Не ме задоволява - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не ме задоволява
преди: 2 месеца, 21 дни, прочетена 2482 пъти
Здравейте,
Пише Ви жена на почти 30г. Имам си приятел, който е 2г. по-голям от мен. Става въпрос за това че не се чувствам задоволена след секс с него. Има си любовна игра в началото. Аз му правя френска, после и той на мен малко. Дори в началото на връзката ни, преди две години, му давах наставления какво и как да прави, понеже уж не знаеше кое точно е клиторът и че той е доста важен за възбуждането на една жена. Започна да набляга малко повече на него, но дотам. Правим каквото правим, общо взето вече съм научила поредността на позите и накрая само той си свършва, без дори да се сети за мен. Оправданието му е, че не знаел как и толкова. За мен няма проблем да му обясня, да го науча, да му помогна, но лошото е, че той казва не мога и дори не се опитва, което много ме дразни. Не веднъж се е случвало да му отказвам секс просто, защото нямам желание и стимул и той ми прави физиономии. Преди него съм била с по-опитни мъже и просто от хубаво на по-лошо ми е трудно да свикна. Иначе много ми помага за всичко и си го обичам, но по отношение на секса си е малко егоист. Нищо чудно след време или да се разделим, или да започна да му изневерявам, а не искам да се стига до там. Вие какво мислите за това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 20 дни
hash: e8e0802fdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Той очевидно не те обича. Разкарай този мухльо. Аз съм мъж и не мога да си представя да имам секс с любимата жена и да не ми пука дали й е хубаво на нея. Сексът е за взаимно удоволствие, не за егоисти. За един истински мъж няма нищо по-хубаво от това да види колко й е хубаво на партньорката му с него, такива егоисти не знам как ги търпите.

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 63424109b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Потърсете Mr pussylicking из сайтовете и гледайте заедно. Има уроци, обяснява анатомично кое как се прави така, че жената да се пръсне от кеф... Дано ви помогне :)

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: aefad2e954
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ако не искаш да изневеряваш - купи си вибратор.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: d57bb5e905
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   А ти точно какво правиш за своето си удоволствие или чакаш изцяло на него? Не го разбирам това - той не ме задоволява и точка, аз няма да правя нищо.
Ти задоволяваш ли го? Или той сам си се погрижва за себе си?
Що за тъпо изискване...
Утре ще кажеш - той не диша вместо мене....

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 6c268428d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Щом обмисляш варианта да му изневеряваш, дали наистина го обичаш? На почти 30 години удоволствието от секса ли ти е най-важното нещо? Може и той да не полага достатъчно усилия, както казваш, но явно няма желание за повече. Ако сексът ти е чак такъв приоритет, по-добре си търси друг мъж и спри да му смазваш самочувствието на този. Ако искаш деца, имаш един прозорец от 5-10 години, в който можеш да намериш подходящ баща и да забременееш, без твърде голям риск от усложнения. Успех.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 60c62a05cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Аз мога да лижа до безкрай, не ми е проблем! Проблема е, че моята жена пък не обича лизането, тя нищо не обича като цяло, само мисионерска поза.... какво нещо е живота как свързва несъвместими със секса хора!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: d3a3a6de08
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Номер 6, написа го вместо мен :)

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: e48e16903b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От онези, които само се пънат. Щом няма и желание да ти достави удоволствие, смятай. Ползва и става.

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: fc37f580e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Разкарай го. Той ще си е такъв и след 5 и след 25 години. Просто не от всеки става добър любовник.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 58424f68ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Като чесането ти е най-важно в една връзка, може би е редно да потърсиш друг партньор със съответните приоритетни качества. Ама тогава пък ще дойдеш да се оплакваш как новият не те зачитал за човек, пиел, псувал и хойкал по жени. Е, няма угодия.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 49b140cc80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Реално има само един начин и той е много да си говорите и да практикувате - откровено и без срам. Щом си имала по-позитивен опит по-рано, можеш да го водиш. Но той дали иска? Обикновено мъжете искат да задоволяват жена си, това ги прави щастливи, горди, а и сексът става по-хубав и за тях, защото тя е по-мокра, страстна, освободена, инициативна... Сега, той може да иска, но да се притеснява, че не се справя, но реално малко неща стават от само себе си в този живот. Дори да си талантлив, пак трябва да се учиш, упражняваш, развиваш... В Ютюб има толкова много образователни канали на тема секс - не се учете от порното. Аз ти препоръчвам Alexey Welch или Helena Nista. Ако обаче на него не му е важно на теб да ти е хубаво, означава, че по-добре да си търсиш друг. Нямате деца, млада си, нищо не трябва да е на всяка цена. Успех!

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 49b140cc80
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Номер 6, супер много ти съчувствам. Аз обожавам да правя свирки и новият ми приятел в началото ми вика: Аз не обичам да ми правят. Направо бях като болна 1 седмица - дете, на което са му взели любимата близалка :-)))) Обаче като му направих 2-3 пъти, като ми свърши в устата (на 40 г. и му беше за първи път!! ), вече без това не минава. На практика досега никоя жена не му е духала с желание и все пак някакво умение...
Ама тя май твоята жена не й е само това проблема...
Изневеряваш ли й?

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 482af3b776
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Аз ти предлагам да се научиш, да си масторбираш при нужда. И при нас има подобен проблем. И това ме спасиява понякога.

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 4a2ab9e0e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   До къде стигнахме!!
Всяка жена е готова моментално за всеки скандал битов или друг направо да тръгва да изневерява и да намери любовник и да прави чудеса с него, но с половинката си само критики и скандали и викове и да му лиши от секс или внимание!!!
Някой може ли да ми обясни защо го провят?

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 0d29e1f641
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ами предразположи го, разбери какво го възбужда! Аз имам фетиш към дамски чорапи, и се възбуждам когато жената е гола по чорапи, силиконови, 3/4, дълги със жартиери.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 21daf28a42
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   От Авторката:
Благодаря Ви за мненията.
Мога да кажа, че съм сигурна, че много ме обича и не би тръгнал, поне на този етап, да ми изневерява и да ме лъже. Просто изглежда сексът не му е силната страна, няма много опит и за мен, по принцип, не е чак такъв проблем. Другото е, че той има комплекс от размера на члена си, което за мен не е нещо определящо и важно, но за него се оказа голям проблем.
Просто той иска да го правим често, което за мен е комплимент, че го привличам и той ми го казва, но като започне самият акт, той не прави почти нищо за мен и това ми убива желанието за следващият път, когато ми намекне за секс. Иначе на мен ми достатъчно и по 1-2 пъти в седмицата да го правим, понеже работя, спортувам, излизам с приятелки и не винаги ми е до това. По-скоро той се цупи, че му отказвам и не знам това как ще приключи.
Случвало се е и да си мастурбирам в банята или когато почивам, а той е на работа, просто защото в един момент ми се насъбира.
Продължавам да съм с него, защото най-вероятно ако го зарежа и си намеря някой по-добър в леглото, с когото желанието ми ще е по-голямо и ще съм по-задоволена, той пък ще се окаже някой женкар и не толкова добър човек. Така че времето ще покаже.

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 60c62a05cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   от 6 към 12.... и аз обожавам свирките, навремето гаджета са ми правили със свъшване в устата и гълтане... всичко както си е по реда срещнах сегашаната си жена... която е перфектна във всяко отношение но в секса милата я няма никаква... но пък има всички други качества, не й изневерявам за сега макар, че 99% биха го направили... аз тези неща с изневерите не си ги представям както болшинството.... аз го разбирам като акт между двама човека в едно и също положение които има какво да губят ако не са дискретни, правят си квото правят, запълват си празнините и всеки по живо по здраво.... за жалост това в реалността не работи точно така.... аз силно вярвам, че НЕ СЪЩЕСТВУВА жена която като авторката й липсва нещо в секса и ще се втурне с първия грабнал й окото да си запълне празнините от семейния живот.... ако има пък такава то не съм я срещнал, пък ако я срещна, шанса да избере мен е толкова голям колкото шанса да ми падне сателит от космоса на главата...

Просто нещата не се случват така понеже мъжа е активната страна.... никоя няма да дойде да каже "извинявай секса в къщи не ми стига ще ми помогнеш ли", мъжа е този който почва да флиртува, да впечатлява, а отсрещната страна пък усеща повишеното внимание и ако има химия отдава емоция на това и от там идва всичко.... тоест единия си мисли че другия ще му пусне.... а другия си мисли, че единия го кара да се чувства много специален.... и така една лицемерна игра в която накрая всички са губещи...

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 34b3176d67
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   N3, по скоро - клиторен стимулатор. Има едни смучещи... Авторката явно е предразположена към клиторен оргазъм. Не споменава сама да си го стимулира по време на акта (същинското проникване)? Дали е от някакъв срам?
Какво е отношението на партньора към включването на "играчки"?

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 33fa123ea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Този или е тъп, или е инат и не иска да ти достави удоволствие. Мамка му, не мога да си представя, че ще тръгна да правя секс със жена си и само аз ще свърша.

Седни и поговори сериозно с него. Ако се наложи, поставяш ултиматум, защото явно с добра дума няма да стане при тоя другар.

Със здраве!

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: fc37f580e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   16 - Пишеш, че не искаш друг, по-добър в секса, защото няма да си спокойна с него, че не е женкар и не плющи и други. Ами тогава стой си с твоя вечно незадоволена, но пък сигурна, че друга няма да го поиска.
Не може хем душата в рая, нем хОя докрая.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 466be47766
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   При мен положението е идентично като при авторката. Мъж съм на 46г. женен но на практика като без жена. Секса между нас е почти като мираж ако се случи веднъж месечно ( но не всеки месец ) си е събитие. Колко пъти съм повдигал този въпрос пред жената на което тя ми отговаря че на нея и стигало и че буквално съм бил като разгонен пес... а аз се измъчвам. Пред дилема съм от една страна не желая да и изневерявам но от друга живота ми без секс ме прави непълноценен и липсва живец в него. Затова търся някоя сродна душа от женски пол която страда като мен....

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 804475e259
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Най-простият съвет към всички жени, е и тоя който те най-много игнорират - не си представяйте, че ще вземете някой и ще го промените. Жените много се надценявате, и разбирам защо се случва. Щото мъжете ви залъгват и разиграват какво ли не поведение, за да спят един два пъти с вас, и вие вече си мислите, че имате пластелин в ръцете си и ще ги моделирате по свой образ и подобие. Не стават така нещата... Характерът е нещо постоянно, особено след младежките години. Ако един мъж пие... еми най-вероятно ще продължи да пие. Ако не те задоволява... еми най-вероятно така ще си остане. По-добре се сети сега дали си ок с това, а не след като му родиш някое друго дете както "колежката" ти... Просто ще създадеш повече проблеми и на това дете... което разбирам, за повечето жени е без значение, но и за самата теб...

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 7a4899d8ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Животът е твърде кратък, за да го живеем незадоволени. Напълно нормално е да виждаш и добрите му страни, може да е страхотен човек. Но има неща, с които не можем да направим компромис, ако сексът за теб е идно от тях, разделете се.

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 5d5e3c5a64
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Аз съм пак н 1. Пишеш взаимоизключващи се неща...

1. "Мога да кажа, че съм сигурна, че много ме обича и не би тръгнал, поне на този етап, да ми изневерява и да ме лъже. Просто изглежда сексът не му е силната страна, няма много опит и за мен, по принцип, не е чак такъв проблем. "

2. "Правим каквото правим, общо взето вече съм научила поредността на позите и накрая само той си свършва, без дори да се сети за мен. Оправданието му е, че не знаел как и толкова. За мен няма проблем да му обясня, да го науча, да му помогна, но лошото е, че той казва не мога и дори не се опитва, което много ме дразни. "


Значи няма как хем много да те обича, хем да не му пука, че не те задоволява в секса. Това не е поведение на обичащ те мъж, а на егоист. На него буквално не му пука дали ти е хубаво... нещо сериозно се заблуждаваш, че те обича.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: ddf1395a6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Хахахах не е егоист, а смотаняк. Няма никакъв сексуален опит. Какво очакваш? Ти си му като детска учителка в леглото и със сигурност бройката ти е по голяма от неговата. Дори и да се прави на вървежен, е само на думи. В леглото няма как да излъжеш някои. Там човек се държи най естествено и всичко си проличава.
Аз спя само с мъже, които са надарени и с много опит. Последно си хванах един, на който му е 20 см и е спал със 150 жени преди мен приблизително. Прави секс от 13 годишен още. Сексът беше страхотен и редовен, всеки ден. Не сме имали никакви проблеми.
Жал ми е за жените като тебе, защото повечето сте такива. Искате мъж за връзка, ама като си намерите добричък, той не става за секс. Аз правя обратното - рискувам. Търся си мъж, който да прави уникален секс и рискувам с него дали ще се получи връзка. Мъжете, които правят уникален секс, са плейбои. Трябва да си много опитна и обиграна, за да задържиш такъв.
От това, което слушам, ти нямаш опит с мъжете, а тоя пък съвсем не знае как да прави секс. То хубавият секс, не е лесно нещо. Изискват се много неща, за да бъде уникален.
Свиквай с идеята, че от тук натакък ще си все с такива - с малки пишки и неопитни.
Ааа и между другото, от написаното съм почти сигурна, че му е малък.
Ж 34

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: e0d95e9c7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Авторке, а бе взе да ми става интересно. Много жени казват как не били задоволявани. Според твоите нужди, изисквания и представи какво трябва да прави един мъж в леглото, че да те задоволи? Опиши ми как изглежда едно твое "задоволяване"???

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 9181054422
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Абе няма такива отговори... Ужас. Ми като се старая аз за него и той ще се старае за мен. Ми като е като горила и ми е на въпреки ми махни ги тези косми бре. Ми като е баш ганьо с ръгай чушки в боба, ми естествено да си потърся нещо друг, щото той просто не иска да чуе, камо ли да се заслуша. И после кой е виновен? !?
Ми като е недекватен и прави не синхронизирани движения, въпреки насоките ми значи е ултра мега зле. Кво повече да си говорим? Айде стига с глупостите. Хайде научете се, че женската анатомия е различна от мъжката. До кога да го нищим тук? !!?
Егати вечните спорове, ама явно има защо да сса такива.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: ddf1395a6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Неопитен е. Искате да не са женкари гаджетата, ама после попадате все на неопитни….

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 3cbc018e88
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   За две години да не се е научил е странно. Възможно е да не го привличаш като жена. Или си е самодостатъчен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker