Необичайно желание за тройка... или пък не? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Необичайно желание за тройка... или пък не?
преди: 2 месеца, 5 дни, прочетена 3721 пъти
Здравейте, извинявам се първо, че ще видите отново такава тема, напоследък сайтът се наводни с такива и чак се изненадвам толкова ли са чести тези фантазии при мъжете, ще се опитам да бъда кратък и ще задам няколко въпроса:

На 24 съм, в първа сериозна връзка с момиче, което също е на толкова. Ние сме ученическа любов и до ден днешен си се обичаме както първия ден. Напоследък обаче започнах да си фантазирам прекалено често тройки с нея и друго момче и/или да я гледам. Побърквам се като си го представя. Изпитвам обаче и доза страх да не я загубя и да не се влюби, ако евентуално го направи с друг човек.

Сексуалният ни живот не е много цветущ, но не е и като да го няма, желанието за секс не е като преди, сигурен съм, че не ми изневерява, защото сме почти редовно заедно. По-скоро е асексуална. Споделял съм и за тази фантазия, но е категорично против, прекалено консервативна е.

Имал ли е някой такава фаза, в която да иска да експериментира и защо този тип тройка ме възбужда повече от тройка с две момичета (както повечето момчета), отминава ли тази фаза?

Към жените - някоя пробвала ли го е, споделете опит, имаше ли чувства след това или беше просто секс. Като цяло можете ли да правите само секс без да изпитвате чувства?

Оставам на разположение за всякакви въпроси, знам че доста от вас ще ме съдите, но всеки има различни вкусове, ако пишете нещо негативно, по-добре си го спестете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 4 дни
hash: af96cc5105
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Покрай тая ще минеш на проститутки, както си тръгнал, още е млада, а вече няма желание и теб нагонът ти е избил във фантазии, които ще ви развалят връзката, ако ги осъществиш. Говори с нея да ти пуска по-често или се оглеждай за друга.
За жалост сте типичина ученическа двойка, които във времето се разминава интимно.

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 4cba324520
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Никой нормален мъж не би имал желание да гледа как чукат жена му. Това порно тотално ви изврати и ви изпържи мозъка и тва е резултата. Просто си кък..

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 24a69657f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   На мен ми се е случвало да правя тройка с точно такава двойка като вас, само че там причината да си търсят някой външен беше, че младежа нещо се не справяше достатъчно добре - според мен беше гей, защото искаше да ми духа, докато чуках приятелката му.
Аз лично се изкефих - мацката беше много хубава а и много по-млада от мен, явно не и достигаше секс от приятеля и, така че много се разгорещи. Младежа, както казах - явно нещо му имаше - през цялото време лъскаше и предложи да ми духа, ама аз му отказах, защото ми се струва ненормално.
Та ако толкова много искате - намерете си някой много по-голям от вас, така че да няма опасност да се получи нещо трайно, и действайте. По-добре така отколкото тайно.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 4fa51c78c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Ами вземи си доразвий идеята и фантазията, че вземи стани сутеньор и да я предлагаш и за пари. Остави момичето и си намери някоя пачавра да си реализираш извращенията.

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 08edff3628
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   От автора:

Към 1) Говорили сме, но резултат няма, в сексуални отношения не се разбираме, но всичко друго е точно.

Към 2) Не гледам порно от повече от две години.

Към 3) Странна случка, аз нямам никакви желания да правя нещо на мъже, това ме отвращава, единственото, което искам е тройка, без да се докосвам с момчето по никакъв начин..

Към 4) Не искам да доставям удоволствие на всяка, а точно на нея, кое не ти е ясно? Неадекватен коментар.

Ако нямате какво да казвате или правите такива коментари, по-добре не пишете. Спестява се време.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 1ae44e4425
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Желанието да се включи трети човек в интимният живот е нормално, но след доста години, когато сексът става еднообразен, предвидим, няма я вече същата страст....

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 8765122f22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Много знаещи.. просто може така да го кефи.. един ебач.. друг разбирач..

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 7646d27c3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Вярвай ми, приятелката ти не е “а сексуална”. Просто ти не се справяш. Съжалявам.

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: f33734d4a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Хахаха, номер 3 още не е разбрал, че е правил 3ка с мацка и близкия и гей приятел. Малките са опасни и не само, внимавайте.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: 76aa64a91c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Нищо необичайно във фантазията ти, предвид това на каква възраст си. Като добавим и факта, че ти е първа връзка, вероятно нямаш много опит преди нея, нормално. Само дето повечето мъже, които познавам, не са мечтатели за тройка с мъж, а с жена. Аз конкретно секс без чувства не мога да правя, тъй че помисли щом тя е по-консервативна дали наистина няма да я тласнеш зорлем към друг.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: 122958e215
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   към 2, кой знае и ти къв си кък, с големи и разклонени, просто жена ти го прави тайно от теб...

 
  ...
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: 122958e215
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Мен леко ме напряга определението "асексуална" за момиче на 24. Няма значение дали наистина е такава или само с теб да не й се прави секс - колкото повече настояваш за тройка, толкова по-зле ще стават между вас нещата.

Мен ако ме питаш, първо с това трябва да се справиш, да й върнеш радостта от секса, може да прочетеш по-внимателно темата "как да докарам върховен оргазъм на жена си"

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: b60bf5e820
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ето до какво води порното

 
  ...
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: 08edff3628
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   От автора:

Към 6) Знам, заради това питам - защо е тази фантазия и случвало ли се е и на други. Интересно ми е дали има други на тази възраст.

Към 7) Повечето коментиращи мъже имат адски голямо его. Това да споделяш жена си не те прави слаб човек, това са фантазии, удоволствия, които само отворени хора могат да разберат.

Към 8) Може и така да е, приемам го като мнение, но не честно казано - не мисля. А ако е така, не би ли изневерила или направила нещо като да си пише с други момчета да кажем? Ние сме постоянно заедно почти и ако не започна аз темата за секс, няма да се говори никога.

Към 10) Аз също обичам секс с чувства, въпросът тук е, че все по-рядко го виждам, хубав съм, изглеждам добре, имам самочувствие - винаги мога да отида при друга, но не е в това въпросът. Искам да запазя връзката си и да има сексуален апетит, съответно в по-късен етап евентуално и за фантазията.

Към 11) Това се казва ЕГО, всеки си мисли, че жена му/приятелката му е само с него, но имам приятели, на които обвързаните жени постоянно пишат, това не е нормално. Не е ли по-логично да знаеш какво прави жена ти, с кого, как, вместо да го прави зад гърба ти и да ти се подиграват докато са заедно...

Към 12) Опитвам какво ли не, но работата е сложна. На 24, а все едно е на 64... Дори на тези на 64 им се прави повече явно. Относно фантазията - вероятно се зароди точно поради факта, че искам да е задоволена, да изпитва удоволствие, но....

Към 13) Порно не гледам. Първо нямам време, второ прекалено скучно е.

Благодаря на всички коментирали, ако имате въпроси - ще отговоря с удоволствие.

 
  ...
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: c5c3feec21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Участвал съм много пъти и продължавам да участвам в тройки и четворки с такива двойки като вас, които искат да разнообразят, експериментират, пробват... На мен обаче не би ми било ок да гледам как някой чука приятелката ми. Приятелката ти няма да те гледа по същия начин след това и леко ще изгуби респект към теб. Вие си знаете.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: 6edb8a9b26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторе, не са добре нещата, на 24 да не й се прави секс не е нормално, ама хич. Не бих се изненадал в теб да е проблема, няма да си нито оървияу, нито последният, който не го бива в секса (не го казвам за да те обидя) и предвид възрастта и опита ти нищо чудно точно това да е проблема, лошото е, че твойта приятелка явно не иска да говори по темата и очаква от теб да проявиш телепатия.

Бил съм в такава ситуация, но домато схвана, че идея си нямам на нея какво й харесва или не й харесва в секса се появи един опитен и по-добре справящ пич и с това приключи нашата връзка. И да, и аз си мислех, че една тройка ще оправи нешата, но се оказа, че моята приятелка това с тройката го разбра не точно по начина, по който си мислех - тя реши, че в м вдигнал ръце от връзката ни и учтиво и казвам да си търси друг, който по-добре от мен би я задоволил. И тя си го намери...

Едно е сигурно - с тройка няма да стане, ще стане по-зле. Няма нищо лошо в самата фантазия, нито пък в това да не е само фантазия, просто не сте в подходящия етап на отношенията. Няма как да знам какво точно не е наред при вас, в моя случай беше тоталната заблуда, че ако ми е голям и мога да я клатя с часове това ще й докара множествен оргазъм, а тя е искала повече нежност, повече предигра, повече внимание върху клитора и по-малко животинско блъскане.

Експериментирай, нищо не я питай, нищо не я убеждавай, просто опитвай разни неща, Нещо й липсва, само ти знаеш какво е то. Повече време, в което тя да се чуства кралица, а не прилужница, или повече романтични жестове от твоя страна, в крайна сметка не всичко е секс или трябва да води до секс, казвяш доста време сте заедно, може пък да видим ма нужда малко от пространство, знам ли? За това казвам - експериментирай, пробвай нещс, които досега не си правил. И не говоря само за сексуални техноки, говоря за промяна в отношенията, може би тя често е искала нещо от теб, а ти все й отказваш, може би се дразни от нещо, което правиш, примерно пушиш в стаята или си седиш пред компа да си играеш игричка, а тя в това време скучае... Не знам, пич, има нещо, направи усилие да схванеш какво не е наред, научи се на телепатия и действай. Успех!

Колкото до фантазията ти, тва е съвсем друга тема, ако ти е интересно може и по нея да си поговорим.

 
  ...
преди: 2 месеца, 2 дни
hash: 02740d2b4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   С моята бяхме девствени като се хванахме. Лека полека пробвахме какви ли не извращения. Станахме нудисти. Правим секс на открито. Доста хора са ни виждали през годините как се любим. Жена ми редовно качва свои голи снимки в един сайт за забавление и мъже от цял свят свършват и мечтаят за нея. Аз срещнах друга и установих, че жена ми страшно много се възбужда от това аз да имам контакт с друга жена и да и разказвам как сме се докосвали. От години фантазираме за тройки, но така и не сме пробвали. Някак си няма подходящ човек за нещо такова. И така до ден днешен сме правили секс само един с друг. Въпреки всички извращения, въпреки хорското мнение и всичко останало аз съм отнел девствеността и' и не съм правил секс с друга през годините, сигурен съм че тя също не ми е изневерявала. Не че ще е голям проблем. Сигурен съм че ще изпитам възбуда, ако го направи с друг и ми разкаже. Опита ли се да го скрие обаче не знам дали ще намеря сили да го понеса.

 
  ...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 08edff3628
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   От автора:

Към 15) Да, мен също това ме притеснява. Благодаря за коментара.

Към 16) То каква телепатия да проявя, като вечно е кисела, никога не е в настроение, не стигаме до тези игри, за да ги има. Знам какво и харесва и като го правим, което е рядкост - откача. Или като правим нещо ново е "ей това било много хубаво" и го забравяме. После се сещаме за него след месеци. Не правя нищо, което да я отблъсква, игри не играя, не пия, не пуша, хубав съм, не излизам с приятели, не изневерявам, домакинската работа е поделена, не я оставям да се преуморява за миг, абе мечтата на всяка жена честно казано.
.
Към 17) Да, аз също така мисля, много по-добре е да знаеш какво и как прави, вместо да изневерява скрито зад гърба ти.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 2efb65f140
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Така както описваш нещата, отиват на паническо разстройство или нещо подобно при него има нестабилна психика. Дамата спи ли нощем или често се буди.

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 4de751d4b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   19: Често се буди...

 
  ...

...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 7b053924d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Това не е редно, сънят трябва да е спокоен. Предполагам, че има някаква тревожност и бих ви препоръчал да се обърнете към специалист, в случая психиатър да прецени има ли проблем.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 3 дни
hash: b3d2e04187
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   И аз имам същата фантазия. Според мен е нормално и е повече от любопитство. Единственото, което мян ме спира е, че може би ще развалим отношенията вкарвайки трети човек дори и за един път.
Също така трудно би се намерил трети човек. Не трябва да е Алфа, защото все пак аз искам да водя нещата. С познат не ми се прави, а с непознат не се знае на какво ще попаднеш.
С друга жена също би ми било интересно...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker