Съпруг с ниско либидо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121211)
 Любов и изневяра (29712)
 Секс и интимност (14361)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18528)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Съпруг с ниско либидо
преди: 6 месеца, 15 дни, прочетена 2114 пъти
Жени, как реагирате, ако мъжът ви е с по-ниско либидо, а след раждането на детето ви месеци не правите секс или въобще или той не може да задържи ерекция, а вие имате нужда от секс? Разводът не седи като опция. Не говорим и за задоволяване на нуждата чрез мастурбиране, говорим за нуждата от секс.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 14 дни
hash: b25c4b3835
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ами зависи, ако жената е напълняла доста, може и да не му е до секс. Но чак продължително нежелание.
Моят мъж също нямаше много желания, като смени работата, вече е малко по- добре. Пък и аз много нямам желание. А, той какво казва?

 
  ...
преди: 6 месеца, 14 дни
hash: fcd37b7015
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   В подобно положение съм, мъжъ ми има либидо, но бързо свършва, започна да избягва секса за да не изпада в конфузна ситуация да свърши за 1-2мин, понякога и 5-10 но пак е малко, проявих търпение и му казах че има пръсти, език играчки, сега мога да кажа че няма момент когато не съм свършвала по няколко пъти, в подобни моменти е важно разбирането и от двете страни

 
  ...
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: 5274dad85a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ползваи играчки, нормално е.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: 8063bfe5cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Доста кратко и непълно, за да добием представа.

Винаги е ли е било така? На колко е години? Пуши ли и пие ли много? Работата му стресираща ли е, тежък физически труд ли упражнява? Финансови проблеми? Болни родители?

Говорите ли открито за това, или чакаш сам да се сеща? Ако не сте, не премълчавай. Може и да има нещо важно, което по негови си причини да спестява.

Много често и просто нуждите на партньорите са различни и просто се напасват с времето. За мъжете като цяло се е наложило схващането, че едва ли не те са някакви секс машини, само за това мислят и могат (или трябва да могат) по 100 пъти дневно. Пък ние жените ей така "даваме" секс, че да не си търсят любовници, а иначе не се сещаме с месеци за такива неща. А много често жените сме по-сексуалните, особено след 35.

Но и стресът и преумората са си важен фактор и понякога вътрешно и да ти се иска, тялото просто отказва. И за двата пола важи.

Може и да се притеснява, защото след бременност и скорошно раждане ти все още се възстановяваш и може да нарани нещо.

 
  ...
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: 29836a36b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Няма мъж с ниско либидо.

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: 6acea2e9e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   До 4
Къде са сексуалните жени след 35 г има ли ги, не ги срещам...

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: cc5cb0aa7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Искам да си моята жена..

 
  ...
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: eb2de86149
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   От авторката: Понеже някой пита - тялото ми след раждането няма никаква разлика, със същите килограми съм почти веднага след раждането. В семейството ми сме слаби, такъв но е генът, така че нямам и излишни килограми. Нямам стрии или подобни неща, които да го отблъскват.
Относно другите въпроси:
Винаги е ли е било така? - и в началото още усещах, че не е с много високо либидо - тогава беше на 34, сега на 38. Дори съвсем в началото не искаше да правим секс толкова често - случваше се веднъж на седмица две, а за мен е нормално особено в началото да е всеки ден, през ден поне. Но все пак се случваше поне на такъв период. Сега от началото на годината сме го правили около 5-6 пъти, а той да е успял да свърши сигурно 3.
Пуши умерено, пие по 2-3 бири вечер. Работата му не е особено стресираща или по-точно той не е от хората, които се стресират. Финансови проблеми? Нямаме финансови или други проблеми, нищо, което да го тормози или да му тежи. Просто си има ниско либидо човекът. Говорили сме многократно по темата, все си намира някакви оправдания. Не е и типаж, който ходи да изневерява - човек го усеща тези неща и от историята, и от поведението на другия. Не му идва да ми прави сексуални намеци, да говори за тези неща, какво го кефи в мен, просто няма отношение към секса. Даже много пъти аз като инициирам нещо, той се стяга, започва да се дърпа, да се оплаква от това и онова. Това не му било точно, онова не му, сега не му се правело, не се чувствал в добра физическа форма (а той си е в нормални килограми). Някакви ей такива. За сравнение в предишни мои връзки никога не е имало такъв проблем. Направо започвам да съжалявам, че създадохме семейство, защото това започва да ми се отразява много зле психически. Чувствам се като в капан. Не иска. Да изневерявам, не искам детето да е с разведени родители, но имам нужда от някакъв сексуален живот, от сексуален живот с мъжа си.

Говорите ли открито за това, или чакаш сам да се сеща? Ако не сте, не премълчавай. Може и да има нещо важно, което по негови си причини да спестява.

 
  ...
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: 5d85143822
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Мисля си че все ще има нещо което би го възбудило и би бил по активен с теб, постарай се да разбереш какво го възбужда какво иска в секса и на 100%ще имаш ползи, един пример да кажем направи му писинг и виж реакцията му...

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: 1955c6d869
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   В началото започни, че той е стар..

Трябва ти, младо конче..

Прочети сексуалността на мъжете чрез годините..

Аз мога всеки ден, по няколко пъти, без проблем..

Всичко си е до възрастта..

М 22

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: 33931c7094
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   14, не отричам, че възрастта има значение, но няма гаранция за при всички.
Авторке, бирата е истински анти афродизиак. Ако искаш, ако можеш предразположи го, убеди го да мине на твърд алкохол, поне някой път. Точно тогава се постарай да поведеш някакъв разговор на сексуална тематика. Ако можеш "включи" гледане на порно същата вечер... да се изкъпете заедно...
Сигурна ли си, че детето нещо не го притеснява някак си?
Най-после опитай да провокираш малко ревност у него някак си.

 
  ...
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: 98604406b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   И аз в един период нямах желание към жена ми. Омекваше ми с нея, докато с колежки, млади стари, няма значение, тъпчех по половин час с пълна сила.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: 44bc7c632c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Аз винаги съм бил стегнат мъж с много високо либидо и не вярвах че е възможно да ми се случи такова нещо, но имаше един период в който постепенно взе да ми омеква по време на секс и накрая спря да ми става. Чувствах се ужасно. Жена ми е много красива, надарена и дори жените я заглеждат. Винаги сме правили много качествен и редовен секс и изведнъж това... Осъзнах, че въпреки че още изглеждам добре, вече не съм на 20 и стреса, липсата на достатъчна физическа активност и алкохола вероятно са намалили нивата ми на тестостерон. ( Като цяло правя упражнения вкъщи като лицеви опори и клекове и редовно ходя по планините) Започнах тренировки с тежести, взех да пия чай от бабини зъби и цинк и магнезий всяка вечер. След месец проблемите отшумяха и изчезнаха на пълно от тогава спортувам редовно понякога пия от този чай по месец и после няколко почивка и всичко е наред.

 
  ...
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: 8063bfe5cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От отговорите разбирам, че просто той си е такъв още от самото начало. Е, щом си го приела такъв тогава, защо сега да е драма? Няма да се промени. Явно сте на различни вълни. Ако иначе всичко друго е наред, то ще трябва да се примириш и "да действаш сама". За изневерите по принцип никога не бих била напълно сигурна в друг човек, но ти си го познаваш.

А питала ли си го, даже и на шега, дали харесва мъже? Защото има и мъже с по-ниско либидо, стрес, ангажименти и т. н., които няма как всеки ден да си задоволяват жените, но иначе намеци, шеги, галене и т. н. има. А той като че ли по задължение в началото е правил нещо, за да те привлече, направил детето, за да се отчете и... Хайде, на някои мъже им пречат променените форми на жените след раждане, но това се оправя с времето.

Като не му се прави секс, поне ръце и т. н. има, за да те задоволява. И това, ако не предлага, не знам..

 
  ...
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: 81efeb1f07
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   А, ти стимулираш ли го по някакъв начин? Или чакаш той да се сети? Ако не му е в главата мухата, ще си постоянно в очакване. Финално може да пробва с медикаменти, но пък да не го удари в друга посока като свръх чувсъвителност, раздразнение, че и агресия. От ефект да не стане дефект.

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 6 дни
hash: f8080ea158
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Купи му епимедиус-маджун или турска виагра. В Одрин е 7 лв. бурканчето. Продава се и в България но на двойна, тройна е четворна цена. Билков препарат, който и умрял хуй дърви!

 
  ...
преди: 5 месеца, 22 дни
hash: b7f771b945
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Авторке, така както описваш мъжа си, все едно описваш моята асексуална жена. Аз съм на 40 и копнея за страстна и еблива жена, но вместо това си имам една мумия, която доколкото си ляга с мен го прави сякаш е най-досадното задължение. Аз съм точно като теб, палав, закачлив, но тя е сдръжана, емоционален пън, който не обича секса. Пък аз кипя от мерак за един як и страстен секс с целувки, прегръдки, пози, здраво клатене. Жалко наистина е, че днес масово семействата се разпадат заради сексуалната несъвместимост. Когато има драстични разминавния в интимността, ние сексуалните хора страдаме ужасно, а отсреща получаваме празен поглед, оправдания и упрек, че едва ли не сме извратени и побъркани манияци.

 
  ...
преди: 5 месеца, 22 дни
hash: 082d328695
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Темата прилича на фейк. Мъж си прави ташак.
Асексуален мъж е голяма рядкост. Асексуална жена е... Ъъъ, то май секуална жена е рядкост. То уж в днешно време повечето са се измандръсали с 10- тина ако не и повече мъже, но за какво са го правили е загадка. Сигурно да не падат по- доло от другите.
За справка, вижте коментар 23.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 20 дни
hash: c48ea97aea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Н. 23, много добре те разбирам. Ж. 46 и много обичам секса. Всеки ден искам секс, добър, дълъг и малко груб.
Но няма. Ако има възможност ще е извън правилата.
Много тъжна и жалка ситуация

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker