Извиках си проститутка за първият ми път и не можах да го вдигна. Да се притеснявам ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121327)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Извиках си проститутка за първият ми път и не можах да го вдигна. Да се притеснявам ли?
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 2144 пъти
Здравейте, мъж на 25 съм.

Понеже съм девствен, а доста момичета тръгнаха да проявяват интерес към мен, и от притеснение да не се изложа с тях, реших първия ми път да е с проститутка.

Та викнах си момиче, беше хубавичка и даже като я видях леко се възбудих. Поговорихме малко, казах и че тя ще ми е първата, на което тя каза, че не е от момичетата за първи път понеже не може да се преструва. Така и беше, след като тръгнахме да действаме цялото нещо беше доста беземоционално. Тръгна да ми прави чикия, стана ми леко, сложи кондом и започна да ми лапа, обаче аз нищо не усещах докато ми лапа, предполагам от кондома, но наистина никакво усещане по време на свирката. След 30 минути лапане и чикии, предложих аз да си го дигна сам и започнах сам да си правя чикия, а тя през това време ме пипаше за топките. Ta успях да го надървя до няква степен и се качи върху мен да ме язди, аз още с проникването изпитвах лека болка, тя принципно беше доста суха. Реално докато го правихме аз пак не усещах никаква чувствителност на пениса си, наистина почти нищо като усещане. Пак ми падна, пак тръгнахме със свирките с кондом и чикии, не мижах да го вдигна и времето свърши. Полафихме малко, каза че е по-добре да го направя с момиче, което го иска, а не на платено и си тръгна.

И така от всичките неща, аз сам вкъщи, като си правя чикия, изпитвам по-голям кеф. Нито лапането, нито тя като ми прави чикия, нито проникването ми хареса. Реално не мога и да го нарека проникване, защото ми беше мек и нищо не усещах, никакво протриване не усещах, даже не знам дали успявах да го извадя до някъде и да го вкарам пак.

Редно е да спомена, че преди това бях свършил 2 пъти на ръчна и бях на около 150 грама уиски.

Мисля пак да викна друго момиче, което предлага френска без кондом и този път да не мастурбира и да не пия.

Исках да споделя понеже очаквах някакво ЛААЛ изживяване, а всичко беше супер зле и беземоционално. И момичето беше много сухо, 1 път в живота си съм пипал друго момиче по котето и знам че тогава беше доста влажно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8f968c8490
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Е, вече не си девствен, но си изживял нещо неприятно, но поне вече не си девствен. Надявам се, твоята история да послужи на много мъже, и по-малко да се обръщат към платено. Момичето го прави за пари, а й може да е принудена по-някакъв начин, какъв кеф искаш?? Даже имах позната която правеше тези неща насила. Така че... по-добре излизай, запознавай се, търси жена с твоите интереси, секса ще си дойде сам...

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6bfe977122
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Чудно как не си го вдигнал, когато си я видял гола... Спирай порното

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 11ce10cbee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Леле, на тебе ще ти трябва цял клас учителки, направо къртиш, приятелю!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 70e2388799
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Със сигурност е от това че преди това си свършил два пъти, от уйскито също действа негативто, а и това че ти е първи път, няма как да не си се притеснявал.
Няма паника, всичко се случва. Другия път предварително не свършвай, по-хубаво е мацето да те свърши два пъти, отколкото ти предварително и след това греда.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6126fa7bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Как очакваш на 2 свършвания, 150 грама алкохол и приз кондом, който спира кръвообращението, да беше нещо по-различно? Със проститутка, която е била болезнено суха, понеже вече е претръпнала десетки хиляди пъти...

Следвай си пътя на живота смело, развивай се, гаджетота сами ще дойдат. Ако не тъпчеш на едно място във вътрешния си живот, ако търсиш да си вървиш по пъгя!

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 42fbe119d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ето. Да ти е за урок. Времето и парите, които си загубил за това лошо преживяване можеше да отидат за нещо много по-ценно - книги, учебници, храна, спорт, театър, концерт... за човек в нужда и т. н. Много много много много рядко ще се случи да уцелиш проститутка, която да ти достави по-добро удоволствие от това да излъскаш бастуна. Дори и с най-притеснителното и колкото и грубо да звучи - смотано момиче ще изпиташ много по-голямо удоволствие, отколкото с проститутка. Единственият вариант да ходиш по проститутки е да си вече доста възрастен и несемеен и никоя друга жена да не ти обръща внимание. След като си млад, здрав и прав, ти нямаш никакви проблеми.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e5fa94deb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Да. С друга жена ще е същото. Пак няма да ти стане от притеснение.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c916fe025f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Извикай си момиче с което да излезете на кафе макар и да и платиш същата сума като за проститутката. Ние мъжете не сме някакви диви животни готови да го заврят във всяка една дупка, каквито ни преставят в порното.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 978d7341ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Тъкмо със следващата проститутка, предлагаща френска без кондом, ще се уредиш с венерическа болест. Тогава съвсем няма да мижеш да го вдигнеш.
Първите 3-4 пъти са болезнени и трудно могат да се нарекат секс, но можеш да си лепнеш нещо, така пе вземай мерки.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c281a9d489
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Гаджетата щели да му дойда и да му кацнат! Пфуу! Женски цинизъм.

МАЦКИ, вие защо не го отракахте пича до 25 годишна възраст, че той да стигне дотам да си плаща? А сега тепърва щели да му дойдат. Я дошли, я не. Женско лицемерие.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7f8b4b733b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не свършвай предварително;
Не пий;
Не се разсейвай с мисли или образи;
Кондома е задължителен;
Наслаждавай се....

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f93ba2debd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Когато го правих за пръв път, от страх да не се изложа взех виагра. Пробвай и ти, но не с проститутка. Хвани си гадже. След като го направих, почувствах удовлетворение и ми беше хубаво, че тя изпитваше удоволствие. Така и не разбра, че ми е първата, няма и да разбере, че скъсахме... но това е друга тема. (М24)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 96878ba217
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Така е брат, с презерватив не се усеща нищо и е по-гадно от чекия!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7710c9eca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Намери си хубаво платено момиче, което предлага ГФЕ. Вярно много скъпо е, около 600 кинта но си заслужава. Тя ще се държи все едно ти е гадже, ще те целува, ще те гали и ще те предразположи. Другият вариант е още по-скъп. Наеми си момиче за цяла вечер, излезте на кафе, поговорете си, изпий едно малко и след това отидете да се шибате. Разтърси се из нета и ще намериш форум за проститутки, където можеш да се ориентираш коя е греда и коя е добра. Не се отказвай, просто си попаднал на греда. И никакви чикии преди секс с жена. Алкохол не повече от 50 грама за отпускане. Първо на мен чикиите никога не са ми помагали да свърша по-бавно, ако ще и четири да си люсна. За бавното свършване има други методи, но ти си с простиутка и нея не я интересува какъв ебач си. Излишно е да се стареш, прото се изпразни с кеф. За това си плащаш. И ако ти даде още един път, пак се изхвърли. Алкохолът помага но границата е много тънка. Ако прекалиш няма ставане или няма изпразване. Но пак ти повтарям, в случая не трябва да се доказваш. А с презерватив е гадно и незнайно защо и на мен понякога ми спада когато съм с презерватив. Без никога не ми се е случвало. Не се отказвай, събери си повечко пари и действай. А когато си намериш гадже и двамата сте влюбени, всичко ще се получи. Ще се напаснете и нещата ще си дойдат на място. До тогава ще си придобил опит при проститутките. Действай смело, нищо необичайно не се е случило.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1b7a4321d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ами карай си на чекий тогава! Щом ти е кеф!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 16ce016c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Това с френската без кондом е глупост и грешка, не го прави. Другия път не свършвай преди да си с момиче или максимум да е 1 път(поне един час преди да си с момичето) и не пий алкохол! Със сигурност алкохола и това, че 2 пъти си свършил е причината да не можеш да го вдигнеш. Също зависи и от момичето, защото тия от сайтовете с по-ниска цена(100 и надолу) доста от тях няма да ти го вдигнат, защото не са хубави. По-добре се бръкни и дай с 50 лв. повече, но със сигурност ще го вдигнеш още преди да сте започнали да се събличате. Само като и видиш циците как са набъбнали и ще си го вирнал гарантирам ти. Ако пак ще викаш такова момиче моя съвет е следния - гледай да е от поне 120лв. между 120 и 150 са хубавички. Избери си някоя, която още от снимките те кефи/така шанса и на живо да те кефи е по-голям/. Всичко правиш с кондом, задължително! И не пии и не лъскай в деня на срещата ви и ще видиш как няма да имаш този проблем! Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 985fc549dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Пич, казвах ти в предишния пост да не лъскаш и да не пиеш преди секса. Сега си викни пак и повтори заниманието без чекии и алкохол. Даже най- добре не маструбирай 2- 3 дена.
После си търси безплатна мадама.
Но поне видя че секса не е кой знае какво. Не може да се мери с чекията като удоволствие.
Секса ти трябва за самочувствие. А по- нататък и за деца.
Аз ако можех да живея без секс изобщо нямаше да се занимавам с жени. Жените за мъже като нас са кауза пердута.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 767bae02fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Освен да благодариш на Господ, че ти е помогнал да не спиш с проститутка, не виждам какво друго да ти кажа.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b8f7508c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   От Автора: Решил съм този път да си поръчам някоя скъпа, предлагаща Girlfriend Experience за 1 или 2 часа и без да правя същите грешки.

Докато не го направя като хората и не се чувствам уверен, не мисля да спирам да ходя на проституки.

Просто искам да преодолея мисълта и страха, че ще се изложа с реално момиче и после да ме говори пред приятелки, че не съм се справил.

Да, първия ми път беше доста зле, но поне вече имам идея какво е и съм по-спокоен емоционално.

Нямате идеа, колко тежко ми беше до 25 годишна възраст, да не съм го правил и всеки ден да го мисля това нещо, как не съм изпитал уж "най-хубавото изживяване в живота".

И аз не искам да е така, но такъв е живота. Трябва да преборя някак си тoзи мой страх и несигурност. Пречи ми да завържа нещо сериозно с момичета, които ме харесват и ми вреди на живота, просто трябва да го преодолея.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker