Справка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124226)
 Любов и изневяра (30587)
 Секс и интимност (14664)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6734)
 Здраве (9765)
 Спорт и красота (4773)
 На работното място (3349)
 Образование (7435)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1771)
 Други (19295)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Справка
преди: 1 ден, 3 часа, прочетена 691 пъти
Питам само мъжете, но и жени могат да ни осветлят. Аз ли съм сбъркан, или света около мен? Напоследък много се шуми около това опикаване наречено - скуърт. Порових се из нета, опитват се да го представят за нормално явление, уж специална жлеза го отделяла, но каналчетата й се вливали в уретера!? Доколкото сме чели анатомия, за такива каналчета не сме срещали, как сега изведнъж се появиха тези новости? Обичам да гледам голи жени и наблюдавам поведението им по време на секс, стигам до заключението, че това си е чисто опикаване, а искат да ни го представят за нещо нормално. За щастие, нямал съм случай да бъда с такава жена (явно съм бил с ненормални, които не са имали този лукс да се "опикават"), но дали има нормални мъже, които са опитвали това "удоволствие", да бъдат опикани от жена? Жени нормално ли е това, да се опикаете по време на секс, или самозадоволяване?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 ден, 1 час
hash: f746e7d65d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Жена съм, но съм се опитвала да обяснявам на мъже, които се изживявавт като велики любовници, защото са накарали някоя си да скуъртва, че това са измислици и се получава от механично дразнение - или му е голям, или е бил по-груб, или още по-негативно за него, че жената не е била достатъчно овлажнена...
Отговорът:
- Ти завиждаш, защото никога не си го изпитвала! (Трябва да опиташ с мен! )
- Напротив, изпитвала съм го, когато си поставя тампона неправилно и ме дразни. И това няма нищо общо с оргазма!
Освен това, нито веднъж не съм чула жена да се хвали с такова "постижение", само заблудени мъже.

 
  ...
преди: 1 ден, 1 час
hash: c1bca6235e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Чисто напикаване!

 
  ...
преди: 1 ден, 53 мин.
hash: 3d4ab3c14e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не е нормално по принцип, но се случва :-) Да, опикаване е, няма друг човешки орган, в който да се събира течност, освен пикочния мехур. Такава митична жлеза в анатомията няма :-)

 
  ... горе^
преди: 23 часа, 56 мин.
hash: fd4ac3e733
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Щом питаш ще ти кажа че го има това нещо, не знам дали е нормално но веднъж на 5-6пъти когато правя секс с жена ми се случва да пръска и винаги е когато е страшно разгорещена и възбудена

 
  ...
преди: 21 часа, 11 мин.
hash: 5f93875c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Чак пък да се шуми? И така като те чета ще си останеш само с гледането на жени. И не само, че няма да имаш “случай” с такава жена, ами изобщо няма да имаш случай с жена. Спри порното и гледането на голи жени на телефона и много неща ще ти станат ясни. Успех.

 
  ...


...
преди: 19 часа, 46 мин.
hash: 5e6247a7a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ако те интересува темата, потърси достоверна информация в нета. Има много материали на английски.

Не е толкова лесно да накараш жена да получи скуирт. Има си техника. И ти го казвам като жена, която знае какво е това скуирт и не съм имала със всички партньори.

Няколко пъти съм имала след мастурбация като буквално 5 или най-много 10 минути преди това съм ходила до тоалетната, т. е. била съм с празен пикочен мехур.

Спри порното и прочети качествена литература, където се описва процеса. Само в определени пози и чрез определени движения се стимулира въпросната жлеза, жлезата на Скене, и тя отделя течност. При определен процент от жените (около 20-30%), тази жлеза не е достатъчно развита или не функционира, затова и при тях няма скуирт. Но на теория повечето жени могат.

 
  ... горе^
преди: 17 часа, 16 мин.
hash: 8bce802622
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Много си заблуден. Не е опикаване, защото течността не излиза от уретрата, а от вагината. Този вид оргазъм е вследствие стимулиране на Г точката.
Не знам каква е причината да си се заблудил, при положение, че е пълно с образователни видеа и статии в нета. Аз лично се запознах с техникат от виедо в порнхъб преди години. Вярно е, че в порното някои актриси откровенно си пикаят, но това няма нищо общо със скуирта. Последният съществува, гарантирам ти на 100%. С приятелката ми сме мокрили чаршафите неведнъж, не е такова пръскане, както го изкарват някои, но си излиза няква течност от вагината.
М31.

 
  ...
преди: 16 часа, 57 мин.
hash: 8297d39238
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   99% от клиповете в интернет си е чиста урина този скуирт. Ако има такова явление, количеството ще е някакво миниатюрно, не урина 200-500мл.

 
  ...
преди: 14 часа, 4 мин.
hash: 19069ff746
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   На мен ми се е случвало при самозадоволяване. Беше неволно и не можех да го контролирам. Проблема беше, че преди това не бях пикала и когато свършвах, то просто се случи неволно. Нормално е, освен око някой нарочно не го прави но това са си фетиши вече.

 
  ... горе^
преди: 5 часа, 57 мин.
hash: 5216ae10f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не е ново, защото си е просто анатомия. С мъж ми се е случвало съвсем леко, дори предполагам, че не е усетил. Но при мастурбация мога да го направя по всяко време и ако продължа да натискам мястото с пръст, може да се напълни цяла чаша от количеството и е точно както от порното, пръска на големи струи навсякъде. Но няма общо с оргазма, нито носи някакво удоволствие, просто като натисна с пръст едно конкретно място се случва, може дори да не съм възбудена. С такива количества си е само за под душа, леглото ще съхне с дни после.

 
  ...

...
преди: 5 часа, 54 мин.
hash: fbec0f2eb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   №5, отворко, ти от личен опит ли установи, че като гледаш порно, затова още на живо не си виждал гола жена? Когаго аз се занимавах със жени, ти си бил още в дисагите на баща си. Тези опикавания се появиха сега като мода, плод на западната джендария. Навремето бяха истински жени, не се опикаваха като дърти бабички, сега се правят на интересни. Днес жена ако не се опикае по време на секс, значи е старомодна, изостанала е, а някои мъже се радват на това изобретение!? Та затова правя тази справка, искам да разбера колко са нормални тези явления.

 
  ...
преди: 4 часа, 38 мин.
hash: 37e01467e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Да, напикаване си е, но може да засили интензитета при оргазма и да даде хубаво усещане.
При здрави жени трудно да се случи обаче, по-скоро при такива, които имат склонност към неволно изпускане на урина.
Аз никога не съм свършвала така, опитвала съм няколко пъти от любопитсво, но не мога. И мен ме е дразнило как много мъже го смятат за нормално и даже настояват.

 
  ... горе^
преди: 4 часа, 24 мин.
hash: cd10e25b84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Чисто напикаване си е. При секс от превъзбуда с помоща и на коремните мускули - конвулсии не задържа урината и изхвърля на тласъци. Три матрака за две години заради бившата пикла. Беше като лейка особено след бутилка бяло вино.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker