Девствеността след 20 - те - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Девствеността след 20 - те
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1738 пъти
Това грях ли е толкова ли ненормално? Гледах едно така наречено шоу в youtube където изобличаваха девственият все едно изобличаваха сериен убиец, най - страшният човек на земята... Винаги се говори за това като за някаква болест, някакво състояние, а не е така. Защо в свят където вече човек може да си измисля какви ли не сексуалности се гледа толкова зле на някой, които е избрал да се откаже от сексуалността като цяло? Аз съм на 24 години и съм девствена заради моите убеждения и не не съм болна нито физически, нито психически и това е положението!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 7e09af5e09
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   На хората не им пука за твоята девственост, но на теб явно ти пука за разни глупави предавания онлайн.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5bf8809a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Какво е това предаване?
За пръв път чувам някой да изобличава девсвените.
Обикновенно на никой не му пика за тях, може понякога да ги съжаляват. Но по принцип не вредят. Пък и никой не може да те разбере какъв си. Винаги можеш да твърдиш че не си. Аз бях тякъв до 30 годишна възраст.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b733e73c6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   В днешно време като кажеш, че си девствена все едно си прокажена. Просто живеем в такова време, всичко е разврат и никой няма морал! Аз съм жена на 25, също девствена. И не е защото съм грозна или имам недъзи, просто не съм срещнала моя човек. Няма как да си легна с човек, когото не обичам. Иначе желаещи за секс бил, но за любов няма! :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2c1c61a07f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Същата работа съм и аз. Какви са твоите убеждения?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 090af40f05
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ти си девствена по твой избор, изобщо ако си жена едно от най-лесните неща е да получиш секс(освен ако дадената жена не наистина грозна). Докато при мъжете е много по-сложно и колкото по-дълго време един мъж стои девствен толкова по-зле става положението, и като цяло това е знак, че има проблем в общуването, изграждането на взаимоотношения с другия пол и куп други проблеми. В моя случай съм на 18 и още съм девствен, и ще правя опити още малко време и ако видя, че не се получава, ще си платя на някоя курва и няма да го мисля повече.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d6a4ee0362
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Вероятно ке си сексуална по природа.
Пълно е с такива жени и дори мъже.
За мен девствеността не е нещо, с което човек може да се гордее. Може да се премахне лесно с пръст или друг по-остър предмет. След 16-годишна възраст в много от дествените ципи дори вече няма кръв.
Тя е за болни мъжки мозъци-комплексари. Те когат да си легнат с над 100 жени, да ходят на проститутки, еротични масажи, но жената да си стои само и единствено с тях.
Стойте си нещастни при комплексаря егоист, който дори не се старае да ви задоволи, но всяка недевствена е вече курва...
Не знам как изобщо в 21-век има още болни мозъци, които говорят за девствени ципи. Ципата може и от женски нокът да се скъса. Това не означава, че жената е правила секс.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0e265a4915
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Като цяло номер 5 каза истината, ти си девствена по свой избор като жена но за повечето мъже девствеността е капан от който трудно се излиза, за мъжа секса е вродена природна нужда (без асексуалните разбира се, но те са малък процент) и когато не го правиш, след определена възраст почва да вреди много сериозно на мъжката психиката, води до пристрастяване към порното както и до депресия, представи си да си на 22г примерно и всички твои познати и приятели имат нормален контакт с нежния пол, а ти блещиш чикии пред компа, ако искаш виж страницата в Редит virgin и ще ти стане ясно за какво става реч!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f4dc0ea805
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Сексът, изпитването на удоволствие, дали трябва да се стремим към него или напротив, да го ограничаваме, няма ясно обоснован отговор. Това е все едно да кажеш, че знаеш смисълът на живота. Та девствеността от различни идеологически или религиозни концепции се разглежда допустима, ако е с човека, в когото ще се влюбиш. Според други концепции, напротив, колкото повече сексуален опит придобиваме, това ни дава самоувереност в социалната адаптация.
Пристрастеността към порното, да, но чрез порното не можеш да вдигнеш нивата на допаминовата активност, така както е при секса.
Та към авторката, няма нищо срамно да си девствена в каквато и възраст да се намираш и не трябва да се обвиняваш заради това.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 607000404f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Любовта може да се чуства с духовната близост, а който иска физическа близост той в него(я)няма любов и иска да ти открадне твоята. Аз често задавам този въпрос, ако любовта ти, почине (напусне този свят)И неможеш да я докоснеш физически това значе ли, че е приключила... или пък ако твоята любов няма плът и те докосва с аурата си това че вървиш сама това не значи, че до теб не върви твоята любов.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3809740613
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   А замисляла ли си се, че твоите "убеждения" всъщност са някакво прихично разстройство?
А на девствениците, това им е основният проблем и дразнител навсякъде, че са девствени...

 
  ...

...
преди: 1 година, 29 дни
hash: e97c5819f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ами вижте сега. Хилядолетия наред в човешката цивилизация, девствеността се е ценяла и е била един от основните критерии дали жената е чиста, запазена, здрава и свежа, тъй като разврата е преди всичко духовен проблем и ако човек води развратен живот, това се предава и на децата. А всеки мъже иска да има здрави и хубави деца от морална жена. Затова и девтствеността винаги е била ценност. Човешката цивилизация съществува от около 5-6 хиляди години. За тези 5-6 хиляди години, девствеността не е била ценност само в няколко кратки случая - във Вавилон, преди градът да бъде унищожен от Асирия. в Древна Гърция, преди рухването под ударите на Рим, в Рим, преди разпада на империята, във Византия, преди унищожението от Отоманците и днес в Европа, тоест края на европейската цивилизация се приближава с бясно темпо. Както виждате, когато морала е бил развързан, то задължително идва нравствен, духовен и цивилизационен крах, водещ до унищожението на цели народи и империи. Не случайно обществото от хилядолетия създава морални кодекси и задължения, с които да създава чисто и здраво общество, с нравствени добродетели. Закони за морала е писал Платон в неговите Закони, Римската република с нейния кодекс, християнството, юдаизма, исляма и тн. Така че момиче, в 95% от човешката история, морала и девствеността са били най-висше благо, в тези 95% човечествотот се е развивало, в останалите 5% - потоп. Затова се пази чиста и неопетнена и се отдай на любим и добър мъж, който ще цени тази твоя дественост и ще проникне с любов в теб.

 
  ...
преди: 1 година, 28 дни
hash: dd8c857c8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Жена да не иска никакъв секс не става за жена. Може би си мюсюлманка. Хубаво... ама не мерси. Тогава мъжа ще си ходи по проститутки и ще е оправдано. Ах тази платонична любов... ето затова знете ли какво е моето мислене?

По-добре от началот 1-ва среща, втора среща секс... ако не иска и ще я чакам година да происка или само да се прави.. тогава връзката е обречена

 
  ... горе^
преди: 1 година, 28 дни
hash: b556c50385
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не им се връзвай на глупостите, авторке... Това е твой избор и няма за какво да те съдят, много по-добре отколкото да си била с 30 човека.... Аз също бях девствена до по-късно.... Не бях срещнала подходящ човек просто... Със сегашния ми приятел сме много щастливи и не е имал проблеми с това... Сега го правим почти всеки ден...

 
  ...
преди: 1 година, 26 дни
hash: 428c5d56b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До 11, отскоро, ама от много отскоро, жените почнаха да се омъжват от 20 години. Просто по онова време 12-14 годишно, което не е девствено, се е смятало, че е било изнасилено или както на теб ти харесва "омърсено".
Ти, ще се хванеш ли с някоя, за която знаеш, че е била проститутка?
Ще тръгнеш ли да правиш семейство с жена, която знаеш, че е била изнасилена?
Особено с твоят начин на мислене, смятам, че отговора е очеваден.

 
  ...
преди: 1 година, 25 дни
hash: 2a4ee4abfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Щом Всевишният е създал по този начин жената значи има някакъв смисъл!
Аз имам същите морални ценности у не съжалявам!
На 25 г и половина съм и не ме е срам за това!
И мислите ли че хименът е направен толкова крехък че да се скъса с нокът? ( Тъй като прочетох някакви такива простотии и смешки по - горе )!?
Другата глупост която прочетох е че момичетата НЕдокоснати все още НЕ се наричат девственици! А ДЕВИЦИ!
Другата глупост е когато започнат момчета да пускат тъпи теми че били девствени? Момчето няма как да е девствено тъй като няма какво да му се разкъса! Мислете малко!
Девствени са само хората от женско пол!
Аз НЕ се съобразявам нито с мода нито какво мислят и е редно за хората! Мен ме и интересува какво е угодно на Онзи горе! ( И мисленето ми няма нищо общо с религия тъй като религията НЕ означава а ВЯРА! )

А вярата се доказва на дела и начинът ти на живот!
Н с м против секса! Напротив! Бог ни е създал да правим любов не само за да се размножаване но и да показваме чувствата си един към друг ( говоря за партньори)!
Създадени сме да се отдаваме на един единствен партньор : " Мъжа и жената стават една плът! " Я не да обикаляме от легло на легло! Както мъжете така и жените! Когато момч / момич се отдаде на партньора си те вече си принадлежат завинаги!
И не авторке не! То а Н е грях!
Грях вършат тези които се разкрепостяват и развращават сменяйки партньорите си като носни кърпички за разнообразие!

Радвам се че все още има мъже които оценят чистотата на НЕдокосната жена! Но това са от по старите поколения и за съжаление изчезват и остават тези залято от " модерните " времена! И както го виждам още от 13 г започват да се правят на големи жени и не осъзнават какво имат значението на отдаването в мъжки ръце! След някоя друга година се съмнявам п дори тази думичка - девственост ще изчезне от речника на българина и няма да се знае значението й!
Жалко светът отива на много зле и разврат голям!
Може лв да одобрите коментара ми! Благодаря!


Жена на 25

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 25 дни
hash: 22af08896b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Всеки си има съдба и характер.
Колкото си по-задръстен, толкова по-късно ще правиш секс.
Колкото по-рано осъзнаеш, че малтретираш тялото си, като го лишаваш от секс след 18-годишна възраст, толкова по-добре.
Когато поостарееш и годините ти станат по две, ще осъзнаеш, че е било глупаво да се въздържаш и да похабяваш младостта си.
Никой мъж не заслужава да се пазиш за него, защото никой не се пази за теб.
Жени, които се женят за първия, се снабдяват с еленови рога.

 
  ...
преди: 1 година, 25 дни
hash: b28440b5d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Имам въпрос към авторката!!! Надявам се да ми отговори подобаващо, защото в момента съм в интересна ситуация.
От дълго време харесвам една жена, но нямам представа тя до каква степен изпитва към мен подобни чувства. До този момент съм имал две връзки, но нито една от тях не беше с девствено момиче. Сега подозирам, че тази жена е такава и искам да се получат нещата, търся сериозна връзка.
В предишните ми две не съм насилвал нещата, дори напротив, но стигането до самия с*кс беше кратък. Първият път беше една на 3-тата среща, но можеше (при мое желание) да го направим още при запознаването. Момичето караше 19-тата си година и водеше полов живот от 3 (три) години. При втората нещата станаха след няколко срещи...
Сега, обаче нещата са такива, че не зная как да постъпя, ако наистина (въпреки, че и това не е гаранция) с нея!!! Искам за попитам колко време да изчакам? Трябва ли да чакам тя да е готова за него? Кога мога да разбера дали е готова и то иска? Трябва ли непременно първата интимност да бъде полов акт или мога да я опозная по-дълбоко, ако си поиска за начало о*ален с*кс. Например след петинг да й направя кунилингус?

 
  ...
преди: 1 година, 25 дни
hash: dd8c857c8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   15. Добрее такива лалугери/ки монахини аз не търся. Сигурен съм че и много други! Щом на някоий си интересна така и такива. успех

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker