Има ли и други жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Има ли и други жени
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 2111 пъти
Моита жена получава само по един оргазъм. Ако я повторя слвд 15 - 20 мин. Може пак. Но множествен оргазъм не е получавала. Как да я докарам до множествен. Помогнете. М 32г

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: a7bce3981b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Не виждам какво те притеснява. Съвсем нормално е.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a253468555
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Моята само веднъж свършва и приключваме. Аз искам да продължим, но тя не. Давам и почивка, но пак не иска. Ставала много чувствителна след оргазъм и я боляло. Ползваме лубрикант - пак не иска. Може би някои жени са така.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: cf7b8cfc38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ами при някои жени множествен оргазъм се получава с множество мъже!
Опитай!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2fc01e46d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Моя мъж като ме лиже мога да свърша и 10 пъти един след друг. Говорила съм с приятелки по темата, никоя не е е свършвала повече от 1-2 пъти. Явно е въпрос на организъм и способностите на партньора. Ние сме от дълго време заедно и се познаваме много добре, може би това също е причина.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: dfe067cffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мисля че повечето не получават многократен оргазъм.
Моята жена поне не получава.
Не знам колко са тези с многократните- навярно 30- 40% (по- малко от половината).

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 105fe20d55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Даа и моита свършва само по веднъж. Даже по нвкога след мен. И ме кара с ръка или с език да им помогна. От моя страна няма проблем. М 51г

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: bd722f527b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Множественият оргазъм се "учи" с много практика. Най-лесно се получава с повече партньори едновременно... 2 или 3 мъже и една жена. Трябва да е постоянно възбудена и стимулирана.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a2b09ff9a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Това да ти е проблемът. Моята приятелка може да свърши един път на няколко дни. Свършването и е много интензивно, но след това повече не може. И в следващите дни пак не може. Възбужда се но не става. Като минат поне три дни и е готова. Свършва за няколко минути и отново почивка. Не че не правим секс, даже напротив. Казва ми, че и е супер хубаво, възбужда се, даже цялата подгизва, но не може да свърши. Тя си е ОК така и не се оплаква, аз също, защото правим секс почти всеки ден.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8e58c4f0dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Я стига глупости, един и стига. Жена ми също получава по един оргазъм, силен, разтърсващ, стене от удоволствие и когато е в това състояние, всякакво докосване до зърната, ареолите, клитора и са даже неприятни поради изострената чувствителност.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 677fc06b66
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Това си зависи от психосъстоянието на жената в момента на секс. Бил с доста жени и професионален интерес съм обръщал внимание на състоянието им в момента. Някой умеят да се отпуснат и да се отдадат на момента, те са тези, които най- често стигат до верижни оргазми. Голяма част от жените не могат. Често се притесняват по необясними за самите тях причини. Други просто от страх да не се изложат, примери и причини много. Ако жената не е в състояние да се отдаде напълно и да мисли само, че ѝ е хубаво, то винаги има негативни последствия. Имам три жени, много близки, които за един секс сеанс от час стигат до 18-20 оргазми. Имам и такива, които за час стига до оргазъм и след това е като парцал. Скапва се. Имах роднина, доста близка, която не беше изпитвала оргазъм никога. На 47 години беше, аз само на 28. Беше нещо разстроена. Не сме мислили за секс, а и ми е роднина. Просто ми домъчня за нея, като я гледах и я прегърнах. Целунах я по челото, тя вдигна глава към мен и устните ми попаднаха на нейните. По инстинкт и пуснах език. Дори не си дадох сметка, какво правя. Тя обаче пое езикът ми и съвсем непринудено, започнахме една любовна игра. Когато се осъзнах, беше много късно да се откажа. На не я ѝ се отразяваше чудесно. При мен възбудата достигна горните слоеве и действах, като че ли не е майка ми. Докато не се оказахме на пода голи и аз в нея. Последва жесток вик и така се разтресе, че аз помислих- Боже! Тя осъзна какво правим. Какъв срам и позор. Опитах се да се отделя и да си го извадя, но тя така ме сграбчи и стисна, изрева едно:
- Не спирай! Искам още и още. Откарахме до късна доба.
Когато се поуспокоихме, тя ми каза:
- За първи път изпитвам оргазъм. Никога не съм имала. Мислех, че е нормално да ми е вътре и толкова. Боже колко съм щастлива!
Така стана с нея.
Не те съветвам да се насилваш. Просто остави нещата да се развиват по естественият им път. Бъди по- любвеобилен, не бързай и не мисли за резултата. Разбери кое, какво и харесва най по време на секс, на любовната игра. Любовната игра е тази, която води до настървение, висока възбуда и реципрочно високи резултати. Все пак мисля, че при генетичните връзки по- често се случват тези неща. Малко са тези щастливки, които стигат до верижни оргазми.
Мич

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9d3a88146d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Странна работа! Аз пък съм неспособна да получа само един оргазъм. Свърша ли веднъж са 7-8 един след друг пред секунди... би ми било ужасно ако получа САМО един оргазъм.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 105fe20d55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Автора, съм до н12. Даи съвет как те възбужда твоя, че се изливаш толкова. И годините ти. Благодаря предварително.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b6a3b20d7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Малко объркващо ми идват тези много оргазми. На мен, като мъж, като доближа върха, правя максималното да го отложа. И така докато мога или ми омръзне. Жена ми - многократно пристенва по интензивно, после леко се успокоява и пак... В един момент почти рязко се отдръпва и спираме. Поне за малко. Ясно, че това й е свършването. После може пак да продължим. Ако не съм свършил, може да си я клатя колкото си искам, но тя повече не издава стонове на удоволствие. Мен лично това не ме бърка. Напротив - предпочитам го, защото вече няма нужда да се напрягам за да си го задържа. Вече клатя само за мое удоволствие, докато ми омръзне. При никой друг ли не е така?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker