Мисли преди сън - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мисли преди сън
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 694 пъти
Няколко признака, по които можете да разберете, че вашата нежна половинка ви изневерява:

1. Държи се отбранително и параноично
Тя се страхува, че ще бъде хваната, дори когато изобщо нямате представа за нейната изневяра. Заеква и се тревожи, дори когато й задавате съвсем невинен въпрос. Някои телефонни обаждания приема веднага и се държи странно, докато говори, а на други напълно избягва да отговаря.

2. Прекъсва контактите ви със семейството й
Нейното семейство се е превърнало в това, което е: Нейното семейство. Причината може да е, защото допълнителната бариера, може да улесни евентуалната раздяла или пък използва семейството си, за да се прикрива. Роднините й може да не са наясно какво се случва, точно колкото и вие и е твърде вероятно да не подкрепят действията й. Каквито и да се мотивите й, ако откриете, че всъщност липсва от семейните събирания, на които е обявила, че трябва да присъства, значи се случва нещо.

3. Впечатлена е от мъж
Ако жена ви в един момент непрекъснато споменава за нов колега, нов познат или някой приятел, ако постоянно обяснява колко приятен и свестен човек и внезапно спре да го споменава, най-вероятно изневярата вече е започнала или е в процес на осъществяване. Този симпатичен мъж, който толкова я е впечатлил, не може просто така да се изпари нали? Всъщност той е изчезнал само от вашия кръгозор, защото вече се е превърнал в център на нейния. Ако забележите дори и най-леката форма на привързаност на половинката си към друг мъж, алармата трябва да се задейства – жените просто не правят така.

4. Остава до късно на работа
Повечето жени, които решават да изневерят, го правят на работното си място. Така че, освен ако не е повишена наскоро, трябва да завърши много важен проект или просто е в средата на много напрегнат период, ангажираността в работата й не трябва да се променя особено. Ако внезапно започне да прекарва повече време на работа, твърде вероятно е това допълнително време да е с някой мъж.

5. Грижи се за фигурата си
Жена ви внезапно започва редовно да ходи на фитнес, да се храни здравословно, да следи фигурата си и да се опитва да влезе във форма, дори и ако става дума само за 2 килограма. Все пак възможно е просто да се опитва да живее по-здравословно и да подобри начина си на живот, или пък прави всичко това заради вас? Просто трябва да внимавате дали очаква вашето одобрение, дали го цени или пък не.

6. Обновява си гардероба
Половинката ви сменя любимите си дрехи с други в напълно различен стил. Започва да цени марковото бельо, а косата й изглежда винаги страхотно. Тя може би ви изневерява, но ето едно предупреждение за параноиците: ако има нова работа или просто се налага да общува в нов социален кръг, тя най-вероятно не изневерява. Ако прави всичко това заради вас – обърнете й внимание, направете й комплимент.

7. На практика нямате сексуален живот
В миналото и двамата сте имали активен бурен и забавен полов живот заедно, но сега единственото, което получавате е гърба й, когато се опиташ да започнеш сексуалната игра. Тя или е изгубила интерес към вас, което не е добре или е започнала да получава ласки другаде, което пък съвсем не е добре. Време е да си поговорите и в двата случая.

8. Разбирате, че ви лъже
Хващането в лъжа е важен знак затова, че нещо нередно се случва. Когато откриете, че човекът, на когото сте се доверили напълно, ви лъже, със сигурност няма да се почувствате приятно. Имайте предвид, че който е готов да излъже веднъж, би го направил отново.

9. Вече не ви критикува
В доброто старо време на нея й е пукало за теб, какво правите, какво казвате, как се държите. Но сега май за нея няма значение какво се случва с вас, нито пък се стреми да променя навиците и поведението ви. Може да се е примира или отказала да ви променя, което една влюбена жена, никога не прави, или пък е намерила някой друг, който не притежава вашите лоши качества.
Е, след всичко това трудно се заспива.
Започват едни мисли, едни съмнения, едни подозрения, едни анализи, едни съпоставки, едни сравнения, едни припомняния и отговора с вероятност над 85% излиза.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: c5a98a2ece
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Авторе, това, което си го написал, ако го мислиш преди сън всяка вечер, означава най-вече, че имаш психично разстройство.
Удари две ракии или там каквото пиеш, ако имаш куче, изведи го на разходка или иди в кварталната кръчма да бистриш политиката.
Ако и това не помага раздели се с жената. Тогава със сигурност няма никой да ти изневерява и губиш грижи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker