Мастурбиране с обрязан - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мастурбиране с обрязан
преди: 3 месеца, 6 дни, прочетена 2110 пъти
Здравейте!
На 25г съм и по медицински причини уролог ми препоръча да бъда обрязан. Въпросът е по-скоро към вече обрязаните мъже как изобщо мастурбирате, тъй като при нас това се случва с движението на кожата, която след обрязване изчезва. Само лубрикант ли използвате или? Също, ако някой има информация, колко време трае възстановяването и остава ли неприятен белег при условие, че се прави в такава напреднала възраст.

Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 5 дни
hash: 973b19340f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   М24 - Преди 3-4 години ме обрязаха поради медицински причини. След операцията те съветвам много марля и минерална вода (по възможност), защото заздравява по-бързо. Колкото до възстановяването - около един месец може би за пълно, в началото ме беше много страх да не получа ерекция или нещо подобно и да се отворят шевовете - след околото седмица даже вече не издържах и изпуснах парата (ако ме разбираш :P ). В началото, може би до 2-рия месец кожата е леко подута, седи грозно и даже в началото си мислех "мале, ако ми остане така, изобщо как ще си събуя гащите пред момиче", но с времето всичко се скри, колкото и да си мислиш, че изглежда подуто, неприбрано, грозно - след няколко месеца ще е пълна промяна. При мен мога да кажа, че аз не исках пълна упойка, за да мога да се контролирам, но те все пак ми набиха и докато съм бил в безсъзнание, то съм получил ерекция и е било нещо страшно, много кръв, леко накриво е зашито, което вече не си личи, но в началото направо в истерия паднах. Моя личен съвет към теб е - търси обрязване с лазер, аз исках, но поради някакви причини не ми предложиха. С лазер е 1000% по-прецизно, по-добро, по-безболезнено и по-бързо заздравява, няма рязане, няма марли, няма рани, няма кървища и т. н. Няма да се очудя, ако на 2-рата седмица си на 100% и можеш да боцкаш каките. Втория съвет, който мога да ти дам е - не се срамувай или притеснявай, с колко момичета съм спал, включително и тогавашната ми приятелка, която го е "ползвала" и преди и след обрязването, то буквално думите и бяха "ако знаех и без да се налага щях да те обрежа". По нейни думи са само плюсове, много по-добре изглежда, много по-лесно се поддържа хигиена (като цяло, то няма и какво да поддържаш, просто се къпеш редовно хах), по-дълго издържам, по-приятно се усеща и по нейни думи, дори и в устата е много по-приятно и на допир и на вкус така хах :D Третия съвет ми е - вземи си хубави гащи, на Найк най-добре. Знам, че са доста по-скъпи, но 2-3 броя смятам, че можеш да си позволиш (разликата спрямо обикновените е огромна). Колкото до мастурбирането - не го мисли, аз вече дори не помня как беше с кожа, то си идва от самосебе си и си се нагаждаш както ти е добре. Аз в малкото случай, когато се налага сам, то много зависи как се усеща кожата и ръката ми, понякога (особено след баня) ми е много мекичка и може без лубрикант, без нищо. Под душа - сапун, иначе най-добре е с бебешко олио май се води (жената ги купува тези работи лол). Късмет и успех, и само нагоре :)

 
  ...
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: 218a4c084f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   По старомодния начин, просто ме обхващаш цялата главичка

 
  ...
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: f9b0984280
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   По същия начин както и преди да те обрежат, просто кожата ще се движи на други място.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: fee640f019
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Фрикциите се правят на ствола. Там има достатъчно подвижна кожа и е достатъчно ерогенно за да стигнеш до края. Лубрикант хич не ти и трябва.
Белег - не. Аз го направих на 35. Напротив - визията му става доста по-добра. Снимай си го сега за спомен... отвсякъде. И пиши след време!
Правил ли си секс? А фелацио? Добре би било след време да пишеш сам тук за разликите.

 
  ...
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: f905853a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Аз не съм обрязан, но мастурбирам като пипам и търкам директно с ръка оголената главичка без да плъзгам напред, назад кожата, тъй че няма да имаш проблем още повече, че при теб ще има загрубявяне на главичката.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: e926a8b1e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Много благодаря за отговорите, особено на номер 1! Наистина много добре си описал нещата и отговаряш на всичките ми въпроси. Благодаря и за съвета за лазерната операция!

Номер 6, какво ще рече, че фрикциите се правят на ствола? В коя част на ствола и по целия диаметър ли се реже? Винаги съм мислел, че се реже самата кожичка на главичката. И след обрязването с времето кожата не се ли слива с пениса?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: 774465d1b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не се слива кожата с пениса. Остава си подвижна. Какво се изрязва - сега като го обхванеш и придвижиш кожата напред, каквото хванеш пред главичката се изрязва. Това е образно. Не съм гледал точно какво правят. После ти стои все едно си го забелил до край (ако не си с фимоза и не знаеш как е). Като го стискаш и придвижваш напред, кожата му ще може да покрие почти главичката (ако не си яко надървен). Но като го пуснеш се връща в положение все идно си го заголил на макс. Абе нека такова
При чикията главата почти не участва. Стимулираш ствола. Поне аз. Може и главата като ползваш някакъв лубрикант, но аз лично не го правя. Мен не ме кефи.
Не се шашкай! Мъж си, ще издържиш и всичко ще мине. Това е направо безобидна операция спрямо всички други възможни.
И незабравяй да пишеш след време тук. За плюсове и за минуси.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: cfaa2521ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Според мен ако е възможно не си го причинявайки за мен е много неудобно вече 1 година и полувината съм така и просто му слагам марля само така не ми е дискомфортно докато върша всичко в ежедневието си. Ако имах избор нямаше да го напраня, но трябваше. Аз бях на 17 и още не съм свиквал пък не знам за теб. Не ме разбирай погрешно не бели може да правиш и онези неща но просто на мен ми е много дискомфортно когато главичката се допира до дрехи и т. н с изключение на марлята.

 
  ...
преди: 3 месеца, 5 часа
hash: 6cc66fd3ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Трудно, хуйовата ти глава ще стане напълно безчувствена. Като пикаеш ще пръска като лейка, я в гърнето, я извън него, я на панталоните.... Така става и аз трябваше да свърша това поради вторична фимоза. И след това започнаха проблемите. Като ми стана нечуствителна главичката, почна бързо да ми омеква по време на секс. Сега без втвърдител не мога да еба.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 2b5e243ea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   50/50 е както се вижда от коментарите. Аз съм от щастливите 50% и дори от много щастливата част от тях, но познавам хора, които пък не са доволни.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: a3d1ddea8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   11, лъже че е обрязан. Няма такива симптоми след образване!

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 6cc66fd3ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   13. Изобщо не лъжа, така е. Може би зависи и от възрастта в която си обрязан, при мен беше на 50 г. В човешкото тяло излишни неща няма, препуциумът си има своята функция. Освен това съм лекар по професия и ги разбирам тия неща много повече от теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker