Защо има повече мъже гейове отколкото жени такива? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121204)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14360)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо има повече мъже гейове отколкото жени такива?
преди: 1 месец, 13 дни, прочетена 1526 пъти
Въпросът е в заглавието - защо според вас обратните мъже са много повече отколкото са обратните жени? Бисексуален съм и съм в тези среди и това ми прави впечатление. Много повече мъже има, които са гейове под една или друга форма, включително и скрити такива със семейство и деца. При жените като че ли няма такова нещо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 12 дни
hash: 350dcdc386
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Това не е вярно, моите наблюдения показват, че има повече лесбийки отколкото гейове.

 
  ...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: c18d3d7c1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Според мен така е заради секса.
Защото при секса между двама мъже има проникване с полов орган, което задоволява и двамата мъже. Мъжете изпитват силен анален оргазъм и много от мъжете решили да пробват с мъж преди това са си играли с играчките на приятелката си.
При жените проникването е с пръсти и играчка и също има лизане, но и мъжете могат да лижат.

 
  ...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: 8461bc0bf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Много жени с хомосексуални наклонности ги крият.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 12 дни
hash: db189ca6c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Къде я намираш тази среда?

 
  ...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: 8fb46ba91e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Генетично е, жените масово се занимават с бавняри и льольовци, какви синове очакваш да им се раждат? Все още има една сравнително нормална част жени, която си пада по мъжкари, Но тия където сега са на по 40 години и имат 20-годишни педалчета синове, не са никак малко. И сега следващото поколение момичета дето в момента минава 20 години, ще роди два пъти повече педарунгели.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: 2239a86cf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Защото жените особено съвременните отвращават мъжете, освен в малката част на това между краката им. И накрая мъжете се казват-абе аз заради едната слива миризлива и единия секс ли да понасям всичко това? А списъкът е дълъг и като цяло е от само негативи, като единствения позитив е сливата миризлива и секса. Затова мъжете отиват да търсят щастието си другаде, ако не при други мъже, то ви е бедна фантазията за какво става дума при травестити. Единственото което спира мъжете да са с друг мъж вместо с жена е липсата на полово влечение, което е доста добре компенсирано при травеститите. Българките са страшни късметлиики, че в България травеститите са единици, защото ако бяха масово както е в Тайланд примерно, то минимум 80% от мъжете щяха да са с травестит вместо с българска жена и нямаше въобще да забелязват жената, че съществува. Определено връзката със съвременна жена особено българка, не отговаря на връзката която мъжете си представят като нормална и приятна и ако можеха да се отърсят от това бреме съвременната жена като намерят някаква нейна алтернатива с удоволствие биха го направили.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 12 дни
hash: 572d46e291
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Проучванията са много ясни в това - връзките между лесбийки са най-нестабилни. Причитата е проста - в едни взаимоотношенията, жената взема, а мъжа дава. Когато се съберат две жени, се изпокарват. Най-вероятно успешни лесбо връзки изискват едната жена да е по-стара и успяла, за да играе по-мъжката роля.

Според мен има и повече криене, пак защото жените получават от мъжете. Дори жена да е лесбийка, осъзнава че ако поне не го обявява, мъжете около нея ще и правят услуги, ще я развеждат по срещи, ще и дават внимание. Т. е. не искат да губят мъже в "приятелската зона".

От друга страна, ако мъжът е гей, единствената причина да се прави на хетеро е че иска да играе семеен, да има деца. Реално това е единственото нещо което пък жените дават на мъжете.

 
  ...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 8a2a9ed0b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Защото един мъж, като го опънат отзад и спира да е мъж и си става гей за винаги.
Една жена като я оближе приятелката и, не спира да харесва мъже.
Много жени се натискат с други жени - в повечето случаи на майтап и това не ги прави лесбийки. При мъжете - "пробата" е за винаги.

 
  ...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 030318290b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ти... к'во, броиш ли ги или как? Щото ако около вас има много гейове, а около нас лесбийки, нормално е да си останал с впечатление, че едните са повече от другите. Отделно културно на един гей по му личи, че е такъв.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 1d49ded65e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Аз съм хетеросексуален, но съм забелязал, че лесбийките са много малко, много по-малко от гейовете! Обяснявам си го със мъжкият сексуален нагон. Мъжете са по сексуални, те за водещите в секса. Също, съм забелязал, че жените могат да издържат дълго без секс, но мъжете не могат!

 
  ...

...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: cda28e195d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   На жените не им личи. Маниерите им си остават женски.

 
  ...
преди: 1 месец, 8 дни
hash: 4d76340110
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Боже... то май нищо не си видял/видяла.

Лесбийките са поне няколко пъти отгоре. Кажи ми как в един и същи клас, 7 момичета са такива? Не съм бил там, но моята бивша(бисексуална). И с тях си дружи вече извън училище.

Влез в connected2me, всяка втора с флагче.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 7 дни
hash: 15b3db8966
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   До 14. Какъв смисъл лесбиики - пробвали са с момиче ли?

 
  ...
преди: 1 месец, 6 дни
hash: b0368ca20e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Номер 6 е описал много точно причината, поради която толкова мъже стават бисексуални или гейове. Не само това - ами занапред тази тенденция ще се засилва. Връзката с една "съвременна" жена представлява единствено усилия, стрес и негативни емоции за мъжа. И това дори ако изобщо един нормален мъж успее да отговори на милионите изисквания и критерии на "съвременните" жени, че да влезне във връзка. И какво да прави тогава нормалният мъж - сменя посоката и минава на мъжко. Защото е много по-лесно, буквално е въпрос на две изречения в някой сайт за запознаства. Без условия, без сваляне на звезди, без обвързване, без излишни емоции, без драми. Един хубав и женствен травестит/кросдресър ми дава най-доброто от двата свята, без излишните неща, да не говорим, чи ще се и поддържа повече. Защо да се "боря" за опиканата шунда, да се правя на шут и да се доказвам? През всичките години в които не успявам да си намеря жена, защото не отговарям на "критериите" все повече се убеждавам, че такава изобщо не ми е необходима, понеже виждам колко "щастливи" са топ ебачите и нормалните около мен...

 
  ...
преди: 1 месец, 6 дни
hash: ff164ca63e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Ако спрат порното ще им мине.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: f0769ef23d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До 15. Аз съм коментар 14. Не само пробвали, а само с такива ходят. Тук не говоря за малки момичета вече, те отдавна завършиха и училище и вече би следвало и университета.

Като бях в тяхната компания с моята бивша, приказваха за някаква друга тяхна съученичка, която го била направила с момче, и така се изказаха зверски "ама с момче" демек, че това едва ли не не е правлното, не е правилно момче с момиче.

И всеки път като бях в тяхната компания, да, единствен мъж щото съм вече около 30те, това беше единствената им тема, само лесбо неща.

А и да, насърчиха моята бивша да ми изневери и то с жена... подкрепяха а, а аз ряпата да ям(прерових и телефона след няколко годишна връзка).

Нещата са зле и повярвайте, мъжете са в пъти в пъти по-малко от бисексуални или лесбийки.

Много от тях не се крият.

И отделно, това не става въпрос за София, а за в пъти по-малък град. И тук само съм лично забелязал над 20 открити такива.

Ето и интересен факт, масово играят League of Legends.

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: c28fce5811
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Трябва да се прави разграничение между гейове/лезбийки и бисексуални хора. По моите наблюдения, гейовете са в пъти повече от лезбийките, но пък би-сексуалните жени са в пъти повече от би-сексуалните мъже.
Обяснението - жените, в общия случай, искат повече нежност и ласки, отколкото мъжете. Мъжете, обаче, особено по нашите ширини, често не могат (или не искат) да им осигурят подобни "лигави" неща, и така тази тяхна нужда остава незадоволена. Освен това, те много често се прегръщат чисто приятелски с представителки на техния пол, което в определени случаи допълнително разпалва секскуалните им фантазии. Затова са склонни да пробват някакви неща, със свои приятелки, но в крайна сметка нуждата от к*р си остава, и затова в крайна сметка рано или късно се връщат към мъжкото.
Разбира се, има си и откровени лезбийки. Те се обличат, държат и подстригват като мъже, но са доста по-рядко срещани от би-сексуалните жени. За мен даже болшинстовто от тях са си от така-наречените транссексуални (ментално мъж, но в женско тяло).
Мъжете, от друга страна, сме доста по-праволинейни. Или се раждаме гейове, или не. Мъжът-гей няма нужда от жена (особено, ако е пасивен), защото си получава аналната стимулация на простатата, когато го опъват отзад. При активните е по-различно, там е възможно да има и би-сексуалност, но пак не е задължително. Психологическата граница при един мъж, който се самоопределя като хетеро, за това да пробва с друг мъж, е доста по-непробиваема, отколкото при жените, по ред причини. Основната е, че мъжката хомо-сексуалност е доста по неприемлива за обществото, отколкото женската такава. Например почти всеки хетеро мъж гледа лезбийско порно, същото важи и за хетеро жените, но почти никой хетеро мъж или жена не гледа гейско такова.
В крайна сметка - разни хора, разни идеали. Важното е всеки да се чувства задоволен, кой както намира за добре, без да вреди и пречи на другите. ;)

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 15b3db8966
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Хмм. Благодаря ти, 14. Защото имам подозрения за моята. Но всеки човек си има черти, няма проблем за мен да се влюби в момиче, има проблем ако не е искрена с мен.

Тя ходи с едно момиче, имат тужда да прекарват време заедно веднъж в седмицата поне - бира навън например, което по нейните думи и е повече от приятелка. Въпросното излиза с доооста различни приятелки, но с моята са прекарвали няколко пъти по 40 минути насаме в мое присъствие - като сме били на парти, дори у дома ми. Казвала ми е, че другото момиче му е било лошо и са си лягали двете. Споделяла ми е, че са пробвали в миналото с нея, но приятелката ми не е искала да продължава. После същото момиче е пробвало да я злепостави пред други приятели като им е казвало, че са пробвали. Същевременно е до мен, помагаме си, допълваме се....

Аз също не съм пък и такова цвете за мирисане, но въпросът е сали ще ми бъде вярна и няма да забегне един хубав ден.

Не е истина другото момиче колко приятелки има - все момичета в началото или преди 30тте и които излизат специално с нея, все момичета без приятели...

Не знам, просто да е искрена ми се ще.

Масово хората не сме доволни от реалността, искаме да потърсим нещо ховеч

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 4 дни
hash: f5a6380156
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Аз съм бисексуален мъж на 24 години и правя секс с мъже по простата причина е че по лесно се намира такъв вид секс, а и е доста забавно и тръпката е огромна. Да си намеря секс с жена е доста трудно и трябва доста занимаване, докато с мъжете е елементарно.

 
  ...
преди: 22 дни, 10 часа
hash: f127c82372
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   По мое наблюдение /живея супер изолиран живот да вметна/ но съдейки по интернет ако щеш хетеро жени няма дори и би няма а все лезбийк и не говоря за порното което не гледам от тийнейджър, ако една жена е "хетеро" означава че иска нещо за пари, всяка е тайна лес. При мъжете пък гейове няма, просто се правят на такива да са интересни в арт средите, никой не може да иска пенис при наличие на красива жена. Ил ок има хетеро жени но са от най-грозните негърки, циганки или азиатки при които само белия цвят на кожата ги подмокря и там вече може и да си мъж но говорим за българки и други бели.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker