Живея сега с мъж от негърски произход - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Живея сега с мъж от негърски произход
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 8697 пъти
Разведена съм от три години. Имам син, който е вече голям и си е поел пътя и си живее с приятелката отделно. Откакто се разведох с бившия ми пробвах няколко връзки с мъже, но все не се получаваше и връзките на практика бяха краткотрайни. Аз съм жена на средна възраст, на 44 години и все още не съм за изхвърляне, както се казва. Затова реших да изпълня старата си мечта. Още от студентските ми години харесвах хората от негърски произход. Бяха доста мили и добродушни. Още тогава ми се искаше да пробвам с негър, но не посмях. Затова сега след неуспешните ми връзки след развода ми дойде идеята все пак да опитам. Разтърсих се в социалните мрежи, също и една моя приятелка ми помогна като ме запозна с един негър, който работи в нейната фирма. Започнахме да излизаме с него и видях, че не е чак толкова зле. Връзката напредна и от три месеца си живеем заедно (той живее при мен в апартамента) и връзката ни е съвсем нормална. Забравих да кажа, че той е с 8 години по-млад и не се е женил преди това, доста е скромен и срамежлив дори, но на мен това ми харесва. Правим си секс редовно, макар че понякога ми идва в повече, защото той както повечето негри е надарен и като ми го вкара целия, направо ми се "обръщат очите", както се казва. Но пък така се чувствам като истинска жена и е ново предизвикателство за мен. Иначе е много нежен към мен и се старае доста в леглото, лиже ме и обожава да ми целува краката, явно има някакъв фетиш към дамски крака. Всичко това ми харесва и аз се чувствам добре с него. Проблема е, че на околните им се вижда странна нашата връзка. Като се разхождаме по улиците хванати за ръка, хората ни гледат понякога странно. Явно им се вижда нетипично бяла зряла жена да се хване с чернокож. Приятелките ми също се учудват на избора ми. Мислят си, че съм се хванала с негър само заради секса. Казват ми, че им е странно това, тъй като съм била достатъчно секси за да си намеря някой заможен българин и да си оправя живота. Така че околните някак не разбират връзката ни. Ако има жени с негри тук, моля нека споделят при тях как е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 75

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 95b841a856
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Това са много смешни митове и легенди, че черните имат голям... Там има всякакви хора, ниски, ненадарени и пр. Незнам дали историята е вярна, но човек живее с друг не заради някакъв размер. А дали се разбират, дали се подкрепят, дали имат общи интереси и ценности. Никой връзка и брак не се крепи на секс. Така че се съмнявам, че историята е писана от жена и то на средна възраст, която вече разбира нещата от живота.
И да-не всички черни са надарени.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8364f42008
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

2.   Свършиха мъжете че се хвана с черен? Не ми казвай че не мирише, същите са като циганите.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d6150adf58
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

4.   До 2 -Океййй... Черните не са ли мъже?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 502d4249aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   Живял съм в Африка и ще кажа, че цел номер едно е на всеки черен да наебе бяла жена, независимо на каква възраст, просто им е фикс идея!!!
А на теб мога да кажа, че след като ти се насити сексуално и материално ще ти бие дузпата, а не знам дали ще те ебе Българин, ако разбере, че те е ебал негър!?

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3e2a126d72
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

6.   Негър да си в днешно време.
Освен помощите и привилегиите, които се предоставят от разпадащото се общество...
Винаги ще се намери някоя недоебана бяла курва, която ще те подслони нахрани и отдава кирливата си шунда охота на мазния миризлив черен кур!

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 68f4a1e078
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

7.   номер 2 - от завистта се погрознява приятел!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 502d4249aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   Номер 2 е прав, миришат, колкото и да се къпят, по това си приличат с животните!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b77fcef9a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   А за някой незаможен българин навиха ли те??

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 51f0343eb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

12.   Всеки, който не се къпе мирише, но тяхната пот мирише много различно. Лятото като се скупчат направо ме удря в главата и започва да ми се повръща. Жените не съм ги усещала, но мъжете миришат много отблъскващо.
Има много красиви сред тях и мъже, и жени, ина и негри, които са с тен на млечен шоколад и не са толкова черни, например от Камерун. Жените им са много забавни, някои и много умни, но никога не бих била с мъж от такъв произход. Не ме привличат, плашат ме и са много нахални.
Опитвал се е да ме сваля красив и светъл негър, с хубаво тяло и т. н., но никога не бих била с негър, ако ше да е последният мъж на света.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ac219af09e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

14.   Честно казано, хем да не съм груб, хем си мисля колко си долнопробна и отвратителна. Жал ми е за всеки имащ подобна "майка", жена която не се гнуси да се докосва до подобни не заслужава нищо друго освен презрение, това е болест, никой нормален човек не може да бъде привлечем точно от тях.
Не са мили, а нагаждачи. В "белите" държави дебелите свине дето никой не ги иска могат да паднат до това ниво да са с подобна измет, но не и красивите жени. Да ти го кажа по-просто, ако съм супер възбуден и съм с теб някъде, дори и пиян, най-веровтно нищо не бих направил, а ако ме провокираш с глупостите за надарения мангал и егото ми ме удари, ще бъде само еднократен секс, но нищо сериозно предвид факта, че си била с циганин.
Всеки път като те гледам, ще ме бъде гнус, добре, че не съм твой син, горкия да има подобна майка...

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5788cce96d
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

15.   Когато видя такава двойка търся уединено място за да повръщам. Не те ли е срам? Колко правилно постъпваха в САЩ като до средата на миналият век са имали закон забраняващ такива бракове. Правен специално за единиците особено идиотски жени хванали се с негър или мангал, за да не оповръщат хората площадите после като ги видят под ръка. Докато е имало такива закони там САЩ бяха в разцветът си.


Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ba81ccac48
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

16.   От авторката: Какво лошо има да се живее с човек с различен цвят на кожата? Разбираме се и двамата сме влюбени. И да, в сравнение с тези мъже с които съм била, негъра е доста по- добър в леглото. Да не би да завиждате. Както споменах, негъра е надарен и не ме жали, вкарва ми го докрай и държи дълго. И да, негъра ме ебе хубаво, но пък това ме прави да се чувствам истинска жена. И да, има миризма, в началото също ме отблъскваше, но после свикнах и даже започна да ме възбужда. Мисля, че не всички жени са така сексуално задоволени.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ee80eb3a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   За цвета на кожата все тая. Като се харесвате, дреме ти за мнението на околните. Мен ме привличат азиатки. Ако е читав, не виждам проблем. Имам приятелка негърка с българин и са щастливи.
Но по-голям риск е разликата във възрастта и различния етап на живота. Аз съм точно на годините ма приятеля ти. Гаджето ми е на 47 разведена. Има емоция, химия, страхотен секс. Но от началото го изговорихме, че на мен ми трябва жена за семейство, а на нея солиден мъж поне на нейните години. И се разбрахме просто да си изживеем емоцията, а ако някой от нас открие подходящ партньор, другият да уважи избора му и да си останем с уважението и хубавите спомени. Не живеем заедно и нямаме намерение.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e15ff915b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Аз като видя такива не ги гледам странно, а гледам нашенките с отвращение. Щото се сещам какви всъщност са голяма част от негрите на Запад, а те повярвай ми не са никак, ама никак добри.
Изнасилвания, грабежи... ама кво ти пука нали обръщаш очите.
Другото ми отврващение е че толкова свършиха българите, че си пуснала на негър. Ааа да, чакай, че забравих. Българите сме били ганьовци, ама Ганка пък обича да обръща очите от някоя чернилка.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0c2021f856
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Не съм ти чела работите, защото не искам да си причинявам само още повече гняв и разочарование... Само искам да кажа-ти РАСИСТКА ли си? Щом питаш това? .... защото ТУК в тази страна повочето "хора" СА! Ти ако се срамуваш или притесняваш от това, защо си погледнала към него??? !!!!
Всъщност това съм тук да ти кажа е друго-ПОВЕЧЕТО по света СМЕ с негърски произход!!! Нищо, че кожите ни не са толкова кафяви, колкото неговата! В България например има много ТУРСКА/АРАБСКА кръв-ами тези хора са полу-ЧЕРНИ!!! И тук много от българите имат такъв произход....
Почти всички южно- "европейци" са араби и мулати! Нищо че ги пишат "европейци"-европейци, ама друг път!

Повечето хора ДОРИ НЕ ЗНАЯТ КОИ СА И ЗАЩО СА... какво искаш от такъв човек???

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3e2a126d72
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

20.   16 Загубенячка. Какво завиждане.!? Хората ти казаха че ги отвращаваш. Вие сте едни долнопробни животни.
Не заслужаваш грам уважение. Стой си и плуй с негура и не се докосвай никога до бял мъж повече. Такъв никога няма да те пожелае повече. Ти си от най долнопробните!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 80b2d10ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

21.   Била съм с един единствен негър, няколко пъти, като студентка от любопитство, в студентското общежитие и естествено никой нищо не разбра. В конкретния случай не миришеше, явно е подържал добра лична хигиена иначе не бих го допуснала, по размер беше нормален леко клонящ гъм по-големите, но съм била с българин и испанец и доста по-големи от неговия. Иначе в леглото беше доста издържлив и по няколко пъти за моя добра изненада. Сега съм щастливо омъжена за австриец и естествено съпругът ми нищо не знае за това, гледам си семеството и за нищо на света не бих изневерила, когато му е било времето съм си поживяла за което хич не съжалявам.

Ж/34

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7cdc604d45
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

22.   Имам опит с черни и мога да споделя. Нищо повече не могат да предложат от бял мъж! Напротив, точно обратното. Нито им е по-голям, нито са по-добри в секса, свършват за 5 минути и после се хвалят на приятелите си, че са били с бяла жена. Нямат пари, не искат да работят, мързеливи са, разчитат само на митове и легенди за размера и секса, но истината е, че секса е едно НИЩО, а размера е голям само в порно филмите! Ако излъжат някоя бяла глупачка да си легне с тях, после цяла година се хвалят все едно им е най-голямото постижение в живота!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d6b668add0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   21 Мъжа ти австриеца знае ли за негъра? С презерватив ли го прави?

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 502d4249aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   При негрите от Африка има толкова скрити венрически болести, дето въобще ги няма в учебниците на нашите доктори, а някои от тях са с инкубационен период от няколко години, така че радвайте се, докато не са започнали да ви окапват месата и тогава ще се сетите за големия размер!

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ef4ecd4bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   До 22
Ами като има такива глупачки като теб,
ще се хвалят после неграта...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ec02575008
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

27.   Потресена съм от коментарите тук... Живея от 12 години в чужбина и искам да се прибера в България.. с гаджето ми, който е цветнокож. Мислех си, че българите не сме чак толкова тесногръди, но за мое огромно съжаление явно сме...
Дори не мога да проумея откъде идва тая злоба към жените, които са били или имат връзка с цветнокож... С какво е по-различно от всеки един друг чужденец???
П. С. За сведение миришат хората с лоша хигиена и такива, които не използват дезодоранти. В тая статистика може да влезе абсолютно всеки без значение от националност и цвят на кожата.
Ж32

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 80b2d10ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   21 съм - до 23
На никой нищо не съм споделяла, дори приятелите ми от най-близкото ми обкръжение не разбраха. Тогава просто исках да го направя - от любопитство - и го направих. Естествено, че и на съпруга ми нищо не съм споделяла, както за конткретния случай, така и за други мои интимни отношения преди брака.
Без презерватив сме го правили, от тогава са изминали 12 години и никога след това не съм имала здравословен проблем. Освен това той следваше тогава медицина и беше приличен, възпитан нормален младеж.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ef4ecd4bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

30.   До 27
По добре си остани там където си...
Цветнокож... кажи си го негро... явно бял мъж не можеш да хванеш, затова черен, че те не подбират..
Хаха....

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ba81ccac48
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

31.   От авторката: Както има свестни и почтени българи, така има и непочтени такива. Същото е и при негрите. Както споменах приятеля ми работи в елитна фирма, образован е и заема добра позиция във фирмата. Много е деликатен и се старае да ми изпълнява желанията. Разбираме се прекрасно. Той също е доволен от мен като жена. Често се разхождаме хванати за ръка и винаги след разходка правим секс. Понякога наемаме стая в хотел за 2-3 часа и там правим любов без задръжки. Така не се съобразяваме дали съседите ще чуват пъшканията ми например. Напоследък се опитвам да му правя и френска. Засега се получава :)

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: af6e210e11
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

32.   Ох полудявам от кеф като гледам как белите мъже с малки пишки полудяват от злоба. Секса е важен а белчовците понякога свършват на третото вкарване да не говорим че са и необрязани и главите на пениса им миришат ужасно. Българите са едни прости расисти тесногръди и комплексирани

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d6b668add0
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

33.   23-29 това е просто отвратително.
Това че е слефвал медицина нищо не значи. Негъра си е негър!
Точно защото е следвал медицина той е трябвало да сложи презерватив. Негрите обичат да порят бели курви без капут.
Животинското е заложено в тях.
Някои бацили хронифи цират и може да имат инкобационен период дори 15г.
Много в възможно в бъдеще ако имаш дете да има някой негърски черти или това да се прехвърли в следващо поколение. Има доста такива случаи.
Разбирам защо така ревностно си криела мизериите си.
Ако се знаеха едва ли сега щеше да си щастливо омъжена за австриец.
Горкия човек.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d6b668add0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

34.   27 щом до сега не си проумяла едва ли изобщо ще успееш.
Негъра е нещо много различно от бял човек. Кьорава ли си.!?
Стой си там и изобщо не се връщай в България.
Впрочем на такива като теб се гледа негативно по цял свят, просто ти живееш в илюзия и рекламна пропаганда.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 41a9ed0388
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   Поне те чука с голям черен хуй! Това е единственото предимство!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 481a6b5bcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

36.   До 27

Колкото и да си потресена, това е положението. И ние сме птресени какви курви сте масово, ебе ви всичко живо, негри, пакистанци ( да знам и за българки излизали с такива) европейци, цигани. После се върнете тука на 30 години и питате къде са нормалните мъже.
Ами нормалните мъже бачката и се грижат за нормални жени, а не за такива дето са ги ебали 10 години всякаква сган.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ef4ecd4bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

38.   До 36
Абсолютно подкрепям, мнението ти.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 906e8bd0d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   Номер 36, страшна логика извади. За "10 години в чужбина ги ебала всякаква сган". А какво ще кажеш за милите родни моми, дето 4 години ги ебат по кенефите в Студентски и после са "много свестни"... И ти си същияt прост бухал, дето цял живот го лъжат, че е втори :D

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8364f42008
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

41.   Ти си поредната утайка. Как не те е гнус да се докасваш а камо ли да спиш с тази маймуна.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 80b2d10ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

42.   21, 29 съм - до 23, 33 - По-полека да не те покоси някой инфаркт от злоба и завист. Слава Богу съпругът ми е широко скроен човек и не се ровим взаимно в сексуалното ни минало, а си живеем живота и се радваме на прекрасните ни мигове и дете заедно.
А на теб пожелавам да си намериш девствена жена, да можеш в знак на признателност да и даваш всичко необходимо за това, че точно на теб се е отдала, да се справяш с задълженията си - както материални, така и сексуални и емоционални защото в противен случай баджанаците неминуемо ще се появят в живота ти. Не се заблуждавай, че една нормална жена ще отдаде девствеността си и предаността си точно на такъв типаж мъж като теб, само поради причината че той много държи да и е първия и в същото време да не прави нищо за нея. В голяма заблуда живееш явно. Ето затова на такива никога нищо не се споделя, не се кроят планове с тях и не се живее съвместно с тях, защото злобата, съмненията им, мнителността им съсипват съвместното съжителство, брак, планове за общо бъдеще. Само с хейт и злоба не става.... ммм даа!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 400d0787a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

44.   Това, че на черните им е по-голяма пишката го казват само хора които не са виждали негър през живота си. Всички проучвания казват, че няма разлика. В порното никога няма да ви покажат негър с малка пишка защото ролята им не е такава. И само да ви кажа, че почти всички истории писани в интернет за бели жени и надарени негри са измислици писани от мъже представящи се за жени (каквато може би е и тази тема). Самите негри мразят порното защото заради него жените си мислят, че имат големи пишки, но като си свалят гащите и се види колко е, жените се разочароват и не повтарят.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d6b668add0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

45.   23, 33 - 42 Така.
Малко вероятно е да ме покоси инфаркт, тъй като скоро претърпях операция и ми правиха 3 кардиограми а резултатите бяха перфектни.
Не бъркай отвращението и погнусата със злоба.
Резила и покварата са за твоя сметка, въпреки че явно не го проумяваш.
Сигурно играеш добра роля пред твоя съпруг. (Горкият човек)
Нещо типично за повечето съвременни бг женици задомили се зад граница.
Дали щеше да е толкова великодушен ако ти знаеше негърските изпълнения е отделен въпрос, при факта че Австрия е една от най-чистите етнически нации.
Аз лично нямам претенции точно за девствена жена, въпреки че би било прекрасно и това да се случи.
Но такива били с негри, цигани и всякава подобна сган не бих погледнал ако ще и последните на жени на земята да са.
Това мое виждане няма нищо конкретно към теб.
Курвите и негрите в порното би трябвало да са нещо различно от реалния живот, но явно повечето похотливи женици, черпите вдъхновението си именно от там.
Отказвал съм и секс дори на подобни на тебе.
За съвместно съжителство или нещо повече не бих правил компромис за жена била с разни утайки.
Сигурен съ, м че доста мъже споделят мнението ми.
Що се отнася до баджанаците там конкуренция нямам.
Спортист съм. Имам много добра физика и инструмент със много стабилни параметри. Меризлив негър трудно ще ми стъпе и на малкия пръст.
Забавно е че го има този анонимен сайт, но истината рано или късно излиза наяве!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 80b2d10ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

46.   21, 29, 42 - до 45 Сайта в който пишем се казва "сподели", а не "порицай, осъди". Всеки човек има право да изповядва различни ценности, включително в суксуален аспект. Тагава в качеството на какъв се явяваш тук да раздаваш квалификации за жените от твоята мизерна визия.
За мен стойността на една жена е дали е вярна когато е във връзка и дали е вярна на съпруга си, а преди какво и с кого е правила си е лична нейна работа, за което не дължи обяснения на когото и да е, включително на комплексари като теб. Живееш няколко века назад и то с мюсюлманска ценностна система, ходи се гръмни по-добре отколкото да определяш коя жена каква е. Аз съпругът ми за нищо не съм го излъгъла и мамила, няма и причина за която да го направя, когато сме се взели и сме създали дом и семейство сме се разбрали за ново начало, а не да си ровим в миналото.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: fdb33df5ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

47.   Какви са тези расистки коментари? Всеки има право да избира с кой да бъде и няма значение цвета на кожата. От всяка раса има хубави мъже и с добър характер, с които си заслужава да бъдеш, както и такива, които не стават.
Преди аз се запознах с един пакистанец в чужбина. Много добър ИТ специалист, с отлично ниво на английски, красив, с прекрасно отношение и по-добра хигиена от много от българите. Не започнахме връзка единствено защото пътищата ни се разминаха и заради разстоянието.
Освен това явно мъжете могат да ходят на проститутки, на секс туризъм, да правят секс с чужденки (рускини, украинки, азиатки и т. н) и това трябва да е нормално, а ако жена реши да е с чернокож е едва ли не гнусно и след това друг мъж няма да иска да е с нея. Много изкривено мислене.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 06ecbe1890
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

48.   47, глупачка! Да, с рускини и украинки правят секс мъжете, не с негърки или циганки. На онази по-горе никой нищо лошо не й е казал за австриеца, но за негър или пакистанец? !? А защо не пробваш и с някоя маймуна от зоопарка. Кеф ти шимпанзе, кеф ти орангутан.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d6b668add0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

49.   45-46
Бих се гръмнал но ако бях на твое място.
Ясно. За теб стойностна жена е тази, за която никой не се интересува от курвенските и изпълнения от миналото за да може това да и бъде едно прекрасно "ново начало" нали хаха.
Е добре, че все още има и други с различно мнение.
Само долнопробна жена може да се чука с примати, които са с 10 века назад в развитието си. Кой е това в случая а?
Тук се разбира, колко "качествени" жени са всички долнопробни мастии, спящи с всякаква черна сган.
В сайта сподели могат да се изказват и мнения и квалификации а думата мизерни по скоро е синоним на такива като теб!
Спирам до тук за да могат и останалите читатели да преценят що за стока сте!

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 502d4249aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

51.   Боже Господи, та мен ме е гнус от рускини, циганки, арабки, а тая с негър!!!
Все повече се убеждавам, а чужденците го казват на глас, че по-евтина и по-голяма шафрантия от Българката няма, а тя е и готова да легне с всеки.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 47cdee4f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

52.   Доколкото съм чел, дори в порното,
когато една жена /aктриса/ има снимани сцени с негър,
вече и пада цената, т. е. хонорара който получава.
Един вид се обезценява, ако е била с черен.
Дори в порното.... а какво остава за реалния живот?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6b2add6f44
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

54.   Абсолютно подкрепям номер 47. Изключително расистки коментари са това. Господинът, който се ангажира така усилено да ги оставя явно му е някаква болна тема.
Тъмният цвят на кожата не е по никакъв начин свързан с интелект, хигиена, социален статус и какво ли още не. Не всеки чернокож идва от племе без ток и топла вода в село в Африка, което го няма на картата... Да не говорим, че има българи, които са много "по-голяма утайка".
Все повече се убеждавам, че с това закостеняло мислене България ще продължава да върви 200 години назад от всички останали държави по света.
И да... какво са правили партньорите в миналото, си остава там. Един интелигентен човек няма да тръгне да се рови в това на партньора си, нито ще му е приятно да се ровят в неговото.
А и по-добре да се наживееш като млад, отколкото на "дърти години да ставаш за резил", сетил се, че си пропуснал нещо (важи и за двата пола).

Ж30

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 89b1461062
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

55.   Ще използвам твои думи:
"Приятелките ми също се учудват на избора ми. Мислят си, че съм се хванала с негър само заради секса. "

Приятелките ти, както и всички останали българи като видим жена с негър подразбираме чисто сексуална връзка, дори да не е реално такава. Или както казваме мислиш с долната си глава. А ти го потвърди:
"Както споменах, негъра е надарен и не ме жали, вкарва ми го докрай и държи дълго. И да, негъра ме ебе хубаво, но пък това ме прави да се чувствам истинска жена. "

Това е супер за теб, но не се приема добре от околните. Не само в България, но навсякъде по света. Просто на запад мъжете се натискат да са с модерни разбирания и се правят че са ОК с това. Т. е за това има някакви по-дълбоки причини в нашата природа. Ако си представим изведнъж всички жени решат да спят с определени мъже за чисто сексуално удоволствие, цивилизацията ще се срине за отрицателно време. Обратното е много трудно. Мъжът трябва да си плати, за да спи с някоя сексапилна мадама. Значи трябва да изкара пари от някъде, за което трябва усилие. Затова се приема от останалите нормално.
Иначе няма нищо лошо да приемеш до себе си човек с друг цвят и националност на каквото са спосбони децата. Показва човечност.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: e8b2aa6979
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

56.   До авторката(може ли да му го измерите в отпуснато и в надървено положение), понеже си водя една статистика!
И да ни споделите резултатите! Все пак сайта се казва spodeli. net, нали така! Благодаря Ви предварително!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ba81ccac48
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

59.   От авторката: Въобще не съм за изхвърляне и мога да излизам със заможен българин, но не искам. Да, негъра ми не е заможен, но ми е приятно да съм с него. Приятелките ми също смятат, че съм с него заради секса, но да си мислят каквото искат. За да подразня всички българи, които ми завиждат, ще повторя пак, че негъра ми е от надарените и ми го вкарва целия. За предишния коментар ще отговоря, че не съм му го мерила, но със сигурност е над 20 см, може би около 22-23. Той също ме харесва като жена, възбуждам го и ме чука хубаво. Да, има миризма на негър, но тя ме възбужда. Негъра си държи дълго и секса ни е страстен. Още нещо да искате да научите :)

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f5e85a3596
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

62.   Изумена съм колко расистки изказвания има тук. Това е отврат. Дори и от думите на авторката лъха расизъм и си мисля, че темата е измислица. Никоя жена имаща връзка с чернокож няма да го нарече "негър", те не обичат това, а още повече пък "негъра ми", както в последния и коментар. На практика тя казва, че има връзка с някой, който стои по-долу от нея. Това е расизъм, бе хора. Разликата между авторите на някои от най-гнусните коментари и човек роден примерно в Найроби е единствено количеството меланин. Това е! Вземете се малко в ръце. Миришели били, крадливи били, мързеливи... Крадци и мързеливци има във всяка страна, а миришат тези, които имат проблем с хигиената. Някаква се изказва, че жените им били забавни, някои даже били и много умни. Ти да видиш! А защо да не са, патка такава? Те са хора като теб и мен!!! Била съм с чернокожи мъже докато живеех в Англия. Два пъти. Първия път, признавам, беше за да пробвам, заради всички истории за размера. Доста преувеличени истории. Втория път беше с един колега, с него бях не защото беше черен, а защото беше мил, забавен, внимателен, умен, знаеше как да се отнася с една жена. Никога не съм мислила за него като за нещо по-различно от мъж. И зелен да беше, пак щеше да ми е гадже. Едни от най-добрите ми приятели там бяха едно момче от Кения и съпругата му иранка, цялото семейство на момчето беше там и това бяха най-милите и сърдечни хора, които можеш да срещнеш.
Имам въпрос към расистите, които приличават хората с тъмен цвят на кожата с човекоподобни. Къде е границата? Нали знаете, че колкото по на юг слизате, толкова по тъмни са хората? Къде е границата, от къде хората започват да стават "маймуни"? Сирия? Иран? Тунис? Или всичко що е извън Европа е маймуна?
И още един въпрос. Знам, че много мъже изпитват влечение към азиатки. Ако някой мъж успее да превърне в действителност мокрите си сънища и прави секс с някоя изумително красива и секси корейка примерно, трябва ли ние българките, като представителки на европеидната раса да заявим, че едва ли не ни е гнус от този мъж, само защото е спал с жена с малко по-различни от нашите морфологични характеристики?
Всичко това са предразсъдъци, характерни не миналия, а за по миналия век, дължащи се на липсата на образование, на комплекси и ниско самочувствие. Никой нормален, интелигентен и образован човек няма да твърди, че превъзхожда някого, само защото е преставител на различна раса. Това е и мнението ми за авторите на някои от коментарите - глупави, комплексирани, без самочувствие, с ниско образование селяни.
Всички сме хора, всички сме еднакви, независимо от цвета на кожата и формата на очите ни. "От гледна точка на съвременната генетика и биология въобще, неясно дефинираните морфологични критерии, като цвета на кожата, са повърхностни и несъществени и нямат връзка със съществени човешки характеристики, като интелигентност, талант или физическа сила" - нещо, което се учи в 6-7 клас.
Предполагам, че доста храна ще отнеса, заради коментара си, нали :-D Давайте!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3a33a4d41e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

64.   59. Да, искам да науча. Какво не ти е наред с инстинктите за самосъхранение? Аз не бих се слял генетично и не бих имал деца от циганка дори принуден с опрян в челото пистолет. Не се иска акъл за да анализираш, че това е инстинкт за самосъхранение, логично е. Води до увреждане на кръвната линия. Има го заложено и в животните кое с кое да се сношава и с кое не. При тебе явно липсва този инстинкт, щом го правиш сама и доброволно. Следващият път когато изтипосаш нещо от сорта, че някой ти завиждал, че си с негър, спомни си какво ти казах. Излагаш се ти самата на 100%, никой не ти завижда, гнусно е и жалко. И бъди сигурна никой мъж който разбере за това няма да те погледне от там нататък. Страшно падение е това. Надявам се да го разберат кокото се може повече мъже за да е честно към тях. Така, че споделяй го не само в сподели но и навсякъде около теб. Ясно?


Чорбаджията на курникът

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0db1b24e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

65.   Добре, че не са дошли и извънземни, че ще се намерят жени, готови да легнат и с тях.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a076b17639
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

66.   До 62,
Не съм расист, но 2 неща да ти кажа.
1. Ако не бяха европейците не бяха открили Африка и Азия (разбирай Япония)... Едните още щяха да ходят с пръчките и лъковете да обикалят пустините и/или Саваната за храна, а другите щяха да се избиват с Катани и да живеят във феотдализъм.
2. След като европейците откриха Африка... Нищо не се промени, продължават да си живеят в палатки и т. н., докато японците се превърнаха в една от най-технолпогичните нации В СВЕТА!!!
П. с. Не е само до "меланин" както те учат либералите на Запад или зад Океана и "ALL LIVES MATTER", не само техните!!!
П. с. 2 Относно последното гледай в Ютуб като им го кажеш това как 90% постъпват като примати!!!

 
  ...

1-50 от 75
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker