Събирам смелост да го оставя, защото е порно зависим - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124186)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Събирам смелост да го оставя, защото е порно зависим
преди: 5 дни, 4 часа, прочетена 1149 пъти
Здравейте,

От близо 6 месеца (да, знам, че не е много) съм във връзка с мъж, който в последствие разбрах, че има огромен проблем с порното. Подозирах го още в началото, тъй като му беше трудно да задържи ерекция, не можеше да свърши и т. н. Успява единствено сам на ръчна - нито от свирка, нито от вагинален, анален, само от собствената си ръка. Редовно му спада, рядко е 100% твърд. Първоначално реших, че е притеснение или нещо подобно, но в последствие сам си каза. Поговорихме малко за това, съгласи се с всичките ми доводи по въпроса и каза, че откакто общуваме, не е гледал, но ще му трябва време.
Е, да, "времето" дойде и месец по-късно сподели, че се е върнал към старите си навици - 3 пъти дневно. Чувствал се ужасно, успокоих го, че такива неща ще се случват, важното е да не губи вяра в себе си и да се самонавива, че е слабак и неможач. С други думи не съм му пилила, не съм вдигала скандали, защото това ми се случва за пореден път и ми е дошло до гуша да се разправям с едни и същи проблеми във всяка връзка. Положението е страшно, хора...
Както и да е, върхът беше началото на тази седмица, когато изчезна за два дни. Истината е, че е по-студен човек, има диагноза "Синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност", за което пие лекарства. Освен това има и доста тежка работа в сферата на здравеопазването, предстоят му сериозни изпити за квалификация, практики по болници и прочее... стресът е сериозен. Та беше се затворил у тях, преяждал със сладко, порно нон-стоп и, като цяло, пълен гнилоч. Не съм ядосана, не съм бясна, просто съкрушена, че отново не съм достатъчно добра, недостатъчна, чувствам се грозна и смачкана, и отвратителна. Поне не ме нарича луда и ревнива, както ми казваха преди, не ме лъже за нищо.
Говорихме, повече аз, той гледаше виновно в една точка и кимаше. Казах му, че няма да стане така; продължението на връзката би ми струвало както емоционална, така и финансова инвестиция, тъй като не сме в България. Искам да знам, че има смисъл, на което каза, че имало, искал да сме заедно, харесва ме. В началото даже се чудеше как съм с него, нямало ли да избягам. Ударно ме запозна с всичките си приятели, с цялото си семейство, но от много време не съм ги виждала. Ходи си сам при тях, не ме е канил, носи ми буркани с манджа от баба му и неща от градината. Прави ми комплименти, инициира секс, винаги ме прегръща и търси близост. Трябва да си дойда в България следващия месец, не му беше приятно, че ще сме разделени за няколко седмици, но веднага си отвори работния график, за да види кога може да дойде поне за няколко дни да ме види. И все пак... нямам никаква вяра. Не се чувствам добре и трябва да се разделим. Инвестирах, колкото можах в 20-те си години да поправям, да бъда по-добра, да помагам, да разбирам. Сега минаваме 30-те и пак същите чикиджийски глупости и манталитет.
Тръгна си припряно преди 2 часа и съм убедена за какво се беше разбързал. Щяло да му бъде по-лесно да се справи с тая зависимост, ако знаел, че би разочаровал някого. Е? !
Не мога да повярвам, че отново се разправям с това. Порнографията е епидемия и не позволявайте някой да ви обяснява как сте били задръстени и смотани, ако не изпадате във възторг от чикиджийството.
Мъже, моля ви не започвайте връзка с жени, ако чисто и просто предпочитате клипчета в порнхъб. Съсипвате и тях, и себе си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 дни, 18 часа
hash: 6a231c41d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Ох, права си на 100%, това е епидемия! Според мен това е най-големият проблем на днешното общество, това прави мъжете мухльовци, които по никакъв начин не се развиват, не се ангажират, не са достатъчно активни както в създаването на семейство, така и в личното си развитие. До скоро бях в твоята ситуация, като на мен също ми беше поредна такава връзка. И аз се чувствах грозна, непривлекателна. Дори писах тема тук и ме убеждаваха, че не всички мъже били такива - ами такива са! Обаче взех решението да се боря за брака си (тогава годеник, вече съпруг), ами поех отговорност и започвах да търся в себе си защо ми се случва - измекувах своята съзависимост, обясних и на него, че така е мухльо, обясних му надълго и широко как мъжете преди са били мъжкари, защото сексът ги е движил и с едното празнене нищо не прави, че иска да имаме дете ама реално аз ще го оставя, защото не може да ми направи дете така! И той се съгласи, каза, че осъзнава, че съм права и това въобще не е безобидно всъщност и наистина си хаби силите за нищо. Е, от 4 месеца е без порно, за тия 4 месеца ни купи къща, оженихме се, забременях, правим секс всеки ден, повиши си доходите, отношението му към живота е много по-адекватно. Но е много важно мъжът да осъзнае колко губи от това празно изпразване и какво би спечелил ако го обърне на секс. Тук не получих адекватни съвети, когато аз пуснах тема, надявам се моят да ти е от полза, но да работиш върху себе си, също е много важно! Аз работих с нейрографика, тета хийлинг и хоопонопоно, също. За мен "Тръгни си! " Не е решение, както виждаш всичко се повторя. Успех!

 
  ...
преди: 4 дни, 16 часа
hash: f539ffc35f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   С нищо не си виновна ти, но съм била в твоята ситуация. Трябват ти радикални мерки и те са следните: психотерапия, защото явно не се цениш и привличаш този тип “мекотело”. Бий му шута, че ще ти скапе самочувствието и веднага се заеми с две неща: (1) яко спорт да изхвърлиш всяка депресия и несигурност и (2) добра психотерапия. Аз направих двете и си слещнах разкошен и сексуален мъж, мил и грижовен. Успех!

 
  ...
преди: 4 дни, 10 часа
hash: 5726e62e4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   О, драга, ти сама се описа каква си; недостатъчна, грозна, смачкана и отвратителна. Е, как искаш той да е настроен за секс с тебе. Ами в порното всички момичета са красиви и с хубави тела. Ами щом си такава каквато се описа остави го да си живее с порното а ти си намери някой който ще те хареса такава каквато си. Хайде на късмет.

 
  ... горе^
преди: 4 дни, 10 часа
hash: a497e21b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Днешните мъже си гледат, няма как да ги накараш, ако не искат. Защо не се съсредоточи в учене.
Не си заслужава да имаш мъж, освен ако не ти дава пари. Рано или късно желанието му спира

 
  ...
преди: 4 дни, 9 часа
hash: 49326b310e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Защо ти е да се мъчиш с този? Търси си друг.

 
  ...


...
преди: 4 дни, 9 часа
hash: 49e40c49c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Решението е само едно - довиждане и всеки по пътя си.

 
  ... горе^
преди: 4 дни, 7 часа
hash: 9dbadfbadf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Нали са малко свободните мъже, та си опряла до този...

 
  ...
преди: 4 дни, 6 часа
hash: 4033e6b31a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   И ето заради това мили "мъже" не се гледа порно и не се мастурбира.
Инак как ще задоволите жена?

 
  ...
преди: 4 дни, 5 часа
hash: f7c4d0a8a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   3 пъти дневно??? Тоя не е нормален. Не бих се занимавала с него. Сексът е най-важното нещо в една връзка и без него сте само приятелчета. По тая логика можеш да си хванеш за партньор един чичко на 60 и ще имате сходни отношения и проблеми, даже е по вероятно на чичкото да му става.
Аз съм спала с почти 100 мъже и ми се е случвало само един път мъж да не може да свърши от секс. Рядко се случва. Това става, когато на мъжът не му харесва сексът. Другата крайност е да свършва прекалено бързо и да не задържа ерекцията. И двете се водят еректилна дисфункция.
Не искам да те разочаровам от живота, но повечето мъже, които искат сериозна връзка, са сексуални инвалиди като тоя. Много трудно, да не казвам е невъзможно да намериш мъж, който ще е перфектен любовник, ще те спуква от оргазми и ще иска да сте гаджета. Мъжете, които правят хубав секс, обикновено са женкари. Трябва да са ти супер ниски критериите за секса, че да си доволна от гаджето си. Например да те устройва пишка 10 см. И това да е притеснителен.
Аз лично не мога да се примиря с незадоволителен секс, затова не съм омъжена все още.
Ж35

 
  ... горе^
преди: 4 дни, 4 часа
hash: 137daf81af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Проблемът му изобщо не е от порното!
Аз съм мъж на 50г, който често гледа порно, но нямам проблем с ерекцията, а точно обратното! Съпругата ми е със 7 години по-млада и правим секс по 1-2 пъти седмично, но на мен това не ми стига и компенсирам с порното.

 
  ...

...
преди: 4 дни, 2 часа
hash: da129c03b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз го гледам и от другата страна. Ако го нямаше, до сега да съм опънал от нужда тая/оная, като жена ми обича да го прави по веднъж-дваж в месеца, а на мене и като по-млад, все ми се е искало... :)
Иначе е епидемия, да, като стане ежедневно и по няколко пъти. Ако чат-пат си гледаш за разпускане, става. И като цяло по-добре със съпругата, ама ей на, не става винаги :)
Ако ти се занимава и смяташ, че може да се оправи, ходете и на лекари и т. н. Но тук, както навсякъде, е консуматорско общество и ще ти кажат към следващия да се ориентираш.

 
  ...
преди: 3 дни, 23 часа
hash: 4e81150dcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Ето, виж какво ти е казал номер 10. Може да лъже, че е от порното и просто до е импотентен.

 
  ... горе^
преди: 3 дни, 22 часа
hash: a497e21b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   10 Защо трябва да компенсираш, жена ти не желае ли повече?

 
  ...
преди: 3 дни, 17 часа
hash: 617f9d59d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Зависимост към порно се развива в резултат на хиперсексуалност. Поне така казва теорията. Доста спорна, защото половината свят все още не разпознава тази зависимост. Смята се, че има някаква връзка с биполярните разстройства.

 
  ...
преди: 3 дни, 9 часа
hash: 5c99ccb6fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Склонен съм да се съглася с 10. Не мисля че порното е проблем, в случая е много по-вероятно човекът да има сексуален проблем, който маскира за пред авторката с порното. И да спре порното сексът няма да стане по-добър, трябва да се лекува. Много хора имат здравословни проблеми заради начина си на живот, заради стреса. Авторке, помисли в тази насока. Това че гледа 100 пъти порно на ден не означава, че се празни 100 пъти, не означава, че има качествена ерекция 100 пъти, надявам се ме разбираш. Просто порното не е изискващо, няма притеснение от провал. А пред теб и с теб провалът му е постоянен, човекът иска да е с теб, но има здравословен проблем, който не желае/не може да сподели. А е лекар...

 
  ... горе^

...
преди: 2 дни, 4 часа
hash: 6914891604
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От 10 до 13
Когато сме сами може и повече от 2 пъти седмично със съпругата, но се случва рядко, тъй като по-малкият ни син живее още при нас.
По темата - сигурен съм, че в днешно време 99% от нормалните мъже гледат порно и маструбират, но кой, колко е отделен въпрос. Аз го права от 13-14 годишен!
Жени, не си мислете, че ще си намерите мъж, който не гледа изобщо порно. На мен даже ми помага да удължа акта поне двойно, но аз, за момента нямам здравословни проблеми и спортувам всекидневно.
Явно мъжът на авторката има някакъв здравословен проблем.

 
  ...
преди: 1 ден, 20 часа
hash: 1fffe4f070
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Има две страни на монетата.
Честата мастурбация не е много приемлива ако имаш партньор, дори се счита като вид неуважение към него.
В моя случай, нямам приятелка, мастурбирам си по 2 - 3 пъти на ден, защото съм много превъзбуден, тестостерона ми е висок и трябва да избия "налягането".

М33

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker