Къде да си намеря секс партньорка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121202)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Къде да си намеря секс партньорка?
преди: 1 година, 27 дни, прочетена 3833 пъти
На 22 съм, въобще не съм романтик и не търся срещи с жена, която да се чуди 6 месеца дали ще усети чувствата или не. Вече не вярвам в простотиите за сродните души, не желая да съм специален или кавалер за някоя, все пак 21-ви век сме. Въпроса ми е къде да си намеря секс партньорка, единственото, което ме интересува е удоволствие и опит. Единия вариант с проститутките е ясен, по какъв друг начин мога да срещна жена отворена към запознанство с такава цел, най-вече КЪДЕ? По възможност в реалния живот извън интернет, че вече не се знае с кой пишеш, всеки стана актьор. Може би не знам, защото съм горд представител на новото поколение, какво да правя.
Благодаря предварително за отговорите и ви желая приятен ден.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 26 дни
hash: bf7316cd20
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Ами в България тая работа е трудна за осъществяване. Такива са ни жените. Много се е говорило по темата. Трябва да си комплексно същество. Да си мутра, дрифтаджия, полунаркоман, да пиеш и пушиш, дебеловрат, да източваш държавата с ДДС и да вършиш още нещо незаконно. Да въртиш далавери в общи линии. Да переш пари. Да работиш в казино. Общо взето нашенките се възбуждат много от това и сами те намират. Също да караш БМВ. Да лъха от тебе на гъзария. Да хвърляш пари по дискотеките за някоя джукеста силиконка и да се постваш в Инста. И така ще имаш успех.

 
  ...
преди: 1 година, 26 дни
hash: 1e38eb767f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   В ало. бг има грознички, но евтини проститутки.

 
  ...
преди: 1 година, 26 дни
hash: 55425343e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   С други думи- пак проститутка търсиш, ама безплатна. Освен някоя пенсионерка не виждам коя ще ти върже за нищо.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 26 дни
hash: 1cf74aa63c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   На 22 си и още нищо не разбираш от живота.
Жена, която ще е отворена за такъв тип отношения, не е жена, с която искаш да се занимаваш. Няма нормална жена, която да е окей с това да бъде използвана и после по живо, по здраво. Единствените жени, които са готови на това, са:
1) с психични отклонения - психарки, биполярни, модерни наркоманки, дето висят по Кристал, емоционално разбити и минати от половината квартал.
2) нещастно омъжени или самотни майки, на 40
И с двата вида ще си навлечеш неприятности.
Спри да слушаш Андрю Тейт, излез навън, намери си среда, приятели и приятелки, с които да се забавляваш и другото ще си дойде на мястото. Сексът не може да ти бъде цел в живота. Всъщност може би трявба хубаво да изслушаш Андрю Тейт, да го разбереш, и тогава да спреш да го слушаш, и да започнеш да живееш.

 
  ...
преди: 1 година, 26 дни
hash: e689435a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   По дискотеките има доволно бръмчалки, не знам дали имаш психиката да ги понесеш обаче. Не е случайна приказката "курвенски номера". Отделно, за да им привлечеш вниманието трябва да изглеждаш по определен начин и да познаваш определени хора. Това, че веднъж те е засърбяла пишката не те прави Казанова.

 
  ...


...
преди: 1 година, 26 дни
hash: 8a3264d451
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Благодаря още веднъж за отговорите. Ако някой е решил да ми преподава уроци за живота - вижте, аз съм мъж на 22 години, с нищо не съм обвързан и искам просто да си живея живота. Не всеки е благословен да има семейства и деца, аз лично съм се убедил, че млад човек в тая държава е трудно да живее, особено пък в по-малък град е ужас.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 26 дни
hash: c810ae3d16
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   4, аз пък бих му препоръчал точно обратното - да започне да слуша Андрю Тейт, защото той е абсолютно прав за всичко, което казва в клиповете си. Жените се кефят само на мутри, батки и дебеловрати, татуирани, дрогирани наркомани и наркодилъри с кола и апартамент, точно както каза 1. Тоест, само 5% от всичките мъже. А останалите 95% нормални мъже, които не са всичко това, са обречени да бият чекии пред компютъра цял живот, освен ако не се решат и те по някакъв начин да станат като тия, гореописаните. В противен случай са тотално обречени.

 
  ...
преди: 1 година, 26 дни
hash: 84f8d6a64e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   То това е въпроса на века, шанса да намериш случайна жена за секс е почти невъзможно. Но ще ти кажа няколко места където ще имаш успех стига да изглеждаш поне добре не е нужно да си кинтаджия. Обаче първо няколко неща.
1. Хигиена: Супер важно е да се поддържаш чист, и спретнат.
2. Комуникация: И аз като теб чаках някоя да ми почука на вратата, обаче не стана.
3. Спри да си го навиваш като фикс идея.
4. Стегнат: Доста млади са като плужеци, на 23 години е супер лесно да влезнеш поне в някаква форма.
Местата и типовете жени.
1. Работно място: Тук ти е най-големия шанс, обикновенно ти връзват самотни майки, или жени с проблемна личност, жени с проблеми в текущата връзка. Там не се повтаря повече от 2 пъти.
2. Приятелски кръг: Колкото повече познати имаш толко е по-голям шанса да има някоя девойка да се намери.
3. Бивша на познат: Може да ме оплюят ама си е така.
4. Групови събития: Има някакъв минимален шанс
5. Барове диско и тн: За 6 години ми се случи веднъж да се случи нещо от такива места.
Това са ти безплатните варянти

 
  ...
преди: 1 година, 26 дни
hash: 9bad97012e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Здравей авторе. Аз имам разбиране към темата ти. Аз съм жена по- голяма от теб. Като такава ще ти кажа женската гледна точка. Почти всяка жена е имала авантюра. Жена която е свободна не би се съгласила на това, ако не я излъжеш, че си сериозен. Или трябва да е кариеристка, която е над твоето ниво и да вижда в твоето лице само временно забавление, или трябва да е някоя отчаяна съпруга, която да те използва пак за забавление и да си доказва, че още става, или да е прясно разделена която не иска връзка. В никой вариант няма да си щастлив напълно. Най- добре си потърси жена по твой вкус. В началото винаги водещия е секса, възможно е и да се влюбиш. Знае ли човек.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 26 дни
hash: c5d4e2e1ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Н3 - не е безплатна, защото пак ще плащам за срещи, хотели, ако е някаква по-дълга връзка, пак ще плащам разходи. Безплатно знам че няма на тоя свят, споко.

 
  ...

...
преди: 1 година, 26 дни
hash: ccde1627e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ами ти би трябвало да знаеш, защото по-големи и разгонени курвета от твоите наборки няма.
Даже ти трябва да споделиш и насочиш нас по-големите тигри как да се сдобием с подобна плячка.

 
  ...
преди: 1 година, 26 дни
hash: fed3c945cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

12.   И аз искам нещо подобно.
И ако наистина и автора иска такова каквото си мисля, мога да ви изясня какво иска, за да не го нападате:

Иска Момиче което знае мъжките кавалерски номера, и не иска никакво сваляне на звезди и позьорства.

Всички жени знаят, че на мъжете им се ебе и ако жената го поиска и си каже на втората среща, че иска секс, то мъжа е веднага съгласен.

Така че, тия джентълменства в първите срещи са просто един тъп театър, който с времето ще отмине и като си свикнат един с друг момчето и момичето и ще се отпуснат и ще се види чак тогава кой какъв е и пак трябва да се запознаят и опознаят и да се нагласят, дали искат да живеят заедно и т. н.

Така че.... що си не спестим тъпите любовни холивудствания и не си кажем на първа среща кво искаме и какво точно търсим и как си представяме една връзка?
За кво са тия правежи и влизане в образи и любовни обяснения??

Нали знаете, че след всички тия любовни занимавки, като отминат и стане живота един еднотипен, нормален, монотонен (няма да я има същата динамика и ентусиазъм като в самото начало на връзката) и какво остава на двамата обвързани? Един секс. Това е най-интересното. И най-важното.

Не е ли качествен секса, почва да се изневерява. Задължително! Или пък се стига до развод. И обратното - Ако е хубав, качествен и стабилен секса, жената нема да й требват 14-ти февруари и цветя и джентълменства.

Тя ше си седи до мъжа, щото знае че мъжа й кат я фане и й къса П***ата от секс и тя е доволна и предоволна и нема за кво да търси друг мъж и са си заедно и така.
Тва е. Любовта я има и е любов, но не е като у любовните филми.
Но много жени са гледали много филми...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 26 дни
hash: c5d4e2e1ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Автора се включва: Супер е, че се включи и жена да спомене нещо. Н12 вкара много готино мнение. Аз бих добавил, че няма смисъл да се правим на кавалери и джентълмени, това поведение съм го гледал в стари холивудски филми, ама жените от преди 100 години, не са били като жените сега. Тогава мъжът може да е бил голям кавалер, ама жената е била съгласна да гледа семейство и да е домакиня. Така че, аз жените не ги мразя, сега да не излезе така, ама времената се менят, нравите се сменят, затова казвам - трябва ми жена за СЕКС, ако реша ще търся за семейство, ама аз сред наборките последното, което виждам е желание за семейство, малкото добри не стигат за всички, голяма конкуренция, голямо търсене, малко предлагане. Най-мразя, като го разиграят всички, какви са мамини и невинни, светици, все не им стига нещо, и на следващата седмица ги гледам с най-големия парцал, ей живи примери имам, та и близки даже. Е за това съм решил, старая се да постигна своето, стига с това уважение и кавалерстване. Жените са равни, работят наравно, либерализирани, еманципирани, не е нужно специално поведение.

 
  ...
преди: 1 година, 26 дни
hash: de45a8fbe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Има една врата не далеч от Ваймар, та над нея има надпис "Всеки му своето". Така е и в живота. Тези, които висят в виртуалното пространство са някакви безкрайно объркани същества, без социални умения, та те не могат да поведат един нищо не заангажирващ разговор. Затова търсят нещо, като многократно употребяван парцал от противоположният пол, за да имитира нещо като връзка. За любов и чувства и дума не може да става -жалка и мизерна пасмина и от двата пола, която за нищо не става. Човешкият живот преминава много бързо и изведнъж се изправяш пред чертата. Тъй като съм възрастен, случвало ми се е 3-4 пъти да се доближавам до тази черта и като по -млад и като по-възрастен, при различни случаи -ужасяващо е. Тогава в главата започват да се въртят други мисли, но това са мигове, които ти се струват часове. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 година, 25 дни
hash: 4027bb4d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   До 11- изобщо не са разгонени, те ако бяха разгонени нямаше масата мъже да са на сухо

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 25 дни
hash: 0584b93d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Казали са ти го - никъде. Няма смисъл една жена да си губи времето с подобни глупави отношения, които няма да доведат до нищо. Умряла някоя за вечерите ти. Единствено можеш да станеш любовник на отегчена 40 годишна женица. Но срещите ще са когато тя каже. С момиче на твоите години - забрави.

 
  ...
преди: 1 година, 25 дни
hash: 1cf74aa63c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   7, аз за това се поправих и му казах да изслуша Андрю Тейт, защото явно не го е разбрал. Ти май също като автора си го слушал, но не си вникнал до край.
Жените не търсят 5% от мъжете, това е фактологически невярно, а по-скоро се насочват към горните 20-25%. От тези 20% не всички са татуирани мутри, които въртят по няколко едновременно. Някои от тях с успешни бизнесмени, други са доказани професионалисти в своята област и имат материални възможности, някои имат морал и ценности, както има бедни хора без морал, така има и богати и добри. Все тая. Въпросът е, че ти като мъж трябва да се стремиш да бъдеш успешен, да си възможно най-близо до тези 20%. Да вървиш по своя път и да изграждаш себе си като човек, да трупаш опит, да правиш пари и да си търсиш щастието. Не може секса да ти в цел в живота, така ще бъдеш роб на всяка хубава жена, която ти се усмихне.
Мъж е онзи, който изпълнява своята мисия. Жените гравитират към такива мъже и ако постигаш целите си и не си озлобен и загорял, няма да имаш проблеми.

 
  ...
преди: 1 година, 25 дни
hash: ed93c510d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Намери си работа. Търси някоя по скромна за сериозна връзка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 25 дни
hash: c5d4e2e1ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   От автора отново: Зарежете, ще реша какво да правя. Успешен ден ви желая.

 
  ...
преди: 1 година, 25 дни
hash: 16bae7cba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Трагедия, на малко повечко години съм от вашите, по-големи глупости от това, че жените търсели, мутри, скоро не бях чувала.
Младежо, чрез секса жените започват да се чувстват обвързани, вие мъжете не, търсиш лесен вариант, трудно ще ти се получи... има и друго дори и да намериш момиче само за секс и тя се държи точно като теб, ти ще си първият хлътнал до уши по нея, обратното едва ли, това ще ти е добър урок... и ви се чудя( поколението на 22 годишните), в идеята да приличате на възрастните, къде оставихте ценностите които правят хората Човеци, а не разгонени човекоподобни...

 
  ...

...
преди: 1 година, 24 дни
hash: c810ae3d16
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   23 - естествено, че няма да си признаеш, че жените търсите мутри, убийци и богати мафиоти, нали си жена. Ама вътрешно много добре си го знаете, и не можете да го отречете пред огледалото. Андрю Тейт ви вади извън кожата ви, защото показва всичките ви кирливи ризи наяве пред мъжете да ги видят, и вече нищо не остава скрито-покрито, както на вас ви се иска. Мъжете вече знаем всичките ви подли, коварни номера, и начините да се справим с тях, приемете го.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 24 дни
hash: ab35b71e24
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Лесно е, организираи реални срещи от Интернет, от социални мрежи, сайтове за запознанства, ходи на партита на необвързани. Тези
варианти са успешна концепция за яко гадже да имаш. Все една ще е подходяща за връзка с теб. Бъди упорит.

 
  ...
преди: 1 година, 23 дни
hash: 54cc5feb73
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Авторе, личи си че си още малко момченце, което веднага се сърди когато не му купят сладолед. Затова няма да ти се получат нещата, или поне не така както си мислиш.

Типично за новото поколение - дайте ми вълшебното хапче за да отлсабна/имам пари/жени/работа. Някой да ти даде наготово, да ти кажем къде да срещенеш жената Х, която... (добави твоите желания). А не искаш ли да ти я доведем у вас, да я разлизгаме, да ти постелим червения килим, да те поздравим за положените усилия, и да ти кажем колко си готин?

Номер 23 е точно в целта с мнението си. Когато започнем да правим редовно секс с една жена - тя хваща чувства. Често се случва и мъжа да "се влюби". Няма да навлизам в еволюцията/психологията на нещата, има достатъчно литература. За да се избегне тази най-голяма опасност - трябва да намериш секс-партньоркИ. Не една, а НЯКОЛКО. Никога нещата няма да се получат само с една. Жените не са толкова глупави, ще те търпи 3-4 месеца и неизменно ще се появи въпроса "ама ние какви сме"?
Много малко жени искат "само секс". А тези които искат само това - го правят едновременно с още десет други мъже освен теб. Но това не трябва да те притеснява, важното е винаги/задължително да ползваш предпазни средства.

Сега тези няколко жени можеш да ги намериш на различни места. Могат да са комбинация от бивши гаджета, колежки, работа, прятелки, проститутки, сучайни забивки, въобще всичко което се сетиш и което и другите мъже ти предложиха. СПоред зависи с колко време И пари разполагаш. Ако имаш повече време - търсиш случайните забивки - нощни заведения, всякакви сервитьорки, организирани мероприятеия, университет. Ако имаш повече пари - компаньонки, псевдо-проститутки, хобита, социален кръг.

Жените ще идват и ще си отиват от живота, неизбежно е. Но не трябва и да те вълнува - всеки е длъжен да гледа своя собствен личен интерес. А когато е "само секс" - така трябва да бъде - без срещи, без запознанства с приятелите/роднините, без "помощ да се премести" и всякакви щуротии.

Лесно няма в живота. Има избори и последствия.

Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ...
преди: 1 година, 23 дни
hash: 3e0eca858f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Аз съм на почти 37 и мога да изразя мнението си, че съм намерил най-доброто решение - моята дясна ръка: винаги е готова за действие, не ми отказва, докосва го с правилната сила, знае точно в кой момент как да го държи и стиска, не пренася полово-предавани болести, вярна ми е, може да готви - единственото, което не може - е да ражда деца, ама то и без това днешните жени все по-рядко искат да стават майки, защото им се живеело, работело, забавлявало и т. н., така че... Да, живее се и без жени. :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 23 дни
hash: 50aed85667
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Авторе, ти искаш много, а в замяна нищо не предлагаш. Явно базисния проблем е липсата на достатъчно финанси. За това не искаш или можеш да дадеш сериозна връзка, а за любовница също не можеш да си позволиш хотел и т. н. Ами как да стане? По-горе добре са ти казали, че или трябва да е някоя, за която секса е като здрависване или някоя омъжена с лош секс в къщи. Е, как да стане да се виждате? Искаш да си спестиш флирта, ухажването, както и доста мъже по-горе. Но жената обича с уши. За секса мъжа плаща с флирт, а жената заради флирта плаща със секс.
После не знаем дали лесно би привлякъл една жена, физически, с поведение. И да ти кажа сексът с чувство и емоции, не може по нищо да се сравни със секса заради самото изпразване. Колкото и при вас мъжете да е по-различно, е така.

 
  ...

...
преди: 1 година, 23 дни
hash: 36800fff9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Младеж, в Бг жените са много меркантилни все още. Искат да се правят на феминистки, да не домакинстват, да правят каквото си искат откакто навършат 14... ама не са освободени като западнячките, и сексът продължават да си го ползват да вържат някой "готин". Какво значи да си "готин" в България:
- ако изглеждаш супер красиво, като някой актьор, това навсякъде е вървежно
- да имаш пари или родителите ти дават. За нея е без значение...
- да си батка, мутра. Дори и да нямаш пукнат лев или работа, да проектираш "мъжкарство"... Българската жена много си пада по първобитни типове, и то затова слушаш по новините коя я били набили или застреляли. После - всички останали виновни и как трябвало да се промени "обществото". Докато жените в България масово си падат по криминално проявени агресивни типове, така ще е..

Иначе съжалявам, ама ще трябва да се правиш като всички останали на супер романтичен... След горните неща, българката най-харесва да бъде лъгана, по-романтично нещо от това няма - колко е невероятна, колко е уникална, колко е умна и красива... Романтика за нейните уши. Къде да го правиш... естествено в реала, там дето я намериш - по кръчми, концерти, забавления... Няма да я търсиш дето я няма я, в библиотеката или клуба на младия техник...

 
  ...
преди: 1 година, 21 дни
hash: 72e0ee42ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Пробвай фехтовка

 
  ... горе^
преди: 1 година, 21 дни
hash: 9bb3aa4037
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Господин Автор? Обръща се към Вас момиче на 16, почти на 17 години. Няма да се опитвам да променям решението, което вече сте взели, но... ще Ви кажа, че... силно ще се разочаровам, да, въпреки, че не се познаваме. Млад човек сте, а... нима първичното е това, което Ви харесва? Това, което Ви привлича? При мен никога не е било така, Господин Автор... Знаете ли какво? Когато бях на 12, правих секс за първи път-насилствено, тоест... изнасилиха ме. Оттогава не искам и да чуя за секс. Да, аз, дето не съм девствена, Ви моли, от дъното на сърцето и душата си, да не постъпвате така с една жена - имам предвид, да не я използвате за секс. Моля Ви, Господин Автор, позволете си да се влюбите и ще видите... каква красота може да изживеете. Аз, макар и да бях и все още да съм сред хора, които ги влече първичното, вярвам в нещо като истинска и красива и достойна за уважение любов... Нека отношенията между мъжете и жените да бъдат красиви, моля Ви - обръщам се и към мъжете, и към жените тук. Нали от Вас, децата се учат на тези отношения - не става въпрос едно момче, мъж да бъде кавалер към едно момиче, една жена. Става въпрос за едно напълно нормално човешко поведение. Но... явно... аз глупачката греша... Явно аз съм наивната тук, но знаете ли какво? По-добре да съм наивна и глупава и страхлива в това отношение, отколкото да се държа като някаква... , която да е разгонена. Защо? Защото за разлика от някои хора, които макар и да са по-големи от мен, аз ценя своето достойнство, нищо че то бе отнето преди няколко години.

 
  ...
преди: 1 година, 21 дни
hash: acc5390014
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Съгласен съм с автора и с номер 12. И аз имам същите нужди дори на 29 да съм.

Някои казват от работа - да ама там колкото пъти съм искал да разбера дали някоя която се опитвам да омая е сама, толкова пъти се е разбрало че е ЗАЕТА.

И има една ПАТ-ова ситуация. Наживо е най-добре, наистина много добре го казахте че в НЕТа сякви клоуни има и дори има някои в интернет дето се правят на жени сигурно са траверси дето искат да видят уй! Другите пък (реални жени) искат само да видят "Ох колко си хубава" и да й вдигнеш рейтинга, за нищо друго не й трябваш! И има много такъва мъже дето пишат ама не знаят, че ще си останат само с надеждите си.

И както навън наживо не ти трябват снимки, няма фалшив външен вид, ти си това, така и те са ЗАЕТИ.

И обратното - в интернет като има свободни или така споделят, уж нямат ама като ги питаш искат ли да имат приятел - казват "да" ама всичко е АЛА БАЛА. Като дойде момента да кажеш дай да се добавим на социална или да се видим навън - чатът прекъсва.

ТОВА СТЕ ЖЕНТЕ В БГ. ПСИХОЗА (може и от цигарите да е някои треви предизвикват параноя) явно някой с нож ви дебне на всеки ъгъл и не смеете нищо!

А за мъжете като автора, и не знам за чии ги търсите тия съвети от някви дето може да са ви родители живели в съветско време. Аз имам глава на раменете и никога няма да искам реално съвет от това тук. Само изкавзвам мнение. Съгласен да питаш ако някои знаят такива места за запознанства, ама кое трябвало и какви жени да и какви - не. Както написа авторе, съгласен съм, че трябва да има повече такива и да, не само за "женене" а дори за такива тоест секс срещи.

 
  ...
преди: 1 година, 21 дни
hash: adab467742
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   аз ги намирам на улицата, в работата, в магазина. Нямаш си на представа колко много са жените на средна възраст, които имат нужда от качествен и редовен секс.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 21 дни
hash: c5d4e2e1ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Автор: Н32, съжалявам че ви се е случило такова нещо. Вярвах в любовта преди, като тинейджър бях огромен идеалист, и винаги бях глупакът, който не можа да открие тази "фантастична любов". Цял живот около мен гледам предателства и опорочаване на така наречената "любов". Писна ми да чакам идеал, който е недостижим. Заради това вече подхождам към реалността както подобава.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker