Егоистично ли е спрямо мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Егоистично ли е спрямо мен?
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 3020 пъти
Здравейте! Исках да споделя нещо, знам, че сигурно повечето от вас ще кажат, да го оставя да не се занимавам с такива мъже... и с право.

За съжаление нямах много късмет в сексуалните си преживявания до момента. Въпросния мъж ми беше втори, за мен това е само секс, не иска да се обвързвам с него, просто ме привлече само секскуално и това е, самото му мислене и разсъжденията не ми допадат за връзка с него, така, че уговорката беше такава-само секс.

До тук добре, но той се оказа много мазохистичен. Аз се раздавам докрай-винаги, в любовната игра... 15, 20 мин., в секса също не отстъпвам, очевидно е, че е задоволен той просто си го казва накрая. Така, секса не е зле, но не мога да кажа, че той се раздава толкова колкото го правя аз, просто стои на скамейката и се наслаждава на мача както се казва.

Казвал ми е, че е гнуслив, но не очаквах да е чак толкова, не иска да ми прави дори френка, а за оргазъм да не говорим, не успява да ме възбуди толкова. Все едно съм нечистоплътна, не се обезкосмявам, не се къпя или съм буквално казано грозна. Не мога да го разбера, не разбирам кое толкова го гнуси.

Един път го помолих, но той се направи на ударен, като ме пипне доло, че съм малко мокра и край, за него вече съм супер възбудена и се почва. Както и да е, не мисля това да продължава дълго, искаше ми се да свикна хубаво със секса, да имам повече опит, да сравня и т. н., за да може за напред когато срещна някой с който искам да бъда да е всичко точно. Според вас егоистично ли е спрямо мен това което правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 964bc5d8c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Напротив, тези неща, които искаш са си напълно в реда на нещата. Обаче не трябва да молиш за тях, а твоя партньор ако е джентълмен ще ти ги направи без дори да повдигаш и дума за тях. Истинския мъж първо ще се погрижи за твоето, а после и за неговото удоволствие. От описаното от теб ми става ясно, че твоя е буквално сексуален мързеливец и егоист. Може да е неопитен, но е малко вероятно. По-скоро е загрижен само за своето удоволствие. Такъв не става дори и само за секс, па камо ли да живееш с него. Така че го разкарай и се огледай за друг, с времето ще натрупаш опит и ще знаеш приблизително кое как трябва да бъде. Надявам се, че поне малко бях полезен.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ac0cfb169e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами просто е недодялан. И аз съм попадала на такива партньори. Мислят си, че след една целувка и вече съм пред оргазъм едва ли не. Сменяй го най-добре. Или си му кажи, че не успява достатъчно да те предразположи.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a8d9c5e9a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Щом отношенията ви са чисто сексуални, но сексът не те удовлетворява смятам, че трябва и сама да се досещаш какво да правиш.
Намери си по-опитен партньор, който няма да се държи толкова детински и егоистично.
За този ясно е, че го интересува само неговото си удоволствие.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 304aa7b877
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От къде го изкопа това дърво? И как те е "привлякъл сексуално" след като е такъв!?

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 934fd415f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката
Благодаря ви за мненията, номер 1, 2 и 3-радвам се, че мислите по един начин за написаното. Определено ще послушам съвета ви, все пак не съм обвързана с него. Едва ли ще тръгна да търся някой който да ме задоволява просто ей така, аз имам търпение относно секса, влагам много от мен искам да е запомнящо, но просто ми се иска някой ден да срещна някой който да ме привлича по всякакъв начин, а след случката с първия ми приятел определено не ми трепва от вътре, нямам тръпка към никой(тук ще спомена само, че не живея в България от доста години вече и тук чужденците не ми допадат, има много българи, но повечето са едни... леле мале, хвани единия-удари другия, просто много се променят някои, имат се за големи мъже. Единствено това ме притеснява, иначе не ми липсва мъжко внимание, но просто все едни такива мъже, нито интелектуално нито визуално ме грабват. Иначе не се отказвам, ще дерзая! Благодаря ви.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8548ef5fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Вие май сте мънички все още, зарежи го на секундата, не е егоистично, ами е точно обратното-потъпкваш себе си по този начин, не се притеснявай за опита-ще дойде :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1783603614
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съгласна съм с номер 6, според мен потъпкваш себе си по този начин. Дори и за секс не става този мъж, след като гледа да задоволи единствено своите желания и не се вслушва в твоите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker