Млада жена, на която й липсва обичта на мъжа й... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Млада жена, на която й липсва обичта на мъжа й...
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 5542 пъти
Здравейте, мили хора!
Искам да споделя и ако е възможно да ми дадете съвет, понеже съм пристрастна и много объркана.
С мъжа ми, с който сме женени от една година, сме на 25г. Преди да предприемем стъпка към брак се случи така, че забременях, но тогава нещата още не бяха толкова сериозни и той беше категоричен, че ще направя аборт.

Първоначално бях доста уплашена и се съгласих, даже го исках! Но няколко дни преди аборта майчинското чувство се събуди и ми се искаше да го запазим и да го обичаме и да бъдем семейство. Той каза, че не иска хората да ни приказват, че имаме дете преди брак или че ако се оженим ще е заради бебето.

Направих аборта и после дълги месеци бях в депресия и отчаяние. Молих го да го правим с презерватив, но той не искаше и аз бях глупава, че се съгласих. Ето го резултата. Моля не ме съдете за това, аз сама се виня много, моля ви за друг съвет, който е свързан с отношенията ми с него.

Дълго време след аборта се възстановявах психически, а и трудно успях да изпитам отново удоволствие от секса. След около 6 -7 месеца напълно се възстанових и сексуалните ни контакти отново станаха пълноценни. Но вече с презерватив, защото изрично му казах, че без презерватив може просто да забрави.

До тук добре, но след няколко месеца секс с презерватив започна да му спада по време на акта, докато накрая секса спря да присъства в ежедневието ни. Правим го веднъж на две седмици, грубо казано, понякога повече, понякога и по – малко. Всеки път си измисля различни оправдания – как работил и се изморявал, не можел да си почине и т.н. Е, то всички работят, ако всички се оплакваха от работата свят нямаше да съществува. Както и да е, да приемем, че е така.

Но друго ми направи впечатление. Преди го боляха тестисите, ако не прави секс поне през 2 дена. А сега тази болка я няма. Почетох малко в интернет и стигнах до решението – ако няма желание – няма и болка. Болят тестисите, когато искаш секс, но не правиш, а той не иска и не прави. Последваха нови оправдания. Говорих, говорих с него, но той дори не се интересуваше от проблема ми. Опитвах се да го съблазня по много начини и с много мило държание, но пак не стана. Обвинявах се, че не ме харесва, но той отрече. Не съм се променила по никакъв начин.

Вече достигнах до такова ниво, че дори не ми се говори. Реших да започна да го отбягвам и да се усети сам, но трудно схваща това. Вижда ако ми е зле и се прави, че не разбира. Когато му кажа, че ми е зле защото не получавам никакви ласки, нито целувки, нито прегръдки, нито секс той казва, че съм мрънкало и не мисля за нищо друго освен секс. Не искам много, искам поне 1 -2 пъти на седмица, дори нормалното е 2 -3 пъти на седмица, а аз искам и по – малко.

Снощи отново исках да спя разделена от него (на дивана), но той не ми позяволи. Хваща ме, влачи ме до спалнята по болезнен начин и не му пука какво мисля и чувствам – единствено му пука той да не спи сам в леглото.
Много е добър, прави всичко за мен, грижовен е, интересува се дали съм яла, дали съм пила, дали имам нужда от нещо, но когато стане въпрос за нашите отношения като мъж и жена… просто… сещате се. Липсва онова, което кара жената да си тананика песни, да има желание да чисти или да общува със света.

Надявам се да не съм ви се натрапила с дългото си обяснение. Повярвайте, за мен е безкрайно трудно, постоянно се обвинявам, постоянно се опитвам да намеря отговора, но той не идва… Понякога ми се иска да си събера багажа и да си тръгна, любовта в сърцето ми ме напуска, само тя ме държи жива на този свят…


Моля, дайте ми съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 2d3bc01fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   На психическа основа е проблема на мъжа ти. От презерватива му спада и е получил комплекс за сексуална непълноценност. Когато не върви в секса проблема винаги е в двамата. Сложи си спирала и правете секс без задръжки да се празни в теб колкото иска.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: a658309a0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Просто е спрял да те желае. Или пък не му се прави секс с презерватив. За някои мъже действително е проблем. Той затова не иска да го коментира, защото осъзнава, че причината е в него. Аз лично не знам защо се мъчиш с него. Задай си този въпрос, направи един анализ на за и против това да бъдеш с него. Помисли си, че сексуалността на жената се засилва след 30-те и какво то чака с този мъж. И как неминуемо ще срещнещ някой ден един чифт очи, които те гледат с желание и ти няма да откажеш. А тогава, какво? Просто трябва да имате един откровен разговор, а не просто подмятания. За мен е странно това, че си направила аборт, а после си се омъжила за него...

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: bd6a343c6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Да. На 25 г. трябва да мислиш сериозно за този проблем. Ако го обичаш и искаш да си продължиш живота с него, иди на семейни консултаций.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: aaf01b9cfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Добре де, нали знаеш, че освен презевативи има и други начини на защита? Вие сте женени, имате сериозна връзка, преполагам си сигурна, че няма други партньори, изследвайте се дали сте здрави, ако искаш и поеми ти собствената си защита.
След това или преди како решиш, че ти е най-добре, вземи поговори с него и му кажи направо точно какво мислиш, на всяко оправдание, намери контра. Той трябва да разбере, че имате проблем и криенето или игнорирането му няма да помогне за решаването.
Лола

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 13701996dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не ти ли мина през акъла, че си има любовница?

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 4163e989a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Даааа... Човекът си има любовница и там си празни тестисите! Странно е поведението му за аборта! Как така го интересува мнението на хората, при положение, че вие сте двойка, мъж и жена, които са женени? Любовницата е от този период вероятно. Та до днес! Изплашил се е човекът, че ще му се трупнат отговорности-бебе, памперси, ранно прибиране, внимание и няма да има време за любовницата си!

Има и още един вариант-може би проблеми в работата, но ти го познаваш най-добре. Май е от хората-и вълкът сит и агнето цяло.
Поведението ти-запази самообладание, не задълбавай с въпроси, ако е свързано с работата ще отмине, но ако е чужда жена-трябва сериозно да помислиш върху живота в тройка и да прецениш искаш ли го...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: a648aa7e49
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не ги слушай тия, че има любовница.... Човека те обича, просто се опитва да ти осигури всичко и се притеснява, ако не може. Всичко ще се нареди, бъдете заедно и не правете кефа на злобарите да се разделяте, защото никое момиче няма човек до нея, който да прави това, което той за теб. Човека си спуква гъза от бачкане да ти осигури хубав живот! Късметлийка си! Не му се цупи и го разбирай! :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 950b984a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Авторке, виждаш ли - всяко зло за добро. Бъди сигурна, че това, което се случва, щеше да се случи и с дете.
Избързала си с брака. На 23-24 години си мислила, че можеш да решаваш такова нещо, което оставя последици до живот, но явно не е така.
Според мен, е хубаво, че не си родила от този мъж, но не ми харесва нито принудата му да абортираш, нито дърпането вечер да си спала в спалнята.
Дали има любовница?
Най-вероятно да. Омръзнала си му в леглото, явно и без това предлагаш само стандартна някаква програма, явно и кондоми не може да ползва той, явно в момента го дразниш като мърморка и т. н и извън леглото. Първо, почни да взимаш анти-бебе хапче, няма да напълнееш, споко. Второ - ами почни да го разнообразяваш в леглото, да даваш повече, отколкото искаш да взимаш. Няма да го съблазниш, между другото, с мрънкане, ултиматуми, караници, тропане и искане, натякване, поставяне под въпрос на мъжките му способности. Напротов. Мъж се съблазнява с усмивка, със секси поведение... мъж се съблазнява от любовница, не от капризна съпруга. Научи се да му бъдеш любовница... или се примири с ролята си на мрънкащата госпожа... бъдеща бивша съпруга.
Ако изобщо няма интерес - ако продължава да се държи така странно, развод на 25. Честито мила.
С риск отново да съм лошата, казвам - не забременявайте непланирано, не се омъжвайте под 27-30, не раждайте под 32.
Успех.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 14a46d22f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Помисли дали те обича истински, след като те е принудил да направиш аборт?? И не забравяй - любовта има срок на годност, който и партньор да е до теб.
За себе си съм стигнала до един извод-винаги да поставям моите желания и потребности на първо място!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1c93a18e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

10.   Сд мен още няма любовница, но при възможност не би се отказъл.
Пробвай да поговориш с него, като ясно му обясниш, че имал нужди, които той не задоволява. Дръж се положение без да мрънкаш;бъди уверена, силна, смела. След този разговор започни ти да страниш от него, изчакай го да покаже разл поведение. През това време бъди весела, излизай с приятели, прави неща, които те карат да се чувстваш щастлива, без да ангажираш него. Мъжете харесват независими жени, а и се страхуват, че могат да ги изгубят. Тогава, ако те обича и ако е умен, ще те запази и ще започне да те прави щастлива. Ако не- той просто е сприхав и пасивен, и ако ти не си такава, никога няма да бъдеш щастлива с него, винаги ще искаш повече и повече от него, а това ще поражда само обвинения, скандали и най-вероятно развод.
Ел

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ed6868c709
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Здравей. Прочетох твоята история. По темата може да се говори много, но преди да започнем с каквито и да било приказки, искам да знам, дали живееш в голям град. Това е важно, защото отговора Ти ще даде и наклон на разговора.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e2afbfac2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Много внимателно прочетох твоята история. Аз съм жена на 46 години и всички неща, които ще ти кажа са от моя адски горчив личен опит. Ако искаш ми вярвай, но ти гарантирам че Вашата така наречена любов накрая ще прерастне в ненавист, особено от твоя страна. Сега може да ти звучи идиотски, но липсата на мъжка ласка и любов, ще докара такава празнота в душата ти и чувство на неудовлетвореност, че след време ще започваш да се сещаш с все по-нарастваща омраза за всичко което ти е причинил или за всичко от което те е лишил този "мъж".

Като за начало ще започнеш с аборта, но повярвай ми ако останеш с него ще имаш още хиляди неща заради които постепенно ще го намразиш. И какво искаш да живееш в омраза и неудовлетвореност. И пак колкото и парадоксално да ти звучи с акта на принудителния аборт и абсурдните аргументи от негова страна, сякаш живее в Средновековието, този човек ти е показал що за стока е, но за съжаление ти си била сляпа, може и от любов, може и от липса на житейски опит.
Така или иначе донякъде си късметлийка че все още нямате деца, което ти дава по-голям шанс да се отървеш възможно най-безболезнено и най-бързо от него.

Моят съвет е моментално да се разведеш и нищо да не те връща към този мъж. Дай си шанс да намериш по-качествен мъж и да бъдеш щастлива, не говоря за идеален - такъв човек няма.Повярвай ми на 25 имаш доста повече възможности, които постепенно ще губиш с всяка измината година, в която отлагаш това решение. Ти сама казваш, че любовта те напуска, тоест изстива, поне аз така го тълкувам.

Ето защо не се мъчи - граничи с мазохизъм.Та ти си толкова млада, а се наказваш с физическа и духовна липса на секс, пак казвам не се мъчи, струва ми се, поне от твоя разказ не долових да има нещо реално което да те задържа при този човек, освен собствените ти заблуди и нерешителност.

Аз допуснах същата грешка и си опропастих живота и щастието по този начин.Поне не си дадох шанс да го намеря. И въпреки че след 30г. спрях да правя секс с мъжа ми, то и до тогава сексът ни беше рядко, причините за което са много дълги и широки за обяснение, аз отбивах доста чужди предложения, за да не накърнявам "семейната чест". А бях привлекателна и много желана, защото бая набези съм отбила.Тоест не съм му изневерявала, което означава че на практика спрях да правя секс на 30г.

Сега жестоко съжалявам първо, че се омъжих за него, второ че не се разведох навреме и трето за всеки пропуснат любовник. Защото като станеш на 46, понадебелееш и вече не си толкова привлекателен, виждаш и колко си бил глупав. Говоря за случайте, когато не намираш нужното в семейството, какъвто е и твоят в крайна сметка.

Освен това мисля, че нито любовници нито мастурбацията могат да ти дадат онова щастие, идващо от интимните контакти с любим и близък човек. Постепенно липсата на секс ще те докара да мислиш само за секс, което също не е много нормално.Дори и да намериш решение да се освобождаваш от физическото напрежение чрез мастурбиране, няма как да се освободиш от духовното напрежение, идващо от липсата на мъжка ласка и топлина. И ще започнеш да се чувстваш все по-отвратително, все по-неудовлетворена, все по-зле физически и духовно, дори може да те доведе до болести. Това ли искаш да ти се случи? Повярвай ми ужасно е.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e2afbfac2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Пропуснах да добавя, че споменатите от теб грижи, цитирам: "Много е добър, прави всичко за мен, грижовен е, интересува се дали съм яла, дали съм пила, дали имам нужда от нещо, но когато стане въпрос за нашите отношения като мъж и жена… просто… сещате се.", адски много ми намирисват на гузна съвест на човек, който има любовница, а пък осъзнава, че с некадърността си като любовник е докарал приятелката си първо до нежелана бременност и второ до принудителен и травмиращ аборт.А пък си мисля и как така до вчера го боляли тестисите, пък вече не го болят... Боже момиче, събуди се и се осъзнай!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c4b6f925c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Толкова добър анализ на споделения проблем!!!! Дамата номер 12 и 13 е като брачен консултант, доста безпощаден, като живота.. аз съм споделила моя проблем в темата "Защо се скапа секса"ще се радвам да получа съвети.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7c0b10516e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Прочетох и аз историята, както и коментарите на 12/13.

Първо, авторке, съжалявам, но си се омъжила много-много млада. Още по-млада си за майка. Избрала си съответно не толкова подходящ партньор, а и деца искаш от него. Съжалявам, но 12/13 е права - трябва да се разведеш.
Не съм съгласна с това, че мъжът ти е виновника за абортите и забременяванията ти, както и за непълноценният ви сексуален живот. Вината е и на двамата. Ти като жена си отговорна за контрацепцията. Освен кондоми има и хапчета, както и много други методи, но с хапчетата 99% можеш да се защитиш от нежелана бременност, щом мъжът ти не понася кондомите. Освен това, никой не може да те принуди да правиш аборти, ако не искаш. Вярвам обаче и в правото на мъжа да решава дали ще става баща или не. Не е честно просто да натрапиш дете на някого, било то и мъжът ти (когото си избрала на 23 годинки).

Съгласна съм с мнението на 12/13, че човекът си има любовница. Това е много жалко, защото си млада жена и не си съумяла и една година да задържиш мъжа до себе си - може да си имала причина за депресиите си, но мъжете са егоисти, що се отнася до секса. Те се женят, за да имат редовен секс, не за да нямат секс. Любовницата е съвсем нормално явление, когато бракът не върви. И да - страда от чувство за вина, затова се грижи уж за теб. Истината е, че отдавна съжалява за брака ви и не иска и деца поради тази причина. Дава ти последен шанс, не иска да му се подиграват приятелчетата, че само за година се бил развел. Сега си трайка, но разводът отдавна му витае в мечтите.

Никой не е виновен, просто сте (си) прекалено млада, за да си избираш мъж за живота. Научи се да си контролираш и животинските майчински инстинкти и да избираш с мозъка достоен баща на децата си. Ние не сме квартални котки - моята роди 8 котета от 8 котарака тази година - ние сме ЖЕНИ, ЧОВЕЦИ и раждаме в 21 век до 2 деца на средно 27 г. в селата, 33 години в София. Избирай мила много внимателно котарака, времето и мястото, където ще родиш и бъди сигурна, че това не е подходящия баща на децата ти. Една бременност и раждане ще разруши и останалото от брака ви иначе. Брак? Това вашето не е брак, а нещастно съжителство, много добре го знаеш.
Сега всичко зависи от теб - ще си губиш ли времето, или ще сложиш край на този несполучлив брак и ще си дадеш шанс за щастливо бъдеще БЕЗ този мъж.

На 12/13 мога да кажа, че съвсем не е стара за любов. Една жена на тези години може да е страшно атрактивна. И друго предимство - мъжете на тези години са отново свободни, след като са си изгледали децата, развели са се. Доста се оглеждат за по-младички жени, защото жените на тяхна възраст са се превърнали в лелки, но съм сигурна, че и много мъже има, които същност искат да бъдат с по-зряла жена, стига тя да е добре запазена. Инвестирай време и пари във фигурата си, облеклото и косата, глези се и съм сигурна, че ще имаш и по-добър секс, и по-добра връзка отколкото всяка 25 годишна. Ти знаеш сега какво искаш, имаш самочувствие, защото си постигнала много в живота.
Успех дами, не си губете времето!
А.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 1154c0b728
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Повечето неща са те докоснали! Въпроса го разбирам като решение

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker