Вече нямам желание за секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121215)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14362)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Вече нямам желание за секс
преди: 5 месеца, 6 дни, прочетена 1442 пъти
Мъж на 32 години съм. От няколко години нямам желание за секс, но няма и жени вече, с които да го правя. Всичкото беше колкото да загубя девствеността с компаньонка преди 5 години и нещата приключиха след това. Не крия, че ми е нисък тестостерона, но като гледам как няма вече жени, не съжалявам за това. Не изпускам нищо вече. Вече е трудно и едно приятелство да се получи, камо ли нещо повече. Предполагам при всички е така, а и никой вече не иска да се обвързва. Всеки иска да е свободен. С който се запозная в най-добрия случай оставаме приятели.

Все пак нещо за подобряване на състоянието ми поне да имам някакво желание, макар и да няма жени и ако ще да съм на чекии?

Доста сериозен проблем, косата ми пада вече. На лекари вече не мога да разчитам. Явно проблемът е на психична основа, поне физически съм здрав, без болести и без тумори и с изключени всички възможни болести. Освен това имам и раздразнен пикочен мехур и често уриниране. Не е нито за уролог, нито андролог, нито за ендокринолог, нито за никъде. Всички отричат да има някакъв проблем. Поне изследванията са добри, за да кажеш, че нещо има. Излиза, че физически съм 100% здрав. Не е до лекарите, явно нещо трябва да променя в мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 544fb15532
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Пич и на мен тестостерона ми е на долни граници, а ми се ебе яко. Мвн пък жена ми ме отвращава от секса, понеже иска рядко и скучно.

 
  ...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 598fe5f34b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Като човек, който година наред се мъчи с грешни диагнози от разни светила, това, че доктор А, Б и С ти казва, че нищо ти няма, не значи, че това е така. От личен опит говоря. Простата гледал ли си я? За варикоцеле гледали ли са те? Тестостерона следиш ли го редовно? Пиеш ли хранителни добавки, протеин, бабини зъби, мака? Пусни си не обикновенна микробиология от нея нищо не излиза, андрофлор пусни и на урини и на семенна течност, може няква инфекция да излезе.
Ако си убеден, че си физически здрав, запиши си час за психолог, може оттам да изскочи някакво решение.

 
  ...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: df9c67c230
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Доста мъже оплешивяват и по-млади. Още в университета си спомням момчета на по 20, които ходеха бръснати.
Честото уриниране може да е проблем обаче, пий някакви добавки и чайове за простатата и след няколко години си пусни пак тестове за всеки случай, ако продължаваш да уринираш често.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 5 дни
hash: a9582704bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Не върви да имаш нисък тестостерон и да оплешивяваш. Оплешивяването при мъжете се причинява от тестостерона и по-точно крайната му фаза дехидротестостерон. Ако си в честа депресия или извършваш физическа изтощителна работа това може да са причини да нямаш желание за секс. Но не виждам защо трябва да търсиш мастурбацията.

 
  ...
преди: 5 месеца, 5 дни
hash: e596fcb164
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Щом си насочил вниманието толкова много към възможни заболявания и се следиш така, а нищо ти няма, значи е най-вероятно е психически проблем. Като за начало намали порното и маструбирането, дори да е рядко, и ги замени с упражнения както физически, така и за подобряване на либидото и контрол на ерекцията.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 5 дни
hash: 9407f61189
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Най-простото нещо е чай от лайка. Помага за разни възпаления. Ако ти се пикае често, а изпикаваш 10 грама (примерно) значи имаш възпаление.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 5 дни
hash: 9d5c2ba552
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   В неподходяща среда си, запиши се на спорт, танци или рисуване, там ще откриеш подходящи хора и животът ти ще е интересен.

 
  ...
преди: 5 месеца, 5 дни
hash: 8ce11eea1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мда, нещо в тебе трябва да промениш. А именно да си използваш мозъка. Обясних ти вече в другата ти тема за ниския тестостерон: започни да ядеш месо.

Което едва ли ще се случи, все пак вярваш че хората ядат слънчева светлина (което е вярно технически - растениятя я улавят - животните изяждат растенията, а ние животните).

Но нали знаеш трябва да гледаме нещата от хубавата страна, да намираме положително във всяка ситуация. Радвам се че повечето мъже са като тебе - Скучньо и Мрънчо. Но много разбиращ! С такава конкуренция сред мъжете е достатъчно само да си затвори устата един искащ-да-е-успешен-с-жените мъж и да жъне урожай.

Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 8c5cff8d9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   На 32 години, а по манталитет - дядо на 82!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 8364e683f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Всичко добре звучи, но това нещо няма оправяне вече 16 години. Съжалявам, че ви знимавам. Боря се и не се отказвам.

Автор на историята.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: f24d041676
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Еми пробвай някакви връзки. Колкото и да продължат, все нещо може да ти хареса. Докторите няма как да заменят жената до тебе.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker