Възбуда от женското - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121569)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Възбуда от женското
преди: 4 месеца, 14 часа, прочетена 1893 пъти
Здравейте! На 22г съм и имам малка тайна. От както бях в гимназията (окол 16 годишен) ми се проявиха интересите към дамските принадлежности. Бях си пуснал коса и тайно се гримирах в стаята ми след което влизах в Omegle и си говорех с хората. Струваше ми се безобидно докато един ден не започнах да се чувствам привлечен към този начин на живот. Имах една приятелка от София с която често си говорихме по цяла вечер и тя ме подкрепяше. Много се криехно заради нея си бя пуснал дори и нокти. Ходех на даскало с прашки понякога найлонови чорапи под дънките ми и си кръстосвах краката доста женски. След време обаче се почувствах много зле за това и се подстригах и реших да почна на ново в университета.

Мина известно време в което не правех нищо от това и си живеех нормално, но от време на време се заигравах с дилдо. От известно време пак се проявяват тези желания, но вече имам сетиозна приятелка и не знам как да и кажа за това. Не искам да изглеждам по-малко мъж в очите и. Просто имам нужда да го правя и не е нещо еднократно, вече с години го правя и с мисля за това. Не искам да го правя с друг мъж и не съм от типа хора които изневеряват. Харесвам жени и харесвам да нося провокативн дрехи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 8 часа
hash: 7c60934bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Няма страшно все още, щом нямаш цикъл и не ти растат гърди значи всичко е наред.

 
  ...
преди: 4 месеца, 7 часа
hash: 0abda3ef1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Явно си гей. Не се занимавай с жена, само ще и съсипеш живота.

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 часа
hash: 71e8956501
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Ми... или си гей, или по-скоро Би. Не виждам друго логично обяснение... няма как мъж на 100% хетеро да прави такива неща. Не е обида, просто трябва хубаво да си помислиш какво искаш. Какъв пол и така...

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 3 часа
hash: 9cba615212
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Няма нищо срамно да си бисексуален, не сме средновековието. Много мъже грешно подтискат хомосескуалните си наклоннисти, вместо да приемат че искат мъжка ласка. Аз не се срамувам, не се срамувай и ти.

Един от многото.

 
  ...
преди: 4 месеца, 3 часа
hash: 1ecdd21b35
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не мисля, че си гей. Просто си тревистит, а това не означава че непременно ти харесват мъже. Виж, животът е много кратък, за да го живееш така както другите очакват и потъпквайки твоята истинска същност. Никому не правиш лошо, просто имаш по-специфични вкусове.
Най-добре да споделиш на настоящата ти приятелка, за да избегнем евентуални недоразумения в бъдеще и тя да помисли че си гей. Обясни й че не харесваш мъже, но че дамското бельо те възбужда.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: a90331de1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Здравей аз съм на 24 години харесвам жени бил съм с жена, но имам фетиш към женски дрехи още от малък. Аз коса не съм си пускал, но първоначално носих прашки и чорапогащник под дънките или панталона след това рокли, поли, високи токчета, клинове и така. Преди 2 години се бях запознал с едно момиче ходихме 2-3 месеца всичко беше идеално докато една вечер гледахме филм у тях и се бяхме излегнали на дивана и анцука доста ми се изсули и прашките ми са се показали и тя видя и ми ги издърпа и почна яко да се смее. Ама ти сериозно ли носиш прашки? Тогава реших да и споделя за фетиша ми и тя ме разбра.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: afff0957f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Когато бях в 11 клас, бях намерил комикси и картинки , където момчета се превръщат в момичета и от там ми се запалих по този фетиш. Преди това не съм се интересувал от такива работи. След това намерих шоуто на RuPaul и от там се зарибих по драг. Понякога гледам клипчета за гримиране, но ми изглежда много трудно.
Чудно ми е дали автора е гледал комикси за феминизация в интернет.

 
  ...
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: 8adbeac000
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Споко, аз съм мъж на 40г., хетеросексуален, обичам да нося дамски чорапи, 3/4 шарени, и от тези късите черните с широка лента.

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 597fcefad9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Аз нямам вашите "проблеми", но ми е любопитно... Да си ги сложиш дамските атрибути и да се гледаш в огледалото, това ли ви доставя удоволствие? Или тайничко си представяте, че някой ви гледа и се впечатлява? Този някой мъж ли е или жена?
Или буквално се чувствате жени в такъв момент. И си представяте, че ей сега ще ви награби някой мъж? Правите си чикия и свършвате? С мисълта за...?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: d9a25b2113
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Мен ме възбужда самото преобразяване и все едно съм друг човек. (Аз съм коментар 8).

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 04f7400cde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Ох, миличък. Ще ти кажа от опит - харесало ли ти е веднъж това да имаш "алтър его" т. е. да се обличаш като жена, да се гримираш и т. н. то дори и за период да го притъпиш, в един момент отново ти идва желанието и музата. При мен го има това от ученик, помня как още на 17 със събрани пари за пръв път си поръчах едно две неща онлайн, и как щях да се побъркам като дойдоха при мен, как обувах токчета и т. н. След това вече отивайки в университета, далеч от нашите почнах да си купувам неща, да се уча да се гримирам и изобщо - пълна трансформация. Вниманието на мъжете в нета ме подлудяваше, започнах и да се виждам с подбрани няколко човека. Впоследствие се запознах с момиче, сегашната ми приятелка, и уж бях решил че това е приключило. Щях да ставам нормален. Известно време беше така. Но ето ме сега - на 30, обвързан и вече пред брак, а същевременно наел отделна гарсониера за да си държа нещата, и когато мога да си отивам в моето си място. Просто си е нужда. След цялата лудница на ежедневието от работа, среда, семейство и т. н. имам нужда да кажа на приятелката си че отивам да се видя с някой приятел, само дето съм с къса кожена пола, боди, жартиери, ботуши или обувки на максимално висок ток, перуки и грим.... малки подробности. Така че дерзай и да не ти пука - щом искаш просто да се обличаш така - прави го. Стига да можеш да контролираш този двойствен живот, което не е лесно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker