Притеснение преди секс при мъж с днешните очаквания от жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124186)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Притеснение преди секс при мъж с днешните очаквания от жените
преди: 8 дни, 7 часа, прочетена 1248 пъти
Здравейте съфорумници! Драго ми е, както винаги да се допитам до Вас.
Малко за мен, мъж на 29 години, изглеждам добре и нямам комуникационни претеснения свързани с жените. Смея да кажа, че съм от по-старото поколение и мимилетни връзки не ме интересуват, а нормални жени ми е трудно да срещна в днешно време за нещо по-сериозно, с което да се раздам и вложа услия.
Не съм правил секс от година и половина, изпитвам неистов страх и притеснение от мисълта, че ще се стигне в някакъв момент до сексуален акт, ерекцията ми не е много добра ( по-скоро задържането, както и продължителността на акта, който мога да водя около 10мин има-няма без играта). Спрямо днешните очаквания на жените това много ме стопира и представата им за истински любовник или атлет вече не знам как да го определя. Говоря си с приятелки и жени около мен, всички те държат толкова много на времето, качеството, честотата и всичко останало, че все едно тръгвам на маратон, който няма да издържа още преди да е започнал и за това несъзнателно дори не искам и да се включвам, а това знам, че не е добре и трябва да отработя. Грешно ли е моето разбиране, че мъжът не винаги мисли за секс, лош ли съм, че не си представям секс всеки ден и по-малко от "златното" 3 пъти в седмицата, асекусуален ли съм от това мое разбиране- не знам вече..
Искрено ще се радвам да чуя вашите коменатари и размисли по темата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 дни, 23 часа
hash: 31dfa7683a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Ако изградиш брутална физика, направиш татуировки, гледаш лошо и пуснеш брада, тоталната некадърност в леглото изобщо няма да бъде отразена от жените. За тях не е важно да си добър любовник, а да имаш мускули, татуировки, брада и да го раздаваш много тежко.

 
  ...
преди: 7 дни, 22 часа
hash: aa3e352861
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Можеш да допълниш секса с лизане.
Можеш да ядеш банани. От тях ерекцията става много продължителна.
Спри да сасичаш колко време имаш ерекция. Все пак, като го правите никой няма да засича с хронометър, колко време го правите.

 
  ...
преди: 7 дни, 21 часа
hash: d761e557bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторе, има и жената по-малко сексуални. Да, кофти е още в началото на запознанството да питаш или провокираш разговор за това, но е от ажните неща така, че е добре да споменаваш.
Така няма да има изненади и драми. Отпадат си, с които няма да си паснете, не си губите взаимно времето.
Но има жени, които пък точно такъв като теб ще харесат, не се спичай.

 
  ... горе^
преди: 7 дни, 21 часа
hash: a222279b5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Имаш грешна гледна точка. Не се напъвай да мислиш как ще се представиш и т. н. защото това е пътят към провала. Мисли по-егоистично за собственото си удоволствие, ако ще да е еднократна среща. Като се възбудиш добре и нямаш задръжки, крайният резултат ще е, че и жената ще е доволна. А ако се стягаш да се правиш на издържлив с държание по учебник, накрая изглеждаш като некадърно дърво. И стига оправдания от кое старо поколение си.

 
  ...
преди: 7 дни, 17 часа
hash: 54cef5245f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Важно е да осъзнаеш, че няма универсална "норма" за сексуалната активност – всеки човек има различни нужди и темпо. Не си лош, защото не мислиш за секс постоянно, и това не те прави асексуален. Може би би било полезно да се съсредоточиш върху емоционалната и интимната връзка с партньора, вместо да се притесняваш за представянето си. В крайна сметка, истинската близост не се измерва в брой пъти или продължителност, а в качеството на връзката и взаимното уважение.

WhiteB

 
  ...


...
преди: 7 дни, 16 часа
hash: 8ba13f74d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Идръжливостта идва с практиката и с времето, не можеш да я очакваш от ден едно. Трябва да се напаснете с партньорката ти, а за това ти трябва практика и време. Бъди сигурен, че и при нея ще е същото. Колкото повече се заобичвате, толйова по - хубаво ще ви бъде. Така че бъди амел и действай. Мъжете не трябва да се стархуват и да са колебливи, защото това отблъсква жените. Успех

 
  ... горе^
преди: 7 дни, 15 часа
hash: 1dc1f6a1da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Жените харесват обикновения живот, това е истината.

 
  ...
преди: 7 дни, 11 часа
hash: 5c7c1a3cf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   С пред игра и после 10 минути ще се получи добро общо време. Водиш ти, не го мислиш колко е твърд, а като го усетиш готов- действаш. Хубаво е да го правш на по- празен стомах от към храна и питиета, да си отпочинал и в кондиция. И помни- всичко ти е в главата (горната) и от теб зависи.

 
  ...
преди: 7 дни, 10 часа
hash: 2837f4411e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Честно казано не ми звучиш на старото поколение. Иначе, що се отнася до секса, според мен да е чест е вредно и за двата пола. Основната му функция е създаване на потомство – ето това си е вече древно мислене, докато изобретателността на човека го превръща в зависимост. Ние сме спецове в излизането от основната ни функция. Макар да съм наясно, аз също съвсем съзнателно, умишлено, живея съвсем различен живот от естествените ни програми, инстинкти.

Та, притесненията ти също са програми.
Номер 6 ти го е казал съвсем точно. Ако осъзнаеш, че всъщност мислиш като днешното поколение. И ако това е посоката, която избираш за напред. Той е много прав! Прочети написаното от него пак.

 
  ... горе^
преди: 7 дни, 8 часа
hash: 2dad0e75cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   От всеки става ли виртуозен цигулар? Става ли успешен пилот, алпинист, писател? Не, нали. Ами и в секса е така. Не на всеки е вродено това. И няма нищо общо с бради, фитнеси, татуси и пр. глупости на №1. Истински добрите любовници са малко. Повечето са пълна посредственост, както във всички сфери на живота. Говоря и за двата пола. Жените все пак могат да имитират оргазъм, да изиграят страст, ах, ох, ама мъжът няма ли ерекция и спадне ли му няма как да го скрие.

 
  ...

...
преди: 7 дни, 7 часа
hash: 8dffeb6fb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ще ти кажа нещо, всичко е на подсъзнателно ниво. При мен е много важно да не мисля за друго и да няма нещо в живота ми което да ме притеснява така странично, защото ми се отразява на ерекцията. Като стане време опитай да се забавляваш и да мислиш колко ти е приятно с дадения човек

 
  ...
преди: 7 дни, 2 часа
hash: d0c390ceb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Aз пък нямам поне физически, може да съм преуморен, може да съм стресиран, може да съм притеснен, уплашен - винаги имам топ ерекция :D казвали са ми че ги чукам като кон хаха.

Обаче пък на другия фронт с комуникацията с жени, не че имам дерт, ама не съм "играч" да й говоря тип Казанова, гледам я право в очите, ако ми даде знак че ме харесва, може и да атакувам, пасивна му работа :D

 
  ... горе^
преди: 6 дни, 21 часа
hash: be9fd6bbf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   10 минути е напълно достатъчно, останалото е лакомия. Нищо то няма, нормален си.
Ж 31

 
  ...
преди: 6 дни, 21 часа
hash: 861fb040ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Няма смисъл да си разтреперан, не отиваш на заколение. Според мен тук опира до възпитание - ако си отгледан само от майка, като мен, не е имало кой да ти дава съвети и си неуверен, а и си свикнал, че като се държиш добре, жената е доволна. За жалост нищо от това не е полезно в леглото. Бг жените (мнозинството) се възбуждат повече от твърд и първичен подход, граничещ с насилие. Просто се тренирай да разчупиш всички задръжки и да я натискаш и чукаш като животно. Повярвай ми, по-доволна няма как да бъде и ще иска още. В началото изобщо няма да ти идва отвътре, но другото просто не работи.

Преди години ми се случи да си легна с една и бях супер притеснен. Целувах я нежно, лизах я, питах я какво ѝ харесва. Еми не се получи. Когато тя ми духа, беше като отвързана, биеше си го в гърлото, още повече се спекох. Като сложих кондома бързо омекнах, казвах си тази е свикнала на някакви горили. Слязох пак да я лижа и тя ме избута, каза че много-много не ѝ харесва да я лижат. След това излязохме един-два пъти и тактично ме отряза под предлог, че скоро заминавам в чужбина и няма смисъл да се виждаме. Веднага ми беше ясно, че е защото сексът не се получи. Поуката е, че като си нервен и твърде внимателен само се излагаш.

 
  ...
преди: 6 дни, 1 час
hash: ab8938e5a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   До Номер 18, дали е наистина така? Не съм автора. Моята бивша приятелка искаше по два пъти на ден, по не 10 минути, а минимум 30, а и дори час. С виагра съм издържал и до час и половина(тя не знаеше). Но в един момент ми идваше в повече и повече и накрая стана веднъж на няколко месеца, защото аз не исках.

От друга страна виждам повече и повече публикации тук и във фейсбук за жени с много високо либидо, и често съветите са да зарязват такъв мъж. Т. е обричат ги да бъдат сами.

Бе не всичко е до секса бе.

П. П на 31 съм.

 
  ... горе^

...
преди: 22 часа, 1 мин
hash: 05a6fcfdc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Еми за мене си много зле в леглото и приказваш старомодно, но аз съм много сексуална, а повечето жени не са. Не обичат секса толко много и само се правят на интересни. Специално тия дето вечно са в дълги и сериозни връзки, са точно такива.
Аз не можех да срещна мъж, който да е сексуален, да прави страхотен секс и да иска връзка с мен. Повечето са залухани като тебе и жените се примиряват с такива, щото другите търсят само секс. Така че като не могат да си намерят такъв дето искат, накрая някоя ще се примери с такъв като теб.

 
  ...
преди: 11 часа, 30 мин.
hash: f50e3c040a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Кво старо поколение, на 29 си. Първият секс с нов партньор рядко е много добър, да не кажа никога. Трябва време да се напаснете, и желание от двете страни. Каквато и да ти е ерекцията е добре да я свършиш първо с език. Не бягай от хубавото и успех!

 
  ...
преди: 11 часа, 11 мин.
hash: 67666357c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   №21, не всеки търси високо-оборотно момиче, което е овършало десетки, а защо не и стотици мъжки органи. Много от мъжете са гнусливи и контакти с такива старателно избягват. Може пък да страдате от някаква форма на нимфомания. Защо не се опитате да организиране нещо като секс-парти и Вие като главна участница. Нека пред Вас да е рекорда на Валерия Месалина, която обявила състезание на най-известната проститутка на Рим, коя от тях две ще приема повече мъже за една нощ. Някъде към двадесет и петият, проститутката "пресъхнала", но Месалина продължела с ентусиазъм да приема клиент след клиент. Завършила много зле, Клавдий се осъзнал и един центурион И резнал красивата главица. Лично аз съм много гнуслив, моите партньорки винаги са били момичета и жени с добър произход, високо образовани, културни, възпитани. Не горя от желание да се завирам в разни полови тръби, където десетки или стотици, с различни полови и хигиенни навици са се завирали. Мерси, ще пропусна. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker