Срещи само за секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Срещи само за секс
преди: 8 месеца, 20 дни, прочетена 2250 пъти
Здравейте, когато се виждате с някой само за секс, как протича срещата ви след секса? Примерно има ли нежности, ласки, целувки, нежни докосвания, по лични разговори, докато си лежите в кревата прегърнати. Интересува ме най-вече мъжете какво дават на жената след секса.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 19 дни
hash: f8a7673f22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   "докато си лежите в кревата"
Млад мъж или жена не използват думата креват.
Опитай сам/ и разбери какво си дават един на друг.

 
  ...
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: 69db993ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Оф, ми аз никога не съм била само за секс с някой, ма си представям, че ставаш и си тръгваш, какво има да се прегръщате.
На мен друго ми е интересно, какво правите преди това, не е ли неловко? Смисъл как става, слизаш по чехли да го вземеш тоя човек пред входа и се правите на благоприлични в асансьора да не ви видят съседите ли? И после кво, влизате у вас и почвата да се мляскате, пиете ли нещо, говорите ли си? Супер неловка ми се струва тая работа. Я кажете :D

 
  ...
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: 65777d3485
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Аз си дигам гащите и си тръгвам. Понякога и казвам чао.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: baaf0b8c2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Много е от значение с какво време разполагаш за срещи за приятни неща, когато са няколко часа, може да пиеш с жената по питие след срещата, после кои от къде е, до следващата среща за удоволствия.

 
  ...
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: 28bba8f4c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Разговори на дивана, пак секс и чао.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: aa3b43910b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   До но. 2

Аз съм масажист. Имах една приятелка дойде до вкъщи само за секса
Т. е. бяхме се уговорили да й направя един масаж със щастлив край :)
Ако искаш вярвай ама буквално както казваш слязох по чехли да я посрещна. Бях вземал една бутилка вино, ама изобщо никой не пи. Легна на кушетката направо, гола. Разменихме само няколко думи. Направих й масаж. Почнахме се. Знаете, както е по порно филмите, нсправо върху кушетката..
След секса се облече, каза че много имала нужда вече не била издържала затова така... набързо. Прозвуча ми малко като извинение пред себе си това, на мен. Прегърнахме се , тръгна си. И повече не я видях. Отиде в друг град да живее. Писахме си оттогава два-три пъти. Но общи неща. Това беше преди две години.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 1db93e66e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Имах такъв странен случай. Спечелих бас от бившето ми гадже за един мач (колеги сме) да я чукам отзад. Разбрахме се за деня, дойде у нас, носеше презерватив и лубрикант. Остана с дрехи, само си смъкна анцунга до коленете и легна настрани, без да говори. Нямаше свирка, без секс отпред, направо отзад. Чуках я както беше легнала, свърших, тя се забърса от лубриканта и си тръгна. На другия ден се държа все едно нищо не се е случило.

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 7e85815990
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Да, писах си в веднъж в скайп с една девойка. Два-три пъти бяхме писали.
Една вечер по нощите си писахме, разбрахме се да дойде у нас, беше към 12. 30. Посрещнах я, и се почнахме. Сипах по едно уиски, и лизане, свирки, секс (с презерватив) и после чао. И така, даже не сме и си писали след това май нещо кой знае какво.
С една друга също - видяхме се първо в парка, мотахме се 2 часа, после хайде у нас. Само я лизах нея, тогава обаче, до друго нямаше как, че беше девствена.

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: ff551eee0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   До номер 2: Явно си доста неопитна и консервативна. Не е неловко, държите се като гаджета за час два е вас и после чао. Не си звъните и не чатите, няма редовна комуникация, това е разликата.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: ad625c1b0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Нека ти разкажа за моят опит (като мъж който се е срещал вече доста пъти с жени за секс).
Като цяло дори да бъде срещата "само за секс" - винаги е имало целувки по устните и с език, целувки по телата, прегръдки и така нататък. Никога не е било просто да си съблечем дрехите и да разтвори краката и да се започнем като някои животни. Дори една жена да търси просто секс - винаги има целувки и нежност по време на секса.

Имам регистрация в сайт за интимни запознанства (gepime). Там веднъж ми писа момиче (българка), която живее в чужбина - но искаше първия й път да бъде с българин. Беше се прибрала за малко в родния град и ме намерила в сайта. Каза че избрала точно мен от всички други мъже от моя град, защото съм бил сладък, пък и съм описал профила си на кирилица и грамотно.
Както и да е - видяхме се. Първо отидохме на заведение. Пихме джин с тоник, през това време си поговорихме за нас двамата, разменихме информация (кой от къде е, с какво се занимава, какви хобита има, какво му е семейното положение, каква музика слуша) - ей такива общи приказки. По някое време решихме да ставаме. Платих сметката. После се отправихме към близко хотелче. Там в стаята си настроихме климатика, пуснахме музика от телевизора (някакъв музикален канал) - да се чува за фон леко. Оставихме стаята леко притъмнена (само една, две лампи светеха колкото да хвърлят лека светлина) и седнахме на леглото един до друг. Приказвахме си още малко - след което сложих ръка върху нейната, тя сложи другата си върху моята. После се целунахме и започнахме да се опипваме и да се разсъбличаме докато се целувахме - и от там се случи другото (няма да изпадам в повече подробности). Аз й бях първия - отворих я. Успях дори да я накарам да свърши няколко пъти - усещах и виждах как се гърчи по време на оргазъм и трепери. Всичко беше хубаво. Дори после като приключихме и освободихме стаята - я изпратих до някъде (тъй като беше късна вечер - да не върви сама). Разделихме се с прегръдка и целувка по устните - и се прибрах вкъщи.
Виждал съм се и с други жени които са търсели само секс, но винаги по време на секса е имало прегръдки и страстни целувки. Просто трябва да бъдеш кавалер, да се отнасяш мило и с уважение към жената - и то се случва. Доброто отношение предразполага жената.
Обикновено дори жената да казва че търси просто секс - никога не е просто секс, а има и целувки и прегръдки и нежност по време на секса. Една жена търси това, което не получава иначе вкъщи - търси по при чужди мъже, или мъже от сайтовете. Дори да е омъжена и да не желае да се развежда и да се занимава с раздели и разводи - тя просто иска да го почувства това което й липсва пък дори за малко само

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: ca439e48cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   За мен е грях да правиш секс с омъжена жена, да спиш с омъжени жени, дори да я желаеш само в мислите си също е грях.

Мойсеевият закон е съществувал на времето си, но и до днес още се прилага между хората. По външен или по вътрешен път, той всякога се налага. Когато човек наруши един от великите Божии закони, Мойсеевият закон се прилага върху него във вид на нещастие, страдание, болест, смърт и т. н. – “Нали човек е свободен да се прояви, както иска? ” – Човек е свободен само в Любовта. Вън от Любовта той няма никаква свобода. Любовта прави човека свободен, а безлюбието го ограничава. Казвате, че Мойсеевият закон е строг. Той е чукът на скулптора, който удря върху камъка – да извае нещо от него. Ако удря, без да извае нещо добро, чукът е безпредметен. Обаче, ако извае една хубава статуя – чукът е на мястото си. Често хората изпадат в една обща грешка, а именно: всеки си мисли, че като него друг няма. Това се отнася само за Бога, за Цялото. Като Бога няма друг в света, но като частите има много.

Единственото нещо, което може да измени човешката натура, това е човешкият ум, който е от най-ново произхождение. Той скоро е дошъл да работи; до времето на Мойсея хората не са ходили по своя ум. Какво нещо е човешкият ум и какви са законите на неговата дейност знаеха само египетските посветени и Мойсей беше го научил от тях, а народът въобще ходеше по чувствата си, по сърцето си. Под “разумно сърце” на езика на посветените се разбира умът – да разбира кои неща са постижими и кои – не. И всички страдания се дължат на сърцето. Всички народи и индивиди днес живеят със стремежите на сърцето и затова се раждат страданията.

 
  ...
преди: 8 месеца, 16 дни
hash: 8114b04a9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ами аз с моите "само секс", винаги е имало разговори, излизания, помагали са ми с някакви неща, грижили са се за мен, когато съм болна, гушкане, целувки, спали сме гушнати, разказвали сме си истории, все пак да е приятно. Не знам. Просто етикетът е бил "само секс". Просто не сме си чатили и не сме си звъняли примерно. Но няма такова нещо като "само секс " за мен. А и сега с приятелят ми, бяхме "само секс" 6-7г., сега сме си заедно примерно. То за мен такива връзки са по-дългосрочни, монагамни и доверителни от на много хора браковете. Но връзката зависи от жената!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker