Към мъжете: Харесва ли ви когато жената е инициативна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124189)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14661)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19284)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Към мъжете: Харесва ли ви когато жената е инициативна?
преди: 2 месеца, 20 дни, прочетена 2696 пъти
С мъжа ми сме заедно от 8 години и имаме 3 деца, но все още го желая силно. Имали сме периоди на затишие в секса, но в последно време съм адски сексуална. Какво имам предвид ли? Еротично бельо, изпращане на снимки по бельо когато наближава да се прибира, закачливи съобщения. Отговаря, но е някак по-сдържан на моменти, сякаш му идва в повече. А аз искам да съм страстна и желана, не досадна. Та се чудя и ви питам: Дали е прекалено? Харесва ли ви? Знам, че всеки мъж е различен, но все пак ще се радвам да изчета вашите мнения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 19 дни
hash: e2a35311a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Ти като тийнеджърка ли се изживяваш? Снимки по гащи, сутиен и други подобни докато човекът е скапан от работа и само си мисли как да се прибере и да си почине? Или секси съобщения докато е на работа?
Работиш ли изобщо? Не се ли уморяваш? От 3 деца кога ти остава време да се снимаш гола? Защо не го питаш дали иска да му пълниш телефона с твои провокативни снимки и да си пишете перверзии?
Има разлика между инициатива и да се правиш на нещо, което не си. Май прекаляваш, получава се пренасищане.
Всичко трябва да е с мярка и със съгласието на другият.

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: dad35eaa7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Аз бих бил на седмото небе с такава жена като теб! Но и мъжа ти го разбирам. Не знам какво работи, но е възможно наистина да му идва в повече, ако е натоварен на работа. Лично аз като съм много изморен предпочитам да легна да спя и не ми пука дори да ми се предложи любимото ми.

М37

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 63b92f58e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Супер е. Аз съм с две ръце за инициативността. Обаче....
1. Трябва да е екслузивно насочена към мен. Т. е. не да се облича секси за всички останали, пък вкъщи да е с раздърпан анцунг... Ако ще е секси, ще е секси за мен, вкъщи.
2. Да не пита постоянно - "това харесва ли ти, а, а, кажи дееее. Еее ти не оценяваш какво правя за теб. Повече няма да го правя... " На мен лично понякога не ми е съвсем ясно дали ми харесва или не точно в секундата в която ми е представено. Ако не ми харесва - ще си кажа в някакъв момент. Но ми е по-важно жената да се вживее в това което прави, а не очевадно да следи за реакции и да ме пита през 2 минути дали ми харесва - това убива всичко.
3. Много важно - ние мъжете не сме роботи! Ако очаквате моментална ерекция всеки път като ни покажете нещо секси - много ще се разочаровате. Трябва да уцелите момента, ако искате максимален ефект.

Трябва да отбележа, че написаното по-горе и нито повече нито по-малко от това което 99% от жените очакват от всеки мъж и повечето го правят! Доставянето на удоволствие на другия си е работа, изисква усилие - физическо и ментално, но е наградата си заслужава!! Пак да кажа - мъжете не са роботи! Не се задействаме от натискане на копче или само от абсолютния минимум внимание. Особено ако контекста е - давам малко за да имам повод да искам много.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 11e2f40bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Случвало ми се е доста пъти - жената на работа, скучно й е и почва да си пише мръсотийки с мен - как ще се прибере, и как й се прави секс и т. н.
Прибираме се, аз съм се наточил - и тя започва -ама да ти кажа какво направи колежката Х, как ме погледна, какво каза, пък аз какво й казах, и тя как после говори зад гърба ми, уф изморена съм, не съм в настроение и т. н.
Прилъстен и изоставен. Като се случи два-три пъти и край. Като лъжливото овчарче, накрая никой не му вярва.

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 825a7cb159
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Винаги харесва.
Проблемът е че мъжът вижда в съпругата си и майката на своите деца

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: e92d250c64
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Моята жена точно така подържа интереса ми. Пише ми през деня закачливи съобщения, за френска, анален секс, такива неща. И съответно вечерта изпълнява закачката.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 163c51efea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Зависи от мъжа. Твоят може да обича да преследва и да си по- недостъпна. Или поне не така директно. Може да му действа по-сексуално романтиката или да се чувства изплашен от апетита ти. След като има обратен ефект, значи трябва да смениш тактиката и поведението. Помисли си кога и при какви обстоятелства е бил най- активен и настъпателен и действай в тази посока.

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: bf8ee425cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Спомен:::Той е на път и аз му честитя Баба Марта, а той ми пише: "Като се прибера, лично ще ти закача мартеничката!!! ". Но това беше преди четири години, вече няма кой да ми пожелае това... успех ви желая, поддържайте огъня!!!

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 2ddb5bf477
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Авторке, харесвам инициативните жени в секса, но за мен по-важно е жената да е сексуална и да обича да прави секс. Инициативността е бонус :-)

С жена ми сме над 20 години заедно (имаме 2 деца) и е точно такава. Още на първата ни среща видях, че е доста по-различна от другите жени, които бях срещал дотогава – не чака просто да й говорят и да я забавляват, а активно участва в разговора. Носи на хумор, самата тя се шегува, обича да й „подават“ и да „отиграва“. Когато след няколко срещи бях възхитен от нея и се оказа, че беше взаимно, оставаше да видим и дали си пасваме в леглото. Е, първият път беше невероятно, същински секс маратон. Опитахме почти всичко и тогава разбрахме, че ни е писано да останем заедно.

Да, и тя като теб обича да ми поднася изненади. Изнедадвала ме е с еротично осветление и обстановка, хубаво вино и деликатеси. Пада си и по предизвикателното бельо, макар че аз много не мога да оценя това – предпочитам я без бельо и когато ми се прави секс, бързам да я съблека. Винаги си е била пищничка, с голям бюст и дупе и не ми трябва много, за да се възбудя. Да, прави са някои като казват, че сексът е в най-вече в главата. Да допълня, че тя първа ми предложи да пробваме анален секс, аз само трябваше да купя лубрикант и презервативи. Е, много вероятно да го предложила е под влиянието на няколко колежки-мюсюлманки, с които работеше и които явно са споделяли неща от интимния си живот, но това няма значение. Винаги има желание да опитваме нови пози, които да са удобни и на двамата.

Та така, мъжете с такива жени сме късметлии, жалко че понякога не го оценяваме. Аз също много работя (на две места, а преди време работех даже на три), но съм много сексуален, обичам секса и не мога без секс – за мен е много важен в една връзка. Преди сме правили секс по няколко пъти на ден, сега по 2-3 пъти седмично, но пак експериментираме от време на време. Понякога на мен ми се прави секс повече, понякога на нея. Никога не отказвам обаче секс – за една свирка или едно лизане съм винаги готов.

Тук имаше тема колко важна била задната прашка и двустранната френска любов в една връзка – така е, важни са. При нас винаги присъстват. Някои хора се срамуват от тях, очевидно просто са си такива, сухари в секса. Не мога да си представя да съм с асексуална жена, но явно такива има колкото искаш. Както и мъже, дето гледат да отбият номера със съпружеските задължения. И явно не им липсва сексът, компенсират го с други неща...

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 2959f1ba1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Авторката: Не, не съм тинейджърка и не се изживявам като такава. Аз съм жена обичаща мъжа си и създала семейството си с любов. Просто искам да поддържаме пламъка. Никъде не съм казала, че му пращам голи снимки и разбира се винаги когато е изморен го оставям да си почива. Вие си представихте, че ежеминутно му пиша съобщения със сексуален контекст ли? Понеже първия коментиращ засегна и темата с децата. Тях си ги гледам сама и мъжа ми помага до колкото може.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 3b411af91c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Към автора Естевено че е добре да си инициативна трябва да събуждаш интереса на мъжа си. При мен лично когото моята се държи по скромно и при мен интереса е по малък

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: c6a4cf2735
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Всеки мъж е различен. На мен ми харесва, но има мъже пънове, които им е досадно. Ако жената е красива и поддържана е много готино и възбуждащо.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 3fe764dd6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Авторката:Радвам се, че повечето разбрахте какво имам предвид и написахте мненията си. За мен лично трябва да се поддържа искрата и пламъка в отношенията с партньора. Аз съм избрала този мъж за баща на децата ми и го обичам. Не разбирам псевдоморалистите какво се впрягат, сякаш пращам еротични снимки на чужди мъже хахах. Булшинството като създатете деца и друго не ви интересува. В един момент сте с любовници, разбити семейства и нещастни деца. ; )

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: fc7bc6fea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   На мен лично ми харесва, когато жената е инициативна, споделя желания, фантазии, истории. За жалост моята жена не е такава, за 24 години заедно се е случвало единици пъти. То за това и секса ни е 3 пъти годишно.

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: cbf8bb601d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   За мен всичко е до сексуален темперамент. Ако двамата си паснат в леглото нещата се случват с лекота. Ако има различия трудно като при нас. Все я подбутвам, повечето пъти изморена психически. Като по Малага също не беше много сексуална иначе е фурия в леглото когато иска, а о хормоналните промени си казват думата.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: a8a16c5f60
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Отговорът е да харесва ни поне според мен даже колкото може повече, до колкото за описанието бих бил щастливец жена ми да е като теб, но уви все аз някак си трябва да съм инициатора.

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 6fe2633c7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   11, скучаеща домакиня в майчинство. Като няма какво да прави, се снима по бельо.
Вземи поддържай пламъка като се хванеш на работа. Или правиш нещо различно от седене вкъщи. Колкото и еротични тоалета да смениш, романи да изпишеш, ако си му скучна, защото нямаш преживявания освен манджи и сериали- няма да има ефект съблазняването.

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 94cb45c755
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Абе авторката, какво се връзваш на първия коментар. Това 100 % е писано от някоя фригидна намръщена жена, дето такива като теб най ги обича, щото и нейния мъж ще отмъкнат, ако въобще има такъв. Виж, че мъжете масово се кефят на това, което описваш.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 3037fcad67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   С времето и това се изтърква. Ако всеки ден ти гледа еротичните бельота и прелестите и чете съобщенията, интересът ще спадне ще е по-скоро досадно. Всяко нещо трябва да е с мярка. Ако всеки ден ядеш любимата си торта, накрая ще ти се повръща от нея. Не преигравай, на се прави на порно звезда, бъди себе си, естествена и неподправена.

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 9a05686fcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Не ми харесва, ако е твърде агресивно и често.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 6fe2633c7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   21, щом нейният се муси, не се кефи на това, че се прави на съблазнителка. Явно прекалява.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 85e390ce2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   24, това, че твоят ти се муси, не значи, че всички мъже са като твоя.

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: e2a35311a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   25, чети темата. На нейният не и дреме от снимките и съобщенията. Поредната скучаеща домакиня, която си мисли, че само с тяло се съблазнява.

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 013816c0be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Ако пламъкът между вас се крепи само и единствено на секса, този брак е умрял, без значение какви гащи ще обуеш.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: f480394154
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Защо изобщо, авторке, пусна този пост, като не харесваш някой да мисли различно?
Да, прекаляваш, ако е често. Щом е сдържан, значи отговаря по задължение. Дай му въздух на човека.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 28a9b413a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Абе, много по-добре е жена ми да ми праща снимки по бельо и да знам, че ме иска, отколкото да ми мрънка примерно за нещо постоянно или че трябва нещо да се направи или купи.
Колко па да омръзне? По-добре ли е да игнорираш съобщенията на жена ти, щото знаеш, че е поредния битовизъм

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: d17a1bb5f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Спри малко ако не е много заинтересован, може да му позалипсват съобщенията. Не трябва да е много често и да му идва в повече

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: d17a1bb5f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   19 майчинството се заплаща, детето кой ще и го гледа, мислете ги малко Тея неща.
По- добре ли е мъжа като се прибере да почва да готви, щото жена му работи и няма възможност?

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: e2a35311a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   31, това, че се плаща, не значи, че тя работи. Скучае и се снима по бельо.

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 788875b011
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Зависи от темперамента.
Аз съм щастлива със сексуален мъж.
Радвам му се още от вратата като се прибира вечер. Обичам да съм в ръцете му, да ме гали, целува, съблича дори, зависи от настроението.
Не го подгрявам през деня. Той знае, че го искам. Много.
Обичаме да готвим заедно, да сме един връз друг по цяла вечер. Като сме си у дома сме гушнати. Като сме навън няма демонстрации, но сме в постоянен контакт с погледи, добре ни е така.
Не правим секс всяка вечер, но заспиваме прегърнати.
Така е обаче понеже се измъчих от безсексие преди него.
Затова сега знам какво искам и съм с човек, който ми го дава.
Случвало се е да правим секс веднага след като се прибере, съвсем спонтанно.
Друг път се събуждаме посред нощ и си доставяме удоволствието. Чудно е да си с мъж, с когото си пасвате всячески.
Аз иначе не съм много експресивна, но с него съм си мръсница. Сутрин след секс е идвал с мен в банята за още.
Индивидуално е при всяка двойка.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: be4d6a2c57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   28 Аз чуждото мнение го зачитам и съм пуснала пост с въпрос, съответно търся мнение, но една част не отговориха на въпроса ми, а започнаха да ме определят каква съм и какво правя с живота си, дали се гледам децата и тн. Но няма проблем, има хора, които това да плюят другите ги кара да се чувстват удовлетворени. Живи и здрави.

 
  ...
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: e2a35311a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   34, то е ясно какво правиш. 8 години, 3 деца-скучаеща домакиня в майчинство. Перманентно, я има един работен ден за тия 8 години, я не. Роди едно и забременее с друго.
Чела някъде, че пламъкът се поддържал с бельо и залива човекът всеки ден със снимки, докато той издържа семейството. Вместо да изкарва кинти и тя, му досажда със снимки и съобщения, че се и сърди, че грохнал от работа не я отразява.

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: e96bdebf68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Разбира се, че е готино... Марш в банята и после в спалнята да ти покаже кака какво ти е приготвила... Или да получиш нейн загадъчен фотос по хавлия когато си в заседание... Не спирай, авторке- къде 3 там и 4.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 344822ae6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Моят мъж толкова се радваше на инициативността ми, че сега аз ако не си поискам.
Разглезих го и чака всичко на мен

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: e4bc2c9044
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

38.   При цялата инициативност на жена ми, като се провикне от банята "да си правя ли клизма, ще ме ебеш ли отзад? " и убива всякаква романтика.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 0fdea3d09d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   На мен пък много ми е странно двойка снимана гушнати или в някаква близост, между нас явно няма нищо, даже и нямаме снимки заедно. Не прекарваме никакво време заедно.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 8383835918
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   За 8 години... 3 деца....
Браво... голямо браво и на двамата..

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 776610be02
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   до 38 Нещо подобно. За втори път си лягам с едно гадже, вече сме голи, започвам да я целувам по врата, а тя ми шепне "да знаеш, направих си клиозма, ако решиш да правим нещо по-така... ".

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: ae166c9f5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Ти си си жена мечта... ние с жена ми също имаме 3 деца и двамата работим... на което пък отдавам факта че нямаме много време за нас самите. НО ако се върна назад в първите години жена ми си беше фурия като теб... даже ме е заплашвала че ако реша да я напусна ще ми отреже патката да си я запази :) сега обаче няма нищо общо с преди аз съм си все така сексуален с много желание ( ок съм дори да не е всеки ден но поне 3 пъти седмично да е ама както преди ) тя уж също има желани но инициатива от нея 0 и това е така поне от 3-4г имах съмнения за баджанак.. ама нямам индикации че има такъв не знам говорили сме 1000 пъти че искам да е активна и тя така както преди уж разбира но всичко си продължава по старо му... иначе секса когато го има е ок да речем приличен... не е мръснишки и див както преди но да речем че е ок

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker