За политици се съди по делата им, не по думите! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121385)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

За политици се съди по делата им, не по думите!
преди: 3 месеца, 19 дни, прочетена 416 пъти
И мисля, че това урокът, който много хора трябва да усвоят, преди да подкрепят някого, ако искат да има дори малък шанс нещо да се оправи в тази дупка България. Ако някой политик ви говори сладки неща и те ви влизат през едното ви ухо и излизат през другото веднага, а ги отсявате само и единствено по делата им, както и по резултатите, това ще реши основните проблеми на България. И следвайки този единствен пътеводен принцип нека видим кои от цялото политическо съсловие на България не са се извъртели досега от думите си, не са направили позорни дела, предателства, палячество, лъжи и нагаждачество и не са си поплювали и се държат като мъже. Те са единици. От стотиците политици в България май са само няколко.

-Костадин Костадинов. Не е прост, вижда корените на проблемите, което не може да се каже за много други, устат е и гъвкав, не се измята от казаното. Не си поплюва. Но има едно фатално нещо и то е, че иска България да напусне НАТО. Само заради последното трябва да има само подкрепяща роля, но не и цялата власт, защото е опасно.

-Радостин Василев. С всеки ден го харесвам все повече. Супер точно и болезнено поставя изменниците, палячовците и наглеците на мястото им и ги изважда в светлината на пълни идиоти, каквито са. Има силно потискащо и тиранично действие върху тях. Въобще не го е страх от никого за, което и примерно като мина край седналия на първата редица в народното събрание Mancubus от Doom2 дето ръмжеше срещу него му каза, че ако му натресе един ще му отнесе главата. От такива войни има нужда България. Но са много малко.

-Цецо Цветанов. Никой в историята на България не е правил такива и толкова много акции с автомати като него докато имаше власт. И то не върху какви да е. Напусна Герб като видя, че нещата са страшно нечисти там. Истински надежден и професионалист с мъжко поведение. Но народа не може да преценява качествените хора изобщо и затова го отсвири, а България си остана в плаващите пясъци до гушата.

-Корнелия Нинова. Мисля, че е и тя до голяма степен е за този списък. Доста по-мъжко и отговорно се държи от повечето мъже. Не дрънка празни приказки, не се е отмятала от казаното си и определено не е палячо.

Вие сещате ли се за някой друг, който да отговаря на горе изброените критерии?

Дали, ако не се направи сглобка само между 4-те изброени и никой друг и им се даде пълната власт, България няма да се оправи най-после?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 18 дни
hash: f01f9163f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Костадинов е популист, който казва това, което иска да чуе избирателната му маса хора. Дори и да вземе пълната власт, няма да ни изкара от ЕС и НАТО, слава Богу.
Корнито пък е фурнаджийска лопата. Искала "мир" и "неутралитет" но подписът й е върху документите, които дават зелена светлина на боеприпасите, които се продават на Полша, която пък ги дава на Украйна. В случая аз се радвам за това, че нашата Корни е толкова подвластна на мангизите. Хем спечелихме 5 милиарда за година от продажба на боеприпаси, хем руснаците не стигнаха до Балканите.

 
  ...
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: 5012240069
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Ами то делата не говорят нищо хубаво за нито един политик.

 
  ...
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: 77ba776bb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   То Цветан Цветанов не стана ли имотен дилър? Гледам тия дни и Лорер нещо копира челния Герберски опит.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: 6c4dae237c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Ако се направи сглобка между тия четиримата се отказвам напълно и нацяло от България. Станете губерния на Рассиа и взимайте рублата. Аз взимам друго гражданство и никъде няма да споменавам че съм българка.

 
  ...
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: ab1d177ef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Здравейте, мисля, че авторът жестоко се е объркал. Радостин Василев да ми дава за пример. Човекът, напуснал ИТН, защото в ИТН била пробила мафията, после напусна ПП-ДБ, защото и там мафията била пробила. Хич не му е чиста работата. Доколкото съм запознат, в чужбина нямаш право да записваш хора, без тяхно знание, а той какво направи? Записа на лаптопа си 5- часово онлайн заседание в zoom на ПП. В чужбина такива като него ги съдят. Преди месец прокуратурата обяви, че няма данни за извършени престъпления, национални предателства и всякакви неща, за които говореше той. Костадин Костадинов за мен е абсолютен популист и плъх. Не искал ЕС, не искал НАТО, не искал Шенген, не искал евро. Що се отнася до Корнелия Нинова, тя говори винаги на едро, винаги високо и назидателно, все едно ни се кара. Казвате, че не се отмятала от казаното. Да ви припомня ли, че тя беше човекът, който първо въведе машинното гласуване, после го отмени. Според мен не трябваше да го отменя. Второ постоянно говори глупости за някакви джендъри, обслужващи Кремъл. Трето БСП заради нея не се държи като демократична, европейска, либерална партия, а като авторитарна, консервативна севернокорейска партия. Четвърто тя казваше, че България по нейно време не изнасяла оръжия за Украйна, а за други 50 държави. Тя толкова ли не разбра, че почти всички от тези държави след това го дават на Украйна. В заключение искам да кажа, че 5 години гласувах за БСП, но в последната година гласувам за ПП-ДБ. Не искам да кажа, че те нямат никакви недостатъци, но са по-добрият вариант в сравнение с БСП, ИТН, Възраждане и Руди Гела.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: 9728ae47a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Когато бяхме с Русия, населението на българия е било около 9 милиона, сега сме с фащ, нато, ес, двуполовите и станахме има-няма 6. Правете си изводите сами

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: 5012240069
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   6, то и в самата Русия населението пада. И те ли са със САЩ в момента? А населението на САЩ вече е 350 млн, те с Русия ли са? Май не зависи от това с кого си. Логиката ти куца.

 
  ...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: ca7a1aeea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   6-ти, изводите са очевидни. Като бяхме с Русия границите бяха затворени и никой не можеше да напуска България защото военните го чакаха с автоматите по границата с нареждане да го разстрелят ако опита да преминава границата. Можеше да го вкарат в затвора дори, само ако го хванат в близост до границата, защото се тълкуваше като опит за бягство от България. Нали си чувал за понятието "желязната завеса"? И в момента в който падна режимът и отвориха границите 3 милиона българи изхвръкнаха като птички от току що отворена клетка от "хубавата" България. Единствения извод, който си правя е, че българите не могат сами да си управляват държавата и никой не го е еня за нищо, за което и всеки който може се маха от нея.

 
  ...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: 6787de60be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От всичките тия четиримата само за КК съм съгласен. Само той е 100% заклет българин, националист и борец за свобода, отричащ всякакви форми на чуждестранно робство, но пък всички го мислят за луд и не получава подкрепа отникъде, затова винаги има нисък резултат. Явно на бг-лумпена все още не му е преминала еуфорията от хамериканска лъжа за по-добър живот с "демокрацията" и продължава да вярва и да гласува за нея, дори и след 34 години грабежи, изнасилвания, убийства и всевъзможни гаври с достойнството му. Корнелия и Радо са едни позьори, които знаят само да се репчат, ама като им тропнеш силно два пъти с крак веднага от страх си глътват граматиката и връщат обратно всичко, което са казали. Лицемери и двуличници, местещи се от единия на другия лагер, според кога коя позиция им е по-удобна. А тоя отявлен корумпиран мафиот Цветанов даже няма да го коментирам, че и чак го хвалиш... Колко невинни хора тикна в затвора, а истинските престъпници остави на свобода, защото са "негови доверени хора", а циркаджийските му спецоперации бяха, за да изпере едно огромно количество незаконно придобити с кражби, подкупи, рушвети, рекети и заплахи пари. А пък и колко е грозен и противен с тоя крив нос, просто не е истина...

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: 2220069dd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   До 7 не е важно те колко тяхно население имат, важно е "приятелството" ни с тях как влияе на нашето население!!!

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: 95e0e8aff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   9 К. К. има нисък резултат само поради една причина и тя е защото иска да извади България от НАТО и този страх в хората ги блокира да го подкрепят. И затова го смятат и за руски агент. Ако не беше това, щеше да е отдавна избран. Радо и Корнелия не ги е страх от никого и не съм видял да се нагаждат досега. Докато всички мъже в парламента само правеха чупки в кръста пред Баце, понеже са страхливци и льохмани и нагаждачи, Корнелия единствена там се беше провиквала на Баце от трибуната на НС-"що не излезеш на вън да се разберем като мъже". Аз ако съм мъж в НС бих се скрил и повече не бих стъпвал там след това. Страшно хладнокръвна, винаги сериозна, никога не говори празни приказки, отговорна, злобна, тежка и с много по-мъжко поведение от повечето мъже. Идеална е за надзирател в концлагер. Би пребивала затворените мъже там за добър ден и пускала кучетата върху палячовците. А Радо само ще го цитирам два пъти и ще приключа за него. Първо каза от НС на Баце"вие съсипахте държавата с управлението ви всичките тези години управление, това е истината", Баце се хили, а Радо му повтаря "това е истината" и чак тогава Баце разбра че с усмивка няма да мина както минава пред тъпите бг лупмени и излезе от равновесие, защото го постави в шах и мат. А вторият път като застана пред Mancucbus дето от първата редица му подвикваше и се изявяваше като шев в НС и само го поглесна хладнокръвно в очите и му каза, "ако ти натреса един ще ти отнеса главата". Супер болезнено нареди и всичките останали палячовци там и още им държи влажно. А Цветанов може и да има лицето на куклата от Saw, но като идея беше създаден и спонсориран от Германия за да изчисти боклуците в България. Покойният вече разследващ немски журналист Юрген Рот даже беше издал книга Българските демони в която беше изброил всичките по-важни олигарси и престъпни елементи на България, а хвалеше Цветанов, че единствен от цяла България се бори с тях. Като беше Цветанов на власт всяка вечер имаше нахлуване през вратата с автомати в 1 през нощта при някого както спи, докато го снимат камерите по бели гащи на пода с опряно дуло на автомат в главата. След комунизмът само по неговото време и по време на Ковид се е живяло спокойно. Това са фактите останалото са хвърлени фишеци в публичното пространство. Останалите са пълни ментета, които само дрънкат празни сладки приказки и се отмятат след време от изказванията си и се нагаждат. Те са плаващите пясъци в които потъва България. Така, че мислете хора.

Авторът

 
  ...
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: 91c76ff2dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   По-скоро по избирателите се съди.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: a655c9a80e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   12< обратното е. По избриателите се съди гласовете им.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker