Жени, как се успявате да се самозаблудите, че сексът с някой е добър - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жени, как се успявате да се самозаблудите, че сексът с някой е добър
преди: 8 месеца, 4 дни, прочетена 2535 пъти
Здравейте,
Жена съм на 34 години. Правила съм секс с различни мъже, имам база за сравнение. Интересно ми е как другите жени успяват да се самозаблудят, че сексът с партньора им е достатъчно добър. Предполагам ви се е случвало някога в живота да правите уникален секс с някой и да не се получи връзка с него. В същото време си хващате сериозно гадже, обаче сексът с него далеч не е толкова хубав. Повтаряте си, че сексът не е най- важното нещо в една връзка и че не търсите само секс с него, съответно това не ви е приротитет. Да де, ама бихте ли прекарали живота си с такъв човек? Колко време ще изкарате така без да изневерявате? Мислите ли, че ако не харесвате много секса с някой изобщо си пасвате за семейство с този човек? И по точно… как изобщо залъгвате себе си?
Аз лично не успявам. Аз съм болезнено искрена със себе си. И да харесвам много човека, и да съм влюбена в него, ако сексът не става, не става. Като знам какъв секс съм правила с някой и ми става тъпо, че не съм с този човек, а се задоволявам с нещо по-лошо в леглото, защото просто искам връзка.
Как мислите вие?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 4 дни
hash: aa02e3d023
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   действай, напускай сегашния и светът е твой. Една съседка през 3 до 6 месеца посреща ново гадже, изглежда щастлива.

 
  ...
преди: 8 месеца, 4 дни
hash: 6a64216cfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Ако нямаше толкова голяма база за сравнение въобще нямаше да ти дойдат на акъла тези размишления - който както си го направи.

 
  ...
преди: 8 месеца, 4 дни
hash: 6242377d12
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Със смотаняк няма смисъл от връзка, само пречи на адекватния живот, по - добре връзка само за интимност, с мъж които ти харесва, сексът е много важен за доброто настроение и на мъжът и на жената, логично е.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: ae09cb028a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   За да има секс, търся сериозна връзка. Била съм с двама само и с двамата не виждам особена разлика.
Смятам, че човек за да прави секс с някой трябва да имат сериозни намерения един към друг, понякога не се стига до семейство, но все пак.
Не бих правила секс с някой, ако не търся сериозни отношения с него.
Според мен трябва време да си паснат двама човека и сексуално.

 
  ...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 5558c84c1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Ми хем искаш да си кацала на всеки втори ***, хем да намериш свестния, който да е ОК да е с лека жена, хем и в леглото да става. Ами ще има да чакаш да намериш такъв. Той ако е такъв, няма да си намери някоя със себеуважение, а с такава като теб ли ще тръгне? Големи претенции, голямо нещо, а не се виждаш себе си какви си ги осрала.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 2a175573e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Момиченце, връзките и секса СЕ ГРАДЯТ с години, а не се намират на улицата.
Не е важно от къде ще тръгнете, а до къде ще стигнете в единението и взаимното си творчество.
"Правиш секс с различни мъже" - значи не правиш нищо! Стоиш на кота нула...
Нещата в живота са доста по-динамични, отколкото си ги представяш. И отново - партньорството с някого е взаимен градеж, взаимно творчество.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 46128379a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Като бях малък имах уважение към хората по- големи от мен. Едва ли не като са на повече години имат повече опит, надрастнали са детинските малоумщини и изобщо са някакви по- духовни същества. Като пораснах разбрах, че огромна част от хората са абсолютни примитиви и че светът закономерно е толкова отвратителен и зъл. Ама какво да искаш от едни същества, на които начина на размножаване е животински. Прав е Шопенхауер, ако трябва да го перифразирам наистина на този свят няма какво да се постигне- порочността и глупостта са навсякъде, съдбата доста често е жестока, за хората е казал, че са жалки( погледнато от по- различен ъгъл е така), но ако трябва да ги опиша от гледна точка на ежедневието бих добавил, че повечето хора са примитивни и зли. Ако има рай и ад, то адът не е другаде, а точно тук на този свят. Няма да похващам темата за отношенията между мъжете и жените и как цялата работа се върти около един прост нагон, защото достатъчно съм писал. Човекът си е едно животно със съответните инстинкти, иначе няма логично обяснение, че ако на мъжът му работеше здравият разум как ще нарече едно мазно простовато същество като жената красиво и ще търси връзка с нея. Сега като е топло като тръгнат да се разхождат с къси панталони масово им се тресат мазните задници и бедра. Общо взето човешкото съществуване е една трагикомедия.

 
  ...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 9f2ab72189
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Ето за това не е добре жената да е имала връзки - винаги ще те сравнява с другите.... Ако си е само с теб от началото ти ще си най-добрия и единствения за нея. Сега ооо, ама оня какъв беше....

 
  ...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: df4f2695bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Не се заблуждавам, знам си всеки път че това е компромис който правя за сметка на всички положителни качества на които се наслаждавам през останалото време.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: a94ea965e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Самозаблуждават се, защото 95% от мъжете са трагични в леглото и реално огромна част от жените никога не са правили хубав секс. Има жени на по 47-8 години, които например си намират любовник, който се оказва наистина добър в леглото. Тези жени въпреки зрялата си възраст са готови като полудели тийнейджърки да зарежат и съпруг и семейство и всичко, което е градено дълги години само, защото са намерили някой, който ги люби добре.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 74a3975385
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Имах взимане-даване с асгарда от съседната ти тема.
Иди, пробвай с най-огромния пенис (след негърските) на земята и после непременно разкажи дали при теб приказките са се припокрили с действията.

 
  ...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: c740221992
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   А мъжът до Вас знае ли, че не се получават нещата в леглото? Говорите ли открито кой какво иска и харесва? Или мълчите и чакате той да се сети, по магия да се промени, а тайно го намразвате? А ако и на него не му е добре с Вас, но мълчи от тактичност, защото цени други Ваши качества?

Малко обидно към половинката прозвуча темата - какви мъже съм имала, а сега трябва да търпя този... А защо да трябва да се търпите, кой Ви е вързал? Не мислите ли, че и приятелят Ви заслужава да е обичан и желан истински, а не нечий компромис?

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: d8fffafc36
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   9, ето: И ЗА това е добре жената да е имала няколко връзки за база за сравнение!

 
  ...
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: d8fffafc36
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Не се самозаблуждавам- next!

 
  ...
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: 2e97f1d7f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Не е самозаблуждение. Или поставяш нагона пред себе си, или любовта. На мъжете по-им отива да бъдат бройкаджии, макар че това изобщо не ги издига в женските очи, включително и сексуално, една жена, дала се на много става лека, лесна, обсъждат я: тази жена може да има деца, малки големи, това да се обсъжда навън, адски жалко е. Жалко е, когато един х... може да ти управлява дотам живота, че да ти го съсипе. До време е добре аху-иху барчета, черпят те, после те обсъждат помежду си, че могат лесно да легнат с теб: мислиш, че мъжете не го правят ли? Какво избираш х... или нормален живот, избираш ти, накрая сметката обаче сама ще я плащаш и ще ти излезе солено.

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: a3db0a9fff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Авторке,
Искаш надарен, било ти е хубаво с 19 сантиметров; не щеш 20 санта, нормално.
Може би не бива да търсиш най-вървежните и най-ебливите.
Критерият ти да е различен от дължина и дебелина на мъжкия полов член.
Тук ти казаха да градиш и опознаваш човека до себе си; като се стигне до секс и вече сте си добре заедно, емоционално, няма начин да не ти е хубаво и сексуално.
Помисли над това.
Не се хвърляй на секса директно и после да гониш ебача за връзка.
Започни отношения които да прерастнат в нещо повече.
Много мъже се бутат, търсейки само да ти го сложат, парадирайки с огромни атрибути. Не поддавай, видяла си, че основно само ебат и бягат, не са интересни.
Хубав секс може да имаш с близък и значим за теб човек, с когото се допълвате преди още да ти го е вкарал, разбираш ли?
Курвите в Тиндър се ебат на първата вечер, надарените да си ходят да си правят скъпоценните бройки при тях.
Успех ти желая!

 
  ...
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: 81685d30e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   14, изобщо НЕ Е добре това, много е зле! Жената не трябва да има НИКАКВА, КАКВАТО И ДА БИЛО база за сравнение, точно за да няма толкова завишени и нереалистични очаквания към мъжете. Ако все подбираш като от каталог - на кой колко му бил голям кура, колко издържал, красив ли бил, колко бил висок, имал ли плочки, какъв цвят била косата му, очите му, космите на гъза му и т. н. накрая от толкова подбиране ще си останеш стара мома и ще съжаляваш, че си била толкова придирчива. За какво ти е "база за сравнение"? Ти да не си дегустатор, че да "опитваш" всеки мъж и после да сравняваш, кой е най-добър на вкус? ! Нали знаеш, че в Ислямския свят на жените не им се разрешава да курвеят наред с който си искат и да си развяват оная работа на воля, а? Там на една жена й е позволено да има точно по ЕДИН мъж през целия си живот, и николко повече. Ма няма "сродна душа", ма няма "сбърках" - какъвто мъж ти е избрал БАЩА ТИ (да, там бащите им избират мъжете, а не дъщерите), с такъв мъж ще си останеш доживот, ще раждаш само от него деца и ще си само с него, и с никой друг, докато умреш. Стига вече женски лигавщини, претенции и сравняваници. Ако ви се ограничи силно избора, или най-добре направо да ви се отнеме, ще е по-добре за вас самите, защото така ще се намалят и вътрешните ви главоблъсканици и терзания, породени ви от погрешния ви избор, за който после много често съжалявате и обвинявате всички други, но не и себе си. Бащите ви знаят по-добре от вас кой мъж е най-добър за вас, живели са по-дълго, видели са повече в живота и са по-мъдри от вас. Затова не ги плюйте и хулете, ами им се доверете - те никога няма да ви изберат някоя татуирана, дрогирана отрепка-побойник, каквито си избирате вие, ако ви се даде избор.

 
  ...
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: afddd6314b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Никога не се обричай да си нещастна с човек, с когото не си пасвате

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: 199ed786af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Има ли химия от пръв поглед, сексът е супер, няма ли химия от пръв поглед - не се занимавам с такъв мъж. Много са се пробвали - не.
Много рядко ми се е случвало да срещна такъв мъж и винаги е завършвало с дълга връзка - само 3 и последната завърши с брак и продължава вече 22.

 
  ...
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: 419d818b97
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   9 - Много се лъжеш. В един момент ще и писне да е все с теб и ще и стане интересно как е с някой друг. И ще си направи база за сравнение. Никой/я не е останал/а с една бройка.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: 419d818b97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Не разбирам защо някой трябва да се самозаблуждава. Или да заблуждава друг, че прави перфектен секс. Това не променя реалността, не ви прави удовлетворени и щастливи. Като не ти е добре с някого, защо трябва да имитираш, да лъжеш? А добрите любовници са единици, като добрите във всяка една дейност. Като таланта- или го имаш или не. Така мисля аз.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: c3ed0de78a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Шансът да те хареса някой красив, добър, умен, интелигентен, с добри доходи, да е свободен от работни задължения доста в денонощието и да е невероятен в леглото, е едно на милиард. Наистина ли не осъзнаваш, че свестните мъже рядко са идеалните любовници точно заради това, защото имат много отговорности на главата. Ако го избираш да е невероятен любовник, почти сигурно е, че ще е толкова добър и с друга мома. Само ти няма да му стигаш. Рано или късно ще разбере, че си била с доста мъже и това ще се отрази неминуемо в отношенията ви. Мъж се оплака, че приятелката му го зарязала, защото е разбрала, че тя му е първа. Може да те зарежат затова, че си била с прекалено много мъже. Кога ще разберете, че пълно щастие никога няма, дори за милиардерите? Обикновено жените искат някой да ги направи щастливи. Кой ти каза, че си се родила на този свят за да си щастлива?

 
  ...
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: 8278a2d797
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   От авторката до номер 16: Много консервативно. Аз не искам да спя с различни. Искам един, с който да ми е хубаво. Не мисля, че са ми толкова големи претенциите, но хора, които нямат какво да предложат, разсъждават като теб. По твоята логика жените трябва да се мъчит с някой, с когото е гаден секс, иначе са тъпи курви…..

 
  ...
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: 8278a2d797
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   От авторката до номер 24: Еми точно така мисля и аз, като теб. Постоянно срещам някой, който е добър в леглото, ама те не искат връзка, а тия, които искат връзка, правят гаден секс - малки са им или нямат опит. Еми съдба… мислех, че ми има нещо и проблемът е в мен, докато не отидох да живея в чужбина. Там мъжете бяха с по- добър ген. За две години спах с двама, като и двамата бяха уникаааални в леглото и с двамата станахме гаджета.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: 8278a2d797
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   От авторката до номер 19: Евно знаеш, че си зле в леглото, л и нямаш какво да предложиш, Ком приказваш такива глупости. Ти защо не се хванеш дебелана, която мама ти е избрала и да си нещастен с нея цял живот. Всеки човек си преследва щастието. Това е нормално. А да се обрича на доживотен затвор с някой, дето и за единия секс не го кефи - това не е нормално. Самозаблуждавайте се, че сте щастливи. Винаги има накъде още повече да се намалят критериите. Аз имам какво да предложа и искам човек, който маже да предложи същата в замяна.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: e95365a160
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   "Шансът да те хареса някой красив, добър, умен, интелигентен, с добри доходи, да е свободен от работни задължения доста в денонощието и да е невероятен в леглото, е едно на милиард. "

Изброените неща са корелирани, ако някой е 2-3 от тях, е и останалите. Сега, повечето жени са на нивото на повечето мъже, и няма топ мъж за тях.

 
  ...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: f77b937df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Мисля си, че в крайна сметка си е голям късмет да си по-смотана в леглото - принизяваш очакванията и никога не си разочарована.
Давам пример - като не правиш свирки и не даваш дупе, буквално те оставят на мира, сериозно!
Нито ще ги гониш, нито ще ревеш за тях! :-)
Ето ти вариант :-)
Даваш по-малко и смаляваш изискванията и си готова!
Ще ми се надува там някакъв си, 27 годишен пуяк, ще ме изчука и избяга ли? Не е познал. Мъжът предлага, жената разполага. Аз подбирам много сериозно, изобщо не ми пука, че на разни самовлюбени глупаци им се смачква егото.
Била съм с трима, омъжих се за четвъртия. Никога никой не ми е правил парчета, защото не се давам лесно и си знам цената. С химия става страхотен секс. Но трябва и друго да има, за да останете заедно.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: 289288e091
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   19 "там, там" върви там, бе! Ние не сме "там" и тук никога няма да стане там!

 
  ...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: f0de0b591d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Ти не си наред, ако обичаш някого то секса с него ти харесва и да като заблуден си защото си влюбен може след време да не ти хареса защото чувствата изчезват рано или късно, но ти определено през живота си не си изпитала обич и любов там ти е проблема, секса същност е повече психическо изживяване отколкото физическо така, че проблема е в такива жени като теб защото явно сте безкруполни и безчувствени от там имате проблеми в сексуален план защото всичко е на физическо ниво не сте се влюбвали истински не сте се отпуснали, отделно сте минали 3 футболни отбора за 10 години и търсите ли търсите най добрия ама след всичкото търсене ви личи и на акъла и на вида че сте счупили сумати пишки и да се правите че не е така в погледа ви личи дори това нещо прозира дори да си най добрата.

 
  ...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: 2e97f1d7f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   25, 16 е. Повечето мъже не са добри в секса. Това е факт и колко им е голям или на колко страстни се правят в компания, е друга тема. Цяло едно поколение, възприятията на което му идват от порното е така. Жените пъшкат наужким и повечето пъти се преструват, че са имали оргазъм, някои не знаят какво е оргазъм цял живот. Мъжете, повечето, които сменят бройките търсят нещо в секса, което и те не знаят какво е, защото не го намират. Тези, които ходят по проститутки и масажистки са с изкривени представи за женския пол, че ще бутнеш 60-100 лв. и някоя със съмнителна външност ще си отвори краката. В живота и това не работи. Ти мислиш, че не намираш хубавото в секса, защото тези, с които си правила не правят хубав секс: повечето мъже не правят хубав секс, а тези, които го умеят дори не коментират темата секс, защото не им е комплекс и не е нещо кой знае какво за тях да доведат жена до оргазъм, а не да пъшка в тип актьорска роля.

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: 1784fe69ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   31, жестоко се лъжеш! "Там" вече е станало тук и продължава да приижда тук на тумби с лодки всеки ден от Афганистан, Иран и Сирия. Всеки ден мъже от арабски произход изнасилват и убиват горделиви софийски курви с вирнати носове, прости, злобни, надути, нагли и обличащи се като проститутки. Прочети за груповото изнасилване в столичен квартал Надежда, и сама ще се увериш, че опасността е много по-близо, отколкото можеш да предположиш, и тропа на твоята врата!

 
  ...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: d2de324640
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Радвай се, бъди доволна, че поне имаш някакъв секс.

 
  ...
преди: 8 месеца, 20 часа
hash: 5be57b879a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   От авторката: Съгласна съм с номер 33.
Да номер 32: Може би има нещо вярно, но всъщност съм се влюбвала и това не ми е пречело да виждам секса реално как е - добре или зле. Първата ми връзка беше така. Имаше взаимни чувства, аз бях девствена, бях на 19. Ходихме година и половина и за това време въобще не стана добър сексът. Въобще не свършвах с него, а сама с мастурбиране мога и по десет пъти на ден и повече. После срещнах друг мъж, с който сексът беше уникален, свършвах с лекота и разбрах, че проблемът не е в мен. С втория мъж не ми се получи връзка - не искаше сериозна. Оттогава до ден днешен само се повтарят тия два типажа в живота ми…..
Или сексът е хубав и не иска връзка, или обратното. Изобщо не съм била някаква разтропана и отракана, напротив. Бях зубърка, в даскало въобще не съм правила секс. Както казах, чак на 19 почнах. Но просто когато сексът е зле, си е зле. И да си влюбен, и да не си, все тая. Не ти е хубаво с тоя човек. Смятам, че точно лошият секс е била причината да се разделя с първия ми, но тогава нямах никакъв опит и не съм го осъзнавала. Ако сега го бях срещнала, нямаше да се задържа с него дълго. Просто тогава не съм знаела какво е наистина хубав секс и съм си мислела, че не съм сексуална и затова не ми се прави много с него……

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 19 часа
hash: e40704469a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Един мъж ако прави як секс, може да е курвар, да се пробва на всяка, но може и да е сериозен. Както се случи.
Да го задържиш обаче си е трудна задача.
Дори и секса да е як, хората се разделят.
Има хора, които остават заедно и при скапан секс, просто не са сексуални.
Ако си сексуален, ще си търсиш човек да си паснеш с него.
Трудно е хем як секс, хем любов.
Затова получаваш и много критики, авторке.
Надарените бройкат и за друго не стават. Повечето влачат гадни инфекции, но ги крият и понякога лъсват нацъфкани и кофти хуйове, какво като са огромни? Подобни ебалници никой не ще, затова си ги развяват където сварят, може някоя да върже.
Ако мъжът е по-скромно надарен, може да е истинско попадение. Да знае как и да се получи.
Всичко си е до късмет.
Има мъже с нормални капацитети, но секса им върви.
Има и раждали жени с тесни вагини - имам близка с две раждания по естествен път и наднормено тегло, но тясна и еблива, има страхотен мъж и много яко се чукат. Споделяла ми е, че имали редовен и страшно качествен секс. Той понеже е и цицоман, в комбинация с тясна и еблива вагина, сигурно е в рая. Вероятно и тя, харесва си го със съвсем нормалните му размери, стигат й.
Кой както намери.

 
  ...
преди: 7 месеца, 24 дни
hash: 121361b590
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Тая пък... Ами като ти харесва сексът с някой, прави го. Ама той не бил нейният човек... Ами хвани си твоят човек и го научи. Ба си, вярно ли има толко тъпи жени?

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 24 дни
hash: 121361b590
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   21, с колко пробва?

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 24 дни
hash: 121361b590
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   29, Свирката е свещенодействие...

 
  ...
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: 6242377d12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Ползваи вибратор

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker