Мъжът ми призна, че е гей - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъжът ми призна, че е гей
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 2385 пъти
Така аз и мъжът ми сме женени 7 години и си имаме дете на 4 години Проблема е че преди 2 дена ми призна, че е гей и си има любовник. Още не мога да повярвам каза ми че от 16 годишен е имал такива съмнения. И просто е искал да бъде нормален затова е тръгнал с мен. Сега какво ще правя. Моля ви помогнете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 71b9842a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   То въпроса е той какво иска да прави защото той е признал какъв е, а иначе просто обсъдете ще играете цирк пред детето на фълшиво щастливи или всеки по пътя си и ще нанесете травма на детето.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b95b19b232
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Според мен мъжът ти е бисексуален, но вече ти не го привличаш. Можете отново да си живеете, като семейство. Явно с неговия любовник првят тойно секс.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c10e532c1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Да те запознае с любовника си. Може пък да пробвате тройка и да ти хареса. От друг мъж не бих ревнувала, но заради друга жена бих прекратила всичко.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f5377791c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Е да се разведеш, какво. Освен ако не искаш и детето да е обратно. Те се изпедерастиха вече всичките. Не виждаш ли, че ако се държо свестно някой, значи е педал. Кой нормален муж спи с жена си. Всички изневеряват, обиждат, бият жените си. Добре дошла в България. В чубина поне си казват открито, че са гейове, тука ти губят времето.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d4df681980
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Май жените харесват педалите.
Ако пича чукаше друга жена, нямаше да има такова умуване.
Значи с мъже може, с жени не. Гнус.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6f655fa1d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Бих се разделила и ще си търся щастието. Също ще забраня да показва партньора/партньорите си. Ако е лош баща, просто ще е кардинално чао. Той няма да се промени, та няма какво да се чака.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1402758a97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Пробвайте тройка, тъкмо малко разнообразие.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9b9d556f48
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   3 що за болен мозък си.
Евроатлантическата педерастия съвсем ви е обладала и покварила!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 483ba0b6d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ако те ебе, какво ти пука, че спи и с приятела си. Не си ли гледала Планината Броудбек? Дали ще ходи на риба с комшията на палатка или ще иде да се види с приятела - все тая. Те и тия с рибата се ебат, ама имат алиби. Пък може и да не се ебе, само да се забавляват орално. Ако си обича детето и си върши ролята на родител и съпруг не виждам какъв е проблема. Бисексуален е, може и да ти хареса тройка с др жена или мъж. А и да не мислиш, че ще е вовеки с него, ще се позабавляват и после ще прекратят взаимоотношения.
И това ти го казвам не за друго, а щото и аз съм така. С колегата ми сме женени, имаме деца. Вършим си работата като бащи и съпрузи, ама мн се кефим да се забавляваме. Стана като се напихме на един служебен тийм билдинг и делихме стая. И се оказа, че сме бисекс. Еми от тогава си ходим по мъжки и се забавляваме заедно сексуално. Но и на жените им обръщаме внимание.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f0ed9e443e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   А нямало пълно щастие!? Ха- ха, хем коза, хем пръч. Признал ти бил- няма разлика дали ще ти изневерява с мъж или жена- изневяра си е, сменил те е. Не обяснявате на детето, татко му с кой си ляга, а и още е малко, ще го разбере на по- късен етап. Раздялата е неизбежна- тук лъжата е огромна и с история.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: dfc59d5b0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Купете вибратор, може тъкмо да го ползвате и двамата.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 74241efcbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   егати коментарите, с хумор са поне, но..

Ами, за жалост много от семействата имат проблеми, вашият е един от многото възможни. В случая важни са две неща - здравето, радвайте се, че го имате, че имате вероятно някакви интимни отношения. И другото - неговото решение е важното, какво конкретно е то - да си го изясните. Не е изключено приятелят му да му промива мозъка. Но най-вече, той сам да е допуснал да си го промие, да повярва на някой празен идеал, да си търси “щастието”, както е модерно да се казва. Да си остави нивата. Аз обаче да попитам, нашите деди, дали са имали въобще възможност да им скимне, че някоя година няма да орат примерно, или че няма да сеят? Щото не ги кара да са щастливи? Не, понеже биха умрели от глад. Е, твоят мъж явно е забравил какво сте постигнали двамата, явно новите идеали ги е допуснал до сърцето си.

Сега, явно не може да прецени какво имате, какво сте постигнали, колко прекрасно е това. Трябва ти да бъдеш мъдра, да се отърсиш от емоцията. Знай, че времето с него също е било истинско, не е било измама. Но част от него просто е била такава - със влечения.

Не е дорасъл да ви оцени. Затова, както сте във брак, шансът ви, най-вече за детето, е да го оставиш да се “развие”. Да си счупи главата с неговият “приятел” , да пострада ама много солено, както ще му се случи просто ако върви по пътя си. Нищо не е нужно да правиш, просто защитавай себе си от обвинения и самообвинения. Дори само да го наблюдаваш внимателно вкъщи, без укор - това ще е много тежко за него, ще засили процесът му на съзряване. Само така ще оцени теб и детето си, само така ще добие представа.

Според Фройд, хомосексуализма почива на основата на нездрава връзка между майката и сина, твърде голямата им близост. В един момент детето спира развитието си на стапалото до пубертета, когато трябва да спре да се идентифицира с майката, и да започне да се идентифицира с бащата. Но понеже имат теърде голяма връзка с майката, той не може да се свърже с бащата. Подсъзнанието му, програмирано да откаже инцест с майка си, започва вмест това да възприема мъжът като “другия”, като носителя на нещо различно. Може да се каже, че хомосексуализма е разстройство на неразвитата личност.

Дай шанс на мъжа ти да се развие като човек, ако ще да е и на 40, и на 50 години. Със сръдни и караници няма да стане, а имате дете - за него най лошото е да расте без двама родители. За да не става като баща си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: aec004c1ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   През 70-те години имах една съученичка в основното у-ще. Нейният баща, известен артист в нашия град се оказа пендел, въпреки че имаше две дъщери. Разведоха се с жена си, после оня се чукаше с който му падне. Умря от пиене и педерастлък.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker