Секс с проститутка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс с проститутка
преди: 3 месеца, 1 ден, прочетена 3234 пъти
Темата е доста изтъркана, но бих желал да я засегна отново и да попитам мъже, които харесват да ходят на проститутки, какво им харесва в проститутките. Аз съм ходил нялко пъти на такива услуги и въобще не съм очарован. Голяма част от проститутките са нелицеприятни, “изтъркани“ и нямат нищо общо като визия със момичетата, които ни харесват по улиците. Второ, трябва да правите секс с презерватив и да ви правят свирка с презерватив. При секса с кондом чукате кондома! Удоволствието е силно ограничено. Трето, не можете да се отпуснете, тъй като не познавате добре партньора, освен това не можете (в повечето случаи) да се целувате уста в уста, нещото което стимулира ерекцията най-добре. Четвърто, над 90-95 процента от тях са пушачки, което за един клиент непушач не е много гот. Пето, най-главното - проститутката просто НЕ СЕ РАЗДАВА. Тя се щади, защото ти не си единствения за деня. Ако ви духа, то ще го прави механично и затова по-добре ще се справи изкуствената секс-кукла от сексшопа; а като я чукате, проститутката най-вероятно няма да издаде и грам звук, т. е. по-добре си изчукайте секс-куклата, ще се накефите повече (или мастурбирайте в банята като си мислите за.. Сандра Бълок например, пак кефа ще е по-голям).
Затова искам са разбера предимствата със секса с проститутка. Моля мъжете, които харесват услугата да ги споделят.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 76b5252c19
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Съгласен съм с автора. Ходил съм може би при 20-тина проститутки. За последно е било преди 4 години сигурно. И просто реших да сложа край на тази глупост, при която рискуваш куп неща и хвърляш пари на вятъра. От всичките тези, които съм посетил с 3-4 са се получавали що годе нещата, може би просто защото си имахме лаф и съм им бил приятен. Но останалите е без коментар. За един мъж, особено пък, ако е млад по-голяма глупост от тази, да отиде на проститутка няма. Наистина, ако никоя жена не те отразява, определено ще е по-добре да мастурбираш, зяпайки порно или снимките на някоя, която ти харесва. Хем пестиш ценно време, хем пестиш пари, хем се предпазваш от болести, обири, нападение от сводници и т. н. По-добре излъскай бастуна, да ти мине зорът и после седни нещо, да четеш, да се ограмотяваш, да се развиваш. Или пък излишната енергия, вместо с ходене по проститутки или лъскане на бастуна я изкарай, като спортуваш. По-добро от това няма.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: bcb06a0697
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Зависи на каква си попаднал, ако се поразровиш в нета има доста отзиви, както и в телеграм групите. Има мацки които много се раздават, ако знаят че си платежоспособен. Аз редовно ползвам услугите, защото много бачкам и път
увам и нямам време за гаджета. Иначе съм пробвал платени в Амстердам и Банкок , в Банкок обаче трябва да се внимава да не попаднеш на лейдибой. Винаги с кондом, ако видя че жената е нечистоплътна плащам и пътните и да си заминава. А това
да еб*еш надуваема кукла е смехотворно и го правят само най залуханите льохмани, няма по-добро от секс с жена дори и платена.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: eac0db0651
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Тръпката, адреналина, това е което е гот при такъв секс.
Иначе си прав, загубена работа си е, пари на вятъра като цяло.
Аз съм пробвал и с мъже, там удоволствието теб да те оправят, или да го вкараш дори и с кондом е брутално яко, особено в някое стегнато дупенце.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 3cfe9408af
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   И аз не смятам, че сексът с проститутка е готин. Някой път си е направо отврат. Но в моя случай нямам избор на 40 съм и ако не съм ходил на курви да съм си още девствен. За предпочитане са пред нищо.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 0c8ba4f3b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Здрасти,

Дай ще ти изброя и аз нещата, които ме кефят в проститутките с номерца:

1. Разнообразие - ебал съм 3 курви в един ден, правил съм тройки с курви. Мога да си избера каквато искам.

А ти сам си противоречиш - ходил на "няколко" проститутки, но вадиш извод за "голяма част" от тях. Знаеш ли колко проститутки има в България - поне 1000, а в цяла Европа са над 20 - 30 000. Евала, че ги обобщи.

2. Тръгват си - ебаш, изпращаш я (даже не е задължително) и забравяш. Не те търсят, не ти мрънкат, не те притесняват по никакъв начин.

3. Лесен начин за правене на "тройки" и то често - ако имаш широкоскроена приятелка, дето е съгласна на такива номера, ти се кланям, ама повечето мъже нямат.

4. Когато, където и както искаш - ако се чувстваш, че имаш нужда от почивка, или имаш малко повечко свободно време. Викаш си курва и няма да ти отнеме повече от 2 часа. Супер удобно е.

5. Сравнително евтино е - бил съм по курви за 500 лв., и такива за 150. Честно да ти кажа, освен че тези за 500 лв., често са "по-тунинговани" и предлагат повече "екстри", няма особенна разлика.

И за 150 лв. можеш да си намериш яка курва - нали и курвите трябва да почнат от някъде и рядко почват на "най-високата заплата".

Имам приятели с приятелки, на които мъжете им купуват подаръчета, водят ги по срещички, пътувания и др. (някои даже са ги оставили да не работят и си ги "отглеждат"), а са ми разправяли тайно, че са по-големи "курви" от някои от тези на които ходя (спали с 40 годишни чичаци, мангали, наркомани - най-доброто).

6. Пак ще ти контрирам точка 1. Има страшно красиви курви - дето нема да срещнеш по улицата. Маса жени са се отпуснали напоследък... даже дебеланите си мислят, че са принцеси. А като говориш за "секс кукли" - страшни секс кукли можеш да намериш в alo. bg примерно.

7. Много от тези момичета и жени са я "студентки с нужда от пари", я "самотни майки с деца", я "момичета накарани от приятеля си да проституират". Ако си поговорите и ги предразположиш - може да се раздадат доста.

И направо ще ти контрирам няколко точки - боли ме, че правя секс с презерватив и не се целуваме.

А ако си мъж във форма, нацепен, красив - повярвай ми, РАЗДАВАТ СЕ! :) Направо те източват.

Предвид, че не малко дебели пияни чичаци ходят при тях - като видят някой трезвен, приятен, нацепен и красив, дето не гледа на тях като на "дъното на обществото" - МОГАТ ДА СЕ РАЗДАДАТ МНОГО!

Някои дори ме каниха в тях след работа, но аз наистина искам разнообразие - ако търсех "женска компания" (различна от секс) щех да си хвана някоя "курветина без обява" за приятелка. :D

Съветвам те да последваш съвета си - земи си секс кукла и ходи в банята. Куклата ще се РАЗДАВА! :D

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 952b986907
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Отговарям ти на въпросите.
- Първо, красотата е субективно понятие. Има много красиви проститутки, които са като модели, но са по-скъпи.
- Второ, аз винаги с нова партньорка правя секс с презерватив. Чак след месец, ако си имаме доверие, започваме без. Свирки без и проститутките правят, но обикновено това ти го начисляват като екстра за едни 50 кинта отгоре.
- Трето, можем да се целуваме уста в уста, някои проститутки го предлагат като екстра. Може и да се отпуснете с проститутка, зависи от случая. При все че са проститутки, на първо място са човешки същества, на второ място са жени и като такива всяка си има характер. С много от тях сме си допадали дотолкова, че понякога съм оставал дълго време след това, за да си поговорим. И обратното, с някои просто гледам да се изхвърля и да се махна и никога повече да не се видим.
-Четвърто, аз също съм пушач и това не ме дразни.
-Пето, прав си донякъде, но ако се постараеш, да се държиш като с нормална дама, някои се раздават повече. Както казах, проститутките преди всичко са жени и като такива, всичко женско им е присъщо. Аз като бях женен и ядосах жена ми, тя също не се раздаваше, дори изобщо не ми даваше. От друга страна винаги много на моята и се правеше секс и беше много възбудена, точно когато трябваше да си купи нещо или да я водя на почивка. Странно....
Всичко това важи за високия клас проститутки, при които ходя аз. Ако са някакви мангалки или тъпи селянки-курвета, наистина не си заслужава. Няма начин една чикия или секс с кукла, да е по-притен от секс с проститутка. Как пък не. А защо ходя при проститутки. Ами защото всеки ден ми се ебе, а все попадам на някакви партньорки с ниско либидо. Отделно, като се задълбочи връзката и сексът намалява за сметка на което се увеличават претенциите. Не е по-добре на платено, но поне е по-безпроблемно и на никй не си длъжен. Съвет към автора: прежали повече пари и иди на по-свястна проститутка.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 3f8c3eeffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Не искам да те засегна, но ти явно не се поддържаш, не си секси и изискан и със скъпа кола за да се държат така с теб проститутките. Аз като мина край подлеза редовно там стоят две дежурни циганки и всеки път ми се залепят. Показват ми половите си органи и ми подвикват-"лельо много си хубав, имаш ли голям хуй. Ела да отидем ей там да ти духам. Искам да ми се изпразниш в устата без презерватив". И други такива. А като се бях спрял веднъж да говоря с тях от чисто любопитство едната се беше опитала да ми бърка и под панталона. Обаче страшно ме е гнус от тях и ми е ужасно. Веднага се изкъпах като се прибрах. Страх ме е да минавам от там с приятелката ми за да не го направят и пред нея или да и навредят, а сам минавам от там само късно следобед, когато ги няма.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: d9d7d3240d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Така, така... Ами какво да правят девствениците, дето не могат да си намерят секс без проститутка, а? ! Ако всички мъже можеха да си намерят секс без проститутка, проститутската професия нямаше да съществува. Да, ама "нормалните" все с нацепени батки с брутална физика, татуси и брада са се хванали, и с това принуждават останалите мъже, дето са без, да се насочат към проститутките, иначе ще се побъркат. Всички са се надули до небесата, и за нормален мъж не искат и да чуят. По-добре да чукаш със презерватив, отколкото да не чукаш нищо изобщо. Това е тяхна професия, не са длъжни да се преструват, че им харесва. За това са създадени проститутките. Чукаш, празниш се и бягаш. Без чувства, емоции, целуване и лигавене. Тяхната работа е да те задоволят сексуално, а не да ти бъдат любовници, с които да се мляскаш и да си говорите с часове за любов в леглото.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: aa6ed5fd3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Лично аз съм посещавал един единствен път и в плана според мен си беше заложено да е отвратително.
И до голяма степен беше отвратително.
Преди да отида, бях говорил с една друга, но се оказа, че сме били на различни етажи и ме отряза.
Но не е сигурно коя беше точно.

После се бях параноясъл малко за тия ХИВ и други венерически болести, та си правих 4-5 изследвания, независимо, че всичко го правихме с кондом.
Не бих препоръчал

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: aa6ed5fd3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   П. С. от горния коментар

Като цяло не ми хареса и не препоръчвам.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: b77a983502
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Опитах веднъж, правихме пълна програма, но останових, че жена ми прави по-добра пълна програма.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: aa6ed5fd3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   И това е последният път в който аз те виждам.
Аз все пак ще си купя заден амортисьор за багажника с лично изкараните си пари. Чудя се, дали все пак да не изхвърля тоя казан или някой все пак държи да се ползва в нас?
Алчността за пари / власт в крайна сметка е източникът на злото драги, не заплатката.
Калпави основи, калпав фундамент.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 10d1455373
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   Запомни! "Секс" и "проститутка" - това е оксиморон!
Проститутката предлага услуга да те източи, къде по-кадърно, къде - не, но да наричаш взаимодействието с проститутката "секс" е все едно да наричаш патерицата "крак", и да се опитваш футбол да играеш с нея...
Няма нормални мъже, които да обичат да ходят по проститутки - това са закъсляци (обикновено - с някакви пари), които просто нямат дрг избор!
Проститутката никога няма да тръгне да ти се "раздава"! Нейната цел е да ти вземе парите срещу колкото се може по-малко действия и взаимодействия от нейна страна. Е, може да попаднеш на курва, на която наистина ѝ харесва това, което прави, и все още е нова в занаята, поради което е и ентусиазирана... Но това е 1:1000.

В заключение - проститутката не предлага секс, а ИМИТАЦИЯ на секс! Предполагам, за няколко хилядарки, и попаднал на правилната проститутка, можеш да си купиш доста добра имитация на секс, и дори на отношения... Това обаче не прави предлаганите неща ИСТИНСКИ!

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: e0179f0e80
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   За!!! Аз ходя най-вече за разнообразието. Кеф ти 18годишна, кеф ти милф, миньонче, висока... слаба, закръглена.... с малки или големи гърди... И най-вече- нещо различно от семейната тутина.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 9133904663
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Така пич, първо ще ти кажа, че ти говори човек изебал стотици проститутки и пръснал над 20 000 евро. Ебал съм и магистралки, ебал съм и по елитни. И такива от обяви. Тези от обявите са на 90 процента с фалшиви снимки и услугите, които предлагат на 90 процента се оказва, че не ги предлагат. Идеята е дойдеш да влезнеш да ти вземат парите и да те избута с възможно най-малко усилия навън от вратата и. Тези от обявите са най-опасни. Понеже те се надяват, че като ти се ебе и си бил път, колкото и да те ореже от към услуги и колкото и да е по-грозна от снимките все пак са ти пълни топките и ще се навиеш тя да ги изпразни. Случвало ми се е и да бия стотици километри път и като стигна до адреса да се окаже фалшив. Тия от ескортите са същата работа. На магистралата съм попадал преди на хубави ебливи циганки, но и те вече се научиха на много номера и чалъми и много вдигнаха цените, а и вече много се праскат без гума и има шанс да лепнеш нещо. 2013г. много ебях на магистралата и за 50 лв ти правеше свирка без кондом със свършване в устата и ебане. Сега искат за същата услуга 200 лв. И то за не повече от 20 мин. В Нидерландия съм ебал много по витрините, но в повечето пъти е бош лаф. Сладки приказки обещания до като влезеш и дадеш парите. После го лапне три пъти, надупва се и за пет минути трябва да свършиш. И вече си минимум 50 евро на зад. Имал съм и приятелка, която се ебеше като порно звезда. Много беше развратна. И тия дето разправят, че излизала по-скъпо от проститутка, просто не са имали никога нормална приятелка. Никога не ми е искала пари или подаръци. Никога не ми е мрънкала да излизаме или за някакви екзкурзии. Имал съм и гаджета, които не се раздават толкова и пак е било по-добре от колкото проститутки. За проститутката ти си просто клиент и поредните пари, работа. Както е например една стая за боядисване за един бояджия. Гледа да я свърши възможно най-бързо и с най-малко усилия и да мине на следващия обект. Като погледна на зад във времето съжелявам за тези пръснати безвъзвратно пари. Много по-добра инвестиция би било в една хубава кола, добър външен вид, добра работа или бизнес, неща които привличат нормалните жени, а с това ще дойде и секса, който ще го имаш всяка вечер. Освен него ще имаш и човек до себе си, с който да градите заедно нещо. А проститутката ще е с теб до тогава до когато си си платил. Предполагам разбра съвета ми, и ако си умен ще се поучиш от чуждите грешки.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 135d2b64ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   13, това, за което говориш, се отнася за България. Ако отидеш в Западна Европа и си викнеш ескорт от по-реномираните "бардаци" ще получиш съвсем друга услуга и качество за 1000-1500 лв. на час.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: ab6cf6d9eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Всичко зависи на каква попаднеш. Аз преди 4 години се бях разделил с приятелката ми и се чувствах много гадно, защото я бях хванал в изневяра. Работех на 3 места за да и осигуря всяка една прищявка и въобще не съм гледал себе си. Хванах я. Целия свят ми се срина, но трябваше да продължа напред, обаче не ми се занимаваше да търся нова връзка и реших да пробвам с проститутка.

Първата на която отидох ми беше доста съмнителна, видимо изглеждаше на 15 години, което ме склони да я попитам на колко е всъщност, отговори ми, че е на 18 и ми каза да започваме. Понеже ми беше първа и не знаех какво да правя с нея, направо я метнах на леглото и тръгнах да я събличам. :))) Тя започна да се смее и ми каза да си платя първо и тя ще си се съблече сама. Не беше нещо особено от към раздаване, но пък беше тясно момиче и като секс ми хареса. Свърших два пъти и си тръгнах.

След седмица време решиш да отида пак и звъннах на същото момиче, понеже съм срамежлив тип и да не завързвам разговор с друга. Звъннах и се разбрахме на същото място, отивам там и гледам един черен циганин как слиза от етажа. Не съм расист, но ме е яко гнус. Махнах се от там с 300 и блокирах номера.

Тогава се запознах с нея.
Позвъних на още една обява и момичето от нея беше повече от страхотно, като за първи секс. Повторих на следващия ден и така до края на месеца, ходех си при нея всеки ден. Даде ми социалните си мрежи и истинския и телефонен номер. Излизали сме на кафе и на барове, дори съм я канил на домашно. Винаги ми е под ръка, когато искам да правя секс, а даже често не ми иска пари за услугата. За това започнах коментара си, че много зависи на каква ще попаднеш. :)

Марто, 28 г.

 
  ...
преди: 3 месеца, 14 часа
hash: c969697494
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   От автора - защо някои хора си мислят, че ако платят повече пари за платена любов, то ще получат много качествена услуга? По-скъпите проститутки са скъпи, защото имат изкуствени гърди, джуки и т. н., а не защото предлагат по-добра услуга. Те имат мирис на химия, а не на жена и са пълни дървета. Освен това ви посрещат с думите “охх, не съм ли хубава, охх". Чалга де лукс.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 7 часа
hash: 4bca303b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Някои мъже нямат избор Авторе

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: cd3903f2ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Никога не съм бил с проститутка. Веднъж с един едър бизнесмен, бяхме на преговори във Варна. Аз в ролята на консултант и съветник. С него се познаваме от много години, по възрастен от мен, а ако съм точен и аз тогава не бях първа младост. Бяхме отседнали в хотел "Черно море". Вечеряхме и излезли преди сън да се поразходим, шофьора, които му е нещо като охрана е на разстояние. Тихо обсъждаме проблемите, когато към нас се приближи хубаво и интелигентно изглеждащо момиче. Като нещо съвсем нормално, с възпитан и култивиран глас ни попита, дали желаем тя и нейната приятелка да ни правят компания през нощта. Та тя по възраст беше на годините на дъщеря ми. Двамата бяхме изненадани и разбира се отклонихме поканата. Аз от своя страна много държа на личната хигиена на жената, с която съм. Без някаква близост на емоционално и интелектуално ниво с жената, не се получава връзка. А да се завирам в някакви полови тръбопроводи, където са бродили стотици преди мен с различни хигиенни навици, пък бил с предпазно облекло за биологична защита- ще пропусна. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: f493423a8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Авторе, ти какво искаш? Като не може да си намериш приятелка, проститутките са за тая работа. Няма безплатен обяд това!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: 56b349f93b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Не сравнявайте евтините проститутки в България. Аз от 20 години шибам само скъпи мадами в Щатите и по цяла Централна и Южна Америка.

Вече се съмнявам, че ще си намеря нормална приятелка - от толкова много жени вече не мога да развия никакви чувства към някоя нормална жена. И без това плащам сумати пари на бившата ми жена и децата, та да се обвържа с още една такава не изкам.

Скъпите мадами тук можеш да ги целуваш и да правиш каквото си искаш. Почват от $600 на час. Ако искаш без презерватив да ти го лапат даваш още понякога. В Колумбия и Панама за толкова ще чукаш някоя манекенка за 2 дена нон-стоп.

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 119be6a369
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   А някой ползвал ли е услугите на момиче от сайта адам и ева?

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 1512a14b19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Имах такава дилема и решението е да си намериш 1 човек, който знаеш, че би се поддал на парите, да му плащаш редовно и да ходиш само при него. Нещо като приятели, но си плащаш, но с времето можеш да пробваш различни неща с този човек. Трудно се намира и отношенията ти са меко казано странни... не знаеш, приятели ли сте, за пари ли го прави, започваш ли да се привързваш или само си фантазираш.
Хубаво е да ги сменяш на няколко месеца.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: b77a983502
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Потърсих проститутка за перверзен секс. Беше над 30 г., оказа се готина. Казах и, че не съм чукал отзад и за това я търся. Тя каза, че за това ще ни трябват три сеанса. И така през няколко дни се виждахме за анален секс. Тя се изживяваше като учителка. На трятият път каза, че вече я чукам добре, но трябват още три пъти, да затвърдя. Беше забавна, освен, че имаше божествено тяло. И така, потърсих проститутка за веднъж, а се виждахме 6 пъти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker