Не размерът, а умелото отношение ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не размерът, а умелото отношение ...
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 3855 пъти
Когато бях тийнейджърка, прочетох в някакво списание колко различни пениси има, а също че някои членове удвояват дължината си в ерекция. И понеже знаех, че средностатистическият европеец се кичи средно с 15 см, сметките ми удариха плашещите 30 см и аз ужасена реших, че ще си остана девствена цял живот.

Въпросът за размера на мъжкото достойнство е широко обсъждан и преувеличаван, но едва ли някой се замисля наистина при какви точно сексуални активности изобщо има значение колко му е дълъг. При петинг и орален секс например, на кого му пука дали сладурчето крие в гащите малко гущерче или между краката му се гъне питон. При проникване значение има позата. Аз например си падам най – много по секс в кучешката – ъгълът е много удобен, а и едната ти ръка остава свободна, за да се докосваш сама, което си е перфектно. Ако господинът обаче има пишка като бейзболна бухалка, тогава при тласъците може да докосва шийката на матката, което хич не е приятно. При мисионерската поза, при всичките номера на Кама Сутра, когато жената лежи по гръб или в поза ездачка, значение има по – скоро дебелината, отколкото дължината. А ако двамата са прави, размерът наистина има значение, но всъщност – размерът на тялото.
Така накрая стигам до извода, до който са стигали поколения жени преди мен, но на мъжете все им е малко да го чуват – не размерът, а умелото отношение прави от една обикновена чурка Казанова. Всъщност трябва да си призная, че когато не става дума за секс, а по скоро за гледане – в сауната например, смятам за по – приятна и естетична гледна един пенис, който е по – дълъг от тестисите.

Ако лежи като орехче върху тях, не предизвиква кой знае какво въодушевление. Освен това пенис с форма на маркуч ми харесва повече от този, който е като конус. Може да са леко извити, но все пак да не са като нагъната змия, погълната човечето на Мишлен. Ако някой намира размишленията ми за израз на омраза към мъжете, да бъде така добър да послуша как двама мъже обсъждат женски гърди. Затова един хубав пенис си е плюс в привличането на жените. Но ако жената е вече в леглото ти и е получила оргазъм няма да й хрумне да се жалва за някой и друг сантиметър по – малко. Една току – що задоволена жена всъщност би се оплакала от малко неща.

Независимо от смисъла и предназначението на един голям пенис, аз съм много щастлива, че непрекъснато се дискутира дали пенисът не е твърде малък и изобщо не става дума за това, дали вагината не е прекалено голяма, защото жените най – често са готови веднага да се подценяват, да решават, че са несъвършени и некрасиви, и не умеят да ценят красотата на вагината си. Няма друг феномен, който да е толкова отвратителен и достоен за презрение както гинопластиката, при която жените по хирургичен път стесняват или стягат вагината си. И кой точно женомразец с болен мозък и ужасно много комплекси го е измислил само?
Надявам се съдбата да го е наказала подобаващо – с малка пишка, с обилна остра растителност, спроблемна ерекция или с това пенисът му да си стои провиснал в панталоните без работа. А всички останали мъже, които са мили и нежни с нас и катеричките ни – успокойте се!

LaMorena

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 41920f9ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съгласна съм с теб! Попадала съм на мъже с доста задоволителен размер и не толкова задоволителни умения. Просто чак човек да не повярва колко неопитен може да е някой на подобна възраст, фукащ се с колко жени е бил и колко от тях е задоволил. Бях най - доволна от един мой бивш с нормален размер, който никога не ме еоставял незадоволена, , наистина никога... така че не размера е важен, а уменията! Ако ще и метър да е, като не знае как да го използва за какво му е :Д

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d3112f5921
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дааааа и аз съм това мнение!!! Супер story :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1fd42b7830
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Точно така! Важни са уменията и отношението към теб в леглото, както и от емоционалната връзка. Това важи обаче за приеманите за нормални според собствената ти статистика размери. Всеки размер под и над нея са си проблем. Предполагам, че авторката с течение на времето е разбрала, че средната дължина от 15см се отнася до инструмент в ерекция.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d253f6829b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не съм съгласна, размерът има огромно значение. Уменията са важни, разбира се, но не само те. Номер 1, какво против имаш средния размер и защо го даваш за пример като това е най-добрият размер? Съгласна съм с 3. При прекалено голям те боли повече, независимо той какво прави, при малкия също не е добре.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f5d3342a97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И аз съм съгласен с историята, макар че съм от другата страна на барикадата.

Само малко се подразних в последния абзац на леката злоба на авторката спрямо този, който е "измислил" гинопластиката. Всъщност едва ли е един конкретен човек, пазарът се определя от търсенето, така че ако едно нещо съществува, то е защото има луди, които да плащат за него - в случая лудите са жени. А и аз бих могъл да кажа същото за човека, измислил хилядите "методи" за удължаване на пениси - но не го казвам, защото и там мъжете са си виновени, не някой друг.

И аз съм се чудил защо не се говори толкова много за размера на вагината, но пък вие жените да не останете по-назад се комплексирате за размера на циците си. Дори според мен "средностатистически" жените се притесняват повече за гръдната си обиколка, отколкото мъжете за размера. Вероятно защото се вижда от пръв поглед, докато разликата между 15 и 20 см в гащите невинаги е видна отвънка. И тъпчете подплънки, тоалетна хартия, не знам си кво си... аз не знам мъж да си слага тоалетна хартия в гащите...

А всъщност е толкова смешно, с изключение на малка група цицомани, на повечето мъже им е през оная работа колко са големи циците на една жена - освен в пъривте 5 мин на акта после и без друго никой не се сеща за тях...

Кубрат

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8a2eefa21b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Хубаво си говорите, на теория, научно-практически обоснована!
-----------------------------------------------------------------------------
Обаче ако се разровите ТУК, ще намерите хиляди мнения и истории на жени, търсещи магарешко-слонски размери от негри, араби и дори от цигани, направо истинска отврат!!!

Същите хубавици твърдят, че колкото му е по-голям, толкова кефа им е бил безграничен, оргазмите-страхотни, а това че са черни, нечистоплътни и дори заразни, въобще ни им пречи!!!

И за финал всяка от тях твърди, че щом е пробвала мега-член, то никога повече няма да си вкара нещо по-малко!

Е, мили красавици, на коя група да вярваме, кажете ни моля!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c18d78d1ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "се кичи средно с 15 см, сметките ми удариха плашещите 30 см и аз ужасена реших, че ще си остана девствена цял живот. "

Ех, сладурана си била! Размерът се мери ВИНАГИ в еректирало състояние! Т. е. тези удвоените, са били 7. 5 в покой, а 15 във възбуда, това 30 см. го няма никъде! Надявам се да си го разбрала от тийнеджърските си години до сега, че човек като прочете и недоразбере някои неща може да си съсипе живота сам, заради глупости...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: db92043ebf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Н6, то фетиши всякакви - както има цицомани, така има и... маркучоманки. Ама факт е, че те не са повечето жени, та повечето мъже да трябва да се комплексират.

Истината според моя скромен опит е, че тези, които отдават чак толкова голямо значение точно на размера, нещо им куца - както ако са мъже, така и ако са жени. В първия случай обикновено отдават незадоволителното си представяне в леглото именно на малкия си размер и хич не се сещат да се позамислят малко какво биха могли да променят. Във втория случай - еми същата работа. Недостатъчно фантазия, недостатъчна възбуда, недостатъчна емоция, недостатъчно опит... Във всеки случай не става въпрос за недостатъчен размер.

Бях го написала и в друга тема, ама ме нападнаха, че съм се била самоуспокоявала... Мъжът ми е с 12. И съм изпитвала всички видове оргазъм, за които съм чувала. Понякога ме е докарвал и до неща, за които не бях чувала... Факт. Преди това съм имала няколко партньора с различни размери, с различни техники... еми нейсе. Оргазмът ми се беше срещал само с ръцете ми. Също факт. Та, откакто си намерих "моите" 12 см никой не може да спори с мен, че размерът има значение.

Д.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3a6a9077a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Аз през 46 годишния си живот съм имал много жени. Започнах на 16г. което за онова време си беше постижение. Първата жена с която бях е учителка която ми преподаваше и то семейна на 26г. Така започнах и то все с каки. Когато станах на 30г. вече семеен, защото се ожених на 22г. за жена четири год. по-малка от мен, тогава ги карах от 16г. до 60г. С никоя не съм се разделял а всичко просто е отшумявало но при която и да съм отишъл, никоя не ми е отказвала да правим секс.
Аз много обичам и се възбуждам ужастно много когато лижа жените целите и навсякъде. Сеършвам само веднъж а после с часове доставям удоволствие без да ми спада. Сега на тези години съм започнал всичките ми съученички на които преди необръщах внимание. Семейни, разведени и т. н. се оказа, че навремето всички са били влюбени в мен. Никога не съм се възползвал а съм дарявал само удоволствие. Даже когато бях на 30г. една кака ми предложи да печелим от това.
Хей, няма значение размера, важното е да даряваш удоволствие и да знаеш как. Е моя е 18 сантим. но никога не съм се перчил с това. Жените винаги са го усещали в себеси след като са свършвали многократно в устата ми.
Мъже, иска се опит и желание да даряваш удоволствие а не само да получаваш. Размера няма значение. Жените които казват, че изпитват болка от големите, не са прави. Просто мъжете незнаят как да ви възбудят. Много ясно, че когато ви го начукат без подготовка и 5 см. ще ви са много)))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ee4738f848
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Гинопластиката? Щом за едно нещо има търсене ще има и предлагане. Така е било, така и ще бъде!

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ce34b120e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   LaMorena, ти си моят идол!!! Адски много се смях, докато четох "историята" и коментарите и за повечето неща си права!! Радвам се на приятелите ти, сигурно си душата на компанията :)) :D

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b84bdcbd12
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Историята е 100 % прекопирана от последният брой на списание JOY - бр. 66, май, 2102 г. , стр. 38, т. е. определено не е "авторска"... ама няма лошо, де :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker