.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: 5054acc8d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Поведението на човек без опит е възможно да си личи, но е напълно възможно и да не е така. Просто несигурността по дадена тема обккновено се усеща подсъзнателно от другите. Това не е драма, когато си намериш приятелка и станете близки, й признай че ти е за първи път. Всеки е имал първи път и обикновено той не е зашеметяващ, а леко нескопосан, така че никой няма да очаква от твоя първи път чудеса.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2a9cfa5114
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Естествено, че си личи. По изражение, маниери или походка няма как да се разбере, но истината лъсва в леглото. Обикновено един девствен мъж не умел в действията си, не знае как да достави удоволствие на жената с пръсти, а и е твърде вероятно да свърши бързо или пък да не може да си сложи презерватив защото му спада ерекцията. Ей такива детайли. Но това са неща които си проличават в интимни ситуации, а не когато си сред други хора. И девствеността ще си проличи пред жена с определен опит, ако жената също е девствена най-вероятно изобщо няма да забележи защото тя самата ще бъде притеснена. Съветвам те да не криеш девствеността си. Няма нищо лошо в това още да нямаш опит в секса. Виж, ако гонеше трийсетте, щеше да бъде малко притеснително, но преди 25 си е що годе нормално. Много по-добре да кажеш че си девствен, отколкото да излъжеш и жената да те сложи в графата лош любовник. Просто защото в секса се изисква опит, както в повечето неща в живота. Няма как да бъдеш добър готвач, ако нямаш опит. Ако спортуваш нещо, пак е нужен опит за да станеш добър. В секса е същото, няма значение че се дължи на инстинкти и ни е заложено. Има голяма разлика между хубав секс и лош секс. Никой не се е родил научен. Не се притеснявай и не се срамувай. Бъди честен и ако момичето е свястно няма да ти се подиграе, а напротив, ще те предлазположи и няма да има кой знае какви очаквания от самото начало. В противен случай рискуваш жената да очаква кой знае какво, а после ще се разочарова.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2435a4b5f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Темата не е провокация на тема мъже - жени, а както става видно от №2, топката тупа в полето "възраст"... И се започва с "Виж, ако до Х не си преспал с ХХ, значи има нещо. " Евала, отприщихте се още с втория коментар. Иначе, в това скапано време може да ти е първия път и на 50 - кой както го огрее от към финанси, за да му дойде отвътре увереността. И не, не си ти виновен за това. Има си неравен старт в живота и това се преодолява трудно - едно е да си роден 3-та цедка ИТ шефче, съвсем др. е да си с неграмотни или озобщо без роднини. Млад си и гледай да се развиваш, спортуваш и да си пазиш здравето. След като си подсигуриш жилище, ще почнат сами да те търсят. Съветвам те да ги режеш и да си разшириш мирогледа, понеже има къде по-непретенциозни и по-състрадателни от едно 90% от тукашните. Успех :Д

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 30fb970817
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Изобщо не си личи, мен много хора (и мъже и жени) са ме смятали за голям женкар и с много бройки, когато съм бил девствен (но при мен е било личен избор, защото съм имал възможности които съм отхвърлял, докато реша с коя да го направя). Просто се дръж приятелски с всички и никой нищо не би разбрал. И не категорично не признавай на никоя, КАТЕГОРИЧНО. И другото важно не прави първия си път с проститутка (тъй като чета от известно време тук и доста се споменава), това ще ти прецака психиката много, намери си момиче, постарай се да я спечелиш, че да те поиска и тогава действай.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e97ca19dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Аз бях девствен до 23 годишен. Всички ме мислиха за "голям играч", дори имаше момичета които се хвалеха какъв любовник съм бил и как съм ги чукал... Не знам защо хората говореха толкова за мен и "моите" подвизи. Явно съм бил популярен... Никога не съм лъгал, но и не съм отричал приказките на хората. Не ми е пречило да си говорят. Когато го правих за пръв път момичето изобщо не разбра, направо беше на седмото небе. А беше опитна така да се каже... Няколко пъти ме питаше какви неща съм правил с другите и какво ми харесва. Казах и че други няма и така и не ми повярва.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 5039902908
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Пич, на голяма част от девствените мъже им ЛИЧИ, че са девствени!
По много неща - поведение, маниери, начин на изказване, излъчване, погледи, стойка и тн. Ако си до 24, примерно, ще ти личи доста, ако си към 30 и нагоре хората по-скоро ще подозират някакви неща. А това, че има такива, които не биха те хванали, има.

Много ми хареса един коментар наскоро. Казваше пича, че докато някой е девствен на 20 г., то голяма част от момичетата на тази възраст са имали 4-5 връзки, целувки с още поне толкова и флиртове с десетки мъже/момчета. Те са доста опитни вече в общуването с противоположния пол и знаят добре, какво е поведението на един обигран сваляч. Съответно е фасулска работа за тях да надушат неопитния, на когото му се къса сърцето да види гола жена на живо. Което е самата истина.
Да не говорим, че има 20-годишни момичета, които са били с десетки мъже от най различна възраст, канени са непрекъснато на партита, празненства, сватби... , общували са с мъже от всякакви прослойки. Те не само ще те надушат, но и ще разберат точно колко пари имаш в джоба, без да бъркат вътре ;) Даже ще ти кажат краставичката ти, колко е дълга!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3ac681b53c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Това са пълни глупости. Няма как да разбереш дали някой е девствен. Примерно мен винаги са ме мислили за затворен, спокоен, мил и най-вероятно без сериозен опит с жените, пък същевременно е имало дни, в които съм го правил по 5 пъти... Ако видиш някой супер срамежлив, който се срамува когато стане въпрос за секс, жени, цици, задници и т. н., ако има проблеми в общуването, ако е мега грозен и неуверен може и да е девствен, но не е сигурно.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 67912e3b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   По принцип не си личат.
По- скромните и срамежливи е вероятно да са девствени но това не може да се знае със сигурност. И при тях няма гаранция че не са успели да опраскат накоя.
Пич, много е важно ако са над 20- 22 години и се появи възможност за секс да не казвш че си девствен.
От повечето жени ще получиш отказ, и даже може и да ти се присмиват. Коментарите 1 и 2 са от жени и са силно заблуждаващи.
Не е проблем мъж за пъви път да се справи по- добре от опитен женкар. Моето убеждение е че мъжете с лесен достъп до жени никак не се стараят да задоволят жената. Тези мъже привличат силно жените със външноста и характера си. Но при секса гледат само себе си, нямя нужда са се постараят. И без това жените винаги тичат подир тях. От жена ми знам че прдишните и не са я задоволявали, а са били женкари.
Ако пък се притесниш, иди на проститутка- няма да ти навреди (не слушай 7). Поне ще видиш путка от близо, какво е усещането, за колко време се празниш и т. н.
После ще си по- уверен. Като цяло не е кой знае какво.
В днешно време ролята на секса е силно преувеличена. Хора които няма с какво друго да се похвалят, разправят с колко много жени са спали.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 67912e3b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   До 2,
Цитат:
"Много по-добре да кажеш че си девствен, отколкото да излъжеш и жената да те сложи в графата лош любовник".
Корекция:
Много по добре да си в графа "лош любовник" отколкото в графа "познат".
Оше:
"в секса се изисква опит"
Вярното:
"в секса не се изисква опит"
Пък ако толкова много жените го изискват- струва около 100 лева. В днешно време не са много пари.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 27fe16dbc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Коментари от типа на номер 7 не ги разбирам - аз съм правил секс, имал съм избор, отхвърлял съм жени, тоест съм желан от жените. Съветвам девствените над 20 да не ходят на проститутка, ами да си хванат " нормална". Това звучи малко като " аз съм милионер, стани и ти. " Девствен мъж над 20 в повечето случаи означава, че никоя не му обръща внимание, камо ли пък да има избор да подбира. Избор имат много малка част от мъжете, другите кажи- речи квото дойде, че иначе ще си стоят девствени и те. Както се вика- който подбира, мастурбира. Не че подкрепям ходенето по проститутки, но не бих разубеждавал някой девственик над 20 да не ходи. Той си преценя.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 5054acc8d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Голямо криене на тая девственост (първи път) при мъжете. Все едно е престъпление някакво, все едно не се е случило на целия свят, буквално. Мили момчета, за да правите нещо за втори път, трябва да сте го направили за първи. Ако продължавате да се чудите дали жената ще разбере, пропускате възможностите си за връзки и отношения. И като разбере какво? Ако е интелигентна никога няма да ви постави в неудобно положение, даже може да реши, че ви пука с кого ще е този заветен първи път. Спокойно, никоя жена не живее с усещането, че вие сте се родили вече правили секс. Човек докато живее с комплексите си, не може да изживее мечтите си.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f8bfca2ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Да, едно е да си гледаш в краката и да мигаш на парцали, друго е да си супер веселяк и пак да си девствен. Девственост при мъжете няма баш в този вид, в който жените си я представят. А и няма опит с трупане на бройки, до усет е. Моята първа ме е питала с колко съм бил преди това, защото първото й гадже бил смотаняк в сравнение с мен. Така, че сами си правете изводи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2a9cfa5114
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   До номер 12 от номер 2:

Нито една жена не би повторила с мъж, който се е представил зле в леглото освен ако не е яко закъсала със секса (евентуално някоя по-дърта или много грозна). Затова съветвам автора да не се крие, а да бъде честен от самото начало. Едно е жената да знае че е новак, друго е да си мисли че има опит и да е съответно с тая нагласа.

За ХУБАВИЯ секс се изисква опит. За посредствен секс определено не се изисква опит.

Изобщо коментара ти 5 пари не струва. Къде го пращаш на проститутка автора? Определено проститутка няма да го научи да бъде майстор в секса, още по-малко за 1-2 сеанса.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2a9cfa5114
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Номер 4, глупости говориш. Това с финансите е най-тъпия аргумент за да се оправдае девствеността над определена възраст. Съветваш другите да си разширят мирогледа, ама твоя мироглед като гледам е доста ограничен. Едва ли не ако мъжа няма собствено жилище няма да прави секс... как пък го измисли това?
Живея в чужбина и масово тук на 30 години па и след тая възраст много мъже и жени продължават да живеят с родителите си или на квартира с други хора. И въпреки това си правят секс. Хванат мацката и отидат на хотел за една нощ, да не я чукат вкъщи до стаята на родителите си.
За по-бедните има друг вариант, стая под наем за няколко часа. Най-евтините вървят по 15 евро на час. Иначе една нощ в хотел излиза около 40 евро.
Да не говорим че има немалко мъже с вървежен бизнес и добра кариера и си стоят девствени на 35-40 години.
Имам познати които направо водят мацките у тях докато майка му и баща му са на работа. И не става въпрос за ученици на 16 години, а за мъже на 25-26.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f013c06e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   По расото!

Шегувам се! Жените вероятно имат начин да го усетят, но и това не е много сигурно.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: a889073af9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   До 16, "Нито една жена не би повторила с мъж, който се е представил зле в леглото освен ако не е яко закъсала със секса (евентуално някоя по-дърта или много грозна). "
Къде отидоха чувствата, " любовта"? Или явно вече сте го ударили здраво на курвалък и вече са важни само физическите дадености и финансовото състояние. Тоест " ако не е закъсала със секса" ще му бие шута още след първия секс, ама ако си каже, че е девствен ще прояви търпение? Щом не го е закъсала що да си губи времето с девственик, който не може веднага според твоите думи да й предложи така бленувания " хубав" секс? Противоречиш си. Аз " мисловните" процеси при жените няма да ги коментирам. Писано е достатъчно вече.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 67912e3b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   16 и 2,
В случая не е важно да повтори, а да попърви.
Пък като толкова настояваш, нека каже но след секса.
Проституката може да е полезна за опознаване на женските полови органи. Не твърдя че ще те научи на нещо. Също и собствените реакции. Много мъже ги е страх как ще стане първия път. С проститутка може да пробва без страх.
Мен жена не ме е учила на секс. Дори не съм убеден че жение знаят как се прави. Ролите са фундаментално различни. Може би лезбийките знаят как се прави секс с жена.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 67912e3b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   До 16,
Много жени правят секс без да стигат до оргазъм. Някои дори никога не стигат. Много от женкарите бройкаджии са доста слаби ебачи, но омайват жените с приказки и външен вид те пак ги търсят. Много от жените въобще не стигат оргазъм първите наколко пъти когато са с нов пич, независимо какъв е в секса.
Не ми разправяй глупости коя какво нямала да повтори.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 61ee36b66a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   До н. 21-Ако правят секс с мъже-нормално е да не стигат до оргазъм:)))

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 67912e3b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   21,
Защо да е нормално?
Нали целта на секса е оргазма.
Някои жени ме учудват.
Търчат подир мъже от които не получават нищо- дори и оргазми. А отхвърлят мъже които биха им дали всичко каквото могат.
Постовете в този форум понякога ме шокират.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 5039902908
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   17, ти май от много седене в чужбина, не знаеш как е тука в България, а? Щом ги сравняваш двете дестинации, за мене не знаеш.

БЕЗ ПАРИ ТУКА НЕ СТАВА, БРАТ/БРАТЧЕТКЕ! Н-Е С-Т-А-В-А!

Това ще ти го каже като тръгнеш от офис-мениджъра, през бачкатора, та чак и таксиметраджията ще ти го потвърди убедително!

Даже съм убеден, че и днешните тийнейджъри го чувстват много силно. Това не са времената преди 2006-2008, примерно. Може да е някакъв голям пич някое тийнче, но и то усеща, че без да черпи момичетата от класа/квартала, трудно стават забивките. А и има значение къде ще я заведе да спят. Момичетата искат да спят на луксозно местенце. Апартаментът на родителите на момчето да е лукс. Като стане на 20, пичът трябва да има не Шкода и Тойота, а БМВ-нце! Мацката не иска количка на повече от 5 години. Пък да не говорим за средната категория мъже, на колко по-високи финансови и други критерии трябва да отговарят, че да ги огрее. А най-долните 30% - при тях е жива трагедия; никакъв шанс. За тях шансът са проститутките и евентуално някоя самотна леличка, но и за леличката се иска да имаш топки да я подкокоросаш.


А номер 16 наистина не се справя лесно с мисленето.

"Затова съветвам автора да не се крие, а да бъде честен от самото начало. "

Ами ти не се ли досети, че той, ако застане пред нея и ѝ каже, че е девствен на 23-25 години, директно е аут?

Днешните момичета започвате със секса на 11-14 годишна възраст!

На 20 години сте с няколко връзки зад гърба си, а някои и с по няколко кекса за по една нощ. Коя ще иска девственик на 25, а?


9

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4a08f0fd82
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Напълно подкрепям казаното от 24, това е суровата истина, за съжаление...

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 61ee36b66a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   До н. 24-много селско твоето изказване.. как пък момичетата правели секс от 11 -годишни? ! Ти в ред ли си или съвсем ти се е промил мозъка от гледане на порно?
Качествените момичета-харесват качествени момчета, по-добре човек, който не е спал с никой досега, отколкото някакъв, който е бил с разни мръсни проститутки и др. развратни жени.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 69e860d0cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   19 и аз няма да ти коментирам мисловните процеси защото е ясно, че такива при теб липсват.
Каква любов без секс или без качествен такъв? И отговарям- приятелска!
А секса в такъв случай остава за друго място с друг човек! Не бъркай приятелството с романтична любов! Любови има много и различни, но в романтичната във връзка има и секс.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ce6121b55d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Номер 2 и 16 просто си прави ташак с автора. Опитва се да го провали. Но трябва да си тъп да и се вържеш. В някои ситуации не трябва да се казва истината.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 371ce0bf59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   До 2, 16 и 27, мисловните процеси при теб липсват, а не при мен. Налице е обаче морална деградация.
От 19

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 67912e3b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   До 26,
Имаше преди време въпрос от мъж на 25 който очакваше в скоро време да прави секс със жена дали да и каже че ще му е за първи път. Много жени коментираха че с такъв не биха легнали понеже считат че нещо не му е наред щом не е правил до такава възраст.
Те считат че и за мъжете не е проблем да поучат секс когато поискат. Това е вярно но за малка част (навярно не повече от 20- 30%) от мъжете. Понеже си имат работа с тези мъже, считат че всички са такива, а другите са просто невидими за тях.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker