Снимал ме е гола без да знам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Снимал ме е гола без да знам
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 3737 пъти
Здравейте, момиче съм на 25 години. Имам голям проблем от няколко месеца и реших да пиша тук, понеже вече не знам към кой да се обърна. С бившия ми приятел се разделих преди около половин година. След раздялата сме си писали няколко пъти, пращаше ми наши стари снимки и някакви песни и сме се виждали, за да му върна някакви негови неща, които бяха останали в мен. До тук - добре..

Един от последните пъти, когато той ми писа, си говорихме за стари неща и т. н., очевидно искаше да се сдобряваме, но аз му отговарях чисто приятелски. После той ми прати моя гола снимка, докато лежа, направена без мое знание и съгласие. Много се изнервих и се скарах с него, казах му веднага да я изтрие. Каза ми, че няма да я качва никъде, а си е направена само за него. Но как мога да му имам доверие? От месеци живея в страх, че може да има и други и да ги качи някъде. Не знам какво мога да направя по въпроса. Знам, че всеки човек е различен и всяка ситуация е индивидуална, но ако някой е минал през подобно нещо, може ли да сподели как е постъпил?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 66213e6390
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Полицията. Не стават за предотвратяване на сериозни престъпления като трафик на хора, органи, разпространение на дрога, стопиране на криминални босове от напускане на пределите на държавата и т. н., но за битови простотии (с изключение на тежки престъпления, предполагащи евентуална/реална загуба на живот/и) си нямат равни... Пак е шанс дали няма да има връзки с някой/я там и да го извъртят срещу теб, но друго (поне легално) не ти остава.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 93da8bb4c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Наистина е гадно от негова страна. Опитва да те манипулира. Но дори и да ги качи някъде, какво толкова.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1e2f12496f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Аз също бях снимал моята до, като спи няколко пъти без лице. Лизах я и свърших в нея, а тя спеше. Бях я качил в някакъв сайт за порно снимки, много ми харесваше как други коментариха путката и гърдите й и мечтаеха да свършат върху нея, но само аз я имах. Разбра след време скарахме се беше обидена, но с говорене всичко се променя. Сега имаме онлифенс, снимам я, продаваме снимки и видео на хора нямащи партньорки.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f2f8729089
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Aвторката: Ако ги качи какво толкова? За мен лично това е много унизително, ще ми съсипе репутацията и живота общо взето. За полицията и аз сетих, мисля да се консултирам и с адвокат, за да знам дали имам някакви права в този случай, понеже няма заплашване или изнудване. Знам, че има познати наляво надясно, но дали е възможно да се завърти срещу мен? От друга страна не искам да го предизвикам, понеже нищо не се случва, но не ми е спокойно.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4bcfc38579
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Хората си качват цели видео сесии, ти за две снимки ли...? ! Ако си минавала през т. нар. "голи скенери" по летищата, вече имат твои голи снимки с много по-хубава резолюция. Може дори вече да са ги продали на специализираните сайтове, както имаше разкрит подобен случай наскоро.

Мисълта ми беше да не си го слагаш толкова присърце, защото ако пичът е недобросъвестен и види, че ти пука прекалено много, може да го ползва, за да те манипулира.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 49121162b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Снимката е направена с цел, иска да те дразни.

Блокирай го навсякъде, където може да ти пише и да ти напомня за себе си!
Живей си спокойно!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: aca2430817
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Фотографирал те е против волята ти (що не си знаела, не е ималокак да дадеш съгласие), а чата е признание, че го е направил.
Ако започне да иска нещо то теб, можеш да го съдиш за изнудване.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: cb0392611a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ето затова е НАЙ-добре секс на тъмно. Поради тази причина, не заради срам или някакъв измислен морал. Защото не знаеш, какво може да ти причинят..

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 87d2680eca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Гаранция си лъснала в телеграм каналите, ако незнаеш за какво ти говоря се поинтересувай малко повече, за да имаш достъп обаче до тайните стаи трябва някой да те покани. Обикновено вече има над 10такива групи от които във всяка има по 50хиляди човека прави си сметката сама какво тепърва те чака.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f538a0c709
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Все пак нали е писал, че няма да я разспространява, какъв е проблема ако си имате доверие? А явно си имате, след като още поддържате някакви отношения. И аз съм снимал две бивши, при това с тяхно съгласие и в нааай безсрамни пози, ама е ставало на въпрос, дал съм дума че са си само за мен и въпросът е приключен.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f2f8729089
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Авторката: Знам за телеграм групите, знам за разни сайтове, където постват снимки на бивши за отмъщение и т. н. Прочетох толкова новини и форуми за всякакви случаи и съм напълно наясно какви ли не неща могат да се случат. Ходя на психолог и по цял ден се чудя какво мога да направя по въпроса. Но всичко това е хипотетично. Човекът не е някакъв олигофрен, сам си каза, че няма да ги качи никъде, били сме заедно три години и си мислех, че го познавам доста добре, но защо за бога ме е снимал по този начин? Това много ме разочарова и сега не знам какво да очаквам…

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 25e2ca9ab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Имам колекция с жените, с които съм бил и не само снимки, а и клипчета, но те са си само за мен, не съм злоупотребявал. Може и така. Не се притеснявай толкова.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 835ae861a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Аз не разбирам какъв ти е проблема? Той ти е казал, че няма да я качи. Просто го отрежи, защото това е повод за контакт с теб. И да предположим качва ти голата снимка и какво от това, нета е пълен с голи снимки, секс ти нещо специално ли си? Най-лошия сценарии всички ти виждат снимката родители, приятели, колеги и какво от това. Щеше да е сензация преди 50 г. Скована си от страх и манипулация за нещо, което няма да се случи освен че ще се поболеиш и ще си докараш неличима болест. Какво го мислиш? На извистни личности качват снимки, на онази от Господари на ефира секд клипче, а ти се тръшкаш за една снимка. Отрязвай го този и въобще какво му се обясняваш, караш се с него. Като искаш действия свържи се с адвокат, покажи снимка и кореспонденция, подпищи едно извън съдебно споразумение с него, че няма да разпространява снимката ти, в противен случай съд и това е. С какви хора излизате и колко сте ограничени, то сексът и голотата са навсякъде вече,

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 00ff7667b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Авторке, снимал те е по този начин защото няма мъж който да не иска жена му да е персоналната му секси звезда и да си я има запечатана в пози на лошо момиче. Спокойно приеми, че болшинството жени имат неприлични снимки, просто повечето не биха го признали. А го е направил тайно или защото не се е осмелил да поиска да му позираш гола, или - по вероятно - поискал е, но си отказала. Горе вече са писали, ти също - свестен ли е човекът, нямаш основания за притеснения, камо ли пък такива които да предполагат и психолог. За последните и виц си има: Трета година ходя на психолог и всичко е чудесно, купи си апартамент и обиколи по почивки половината свят.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 61a1e7b7ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Авторката: Благодаря за отговорите, съгласна съм с последните донякъде, но зависи от гледната точка. Не съм нещо по- специално, но не бих искала хиляди хора, а и най- вече близките ми да ме видят по този начин. Дори и той да не ги качи, а просто ги запази за себе си, това не е никаква гаранция. Може някоя бъдеща приятелка, някой друг да попадне на тях, да си даде телефона на ремонт или го откраднат, хакерска атака… Има всякакви случаи. Хората биват уволнени от работните им места, разведени и още какво ли не след такива скандали. Представете си- по всяко време някой си там може да ти гледа най- интимните моменти. В интервюто си една психоложка казва, че по нейни наблюдения травмата е равна на такава след групово изнасилване….

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e314388919
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Това е комплекс. Какво от това? Ако ги продава, подлежи на наказателна отговорност.
На мен не ми пука, харесва ми да ме гледат гола. Но ако някой публикува моя снимка в домашни условия, го пращам в съда. Иначе на публични места, не ми пука. Някъде се видях дори, как правя секс на един нуди плаж. Съпругът ми я видя, пита ме кой е тоя. Тъй като не обичам тъпи въпроси му казах:
- Едни там, бяха на плажа.
Повече не ме попита. Мои колеги също, но ги сиктирдосвам.
След като съществуват такива обществени места, снимките нямат значение. Но ако ме дебнат вкъщи или на интимно място, ги съдя.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d3e1bf1b11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Да, най-добре ще е да се консултираш с адвокат, за да ти обясни какви възможности имаш.

Чл. 32, ал. 2 от КРБ (Конституция на Република България)
Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: e314388919
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   n 22, не давай фалшива информация.
От къде го извади това Чл. 32, ал. 2 от КРБ. Подлежи на наказание публикуването на снимки от интимния живот единствено и само, ако са правени тайно на не публични места. Когато е на публично място, това не подлежи на НПК. Ако нейните снимки, на авторката са правени с нейно знание, е под въпрос дали подлежи на съдебен процес. Друг е въпросът, ако има уговорка, която излишно подчертава, че тези снимки са за лично ползване и не могат да бъдат разпространявани. Това се доказва с писмен договор. Някога моите родители са си правили такива снимки и клипчета. Те попаднаха в полезрението ми случайно. Гостувах на леля ми и там ги видях. Тъй като баща ми ни напусна доста млад, поради заболяване, когато гледах тези снимки се вбесих и заведох дело срещу леля ми. Буквално станах за смях. Оказа се, че те- родителите ми са си качвали снимките на Нет-а и че леля ми имала копия на почти всички техни изпълнения. По- късно пък брат ми откри такива на леля ми и други в нашите.
Според мен не би могла да го преследваш, ако те е заснел с твое съгласие и нямате договореност за разпространение. Че този човек е боклук, две мнения няма. Но той го прави с идеята да те злепостави. Все пак е по- добре да не му обръщаш внимание, това, ще го заболи повече.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 42527368d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Авторката: Консултирах се с адвокат и ми каза, че мога да се свържа с полицията и да го накарат да изтрие каквато има (уж)! , но е по- добре да го предупредя, че ако злоупотреби това е наказуемо и ще има тежки последици. Не знам колко е логично да го направя при положение, че не ме е заплашвал нито веднъж. Както каза някой друг по- горе - Друго (поне легално) не ми остава. Мисля, че и той е наясно, че такова нещо няма да му се размине. Но дори и да има последици за него, какво значение ще има след като моят живот е съсипан? Мислила съм си дори и да се върна при него, ако въобще той иска. По - добре така отколкото да стана на резил, просто не мога да живея с този страх повече….

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 42527368d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Авторката: Консултирах се с адвокат и ми каза, че мога да се свържа с полицията и да го накарат да изтрие каквато има (уж)! , но е по- добре да го предупредя, че ако злоупотреби това е наказуемо и ще има тежки последици. Не знам колко е логично да го направя при положение, че не ме е заплашвал нито веднъж. Както каза някой друг по- горе - Друго (поне легално) не ми остава. Мисля, че и той е наясно, че такова нещо няма да му се размине. Но дори и да има последици за него, какво значение ще има след като моят живот е съсипан? Мислила съм си дори и да се върна при него, ако въобще той иска. По - добре така отколкото да стана на резил, просто не мога да живея с този страх повече….

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a5ccb2d069
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Продължавай да ходиш, но на психиятър... поне още 10 пъти. Имаш нужда определено. Може да ти изпише успокоителни... Абе защо се вкарваш във филми??? Имаш комплекси, липностни проблеми...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 79d8173639
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Авторката: Комплексирах се, да. Не искам да съм порнографирано момиче, чието снимки да станат публично достояние…

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1be4d4b47d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Доста сте ограничени всички до момента... Особено авторката. Снимал ти е путката и какво? Путки ли не е виждал тоя свят? Айде стегнете се всички. Както казва един тука и пари можеш да изкараш с тези снимки.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6c0008171b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Авторке, този човек извършва сексуално насилие върху теб. Снимал те е тайно, разбира се, че не можеш да бъдеш сигурна в бъдеще как ще бъдат използвани тези снимки. Търпиш вреди, налага ти се да ходиш на психолог. Най-добре е, той да изтрие снимките, вкл от кошчето на телефона. Не бъди слабохарактерна, да отстъпваш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 79d8173639
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Стигам до извода, че има много различни мнения по темата, но не разбирам какво общо има случая с това да си ограничен? Разбирам какъв човек може да разсъждава така, щом ми казва, че даже и пари мога да вадя с подобни снимки. Съгласна съм, че това е психически и даже сексуален тормоз, но за съжаление няма как да овладея ситуацията, тъй като няма как да изтрия нищо, а дори и това да стане, вече има всякакви програми за възстановяване и т. н. Надявам се да има възмездие за всичко, което ми причинява тази травма, въпреки че знам колко е несправедлив живота…

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 03fecaf282
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Семеина жена на 34г в момента флиртувамс двама. Единия е семеен другия не е. Щом искат да ме снимат, им казвам че и аз искам даги снимам когато ме лижат. А с моя нямаме такива проблеми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker