Как трябва да се подходи към девствена жена при връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как трябва да се подходи към девствена жена при връзка
преди: 3 месеца, 9 дни, прочетена 2409 пъти
Здравейте!!! Имам няколко въпроса, които са ми важни. Въпросът е и към дамите и към мъжете.
След като съм имал несполучливи връзки с момичета (млади жени), които са били студентки и съм ги прекратил поради техен безразборен полов живот и/или изневяра, как трябва да постъпя с жена, която много харесвам, нещата май са взаимни, но подозирам, че е все още девствена (?). Познавам я от години, още като ученичка, но след това дълго не се бяхме виждали, но никога не съм спирал да имам симпатии (меко казано) към нея.
Мисля, че се страхува (и срамува) да ми го каже това, поради тази причина нещата стават (едва ли не) с половин уста и гадаене от моя страна. Периодът е на новото начало и все още нищо не сме правили, а аз и не искам да я притискам, а още повече да желая да ми "пусне", само, защото рано или късно ще се стигне до с*кс. "Не искам да ми пуска", не искам тя да прави неща когато все още не е сигурна, а искам сама да го пожелае и да е готова когато и се прави с*кс. Ето, още един момент, че имам намерението с нея да се получи между нас сериозна връзка. Тя също това иска, а не само "секс за една нощ". Но... , как да подходя с нея? Колко трябва да чакам и как да я предразположа за някаква интимност. Кога да разбера, че го много и се иска и същевременно "се е приготвила" за него? Много е интелигентен човек, привличането е голямо, колебая се, обаче как да постъпя, защото както вече споменах, мисля че е девствена.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 9 дни
hash: 104fb5dc0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Девствена жена.... Формулировката напълно изпълва със смисъл и съдържание питането ти.

 
  ...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: b9ac3c7565
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Много голямо значение има възрастта на момичето, девствените над 20 са много трудни. То ще падне едно дърпане и колебание, ама ако си от търпеливите. Обикновено правят грешката да се дърпат на подходящите, а да го правят с най-големите злетаци и после да съжаляват. Едно е момче на 22 да не го е огряло, ама момичето дето избира и всеки ден може да прави секс.. малко нещата не ми звучат готино. Само ти подсказвам да си направиш справка с твоя случай и да имаш предвид написаното по-горе. Ето ти реален случай - 21 годишна мотае половин година 23-годишно момче, Защото имала предчувствието, че той бил с нея заради секс. Само обърни
внимание, колко е желязна логиката! Половин година суха връзка, ама бил с нея заради секса. Само ми е интересно, дали е изкарала поне още две години девствена след като са се разделили, понеже след година се хванала с някакъв друг и сигурно и него го е мотала първите месеци. Лично аз предпочитам да съм втори в живота на едно маце.

 
  ...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: 5f3f873fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Първо девствените момичета с нищо не се различават от своите връстници. Естествено, че няма да я притискаш. Първо момичето трябва да ти се довери. В моя случай отне 5 месеца, но си струваше чакането. В един момент от връзката ви тя сама ще го пожелае така, че споко. Нормално да я е страх, все пак е нещо ново за нея, пък и предполагам е чувала, че боли, кръв и т. н. Бъди мил и нежен с нея и секса рано или късно ще дойде.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: b8c34c0d26
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Само дано не прецакаш момичето, да не я разочароваш. Едно добро момиче не заслужава това.
Какво значи колко трябва да чакаш? Срок ли искаш? По календар ли ще отброяваш дните? Никой не може да ти даде срок. Абсурдно е.
Пробвай да останете сами, да гледате филм. Няколко пъти. Да се гушкате, ама без обарваници. Да свикне с близостта ти. Да се отпусне. Да започне да търси близостта ти сама. Да ти се довери. След време пробвай с по-интимно докосване, ама нежно, не някакви грубости. Сам ще разбереш дали и е комфортно. Ако тя поиска да те докосне, не се противи. Нека да свикне с теб. Като прекрачите тази граница, след това е лесно. Важното е да се изгради доверие и интимност преди същинската работа. Ето там бъркате някои мъже. От вратата и вече в леглото. Някакъв животински нагон и това е. Няма емоционална близост, няма очакване на нещото. На днешно време сексът е на една ръка разстояние, хората се събличат и от Здрасти, то и за това доста връзки се основават само на единия акт.
Ще я заболи, няма как. Първите няколко пъти ще и е некомфортно, после ще се отпусне.
Дано наистина си читав човек и не нараниш момичето емоционално.

 
  ...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: 876ee8584a
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

5.   Най-лесния начин да я накараш да се отпусне, е да я напиеш.
Иначе ако не искаш така (поради не знам си какви глупави задръжки от твоя страна) - идете някъде заедно за няколко дни - с преспиване. Ако се навие на това, със сигурност ще се навие на секс. Разбира се останалите глупости - като цветя, комплименти и подаръци също помагат - зависи все пак от момичето.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: f51148d7ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Жена ми беше девствена на 20. От начало се държеше доста курвенски и не и личеше хич. Даже на втората седмица от както се бяхме запознали ми направи свирка. После и върнах жеста с език на следващата вечер и когато тръгнах да се заиграя с пръсти тя ми каза, че е девствена и предпочита да си остана само с играта с език. Изкарахме така известно време в което си говорихме много и се отдавахме на орални ласки докато един ден не каза, че вече не и пука дали съм подходящ или не, просто иска да го направим. Първият път не беше нищо впечатляващо. Малко кръв от нейна страна и адски бързо свършване от моя. Следващите няколко пъти също се случваше да прокърви и аз свършвах за 10-15 минути точно когато и ставаше хубаво и молеше за още. С времето се нормализираха нещата и от тогава до ден днешен сексът под час го броим за бърз.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: 9927c6fc6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

8.   "Първо девствените момичета с нищо не се различават от своите връстници. Естествено, че няма да я притискаш. Първо момичето трябва да ти се довери. В моя случай отне 5 месеца, но си струваше чакането. "

Второто така и не го разбрахме, ама за първото можеш само ти да си вярваш. Мъж с житейски опит съм! Със сигурност си личи между две момичета на една възраст, но с различен сексуален опит. Никое чакане половин година не си струва. ;-) Мен и разни други приятели са ни късали от бъзици, че се разкарваме с момичета за ръчичка и само се гушкаме. Очевидно това не е много престижно за мъж. Аз съм разбрал, че една жена се хвърля веднага на мъж, към когото има силни желания! . Допустимо е да се накани до месец, не до 5 или повече. ;-) и като ти или някой друг тук ми цъкне минусчета, няма да го промени този факт. Защото вие може да си живеете живота както си го разбирате, но той върви както е. :-)

 
  ...
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: b8c34c0d26
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   8, като мъжете спрат да зарязват или да се отдръпват от жената, след секса, тогава и жените няма да се дърпат. То не се знае дали след като му се съблечеш, ще му видиш очите после. Защото той си води график в главата, брои дни и така. И като получи нещото, духва.
Дано авторът не е от тоя типаж.

 
  ...
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: f7e92ff409
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Номер 8, точен коментар, не е престижно да не я усетиш сексуално.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: 162e5f3c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Говори открито с нея. Честността може да разруши и най-големите прегради и задръжки.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: ac6e6ca975
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   За мен си струваше чакането. Дали някой ще ме бъзика не ми пука. Това, че ти приемаш жените като парче месо, не е мой проблем. Аз ако ще съм с нея само заради секса, ще си търся някоя лесна. Връзката ни беше много повече от това. Да ти кажа, че продпочитам жена с която да съм под ръчичка и да мога да ѝ се доверя от просто секс. Всеки е свободен да живее както иска.

 
  ...
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: a42c5c12cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   До 4!!! "След време пробвай с по-интимно докосване, ама нежно, не някакви грубости. Сам ще разбереш дали и е комфортно. " Това означава ли, че може да иска да пробвам и френска любов. Оралниалят с*кс не се ли води и той за с*кс?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: 52f9a07387
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   , , То не се знае дали след като му се съблечеш, ще му видиш очите после. "

То и като пресичаш на пешеходна пътека нямаш гаранция, че някой няма да те отнесе, ама пресичаш нали. Не е адекватно двама души да си губят времето половин година, да не знаят пасват ли си сексуално и кой какви предпочитания има. Точно заради такива връзки е пълно с изневери и разводи, защотооо най -важното нещо, а именно секса е поставен на последните места по важност. Малко тъпо оправдание пишеш. Най-малкото като какви излизаме, че половин година да не правим нищо с едно момиче? !?? Какви точно се водим? Виждаш ли как имате пробойни в теприите.

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: b8c34c0d26
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   13, води се. На колко си, че да не знаеш?
14, ми плащай си и не лъжи момичета. Само жена би ме разбрала какво е да си легнете и да се чудиш дали после ще те потърси. Само жена би разбрала какво е да се чувстваш мината и зарязана. Усещането, че всичко е било лъжа с една цел. Мъжът се кефи, за него подобно нещо е бройка, не си го слага на сърцето, нито го мисли. И да не го потърси някоя след секса, сваля следваща. Мъж не може да е минат и зарязан.
Какво значи губене на времето? Ти още от първата среща ли пускаш брояча? Отброяваш дните? Не те ли вълнува дали е луда, с пороци, грамотна, добра или нещо друго, ами в кой ден и час ще ти пусне, както грозно се отнасят мъжете към секса? Много проста представа имаш за хорските отношения. Предпочитам да мога да разчитам на някого, отколкото да се въргаляме в леглото. И като мине оргазма, нямаме какво да си кажем.

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: ac6e6ca975
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Първо изобщо не съм се оправдавал, а изразих своето мнение. Значи пробойната ми е, че не съм поредния загорял, който по цял ден мисли за секс. За нея ако трябваше и една година бих чакал. Времето изобщо не беше пропиляно, забавлявахме се и създадохме спомени за цял живот. Разбрахме, че можем да си имаме доверие един на друг. Секса бил най-важен в една връзка, не е точно така. За мен любовта е много по-важна от секса. Разбирай го както искаш.
Прочети какво ти е написала номер 16, защото е много права.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: fd1c461d3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Лошото е, че много момичета се държат като девствени, а не са. Странно е, че някой може да седи с жена заради секса, който липсва във връзката, но тя да мисли, че той може да е като другите и да я използва заради него - Това е по-срещано при момичета със сексуален опит. Самата мисъл за това е изключително нелепа. И ако няколко месеца суша НЕ са достатъчно доказателство, значи трябва да ти светне лампичката, че не си желан и със сигурност трябва да избегнеш възможността да създадеш семейство с такава жена. От чисто човешка гледна точка и най-вече от мъничко самоуважение, би трябвало да ви светне. Колкото си искате бягайте от истината, но е факт, че е нужно да мислиш само за секс, за да не ти се чака месеци наред.

 
  ...
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: b8c34c0d26
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   18, суша. Само мъж може да се изказва така. Суша, пускане. Защо се принизява нещо толкова интимно като пускане, на сухо, дърпане и прочие? И като ти пусне и какво, ще си с нея ли?
Това е страх на всяка жена, дали с опит или без. Мъж едва ли ще се терзае дали ще му пише, дали ще се обади, дали го харесва след секса. За него е бройка. Жената е тази, която премисля и се чувства използвана.
Смяташ, че семейството се създава с жена, която ти е пуснала. Нищичко не споменаваш за вярност, доброта, пестеливост, къщовност, дали има пороци. Важното е да е пуснала бързо, значи те желае. Че тя пак може да ти е пуснала и да се въргаля с още няколко междувременно. Да
водите редовен полов живот и пак да кръшка. Пускането не значи, че става за партньор.

 
  ...
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: fd1c461d3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Да те държат на сухо е всеобщо определено и от жени, и от мъже. :)
И това, , да му пусна" не тръгва първо от мъжете. За всякакви жаргони си има предистория. Пускането значи, че ще разбереш дали си пасвате сексуално отношение! Ако си паснете в сексуално отношение, може да прецениш дали това е най-важното за теб или ще се задоволиш с други положителни черти, ако изобщо ги има. Опитът на мнозина е показал, че като не ти пусне дълго време, дълго не продължават взаимоотношенията. Обикновено един от двамата си намира занимание с друг. Който е чакал дълго време, не е видял нищо от това дето изброяваш. И не, не може да води редовен полов живот с други, ако си пасва и го води с теб. Просто няма да има потребност. Такова нещо може да се наблюдава само при нимфомнки. Не съм чувал двама души да се разбират идеално в интимен план и да си слагат рога. Това по-добре недей да го лафиш на никой. Ти случайно като се напиеш с вода у вас, ходиш ли да търсиш вода и на други места? Не защото вече не си жаден. Еми с връзките е същата работа. Където не тече всичко приключва. Със сигурност не се създава семейство с жена, която не ти е пуснала. :)
Аз поне не съм в детската градина и съм видял това онова. Идеята на това двама души да започнат да излизат е, че се харесват още без да са се опознали подробно. И всичкото това изучаване месеци наред, печелене на доверие и т. н. ходи си с някой приятел на квартира и търси в него къщовност, доброта и пестеливост. Мой приятел чакаше година да го преценяват, през това време се запозна с друго момиче, нещата станаха на втората среща и сега две години вече живеят заедно на квартира. И му свалям шапка, а оная го наричаше боклук и използвач. Пак ти казвам, че няма как да си използвал някоя за секс, когато не си правил секс. Това е дебилно и се натича оксиморон. Без секс не става и той е движеща сила на семейната клетка. Имам и колега, който прави секс вече 20 години с жена си, а други се женят и не знаят защо се женят, като теб.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: fd1c461d3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Всичко е до подход от твоя и желание от нейна страна. И когато няма абсолютно никакво развитие, няма нито едно от двете страни. Аз това го разбрах след близо 60 дни и си спестих много нерви. Добър приятел ми каза, че я видял с друго момче и в последствие аз се свързах с това момче и сериозно се сдърпахме, а накрая той ми разказа, че излиза с нея от около две седмици и е специален за нея. Не ми беше трудно да се досетя, че я е дефлорирал и просто я нахлебих по фейса на лично и я блокирах! Спомням си какви глупости ми беше говорила и как се правеше, че е щастлива и спокойна в компанията ми. Ако едно момиче не ви търси толкова
често и само вие търсите, отказвайте се. Такова поведение е сигурен признак за много хабене на нерви. В днешно време има най-различни предпазни средства срещу забременяване, не е окей да те разиграват и ти да се чудиш. Когато нямате доверие към някого, не му губете времето. Човешкият живот е кратък и всеки може да бъде щастлив кратко. Един цял човешки живот няма да ти стигне за да отидеш и да се върнеш от най-отдалечената планета в слънчевата
система. Всичко е много голям та*ак. Всяко едно момиче, с което съм бил след тази от по-горните редове, ми е напомнило колко съм добър за партньор и колко изпусна тя. Сигурно и тя е очаквала, че ще я зарежа.

 
  ...
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: feaa576c26
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   20, ти си страшно наивен. Жена не знам да употребява израза пускане, запазена мъжка марка е. И дори и всеки ден да го правите, по няколко пъти, пак може да изневерява. Защото ще е друго тяло. Това, че спи с теб, не значи, че не може и с други. Ако беше прав, хората нямаше да си изневеряват. Не е въпросът да го има, а просто на някои им доскучава с един.
Би създал семейство с жена, която ще ти пусне. Ама тая същата жена може да е пияница, комарджийка, зависима, шопингманиачка, безработна, лоша домакиня и т. н. Но за теб е важно какво има между краката и, че ти е дала. Другото е без значение. :) Може да ти наслага рога, да ти продаде имуществото, да се друса, да не работи, ама щом е пуснала, значи става. :) Прекалено малък си на години явно. Сигурно на 20.
Щом приказваш бившата, значи я мислиш. Щом си почнал и да вършееш наред след нея, значи запълваш празнота в себе си. Колко добър
партньор си? С някоя изгради ли нещо дълготрайно, освен мачкане на чаршафи? Остана ли някоя с теб? Семейство? Едва ли. Изпуснала била. Спасила се е.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: fd1c461d3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   , , Жена не знам да употребява израза пускане, запазена мъжка марка е. "
Супер.. остава само да разбера защо съм го чувал предимно от жени. Защото ти тука ми пишеш че е мъжка запазена марка, ама аз няма как да ти повярвам че не знам с кого съм говорил и какво съм чул, сещаш ли се.

, , Прекалено малък си на години явно. Сигурно на 20. "

Качи с още десет. Сериозно, обкръжението ми се състои от хора по
няколко години по-големи от мен - женени, омъжени, с деца, разведени и пр. Точно от тях знам, че отдавна не съм наивен и съм извървял път, траещ повече от десетилетия при някои хора, но при мен три пъти по-бързо е минал. Тъжната истина за теб е, че съм чувал прекалено много, , Прав беше за тая". :) Поне няколко души през годините са ми го казвали.

, , Изпуснала била. Спасила се е. "

Ми, да, изпуснали са. ;) Аз съм бил точен и не съм правил
тъпотии спрямо някого или някоя. И точно затова непрекъснато ми досаждат най-различни хора да се виждам с тях, като преобладават жени и то на 30г. С всички съм приключил не заради лошо поведение или ниско качество от моя страна, а заради разминаване в житейските планове и най-вече не разбиране от отсрещната страна. Мога да кажа с ръка на сърце, че съм благодарен че не си продължи гена с някоя от няколкото, а що се отнася дали мисля за бивша, да те питам нешо и теб. Ти ден за ден ли живееш? Нямаш спомен какво си правил миналата седмица или с кого си говорил преди? Защото на мен това за бившата не са ми тегави спомени, а ги отбелязвам като случило се. :) не е много лесно да спориш с някой на ниво завършено средно образование преди година :)
Казах го преди, казвам го и сега! Няма нормална жена дето да върти някой по месеци, нито мъж който да чака толкова време. Опитът показва, че това е неправилно и е абсолютна истина, а не моята истина. Баща ми и майка ми се консумирали връзката си след по-малко от седмица, баба ми и дядо ми също. Разказвали сме приятели и че с родителите им било нещо подобно. Разбира се имам и един приятел дето майка му му разправяла, че тя не се дала лесно на баща му, ама в момента тя е с друг мъж :( Което ме открехва на
мисълта, че повечето зрели хора сме разбрали, че 90% от жените не са създали връзка с първия си мъж в живота, което прави сефтето на жената съвсем обикновен акт, в който няма нищо специално и
важно или с други думи чуденето е голяма глупост.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: b8c34c0d26
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   21, плащай си.
Ако някога имаш дете, нека да е момиче и някой да и държи сметка в кой ден ще му пусне. Защото, нали, е нейно задължение. Жизненоважно му е. Няма право да го опознава, а само да си изпълнява биологичната функция. Защото за него е без значение каква е, стига да му пусне. Да е като разгонен. Да натрупа момата доста километраж, защото всеки иска веднага.
Ей това ви учат разните коучове. Да сте консуматори.

 
  ...
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: ac6e6ca975
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Аз се влюбвам в интелекта на момичето. Винаги са ме привличали умните жени. Човек с който можеш да прекараш часове в разговори на различни теми и да искаш още и още. Може и платонична любов да го наречет. Когато имаш нужда тя да е до теб. Да имаш гръб на който да се опреш при нужда. Семейство искам да направя точно с такъв човек, а не с тази която ми е пуснала на първа среща. Затова лично на мен тези месеци не ми бяха проблем. Тя се доказа като партньора с който искам да бъда, а не поредната. От четири години сме заедно и се гледаме със същия пламък в очите като в началото. Обичам я и за нея ще направя всичко.
М 25

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: feaa576c26
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   23, имаш много повърхностна представа за жените. Имаш несъществуващи критерии за жена. Да пускала. Нищо друго не ти е важно. Някакси е тъжно, но и смешно. Смешно е как нямаш критерии. :) Нищо друго не изброи освен секса като критерии. Темата е как да се подходи към девствена жена / с малко опит, а ти я превърна в назидание как жените не пускали. После пък се присмиваш на хората с критерии за партньор, защото се разбра, че нямаш такива.
Ако имаш дъщеря, учи я на твоите морали. Учи я да дава на всеки, за да не го разсърди. Сто процента ще стане доста оборотна.
Странно е, че знаеш подробности за интимния живот на родата. Странно е. Не ми трябва да знам кога са спали заедно родители, баби и дядовци. Това не мисля, че трябва да се обсъжда, някои неща са лични. Знам как са се запознали, срещи, ама кога са си легнали хич не ми трябва да знам. Странна семейна среда имаш.
Номер 25 е на светлинни години от теб, въпреки че е по-млад. Нормално момче, което не е с промит мозък и консуматорски виждания. Той би изградил стабилно семейство, а ти си поредния бройкаджия, който ще сменя, сменя до 50-60 и ще си седне на задните части, наживял се вече.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 8 часа
hash: 811d6c5fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Като Ж22 ще споделя как сегашния ми приятел подходи към мен, той ми е първият сериозен, не бях девствена, но бях правила секс 10-Тина пъти определено не бях отпусната в секса. Той беше директен в действията и въобще не ме е питал, ще подчертая много внимателен, не се е натискал от първата среща, но на 2-та седмица, когато ме покани в тях, и се сближихме физически, просто действаше, целуваше ми врата, докато ми омекнат краката, преди това още бяхме в леглото и се целувахме, и просто помня че започна да ми сваля панталона, аз естествено се стъписах и казах нещо от сорта- Не, чакай, но той просто каза спокойно, свали ми панталона и гащичките и започна да ме лиже, и след това загаси, и естествено го вкара и правихме секс.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 3364c5838c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Тази страна не е много разпространено да си чист толкова време тоест девствен. Затова я пази.

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 2b540bda0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Аз на два пъти почвах с едно гадже, но ме хващаше страх и спирахме. И понеже той оставаше с ерекция, му предлагах да го вкара малко в дупето и да свърши. И всъщност правих два пъти анален секс, преди първия вагинален. (ж42)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker