Защо не мога да я забравя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124187)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо не мога да я забравя
преди: 5 дни, 7 часа, прочетена 698 пъти
Здравейте, над 40г съм, преди 8г скъсахме с голямата ми любов и до ден днешен имам силни чувства към нея, направо откачена работа.
През годините тя смени 3-ма "сериозни" партньора, аз само няколко "несериозни". От две години не се бяхме виждали/чували и тя ме потърси, след раздялата си с последния. През мен отново мина ураган от чувства и й ги признах, след kоето съжалих, но аз няма какво да се доказвам, познаваме се отлично. Въпреки, че ми направи не малко знаци, покана за уикенд само двамата, за р. ден ми прати супер мило послание, като накрая завърши с "да ме правиш и мене щастлива" аз естествено захапах въдицата, като пълен глупак, но нямам съмнения в емциите си, искам я. Тук вече стана проблема, каза, че не иска връзка, а и да иска, едва ли ще е с мен. Разбира се попитах имам ли шанс и тя дали да не ме разочатрова, дали от друго ми каза, че не знае, но по-добре да мисля, че нямам, ако това ми помага. Че как да ми помага, като кристално ясно знам, че я обичам, не съм на 20 мухльото, който бях, рядко се съмнянвам в чувствата си.
Знам, вероятно не съм срешнал Жената, ще кажете, но аз мисля, че просто не се уцелихме в подходящо време, ако беше сега, направо й правех две деца, а тогава се колебаех да й предложа ли и накрая не го направих, да се е*а.
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 дни, 20 часа
hash: 46d918c2ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Абе, какво ще я питаш имаш ли шанс, не си бил мухльото на 20, точно същия си. Не се съмняваш в чувствата си, но на действия не си се променил, там е разковничето.

 
  ...
преди: 4 дни, 17 часа
hash: fbd5d27dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Не си й предложил навреме и явно това е развалило нещата. Най-вероятно и за съжаление, нейните чувства вече са чисто приятелски.

Клин, клин избива. Ако срещнеш друга жена, която да ти грабне сърцето, ще забравиш бившата.

 
  ...
преди: 4 дни, 15 часа
hash: 3896b1cf59
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Давай смело. И 2-мата се обичате.

 
  ... горе^
преди: 4 дни, 14 часа
hash: 549d886166
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Мъж на 40 още иска да е бройкаджия. Тъжно-смешно гледка. Хората внуци имат на тия години...
Жената те е преценила, че не ставаш. Но иска да те ползва, да ти даде последен шанс. Или и при нея е суша и ти си по-добре от нищо. Не си губете взаимно времето.

 
  ...
преди: 4 дни, 9 часа
hash: 16823f3ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Грабвай я, приятелю, знаците са съвсем ясни. Как ми се иска и моята голяма любов да ми даде такъв шанс за поправителен. Въобще няма да се колебая. Казвам й: "Не те искам за един уикенд, а завинаги" и си я взимам.

 
  ...


...
преди: 4 дни, 8 часа
hash: 259494c755
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз на твое място бих й казал следното:

че приемам да се виждаме, само ако:

ЗАБРАВИМ МИНАЛОТО И ЗАПОЧНЕМ ОТНАЧАЛО!

И започнем да изграждаме връзка с цел създаване на семейство и сключване на брак(и църковен също - за да има Божие благословение на семейството ни).
Разбира се - само ако смяташ, че тя е подходящата жена за твоя съпруга!
(защото чувствата могат да бъдат измамни)
А подходящ означава човек, с който имате първо духовна връзка и след това еднакви(или поне много сходни) възгледи, цели, приоритети и виждания по най-важните неща в живота!

Така, че според мен - няма смисъл да се дразните взаимно с поддържане на несериозни отношения!

ИЛИ ВСИЧКО - ИЛИ НИЩО!

Познавам едно семейство, които успяха след 10 годишна раздяла - да започнат отначало - и да създадат семейство, имат и деца...

Но и двамата подходиха сериозно и отговорно към ситуацията и се бяха поучили от грешките на младостта.

Така, че от вас зависи всичко!

 
  ... горе^
преди: 4 дни, 8 часа
hash: c6973a6215
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   От Автора: Значи виждам, че някои не вникват в написаното, може би липсва информация. Разделихме се докато все още се обичахме силно, любов е имало винаги в излишък. Лошото е, че загубихме уважение един към друг, като за мен нямаше реална и сина причина за раздялата, тя все пак ме напусна. Не съм никакъв бройкаджия, просто установих, че докато сърцето ми е нейно, не може да бъда на друга и така годините си минаха.
До №3 и 5, благодаря за подкрепата, опитах да я грабна, да не губя време или да не я загубя отново и може би прибързах, веднага и признах всичко, което може би не беше правилно. Може би трябваше по-полека, но както казах, бях нетърпелив и малко уплашен да не я изпусна. Между другото мадамата е страхотна и знам, че постоянно има натегачи около нея. Сега опитвам да е по-спокойно и да съм й подкрепа. Тя не желае връзка, защото тъкмо излиза от дълга такава и мисля, че ако продължавам да настоявам, само ще я отблъсна. Реално не задавам въпрос, но ако трябва, той би бил как да подходя от тук насетне, за да не оплескам нещата и все пак да успея да я убедя да опитаме за последно. Никакви съмнения нямам, че ще се държа по различен начин, като мъж, а не момчето от миналото.

 
  ...
преди: 4 дни, 6 часа
hash: b8e6b0f3ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Имах нещо подобно на главата.
Разликата е че след поредния “сериозен” неин приятел, с който бройката сигурно стана 50, рязко се отвратих. Сещаш се, бях останал с усещането че тя е някакво добро и точно момиче, но после рязко прогледнах до степен да не се сещам за нея изобщо.
Та грешката ти е, че си изградил някакъв образ за бея, абсолютно нереален. А даже не си даваш сметка че скачането от мъж на мъж я е направило развалина, да не говорим за емоции.

 
  ...
преди: 4 дни, 3 часа
hash: b80d70f538
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Абе къв бройкаджия. Това е отчаяно поведение на отчаян мъж. Според мене така изглеждаш в очите й. Тя трябва да види, че имаш много опции и алтернативи и не единствената. Стигнала е до тебе, защото с никого не се е получило и не намира никого, а не защото си й любим.
Ти не си истински влюбен в нея, а просто си отчаян. Казвам го с най добри чувства. Просто трябва много да търсиш жени, за да намериш подходящата, а ти си избрал да си пасивен и мислите за нея ти минават през главата. Ако буше намерил друга, изобщо немаше да се сещаш за тая овца.
Направи и едно бебе без да я питаш и приключи въпросът.

 
  ... горе^
преди: 4 дни, 2 часа
hash: 8ae245f01e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Изпуснал си питомното и сега гониш дивото. Като ти е била голямата любов, да си ѝ предложил брак тогава, днес щеше да имаш семейство и дете/деца. Не случайно е казано, че желязото се кове докато е горещо. И аз като един коментатор по-горе мисля, че сега си същия мухльо, даже и по-голям, щом си се докарал до там да ѝ искаш втори шанс, вече си в слаба позиция и си зависим. И да иска връзка, не е с теб. Тебе вече те знае колко струваш. Изтървал си момента безвъзвратно.

 
  ...

...
преди: 3 дни, 16 часа
hash: 499265b78f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Ти сам си преценяваш. За мен някой, който си е тръгнал веднъж, няма място в личен план. Пример с влюбване, което даже не сме били обвързани. Чаках я с години, тя също си нямаше никой. Тръгна с друг, аз я отписах и изведнъж вече има чувства към мен. Казах – обичам те, но ти вече направи своя избор. Тя знаеше, че избере ли друг, няма как да допусна да сме заедно.
Честно казано, не мога да го асимилирам, защо се занимаваш с чувства. Намери си нещо истинско. И пак казвам... Ти сам си преценяваш. Имаш достатъчно опит за това.

 
  ...
преди: 3 дни, 16 часа
hash: e474f3f3dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Тя ходи да се чука с други, а аз ще я обичам?
каза, че не иска връзка, а и да иска, едва ли ще е с мен
Блокиране и затриване отвсякъде.

 
  ... горе^
преди: 3 дни, 12 часа
hash: 787fffcc16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ти сам казваш, че я познаваш най добре, затова решението е само лично твое какво да предприемеш. Ти си и казал нужното., грешно или не това чувстваш. и затова не си се отдавал на сто процента във връзките си. Нещо не доизживяно. те обърквало. Тя трябваше да ти даде отговор какво чувства към теб, а не да има някой който да я отърси от раздяла и да и повдига настроението. Иначе виждам нещата към 4 " сериозен"партньор за утеха. В положението, че си сам сега искаш да изпиташ същите емоции с нея, и неизживяното те дърпа, а тя си прави не една а няколко сериозни връзки.. Какво търси-принца на белия кон, някой да я отърси от раздяла или точно теб? Човек, който обича знае отговора., и не му трябва време за мотаене. Иначе мъчиш нещата.

 
  ...
преди: 2 дни, 23 часа
hash: 9b6d4f846b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ако нямаше чувства към теб щеше да е категорична. Вземи се в ръце и направи всичко по силите си, за да си я върнеш. Бъди тактичен, елегантен и в точният момент импулсивен и страстен. Жените харесват мъжете, които знаят какво правят, които са целеустремени и сигурни в действията си. Направи всичко както си е по книга: цветя, бонбони, вино, резервация в хубав ресторант, вкусна закуска с бележка колко е секси. Нека се изчерви, нека мисли и говори за теб. Щом те търси дори и за р. ден, значи има искрица, която можеш да разпалиш. Всичко зависи от теб. Щастието ви е в твоите ръце. Действай!

 
  ...
преди: 2 дни, 21 часа
hash: 695692f3ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Не съществува споделена любов.

 
  ... горе^

...
преди: 2 дни, 11 часа
hash: eed91cedf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Можеш да си я върнеш, но както са ти казали, не трябва да имаш вид на отчаян. Затова никакви въпроси за вашите отношения. Само действия. Вкарай я в леглото си отново и ще е твоя. След това бъди малко недостъпен и тя ще те търси.

Жена на 35

 
  ...
преди: 2 дни, 28 мин.
hash: 1b3e6080f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До 17. Приемаме че си права. Сега обаче идва по-неприятните въпросчета, за какво му е? Какво ще се различава това с последния път? С какво тя ще се е променила?
Отговорите са едни и същи, като категорично отхвърля възможността двамата да се съберат и всичко да завърши щастливо. Този, онзи, общото между жените е, че взимайки лекомислени решения, заминава една цялостна ценностна система, от там винаги мъжете са виновни и това няма прекъсване. И тя е мачкала чаршафи с толкова много мъже, в името на някакви изгоди и сега се очаква да всичко това да е в миналото и всичко да стане розово. Контрата винаги е в това, че всеки може да прави каквото си иска, само че е ясно че няма кал да смениш 20 мъже и да си обичала всичките, евентуално могат в душата ти да се настанят един-двама, другото е от лакомия или от златотърсачество.
И като е станало един-два пъти и ти си захвърлила това, тези които си обичала, то какво остава за останалите.
Бе общо взето автора се вкарва в тъпата схема от която едвам с рани се е измъкнал.
Фактически автора държи на емоциите, което е нормално, защото е почтен, само че като той е такъв, логично мисли че всички са такива, а това далеч не е така.
По кофти партньор от наиграла се жена няма. Може да седи послушно и мирно, само когато няма избор и алтернатива, което няма да направи отношенията розови, просто ще е в тихи депресии и ще набира, едва ли не е правила толкова много компромиси, пък то се окаже че по някое време ще му го набие на този, който е направил всичко за нея и той даже няма са разбере защо. А то ще е уж заради нейните компромиси от безисходица, разбира се добре прикрити зад кофти характер.
Та не му трябва, по добре сам от колкото с такава жена.

 
  ...
преди: 1 ден, 20 часа
hash: 8ae245f01e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Авторът се върти в един затворен кръг и цикли на място като хамстер в колело. И не иска да го напусне. Станеш ли зависим от друг човек, от чужда воля, нищо добро не те чака.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker