Самотна съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121250)
 Любов и изневяра (29722)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21900)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3181)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18541)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самотна съм
преди: 5 месеца, 8 дни, прочетена 1551 пъти
Здравейте, на 27съм, жена. Нямам приятели и ми е много самотно. Как мога да създам приятелство. Имах много приятелки преди, но в един труден момент от живота ми се видя, че на са истински приятелки на които да се разчита, колегите ми са доста по-големи от мен. По принцип съм по-затворен и срамежлив човек и като нямам толкова социални контакти, няма как и да създам нови.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 8 дни
hash: d1434f7e34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Много объркано звучиш момиче! Къда се намират приятели - на работа, в кръчмата след работа в Петък, при събирания по общи интереси. Ако искаш може да се запишеш на курс по готварство, обгрижване на бездомни кучета, помощ в хранителна банка, тренировки по петанг, крикет или ръгби.

Не знам колко близки приятели търсиш - само да се оплакваш на някой от шефове, цената на бензина, шумни съседи или нещо различно, включително приятел с консумация. Разкажи ни! Може и да помогне някой!

Успех!!!

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 7fae131f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   В друг труден момент други хора ще те изоставят.

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 0bd458c992
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Трудна работа.
Ако си красива - мъжете ще те търсят, но жените ще те избягват.
Ако не си - тогава мъжете няма да те поглеждат, за жените - зависи.
По принцип контакти се завързват покрай някои общи интереси - намери си някакво хоби, което включва общуване с хората и така най-лесно ще се запознаеш с нови хора.
Колегите също по принцип стават (нищо че са по-възрастни), но пък там много зависи, понеже понякога попадаш на колеги идиоти, с които общуването е мъчение.
Аз съм на 50 и всичките ми приятели и приятелки са доста по-млади от мен (между 30 и 40), просто така се е случило. Това не ми е създавало проблеми до сега.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 7c01bc70c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Здравей, можеш да създадеш приятелства, но много рядко е в днешно време няма истински приятели с времето ще разбереш кой ти е приятел и кой не съветвам те да се занимаваш с работата си и постепенно ще откриеш истинските приятели желая ти го!

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 94fd31fae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Давала съм този съвет и преди тук, но пробвай да се запишеш на нещо. Език или някакви групови тренировки, просто нещо, което се прави в група, това е сигурен начин, че ще срещнеш нови хора.
Можеш да запишеш и няква магистратура, аз точно така се запознах с една много добра приятелка.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: f3535b9aaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Има милиони хора уж с половинки и приятелки, а самотни. Качват лигави статуси във фейса и дотам.
Потърси причината за затвореността си. Най-често е семейството или някой кофти мъж.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 444340632b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Авторке, приятелите се създават главно чрез общи интереси!

Така, че насочи се към това!

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: bde5606477
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Много позната ситуация. И мен, когато бях някъде на 27 уж приятелите ми започнаха да ме изоставят. Дотогава бях убеден, че имам малко, но верни приятели или поне в единия вярвах безрезервно. Въпреки това аз не си научих добре урока и долу-горе по същото време се появиха на хоризонта нови двама "приятели". Единият от детските ми години, другият - съученик от училище. Тук вече и двамата си ме използваха направо като дойна крава. И въпреки, че единия си го знаех още в началото какъв е, в крайна сметка успя да ме изненада с безскрупулността си. След тези случки обаче, вече си научих добре урока. Знам колко е гадно, но го погледни от добрата страна - ще се предпазиш от бъдещи използвачи. Разбира се, няма 100% гаранция за нищо, но определено ще избегнеш много хиени, които само чакат за кого да се закачат. Истински приятели наистина много трудно се намират. Ако имаш един-двама, ще е просто супер. Иначе, едва ли има специална рецепта за намиране на приятели, но за мен е добре да се срещаш с възможно повече хора. Няма значение дали ще е курс по нещо, танци, срещи със стари познати или каквото и да е друго.

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 5174014db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   То в днешно време какви приятели? Всеки е потънал в безумната си джаджа като някакъв бездушен робот, не можеш с нож го изкара от виртуалната летаргия... Ако нямаш останали приятели "от едно време", трудна работа много...

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 97be830c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Аз съм жена на 34 и имам малко приятели, но всички живеят далече и понякога ми се иска да има някого, с когото да изпия едно кафе. Чувствам се самотна, има хора, на които мога да разчитам, но за едно кафе всеки е прекалено зает! Аз не съм работохолик и не мога така да оплътнявам времето си. Затова излизам сама и си говоря с хората, които срещна. Живея в малък град и някои хора вече ги познавам. Преди не бях общителна, но станах покрай самотата:)

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 271ca0d6e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Не разбирам защо повечето българи си мислят че приятел означава безплатен помощник и отдушник? Знам разбира се българската поговорка "Приятел в нужда се познава" но това не е вярно. Приятел е човек с когото ти е приятно да прекараш време и до там. Приятелите не са ви длъжни, нито да ви изслушват оплакванията от несполуките в живота ви, още по малко са ви длъжни да ви помагат физически или с пари (назаем) да постигате целите си. И не бива да обвинявате хора с които имате общи теми на разговор и някакви общи интереси, че не са ви помогнали безплатно да пренесете новия си диван до 10 етаж по етажите, или че не са ви дали финансов заем, за такива неща си има хора, на които се плаща.
Можете да ползвате приятел само за информация, като "имаш ли още телефона на плочкаджията който ти прави банята, би ли ми го дал" и до там.
Мисля че това ви е главния проблем с приятелствата, очаквате прекалено много!

 
  ...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 1501070b21
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Намери си среда, запиши се на баскетбол, ходи на приятни събития като коледни базари, зоопарка, мол или нещо което ти харесва да видиш, намери си интересна работа, отдели време за себе си, да се чувстваш приятно, да усетиш, че денят е бил вълнуващ, прави си спа моменти във вас, маска за лице, пичове под очите, маска за коса, живеи забавно живота си.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 94ab45d2ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Авторката и номер 10, защо не вземете да се запознаете.
На близка възраст сте и ако сте от един и същи град, нищо чудно да си паснете.
Има начин да се уговори среща и през този сайт.

 
  ...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 97be830c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От номер 10. Сигурна съм, че не живеем в един град. Аз не живея в България.

 
  ...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: c9b8ad542d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Имам колежка, която е млада и изглежда е самотна. Няма общи интереси с колегите. Опита се два пъти да си поговори с мен. Ами и двата пъти се чувствах така, все едно някой ме задължава да му изнасям представление. Т. е. - "здрасти, забавлявай ме". Освен това се държи дръпнато и малко отнесено. Сякаш не реагира особено на случващото се край нея. Не можеш да разбереш накъде я водят мислите.
Общите интереси или преживявания са много важни за да има някакъв разговор. Никой не е длъжен да се напряга, за да поддържа разговор с някой друг.
Отделно, че много хора използват определението "приятел" доста свободно и в доста случаи пожелателно. А понякога "сприятеляват" някого, само за да увеличат бройката и да могат да се изтъкнат пред другите колко много приятели имат или още по-зле - с кого са приятели (нали - виж кого познавам аз). После реват и се оплакват от "приятелите" си, на другите си "приятели". Вечно са предадени и т. н.
И аз нямам приятели. Не и в смисъла който влагат повечето хора. Като се прибера вкъщи съм си сам. На работа си говорим с колегите и обсъждаме всякакви теми, но извън това рядко се виждаме. Имам един колега от университета, с него бих се видял по всяко време. Но той си има семейство и живее в друг град. И на практика не се чуваме или виждаме.
И така. Все по-самотни ще ставаме.

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: aa796a3ecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Намери си някой с който да се сцепите от секс...
Ще се почувстваш супер...

 
  ...
преди: 5 месеца, 5 дни
hash: 5c04d54f54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Епа, ако имаш свободно време и интерес - ей ме на. Готов съм да играя бордови игри с теб - имам няколко, ако трябва ще закупя още. Освен, че имат социален аспект, то и стимулират мисленето в перспектива, а и подобряват паметта.

 
  ...
преди: 5 месеца, 4 дни
hash: 6ee3bdd39f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Самотна ще си останеш до последния ти ден защото ти не искаш да се сприятеляваш с никого. Ти само мърмориш че си самотна а нямаш приятелско отношение към никого. Ти си една отегчителна дърдоркоца.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 22 часа
hash: 7ddc631c75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   И аз се чувствам самотна. Имам 300 приятели във Фейсбук и само се разочаровам. На кафе няма с кого да отида. По различни причини едните са семейни, другите са на работа, ще ми откажат, третите са пълни куковци, с които нямам общи приказки.. така, че те разбирам. Дано това те успокои, не си сама!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker