Девствеността - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Девствеността
преди: 3 месеца, 18 дни, прочетена 2172 пъти
Здравейте, макар че се чудех дали да пиша, вече почна да ми тежи на психиката, мъж на 23г съм и съм девствен, дори не съм докосвал жена в живота си. докато още бях в училище по някаква причина не го смятах за голям проблем и не се замислях много, но времето си минава и започва да ми тежи. бях си типичното добро момче, което избягваше да се забърква в проблеми и гледах да не преча много, което доведе до факта че момичетата не ме забелязваха. единствено бяхме само на здрасти и чао, така и не си хванах приятелка. сега уча в университет но за лош късмет, няма жени около моята възраст, дори не познавам жени и няма такива в приятелския си кръг, а моите приятели са в същото положение, така че няма с кого и на бар да ида, щото сам ще се здухам. като цяло вече усещам че придобивам социална фобия и не знам как да заговоря жена и не знам какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 17 дни
hash: fc2140f1eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Аз също съм на 23 и съм в абсолютно същото положение, имам и социялна фобия, никога не съм се и целувал с момиче, дори за ръкана не съм държал :D. Общо взето единствените жени с които общувам са майка ми и сестра ми. Изглеждам добре, тренирам гребане, ходя на фитнес, но без ефект. Наскоро гледах един филм 40годишен девственик и изпаднах в депресия направо. Май единствения вариаянт е да посетя проститутка, но не знам как ще се отпусна. Следя темата!

 
  ...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: 63ec653847
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Единствената разлика в отношенията ти с жените е, че трябва да си джентълмен с тях (не да симпваш, а да мислиш за нея и комфорта й, да я караш да се чувства като жената във връзката, не тя да води парада), но иначе и те са хора все пак. Имат си своите проблеми, мнения, цели и т. н. също като теб. Не са някакви извънземни, че да се притесняваш толкова от тях. Това е за отношенията.

За девстеността - всяка жена си има свои фетиши и източници на възбуда, така че няма значение с колко жени си спал и колко опит имаш, важно е да обръщаш внимание какво се харесва на съответната жена и ще си прекарате готино. За това девствен или не - всичко е психика. Ако си вярващ даже е по-добре да чакаш правилната, вместо да се "кефиш" на младостта си. Религията нещо се губи тия времена. Жалко, но това е друга тема.

Сега, как да намериш жената - колкото и клиширано звучи, за тези неща просто трябва да се пуснеш по течението. Не случайно всички го повтарят, явно работи. Но естествено не се затваряй между четири стени, търси си късмета. И купоните не са единстеното място да си намериш жената, ако това си мислиш. Даже е препоръчително да си я търсиш в някоя по-интелигентна обстановка, далеч от пияндурниците. Не мисля, че има нужда да обяснявам за това

 
  ...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: 88622cced5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Тука всяка втора тема е за някой 20 девственик.
Не знам какво очакваш да ти кажем тук - грозен си, смотан си - направи нещо по въпроса. Различните жени се впечатляват от различни неща. Работи здраво, купи си лъскава кола и ще почнат да ти обръщат внимание, без значение как изглеждаш.
Ако нямаш необходимите дадености за това, почни да ходиш на фитнес и да помпаш мускули, направи си няколко татуировки и пак ще ти се лепнат определена категория боклуци.
Ако и това не е за теб - не знам - почни да пишеш поезия и за това има публика.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: 0862cfda44
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Масов проблем сред мъжете в последните години. Аз съм твой набор, истината е че престрашиш ли се веднъж да хванеш някоя, после става лесно

 
  ...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: 6520090452
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Потърси в Ютуб канала "Подкаст Автентичност" и прегледай клипа "сексуални травми, първия път.. " в който водещият споделя за своя първи път. Ще ти е полезен!

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: 7c49b3188a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   И аз съм в твоето положение, но съм момиче. И на мен ми е супер тъпо от този факт, но не мога да легна с някой ей така просто, че вече да не съм девствена, въпреки, че съм имала такива възможности. Нямам приятели момчета, дори познати и вече и на мен много ми тежи това. Не съм грозна или тъпа, но при мен проблем е до някаква степен социалната фобия, защото аз си я имам, отделно ме сдухва още толкова факта, че до сега въобще не съм била интимна с момче - дори и една прегръдка, та вече дори се притеснявам и да излизам на срещи. Момчето, ако тръгне да ме целува аз не стига, че нямам никакъв опит и сигурно ще изглежда ужасно и няма да знам и как да реагирам (особено в комбинация със соц. фобията.. ) А като знам повечето момчета, ако не на първата, на втората среща вече искат близост и интимност..

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: 742503ca3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Аз съм почти на твоята възраст и също съм девствен. Но аз съм решил за себе си, че ще си отида от този свят девствен, нагонът горе- долу съм го овладял и затова не ми пречи. Разбира се, никого не искам да убеждавам в моята философия за живота, решил съм нито да се опитвам да стане по " нормалния" начин, нито пък да ходя на проститутка. Преди почти 3 години майка ми почина и нямам никакви жени в обкръжението си, обаче така си ми е добре. Иначе заради един скапан нагон мъжът на млади години е склонен да направи страшни безумия. Но такъв е светът- порочен, глупав, илюзорен.

 
  ...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: ea69ee48e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Отиди на проститутка

 
  ...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: fc2140f1eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   До 6, не си препоръчал правилният подкаст, гледал съм видеото което си написал и според мен водещият послъгва и още си е девственик, по добре да си пусне видеата на Импакт или канала Само за мъже.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: a4be89a3d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Млади хора сте и ви се чудя на проблемите. Първо от написаното разбирам че сте здрав, учете, т. е имате цели жените харесват целеустремените мъже. Единственото което ви притеснява е самочувствието с жените. Ако само се вайкате нищо няма да промените. Външния вид, да важен е, но не всички се раждаме красавци. Имам наблюдения как грозновати мъже без пари могат да впечатляват с държание, поддържане на приятен разговор. Затова първо можеш да започнеш да практикуваш, фитнес, йога, народни танци. Хубаво да поддържаш тялото си а и там можеш да срещнеш подходящата дама.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: 4f5e1fcc3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   До 7 - не си в неговото положение.
Ако излезете на среща - ти ще решиш да правите секс, не той - това ти е предимството - почти винаги ти решаваш. От теб не се иска да се престараваш да впечатлиш момчетата за да спят с теб - ти само се съгласяваш - съгласяваш се да излезете на среща, съгласяваш се да те целунат и т. н. За теб притеснението е дали ще ти хареса, за него е - дали ще се съгласиш.
Иначе за социалната фобия - преодолява се с групови занимания, където ти се налага да работиш с хора. Преодолява се и с добро общуване - намери си малко по-интелигентни хора с които да комуникираш на интересни теми и притесненията постепенно ще изчезнат.

 
  ...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: 92c5980aa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   До 1, до голяма степен положението при мен е същото, само дето единствения контакт с жена е майка ми защото нямам сестра, между впрочем, като гледах филма като бях към 15-16г, ми беше смешен но сега определено не ми е смешен, а за проститутка съм мислил, но като се познавам, ще ми смъкне самочувствието, още повече защото за да стигнеш до там, значи че никоя жена не те иска, а и секса с проститутка не го смятам за загуба на девствеността, защото не си изминал пътя да си хванеш приятелка или да свалиш момиче.
До 5, наистина проблема за мъжете е огромен, това се доказва от много проучвания и почти всички момчета които познавам, а те не изглеждат като девствени, или грозни, определено иначе това го казват всички, които по един или друг начин си хванаха приятелка, или преспаха с момиче но е по лесно да се каже от колкото да се направи, забелязал съм че нещата зависят също много от приятелски кръг и среда, а аз определено съм с късата клечка тук.
До 8, радвам се за теб и че знаеш какво искаш, но разликата е че ти имаш избор да не го правиш, а повечето девствени мъже не са такива по свой избор и това мачка вътрешно!




От автора:

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: 92c5980aa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   7 разликата при вас жените е че вие можете винаги когато поискате дори и по грозничките и дебели а девствените искат ама не могат, дори и добре изглеждащите за това проблема е масово при мъжете иначе браво че не си като повечето коври, които се хвалят с бройките и колко ху*ве били изяли, направо го поне с някой които ти е приятен и те привлича дори и да не го харесваш, защото проблема само ще се задълбочава в времето за жените е по трудно на голяма възраст ако са девствени.

 
  ...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: 547f1a541f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Ситуацията, която описва авторът не е нещо необичайно. Това се е случвало винаги. Момчетата от поколенията, преди мен, както и след мен като правило бяхме девствени до тези възраст. Това донякъде беше добре, завършваш средно образование и заминаваш за две години войник. Да нямаш момиче / приятелка/ преди казармата беше и хубаво и тъжно. Много е приятно, когато получиш писмо от познато момиче, но те прави някак по-разнежен, което не е добре. Понякога командира на батальона или другите офицери, казваха "Вие сте силни, издръжливи, пъргави момчета, но не сте мъже. Та вие даже не сте целували момиче. ""Ами може да се каже че беше прав. Поне 80% от момчетата не бяха целували момиче. Аз за първи път целунах момиче, два месеца преди да влезна в НШЗО. Ако трябва да съм откровен, по точно чешкото момиче ме целуна, аз нямаше да посмея, а щяхме само да се разхождаме по брега на притихналото море, да си говорим на някакъв смешен интернационален език, да гледаме лунната пътека и ако случайно ръцете ни се допрат, въпреки, че ток ни разтърсва, да се правим, че нищо не се е случило. Ходенето в някоя от дискотеките на "Златните", само усилваше това странно желание. Да, първата целувка, наситена със сексуално напрежение е разтърсваща, само където не си избихме зъбите от неопитност от моя страна. Да имаш момиче, докато си войник е повече от мъчително, винаги възниква въпроса, "Ами тя какво прави сега? Мисли ли за мен? Дали не е с друг? ". Тогава стават големите трагедии. Както се казваше на войнишки език, "лапна цевта". При нас за щастие нямаше такова произшествие. През това време момичетата на нашата възраст се развиват в емоционален и сексуален план, а те и без това бяха по напред в своето развитие. През това време момчета живееха затвореният живот на момчета. Тяхната социализация започваше чак след уволнението, като първите месеци са най-мъчителни. Колкото външно да се правиш на "ербаб" и на нещо повече, вътре в себе си, все още си едно плахо и смотано в държанието с момичетата момче. Остава за известен период това, което е заучено за две години в казармата. В момичетата предизва смях, когато някое момче на зададен въпрос отгори "Тъй вярно". Лично аз ще съм вечно благодарен на първата жена в моят живот, бивша, по-млада, разведена колежка на майка ми. Това се случи месеци след уволнението ми //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: 9fc5632892
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Достатъчно е да си спокоен и щастлив, да не трепериш между жени. Това се постига с пренасищане! Гладен си и отиваш да се нахраниш, но отиваш И си купуваш яденето. Сега има много симпатични момичета с обяви, плащаш и вече не си на зор. И като се нахраниш и ти дават още храна, ти не я искаш. И същото е като си платиш за секс. После сами идват и те мислят за харесван, а ти изобщо не се впечатляваш. Това е доказано и работи отлично. Не я правете тая грешка да гоните момичета, да ги мислите и да треперите. И на 25 да направиш сефтето си, пак ще ти потръгне. По-притеснително е положението на момичета, които са на твоите години и още не са си
намерили някой да ги отвори. С такава лично аз не бих се хващал, занимавал и пр.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: 27068aee1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Като вземат мъже да ревтунят, че били девствени, не го разбирам.
Жените могат и имат пълното право да реват, защото за тях няма проститутки.
Плати 2-3 пъти по 150 лв. и ще разбереш какво е да правиш секс.
Като нямаш пари, започни някаква работа, спести ги за това и няма да бъдеш вече девствен.

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: d0a3f14836
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Аз съм жена на 26 също като теб. Нито съм грозна, нито надута, нито каквото и да било. Просто освен секс не са ми предлагали друго, а аз не търся това. То си е и до късмет! Знам, че ти е кофти и се чувстваш като изрод, но недей! Ако нещо ти е писано ще се случи, ако ли не каквото и да правиш няма!
Горе главата! :)

 
  ...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: 7e618831c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Цаката е докато натрупаш опит и да спре да ти пука с времето е да сваляш жени които са ти под нивото.
Знам, че звучи гадно, ама просто пробвай с по-грозничките и по-тъпичките, така няма да имаш много голям страх от отказ и ще действаш, няма и да ти пука почти ако не ти пуснат!
Говори си с тях, сваляй ги, копирай техники от red pill, пийни си малко, сложи си една ризка, хвани си авер дето е на твоя хал и отивайте на дискотека или бар!
Пич и кво, някоя грозотия с високо самочувствиу ще те отреже!? Ти луд ли си, треа да стане мъж от тебе!
На един мъж като му откажат, става и чука на друга врата.
НО! Никога не унижавай, не се подигравай и не изполвзай жените! Това не е мъжко! Бъди уважителен, и точен, никога не давай напразни надежди на някое момиче, ако не те кефи, само защото ти е единствената опция!
Мъжкото поведение е правиш свалката, ако стане, излизате на срещи и от 2рата, 3тата максимум ако не ти пусне не се занимаваш! Занимаваш се само ако те кефи момичето истински, тогава и 1г ще чакаш да ти пусне, ако трябва! Ако се обичате и пр! Но ако тръгваш за секса, гледай да си точен с хората, така както искаш да се отнасят с теб, така се отнасяй и ти с по-нежния пол!
Длъж се мъжката, не путьовски, айде успех!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: ce764df501
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   От темата не се разбира дали си дебел, грозен или и двете? Ако е така, първото нещо, което трябва да направиш е да се вземеш в ръце и да започнеш да ходиш сериозно на фитнес. Защото каквото и да си говорим, както ние мъжете, така и жените съдят най-често по външният вид. Поне първоначално.
Ако тялото ти е наред, а лицето не... Тук не е толкова лесно, но пак не си безпомощен. Ясно е, че генетиката играе важна роля, но тя не е всичко и винаги има как да станеш поне малко по-привлекателен. Направи си прическа, подходяща за лицето ти, обличай се добре. Също така има много мъже, които изглеждат съвсем различно с брада и без. Ако си по-космат, махни космите между веждите...

Ако проблемът не е външният ти вид, а е само това, че нямаш допир с момичета, тогава бих те посъветвал просто да започнеш да опитваш. И не, нямам предвид да почнеш да заговаряш някакви случайни на улицата или по парковете и те да се чудят, ти дали си психопат, убиец, изнасилвач или най-обикновен отчаян девственяк. Имам предвид да заговаряш момичета, които можеш да намериш конкретна причина да заговориш. Примерно сервитьорки в кафенета, барове. Можеш да започнеш леко, с някоя шега и демонстрирайки добро чувство за хумор, като постепенно преминеш към някакъв флирт и след това я питаш за контакти/среща. Може и директно да започнеш да я сваляш. Нещо, което аз използвам понякога е - "Извинявай, позната си ми отнякъде" (а в действителност не ми е позната изобщо). След което я питам - "Да не би да учиш еди къде си (казваш името на университета)". Ако тя ти каже, че учи там вече имате някаква тема за разговор. Ако пък не и кажи "явно съм се припознал, но с толкова много, красиви жени тук, вече започнах да се бъркам". Ясно е, че много ще те режат, но няма да са всички, уверявам те. А и това да бъдеш отрязан е важен опит и след всяко отрязване ще започне да ти пука все по-малко.
Свалките в бар са още по-удобни, понеже някои от момичетата там са подпийнали, а е и още по-лесно, ако в менюто има коктейл с някое по-така име. Примерно веднъж отидох в бара, дойде сервитьорката, усмихнах и се и и казах "една арабска свирка" (такова беше името на коктейла). Тя се засмя и ми отвърна. "ама за коктейла ли става въпрос".

Варианти са ти още Тиндър и други подобни мрежи за запознанства. Макар и комуникацията виртуално и тази на живо да са коренно различни, то пак като си пишеш с мацки, било то и в интернет, все с времето ще станеш малко по-уверен и опитен, ще разбереш повече и начинът им на мислене, както и че не са някакви извънземни, както вече беше казано в коментарите.

Уверявам те, че ако подобриш външният си вид (в случай, че има нужда), ако си смел и започнеш да търсиш, загърбвайки страха от отрязване, то ще видиш, че не е чак толкова трудно да намираш мацки. Успех!

М 22

 
  ...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: abf15ca08e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Ще ви разкажа нещо жалко за моя приятелка.
Момиче на 27г със същата като твоята история. Много красиво като приказка (приличаше на Ан Хатауей), обноски, по-умна от средното и хубава фигура. Никой не можеше да си намери, защото много се притесняваше. Само по външност я заглеждаха, но не можеше да задържи вниманието. По-притеснителните не я заговаряха, защото я смятаха за надута, а готините за смотла. Даже ми се оплака, че си говорила с някакъв за фитнес и после го чула на приятеля да казва, че не харесва жени, които ходят на фитнес да си търсят батки.
Така кара 10 години…
Сега от година изпадна в депресия и започна да яде по 5-6 донъти от Била. Качила е 5 кг за последните 2 месеца. Нямало смисъл да си следи талията, щом ще е завинаги девствена. Извиках я да излизаме и да се позабавляваме и да си потърси някой, но тя ми каза, че вече се е отказала от това. Приела е, че е нежелана, с “разбито на малки парченца сърце”? ! Вече и грозна и дебела, а косата и била оредяла от възрастта (нали уж 27 не е като 17).
Обедих я да излезем на караоке. По закона на Мърфи в компанията ни имаше момчета, с които тя без проблем комуникираше…
По ирония трябваш да се отчае напълно, да напълнее и да се откаже напълно от мъжете, за да говори с тях без да е неловко.
Помисли

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker