Той ограничава секса, несъвместимост ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Той ограничава секса, несъвместимост ли е?
преди: 4 месеца, 27 дни, прочетена 1623 пъти
Спешно ми трябва съвет. Във връзка съм, в която приятелят ми просто не желае секс, нито с мен, нито с друга, пък не гледа и порно и не мастурбира изобщо. В началото на връзката имах либидо и за двама ни и го правихме постоянно първия месец и после йок. Започна да поставя ограничения, първо веднъж на 2 седмици, после на месец, правихме го за един ден прес месец и половина, чаках още месец за да можем пак да се виждаме (живее далече) и видях за към 2 седмици що-годе редовна сесия и от тогава до сега съм на сухо и се побърквам. Желанието ми се изпари, чувствам се нежелана, летаргична и неактивна, вече на хибернация ми прилича. Той още от началото на връзката започна да ми дава всякакви извинения защо да не го правим - имал недостиг на тестостерон и му трябвал за тренировките иначе нямал никакви сили да тренира, концентрирал се бил върху ученето и сексът го изтощавал твърде много за да учи също както при тренировките, ако направи компромис нямало да му стигне времето за личната му рутина и всякакви подобни. От ноември направо си го питам кога ще го правим пак и ми казва, съвсем сериозно, през март 2024 година. Не прави никакви изключения.

Няколко пъти се опитах да му обясня че наистина имам желание за повече от веднъж на 4 месеца, нужно ми е, за да поддържам ниво на интимност физически и емоционално - направо виждам как думите ми му влизат в едното ухо и излизат през другото. Единственият му отговор всеки път е буквално "Ами съжалявам, просто не мога сега, трябва да уча (когато има изпити)/тренирам (по всяко друго време). " Подозирам че изобщо не е привлечен към мен и това ме убива, тялото ми никога не е възбудило никого (освен педофили), нямам грам цици, задникът ми изпусна парата веднага щом спрях да тренирам, така че изобщо не бих се очудила ако това е случаят. Интересно ми е защо изобщо продължава да бъде с мен, щом не ме желае, удобна ли съм му, иска ли нещо от мен...? Това не е всичко в една връзка, но не е незначително, както той го третира, особено за мен. Отказва да направи какъвто и да било компромис, вижда, че не съм окей с това и въпреки това отказва да се постави на мое място и ме отрязва директно.

На емоционално ниво случаят е подобен, все едно говоря на стената. Графикът за срещи е още по-оскъден от този за секса, веднъж-два пъти на 4 месеца. Казва ми да си контролирам емоциите, нямало смисъл да реагирам така, както реагирам. Днес му казах че съм плакала цяла нощ и ме попита дали е било заради университета. М о л я??? Човек, исках да споделя с теб, че се чувствам напълно сама и неразбрана (от всички, които познавам, не само от него) и ме питаш дали не съм спала изобщо, защото съм мислила за университета?? Отказах се да се обяснявам, знам, че най-важното за него са оценките и фитнесът и че иска партньор, който сам да се грижи за себе си, както той се грижи за самия себе си, все пак той ми го каза, знам, че и той е стресиран заради семестъра, но това е просто смешно. Имам усещането, че нямам приятел, а съквартирант.

Чудя се дали да не постна в Любов и изневяра, но става дума за пълна липса на всякаква интимност, емоционална И физическа. Сигурна съм, че не искам да съм в сериозна връзка при такива условия и сериозно обмислям да се разделя с него в близко бъдеще, казвала съм му го директно и няма силна реакция от това да вдигне раменете. Даже не знам какъв съвет да поискам - да се опитвам ли пак да обсъждам с него каквото и да било, да се отдръпна ли и аз, да скъсам ли с него? Всичко това дължи ли се на крайна несъвместимост? Да продължавам ли да опитвам да поддържам връзката жива като за двама ни? Аз ли не разбирам как работят мъжките хормони?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 26 дни
hash: 9df44e4bda
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Много си обсебваща на първо място. Второ - жена да моли са секс - от това по -жалко едва ли има. Оттам ставаш неприятна с цялото това хленчене и просене на внимание. Човекът си има и други хобита освен да се секса. Ти явно нямаш и само за това мислиш. Всяка една ненадръгната жена би била противна.

 
  ...
преди: 4 месеца, 26 дни
hash: bd0d06b1c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не те харесва изобщо или е асексуален, но си му просто удобна, явно иска един ден семейство с теб, но не очаквай да те задоволява.

 
  ...
преди: 4 месеца, 26 дни
hash: 2456a8dba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Е за какво ти е този и в каква връзка мислиш че сте.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 26 дни
hash: 94027bdbcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Принципно изкукалите лелки биха казали "зарязвай го", ама в тоя случай и аз съм съгласен с тях. Остави секса, а това, че ти не си окей, а него не му дреме, е проблем. Жена ми е така, много време сме заедно, имаме дете. Бягай, докато е време.

 
  ...
преди: 4 месеца, 26 дни
hash: 98ec1169d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Щом сексуалния живот не върви - няма как да стане! Повярвай ми. Камо ли да се омъжи за такъв! Просто разбери - той е асексуален, ти не си. Няма как да станат нещата. Той те ощетява така, по-добре се разделете.

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 26 дни
hash: 0f87e18d95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Съжалявам, но ти не си във връзка, а си я въобразяваш. По една или друга причина, той не иска да се свързва теб. Но учудващо, ти виждаш само секса.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 26 дни
hash: cda90b9ca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Вариантите са няколко - или е педал и му трябва жена за пред хората или ти си не особено привлекателна и се напряга за да свърши работа (което вероятно е комбинация с хомо наклонности). А това, че тестостеронът му трябвал за да тренира е върхова простотия. Вярно е, че я споделят доста фитнес маниаци. Просто малоумниците сигурно от разни добавки и простотии са доизпростели. За какво тренира? За да има добро тяло. За какво му е добро тяло? За да примами една или повече жени. Е той има жена, но я игнорира за да си подобрява тялото. Ако някой спомене здравето - то почти гарантирано се влошава от "трениране", а не обратното. Особено от такива фанатици.

 
  ...
преди: 4 месеца, 26 дни
hash: fac17aed8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Друга. Друг вариант просто няма. Че чак и срещи на няколко месеца? !
Той не е с теб, ти си с него. Кеф му е да има някоя да и се жалва, да го утешава. Ти си кошчето, другата обира якото. Ти играеш ролята на досадната приятелка, която само го натоварва и само изисква. На хленчещата, зависима лепка. Другата е яката мадама, която скъсва.
Много трудно било в университета, много зорно. Това може да го дрънка на неучил човек. Студентите повече купонясват, отколкото учат. Учи се, ама не по цял ден и стрес 24/7. Кофти е през сесията, ама неговото не е нормално.
Никакво внимание повече не му давай. Хич не му дреме дали плачеш, дали страдаш. Хич не гледа на теб като на жена с потребности, някой да
те прегърне, целуне и да те намира за секси. Щом не прави нито едно от тези неща, значи не е за теб.

 
  ...
преди: 4 месеца, 26 дни
hash: 86c9f5f93f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Той не те обича.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 26 дни
hash: f12074304d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Момиче, нямаш собствен център и това момче ти дава пример, как да го изградиш, по -трудния начин. Замисли се ти уважаваш ли се? Откажи се от него. Завърши си образованието. И се погрижи за самооценката си

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 26 дни
hash: 7f19c87ade
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Зарежи го да си виси в залата и да си пази тестостерона за лежанката.
Тези нямат оправяне. Наистина нямат. Това, което описваш, изглежда като странични ефекти на някакъв зоб...

 
  ...
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: 7219a76621
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Нямаш бъдеще с този. Без цици, вярно малко трудничко ще попаднеш на мераклия. Но при мъжете има не по-⁸малко кофти проблем - с малка пишка. Тях съвсем ги няма в секса, но ги има реално и то не малко.
Животът е низ от компромиси. Рядко някой получава всичко на макс, но човек намира, когато търси. Така че - оглеждай се, ослушвай се, гласи се... Все ще ти излезе късмета (с друг).

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: fac17aed8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Идват празници. Ако нямате общи планове за тях, никакви не сте.

 
  ...
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: 095131ca1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Самия факт, че му казваш, че ще го напуснеш, ако продължава така, и той вдига рамене, означава, че от негова гледна точка той няма отношения с теб. Иначе казано, безразлична си му. Това е, проумей го.

 
  ...
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: 222850d2fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз се учудвам как може да пишеш толкова неграмотно и хаотично. Аз също не съм от най-грамотните, но на мъжете генерално лингвистиката не ни е сила -- обаче като видя жена толкова неграмотно да пише хаотично е червен флаг за потенциала ти като човек.

Това че една жена няма гърди не е проблем, обаче че си спряла да тренираш е проблем. Проблем е и за 2-та пола, трябва да се тренира за здраве, тонус и т. н, ако ще да са народни танци.

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: e91e914a0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   15, ако си започнал да "тренираш" 8 часа динамичен труд, едва ли ще ти остават сили за тренировки след това. Имам едни млади подобни колеги. През работно време се скътават на макс. Взимат доста химия и тренират редовно всяка вечер. Впрочем имат си млади приятелки/жени. Имам известни съмнения, че правят редовно секс. Не намирам този начин на живот за особено разумен. А ти?

 
  ...
преди: 4 месеца, 23 дни
hash: c3fc1f1bab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От авторката

До 2 и 5, имам известни подозрения, че може да е асексуален, въпреки че причините за такова заключение от моя страна са... странни. Пробвала съм да говоря с него за това дали си има тип или нещо подобно, дали си харесва определени момичета. Със сигурност разбрах какво "не му харесва", има преувеличени реакции, кълне се, че изобщо не харесва "кифли" и всички черти, които бихте асоциирали с този израз и мисля, че се опитва да убеди на първо място себе си, след това мен. Дали е истина или фарс, не мога да кажа, но ако е искрен предполагам, че си има асексуални наклонности. Но ако не е така... да, изобщо не ме харесва.

До 4, от там идва целият проблем - споделям с него, че нещо не е наред и той вдига ръцете. За него аз си имам проблемите и той не може да ми ги реши и дотам. Не само за секса, а за всичко. Заради това се чувствам ужасно, вече нищо не споделям с него и мисля, че му е по-добре така. По гласа ми познава кога не съм в настроение и ме разпитва какво ми има, има ли проблем, от ученето ли е? Всичко, освен това, че не сме във връзка, а сме си просто приятели с привилегии. Не знам как иначе да го опиша.

3, 6, 9 и 14, вече и аз не знам защо съм в такава "връзка". Само той прояви някакъв интерес към мен в живота ми, вероятно е заради това. Страх ме е, че повече няма да ми излез късметът. Бях в друга връзка преди него и аз направих първата крачка тогава. Никога повече. Явно и в единствения случай, в който се случва обратното, резултатът е един и същ. И да, наистина не забелязвах друго, докато не се усетих, че всичко от преди се повтаря. Явно се държа за сламки, но нищо не се променя към по-добро, даже напротив. Не знам как съм му омръзнала, но ми се случва за втори пореден път, така че проблемът трябва да е в мен. Не знам какъв е, но за да накарам някой с първоначален интерес към мен да му втръсне от присъствието ми, трябва да е много лош, освен ако не е имал някакви други причини да тръгне с мен, за които не знам.

До 7, не знам кое от двете може да е, но подозирам първото, само защото той разви интерес към мен в началото, но не изключвам и другия вариант. Наистина е вманиачен - няма нищо лошо с това да си поддържаш здравето и външния вид, аз го правих, докато имах повече свободно време, обаче когато това пречи на личните отношения и даже не ти пука как се отразява на човека отсреща, тогава става проблем.

До 8, в предишната ми "връзка" беше точно такава, каквато описваш и не се усетих, докато не стана твърде късно. Молих му се в краката да прекарваме време заедно - нищо такова не стана. Не виждаше никакъв проблем в това да "заглежда" други, а аз нямах очи за друг. Колко и с кои ми е изневерявал не знам, но не се съмнявам, че точно това е правил. А за този сега - нито купони, нито събирания, не излиза вечерта. Даже аз съм тази, която ходи по партита (и ми се подиграва за това) и ДА, той учи 24/7. Не пуши, не пие, не поддържа социален живот и мен ме подиграва, че правя това (без пушенето). Намеквал е, че в началото си е мислил, че съм била точно като него (не знаех в началото), явно ме е преценил грешно. Неговото си е чиста мания и щом явно не се вписвам в представите в главата му, не трябва да съм покрай него.

До 10, нямам център, нямам самоуважение. Не знам какво ще правя, след като си завърша образованието, мога само да се бъхтя, докато не ме огрее пенсия. Искам да създам семейство, но с такъв случай няма как просто. Социално винаги съм издънка, мен ме набелязват още от основното училище, отношенията със семейството ми са ужасни, на всеки съм неудобна и ставам само за едната подигравка. И ако имам някакъв център, не знам какъв е, не знам за какво ставам, чувствам се като пълен боклук.

До 11, доколкото знам взима протеин и креатин. Кълне се, че никога не иска да взима химия и че иска да бъде изцяло "натурален". Дали сам си вярва, не мога да кажа, но доколкото знам не взима някакви сериозни химии.

До 12, така е, компромиси трябват. Трябва обратна връзка и от двете страни, поне за споделените проблеми. Ако и това липсва, няма смисъл просто... предполагам, че ще продължавам нататък, няма за какво да се застоявам.

До 13, никога дори не е ставало дума за такива - рождени дни, Коледа, лятна ваканция - нищо. Настоява, че "не празнува" каквото и да било, даже собствения си рожден ден, днес не чух "Весела Коледа" от устата му.

До 15 и 16, животът трябва да бъде балансиран, не да се върти само около едно нещо, каквото и да е то. Никога не е излишно да се поддържаш във форма, даже сега ми е много неприятно да живея така и планирам да си запълня свободното време след сесията с тренировки вкъщи, може и във фитнеса, за да си създам постоянен режим. И все пак не е нужно животът ми да се върти единствено около това. И 15, ако в анонимен форум грамотността ти е най-важна, прави си изводите, не мога да ти променя мнението и не ме бърка, няма да ти обяснявам в какво състояние писах поста. Поне го довърших, аз съм окей с това.

1, щом притесненията са равни на обсебване за теб, няма лошо, всеки си има мнението. Ако не ти се е случвало човекът срещу теб да отказва каквато и да било близост с теб и дори да не ти обясни защо прави така, това е много добре, не знаеш какво е. Не е приятно да стигнеш дотам, че да си преглътнеш егото и да направиш първата крачка и въпреки това да няма резултат. Кажи, че хленча, със сигурност си прав, има хора, които ще са 100% съгласни с теб. Поне се опитвам да направя нещо по въпроса (нищо, че е безсмислено). Но сигурно си прав, така и така съм противна, защо да се занимавам?

 
  ...
преди: 4 месеца, 23 дни
hash: eece6250cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До авторката,
Мисля, че четейки теб, открих себе си и моите отношения с едни мъж в момента. Разликата е, че съм на 27г., а той е на 38г.
В началото си бяхме просто дружки и колеги, после започна да ме търси по телефона и ми стана ясно, че се заражда нещо.
Той не предприемаше нищо освен разговорите ни, аз обаче се влюбих сериозно и все гледах да съм край него.
В един момент просто се награбихме в офиса. Каза ми, че е влюбен. Първия месец не се отделяше от мен. В един момент обаче видях, че отиваме наникъде. Хем сме заедно, хем и аз не знам какви сме. Един ден започна да ми говори за някакви жени, които му пращали покани във Фейсбук. Били грозни и не знам какви. Попитах го... какво те интересува какви са, ще си пишеш ли с тях. Той ми отвърна с да, а аз буквално откачих... започнах да искам са си разясним отношенията и дори му казах, че явно ще си поиграе с тях, както с мен. Никаква реакция от негова страна... дори започна да се смее.
Оттам нататък обаче той се дистанцира и се усещаше как нещата не са същите. Може би вината е моя, не знам. Знам само, че оттогава сме ту топло, ту студено. И той като твоя все стои вкъщи и гледа мачове. Все изнервен, все го боли глава и знае само фитнеса. Пиеше анавар, сегя протеин и креатин. И се дразни с мен постоянно, все правя нещо грешно и иска да го слушам за всичко. Имал се негови работи, зор съм му давала. Мислел си неговите неща, защо съм натискала прекалено.
Изнервяла съм го, това го отблъсквало.
Авторке, ако искаш и имаш нужда, може да измислим начин да се намерим извън този сайт и да си споделяме. Много ми е трудно защото това ми е втората връзка и аз като теб се вкопчих в него.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 23 дни
hash: 3130ac214d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Авторке, ще си намериш друг, този го зарязвай. Следи дали има някакви гей маниери, може това да е разковничето. Има страшно много прикрити гейове, а жените се чудят какво става и в тях ли е вината. Ами не, не е…

 
  ...
преди: 4 месеца, 16 дни
hash: f446697cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   До Авторката:

1) Звучиш като много интелигентно момиче, нека да не се лъжем. Пишеш супер емоционално, подробно и всъщност грамотно.

2) Точно такива слаби жени като теб с високо либидо са ми най-предпочитания тип. Обожавам ги.

3) Искам да ти предложа начин, макар в този анонимен сайт, да разменим контакти. Искам да те познавам.

4) Мога да се обзаложа, че приятеля ти е абсолютен средняк, без особена емоционална интелектуалност и си с него, просто защото си отчаяна.
Стана ми нелепо докато, внимателно прочетох дългия ти пост и след това коментар, защото аз желая да те направя щастлива и мога.

Имам нещо предвид, ще ти бъде интересно да си говориш с мен, може би съм от бъдещето ти.
Според зависи от отговора ти към мен, ще оставя дискретен контакт.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: 6341f6ca9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   21, от един нарцисист и лъжец на друг. :)
Авторке, слаба и зависима си. Това не се променя като станеш играчка на мъжете, а като осъзнаеш своята стойност. Напиши си на лист твоите положителни качества, както и какво търсиш. Отсявай мъжете по твоите критерии. Не прави компромиси, поставяй граници и ги спазвай.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: 5bcc180d60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Това не е човек, който държи на теб, авторке. Остави го, това не е връзка. Дай си шанс да бъдещ щастлива с друг. Не си мисли, че не си привлекателна. Не всички харесват жени с джуки и силикон по тялото. Научи се да се харесваш, иначе все такива мъже ще привличаш. Не пиши на 21, и на него ми се струва, че не му е чиста работата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker