Вреди ли ми мастурбацията - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Вреди ли ми мастурбацията
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 64921 пъти
Здравейте,
Аз съм момче на 14 г. Чел съм тук няколко теми, чел съм и из интернет.
Но не намерих ясно обяснение на няколко въпроса отностно мастурбацията.

1. Правя го от 2-3 години. В началото не толкова често, сега ми се случва по често. Обикновенно всеки ден. Това вредно ли е. Нужно ли е да има някаква почивка.
Не го правя прекалено грубо не го протривам. Не усещам някаква болка или дискомфорт.
Леко ме притеснява обаче това че някой път след мастурбация когато уринирам усещам леко парене. Не е постоянно. Може би 1 час след мастурбацията вече го няма. Това нормално ли е?

2. Някой път ми се случва когато уринирам урината да не излиза точно на струя. Това също опасно ли е, нормално ли е, как да го оправя ако не е нормално?

3. И най важното. Чувствам се пристрастен към мастурбацията. Не мога да издържа повече от 2-3 дни без да мастурбирам. Това нормално ли е?
Бях чел че в пубертета е нормално и че с времето това ще одмине, но все пак да попитам.

4. Трябва ли да се чувствам виновен че го правя. В смисъл - вредно ли е. Може ли да се каже че това е нещо напълно нормално, не трябва да се срамувам и притеснявам от това.

5. Има ли някаква вероятност след години да не мога да имам деца. Малко е глупаво но все пак. Вечно ли мога да го правя и все още спермата ми да е годна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 56

преди: 12 години, 1 месец
hash: ffa099cd8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Отговора на всички твой въпроси е НЕ. Не се притеснявай всичко е нормално.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8e3e7898cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

2.   На въпроса от заглавието отговорът е НЕ
Не ти вреди мастурбацията, напротив.

1. Добре е, че мастурбираш ежедневно. След еякулация задължително уринирай. Ако паренето продължи, отиди на уролог, няма общо с мастурбацията, но можеш да имаш някакво възпаление на пикочопроводите. ХИГИЕНАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА - миене на ръцете!!!! преди и след, миене на члена много добре, особено след. Не използвай обикновен сапун, а бебешки гел за душ без сапуни или интимен гел.
Купи си лубрикант, удоволствието ще е по-голямо и е добре за кожата.

2. Пий поне 2-3 литра вода на ден, особено лятото. Ако пиеш достатачно течности нито ще имаш парене, нито други проблеми. Ако цветът на урината ти е жълт, пиеш прекалено малко. Пий толкова, че тя да е съвсем леко жълтеникава, но не и оранджева и жълта. Не трябва да има неприятен мирис.

3. Нормално е за всеки мъж и за повечето жени. Ако имаш ежедневно желание, прави го! Не се стискай, тялото си е твое, много е добре за психика и физика. Жените бягаме от незадоволени мъже, от мокрите им длани и мириса им. Един задоволен сексуално мъж (включително с мастурбация), винаги е по-добра компания, по-спокоен и уравновесен е.

4. Не, не е вредно. До три пъти на ден не е изобщо вредно, но в твоите граници за вреда не можем да говорим. Все пак, хигиената е най-важното! И още е много важно да го правиш на спокойствие, на заключена врата и да не бързаш. Тренирай се като спреш точно преди свършването и удължиш така времето! Не свършвай за по-малко от 5 минути, опитай се да стигнеш до 10-15, защо не и 20 мин.?
Иначе, определено е полезно да не задържаш сперма в тялото си. Ако мъж не е свършвал редовно, спермата му мирише неприятно - станала е добра среда за бактерии. Не бива да имаш гузна съвест, напротив!

5. Винаги има стерилни мъже и жени (около 10+ % от популацията). Това няма нищо общо с мастурбирането, а по-скоро с неправилен начин на живот (пиене, пушене, дроги, затлъстяване), при жените - аборти, възпаления, болести и при мъжете - възпаления, нелекувани болести, медикаменти (бетаблокери например), венерически болести и т. н.

Спазвай лична хигиена при мастурбиране и ползвай кондоми при секс и проблеми няма да имаш. Не пуши най-вече!

Вярно е обаче, че прекалено честото изпразване намалява (лого) концентрацията на сперматозоидите в спермата. Достатачно е обаче едно въздържание от 3-4 дни и си пак на макс, ако точно тогава искаш да правиш дете на жена си и се целиш в овулацията ?. Но се надяваме, че в следващите 10 г. няма да правиш деца, затова си мастурбирай на воля. Не можеш да прекалиш с това, правят го мъже от 10 до 110 г., стига да са здрави физически, психически. Правиш нещо добро на тялото си, нещо човешко.

Много удоволствие и бързо порастване желая!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c698f6d89d
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

4.   Няма нужда от почивки. Колкото искаш толкова. Паренето е защото каналчетата не са почистени след еякулацията. И това е нормално. Просто уринирай след това за да ги прочистиш. Същият е и отговора на втория ти въпрос. И пак е нормално. 3 въпрос - повече от нормално за възрастта ти. Само не прекалявай с порно филмите към тях има пристрастяване. 4 Напълно нормално. 5 Поп скоро има опасност да не можеш да имаш деца ако спреш да го правиш. Иначе незнам дали ще отмине с времето. От дълги години водя нормален полов живот, но все още го правя от време на време.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6420ba0421
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Много вълнения, които са разбираеми, въпреки обширната литература по въпроса. Не, не вреди мастурбацията, естествено е да имаш подобни желания - ти си млад и хормоните започват да бушуват. Естествено, че е нормално. Ненормалното би било обратното. Когато започнеш да правиш секс за млад и здрав мъж или младижш дори всеки ден си е съвсем в реда на нещата. Или пред ден - два, като по-сексуалните мъже повтарят акта след кратка пауза. Така, че няма какво да се притесняваш. Колкото до урината - това не знам. Ако по-често уринираш или има някаква болка - консултация с уролог или поне джипито. Иначе от къде на къде ще се чувстваш виновен. А това за децата наистина е глупав въпрос. Качеството на спермата е индивидуално, няма да се свърши както сигурно си мислиш. Единственото при двойки с проблем /явно незначителен/ в тази посока се препоръчва примерно да правят сетс през няколко дни, а не всеки ден за да се получи бебе. Но в никакъв случай не е задължително и съвсем не значи, че ако правиш всеки ден секс, момичето примерноняма да забременее.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a1589dcb85
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Аз гледах някакво пледаване относно секса и мастурбацията и там жената каза че е нормално, даже и полезно. Аз съм на 15като бяхна 13-14 мастурбирах всеки ден а иначе от както се омня си мастурбирам обаче преди това не чак толкова и да парене и при мен имаше и незнам дали е вредно или не!

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1dc39c7ec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Боли те, защото урината с спермата останала в пе ниса ти се смесват.
Като уринираш по-гъстата сперма запушва леко уретрата и не позволява на по- рядката урина да премине. Уретрата се препълва с урина и започва да те боли. Просто след мастурбация изчакай 15_20 мин и тогава питай. А що се отнася до самата мастурбация -лъскай всеки ден щом искаш, но си давай малко почивка.
И аз много обичам да удрям по една ръчна понякога. Нормално е на нашата възраст, въпреки че съм на 15. Само не прекалявай!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1774c444d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Брато чуи ме и аз съм на 14 и секи божи ден мастурбирам. Преди и аз си мислех че е нещо лошо но вече го приемам като необходимост на тялото. Така че не зависи от теб.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c280a5ea31
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Щеше да е притеснително ако не мастурбираше. На тази е най-нормалното нещо.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4c9952320e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Пич нормално е да го правиш, но гледай да не прекаляваш. Опитай се да го правиш по-рядко- например по 1-2 пъти седмично. хем ще е по-полезно и ще можеш да се възстановяваш, хем ще ти е по-хубаво.
П. П: Искам да изразя недоволството си от одобряването на темите. От доста време чета и пиша тук, опитвам се да помогна на кой както мога, а темите, които мен ме притесняват и вълнуват почти не се публикуват.. Затова това ще е последното ми мнение и посещение в този сайт.
Поздрави на целия екип и на всички потребители на сайта!
M22

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: cd022f7a66
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 4 ти ме разби от смях с това измислено пристрастяване

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 517d47552a
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

15.   Спрете да мастурбирате, от много мастурбиране се получава ленност, постоянно ти се спи и нямаш желание за каквото и да било, намалява влечението към момичета, за това незабавно спрете!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1d099056fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

16.   №15 - ако сериозно говориш значи евала просто един смислен коментар - майка ми също смята така.

Иначе да вреди ти и то повече отколкото мислиш. По--добре спри сега, защото после ще е късно.


Йоана

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 01003e5ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

17.   Да за момчетата е така, стават мързеливи, но при нас момичетата не е така, релаксиращо е и освежаващо.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 24e6f472d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Хора помагайте...
Нещо съм луднал психически, не съм чукал от Нова година и направо пощурявам. Работя по 24 часа на смени през ден. Вече сме 3 ти месец така и не издържам.
Преди няколко дни гледах едно порно и страшно се възбудих, героинята приличаше на бившата ми приятелка. Усетих пеперуди в стомаха ми и я издирих по име. Започнах да мастурбирам щуро цяла по цяла вечер... за 12 часа имах 3 изпразвания. Направо полудях вече 5-ти ден съм така, всяка вечер най малко по 6 часа мастурбирам.
Не знам изхода, не ми се ходи по проститутки, да чакам някоя да ми пусне... ще ми се изчака чакалото, колкото и да искам? !?
По принцип имам доста продължителна ерекция, но този път надминах себе си 5 часа... нон стоп! После ме боляха тестисите известно време около час.
Помагайте, че полудявам. Ако хвана някоя мадама и сигурно ще я клатя поне поне 8-9 часа...

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8ddce318a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

19.   От психолог го знам това:
Мастурбацията не вреди просто убива желанието за секс.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f8f1b39ce9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Според мен при мъжете вреди, поне на мен явно ми е вредила.. нямам проблем с жените, но винаги съм харесвал специални жени, слаби.. с другите дебелите просто е така, все едно съм с една стена (без никой да се обижда, въпрос на вкус, и аз не съм голям убавец)... но харесвам и се възбуждам само от хубавици, слабички.. сега даже си имам такава, възбужда ме на макс.. но от тъпите чикии.. някак си свикнал съм на различно усещане.. в любовната игра, докато ме целува, докато й пипам дупето на 100% ерекция, слабам презарватива и след около 30 секунди съм на 0%.. не мога й да го вкарам така, нищо не става.. 3 опита вече с 2 различни презарватива.. за малко го вкарах без, да видя е така да се почувствам пич, да й покажа, че от това е проблема.. за щастие нямах проблем никакъв, но искам само с презарватив да го правя, не искам да рискувам нищо с никой.. без значение приятелка или не. Според мен от чикиите се научих да се възбуждам от нещо конкретно от това, което виждам (в порното), а не от това, което чувствам физически през пишката си или то трябва да е доста силно усещане, сложа ли презарватива.. край, няма никакво усещане

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 56d63fa9a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   до21, Търси по тънки пррзервативи, не лъскай две седмици и ще видиш, че и с презервативът ще си кокал.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 519d2bce51
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Здравейте всички фенове на мастурбицията а това да ли е вредна не е и списания и вестници а и научната медицина го доказва. И аз от доста време мастурбирам даже да ви призная по няколко пъти на ден е има дни в който не го правя. Според мен секса има свойтете добри страни а мастурбацията пък друга добра страна

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 01003e5ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Добрите и страни са, че разтоварваш напрежението, лошите са повече:
1. Изморяваш се физически,
2. чувстваш се отпаднал,
3. намалява влечението ти към жените,
4. сдухваш се психически.
Решавайте вие!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 01003e5ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Жена на 22.
Не крия фантазиите си от никой и не се срамувам от тях. Само ще спестя някои от тях, за които биха могли да ме опандизят...
Фантазирам за:
-секс с животни-кучета, нерези, змии, тигри...
-секс с роднини/няма да уточнявам ;)
-групов секс
-секс с хора от всякакви раси/само без цигани/- негри, латиноси, араби...
-секс с дъртаци
-секс с много грозни хора
-секс с двата пола
-секс с грубости
-секс с играчки
-изнасилване от негър, или роднина/ако роднината е негър най-добре, ама неможе:)

Това естествено са само фантазии. Иначе в реалният живот си падам само по групов секс и секс с мъже и жени. Както и по груб секс.

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: f8f1b39ce9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   в интерес на истината.. мастурбацията май ми е помагала 23 години :Д.. тоест 10, от 13 годишен до сега, правя секс и свършвам много бавно, но много качествено и силно, не може да ме свърши момичето (въпреки, че съм възбуден на максимум)... доста трудно ме свършва при чикия, а при секс е почти невъзможно, не ми се е случвало, при свирка е била близко, но също не може, но това не е притеснително, щом съм възбуден на 100% от чикиите ще да е... а като съм си бил чикии след минута съм свършвал, даже без да се пипам, ама ето на.. мислех си, че и с жена ще е така, едно че като бях чикиджия свършвах бързо, второ че не бях много възбуден, а сега е точно обратното

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: fcfc8768c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   При прекомерната(еднократно продължитлено мастурбиране или многократно в рамките на един ден) мастурбация пасивното стимулиране на пениса без нормалното съкращаване на седалищните мускули, както е при движенията на поливия акт, води до кръвонасядане в областа на простата и оттам болки и изтръпвания в седалищната и предната коремна области, в тестисите ниско разположение на единия тестис, и опъване и потръпване при допир. По нервен път болката може по гръбначният стълб да се отправи директно чак до шийните прешлени и главата. Помпенето на допамин в мозъка по-време на мастурбацията води до все по-високи и високи дози респ. нужди от освобождаване, затова се изпада в порочният кръг на пристрастеното поведение. Вината е естествен резолют на отлива на хормона на щастието в мозъка, подобно на всеки наркоман след инжекция, тялото изпада в депресивно състояние до следващата доза. Духовните вреди от мастурбацията, като затворено поведение, невъзможност за възприемане на Християнската религия поради греховността на акта и допълнително вредно въздействие от социалното програмиране. Водят до наслагване на допълнителни негативи върху съзнанието на подрастващия. Няма да намерите адекватна информация за това в интернет, защото именно тя продава продуктите на порноиндустрията 4-та по мащаби индустрия в световен план. Искат ви зарибени, искат ви заробени, искат ви виновни. Живейте просто, както е живял дядо ви, с труд, спорт, с вяра в Бог и без нет и ще видите колко ще ви е по-лесно.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 454c4f1737
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Не съм съгласен с предният коментар, всеки е мастурбирал и всеки го прави и в това няма нищо лошо, когато си в пубертета няма как да не го правиш, просто тялото си иска своето и тези които твърдят че не са го правили лъжат. Мастурбирайте си на воля колкото искате.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d88412f215
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

31.   Млади момко, не ги слушай тези дървени философи, това което изхвърляш на вятъра си е чиста енергия. Тялото е отделило голям процент ценни за него вещества, които е отдало за произвеждането на спермата. Не забравяйте, че спермата е живот, сперматозоида е жив организъм, който може да живее самостоятелно до няколко дни и може да се движи самостоятелно. Имате ли си представа какво изхвърляте? Чета и се смея, дори и момиченца има които дават съвети, дали онанирането(мастурбацията е при жените) е полезно или вредно. Момиченцето може цял ден да си рови в катеричката и да няма вредни последици, но при момчетата е друго, те хабят енергия. По добре се занимавай със спорт, той ще те разсейва и няма да мислиш за глупости. Ти вече си усетил първите лоши последствия от онанирането, ето какво пишеш:"3. И най важното. Чувствам се пристрастен към мастурбацията. " Да това е първият лош признак, ще станеш сексуален маниак, само за секс ще мислиш. И друго, което е по важно, №21 го е описал добре: - "възбужда ме на макс.. но от тъпите чикии.. някак си свикнал съм на различно усещане.. в любовната игра, докато ме целува, докато й пипам дупето на 100% ерекция, слабам презарватива и след около 30 секунди съм на 0%.. не мога й да го вкарам така, нищо не става.. "!!! Его това ще Ви споходи. После ще пишете във форумите, бързо свършвам, ПОМОГНЕТЕ. Набора ти е като пушката, а с пушка не се играе, намери си друга занимавка. От време навреме може, всички мъже са го правили, но не ежедневно и като го правиш, поне тренирай за бъдещите ти сексуални преживявания. По време на самозадоволяването тренирай чрез мисъл да контролираш момента на еякулацията, т. е., като усетиш, че тя наближава, спираш и чрез мисъл се опитваш да я спреш, след като този момент отмине, отново започваш гимнастиката и така продължаваш. Опитай гимнастиката да продължи поне половин час. Успех.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 01003e5ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   "Не забравяйте, че спермата е живот, сперматозоида е жив организъм, който може да живее самостоятелно до няколко дни", не може грешиш №31 иначе за другото си прав/а

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: ab2a554dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   Номер 31 коментара ти е просто супер би ли споделил от къде си чел тези неща и конкретни книги ако може, напълно подкрепям
РЕСПЕКТ

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d88412f215
гласове:
1 2 3 4 5
  (42 гласа)

36.   32, не мислех повече да се натрапвам със съвети и коментари, но явно има нужда. С какво не си съгласен(а), с това, че сперматозоида е жив организъм, или, че може да живее до няколко дни? Под живеене какво разбираш, да може да се разхожда по улиците ли? Близко до ума е, че става дума за живот при определени условия, т. е., след като попадне в женският организъм. Специалисти са го установили, че в женският организъм, сперматозоида преживява няколко дни(естествено най жизнените), през което време те се движат към целта, т. е., търсят яйцеклетка за оплождане. Сега би трябвало да ти стане по ясно, дано, ама надали.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 01003e5ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   Ми не си уточнил/а, че става въпрос за определена среда а именно в женският организъм. Поздрави и весели празници. №31

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 01003e5ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   седя на последният чин в клас от ляво до прозореца и ми става страшно скучно в клас. колкото и да ми е неприятно да го кажа, просто много ми се големи в час. в класа ми има страшно красиви момичета носещи всякакви провокативни блузки или клинчета.. ааа.. и, така да се каже.. много обичам да ги гледан как пишат. когато имаме час по история или биология когато по цял час пишем, свалям гащите и почвам да си бия месото буйно докато ги гледам. по някога и чина ми се мърда обаче досега никой не ме е забелязал, освен Деси днес, която ми каза да си продължавам и аз си продължих естествено, тя от време на време мяркаше по някой игрив поглед. Но сега ме хваща срам. чудно ми е как Марти, който седи до мен не е забелязал още, но мисля да си продължа, и може би ще кажа на марти да се размени с деси за да може тя да ми го лъска

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 59911ba22d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   Хора, наскоро открих мастурбацията (момиче съм на 19) и май се пристрастих - мастурбирам поне 3 пъти на ден, последният път близо час и просто трябваше насила да спра, защото имах и други неща да върша... Та, в тоя час свърших поне 5 хиляди пъти и скуъртнах на 3 пъти - всичко намокрих. Вече само като си помиля за мастурбация, получавам оргазъм. Това изобщо не ми се случва като правя секс с приятеля си! Нормално ли е сама да си доставям такова невероятно удоволствие, а с него да не се получава? Мисля, че мога да го правя с часове...

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: ccc3dee149
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Как така петхиляди пъти си свършила, толкова оргазми ли получи, като малка не си ли мастурбирала, не се ли изтощаваш, цял ден ли можеш да го правиш? !

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 01003e5ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

42.   Момичета аз изпитвам голям оргазъм когато мъжът ми е до мене
той си бие чекии а аз си търкам клитора и когато той тръгва да свършва с члена си започне да ми търка клитора и така изпадам в ебаси оргазма

А ето ви и една тактика в секса където има и мастурбация и секс и може да свършите повече от един път.
Има няколко стъпки, които трявба д а следвате:
-не пропускайте любовната игра за начало (докато му правите свирка вкарвайте пениса му по-дълбоко в устата си, тъй като при мен когато го напъхам по-дълбоко се овлажнявам повече)
-преди да до вкара нека ви оближе хубаво клитора и отвора на ануса, като с помощта на пръстите си вкара леко езика в дупките и така да го върти леко
-нека първо да ви го вкара в аналната дупка, така после ще ви е по приятно. Преди да го вкара го облейте в слюнка, за да може добре да влезне
- като ви го вкара хубаво вие масажирайте нагоре надолу клитора
- ако имате вибратор го вкарайте във влагалището докато той го вкарва в дупето, така ви се стимулират и трите точки
-нека за няколко секунди пенисът му да остане неподвижен на дълбоко в дупето като вие си стимулирате останалите места и най-вече клитора
-нека се изпразни първо вътре в дупето и продължавайте
-после изкарайте вибратора от влагалището и нека го вкара но този път да го вкара но не нежно а силно
-накарайте го да прави въртеливи движения с пениса си
-вкарайте леко връхчето на вибратора в аналната дупка така, че да е отворена и тя леко
-оставете го да свърши и във влагалището, но като свършва да е по на дълбоко към Г точката
-ако не сте свършили още нека остане члена му вътре за още няколко секунди но вие продължавайте да се стимулирате клиторно
-продължете третия тек вагинално докато не свършите вие
-ако той все още не е свършил нека да извади пениса си и да го търка в клитора ви докато не свършите и клиторно
да ви кажа, може би от това, че първо свършвам анално и после вагинално, но вагинално оргазмът ми е по- силен.
А и ми се е случвало клиторно да свършвам няколко пъти докато е в дупето ми членът и си търкам клитора да свърша веднъж
после докато члена му е във влагалището и се търкам да свърша втори път
и третия път като си търка главичката в клитора ми докато той свърши и аз свършвам трети път.
на последък го карам да ме чука само в дупето по няколко пъти да свършвам анално и да се празни в дупето защото ме кефи повече

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 59911ba22d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   40. към 41. - ами, да - супер много пъти свърших и не - като малка не съм мастурбирала... не знам дали ще издържа цял ден, но няколко часа със сигурност!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 027d930ee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Момченце, момченце, на твоите години удрях по три чекии на ден! Не само че не е вредна, а е и много полезна! По главичката на хуя ти не се образува смегма (сиренето) и разтоварваш напрежението, освен това свукваш с еякулацията и след като го топнеш в путката на някоя съученичка ще знаеш кога да го извадиш преди да се изцъркаш!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: ccc3dee149
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   ''40. към 41. - ами, да - супер много пъти свърших и не - като малка не съм мастурбирала... не знам дали ще издържа цял ден, но няколко часа със сигурност! ''

Ми радвам се направо се вазбудих като четях одговора ти. №41

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d88412f215
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

51.   Младоци, прочетете това, дано се осъзнаете като този младеж:- Промяната след спирането на мастурбацията
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 6672 пъти
Здравейте, сега ще ви разкажа историята на моят живот досега - 23г. Правя това за всички, които не вярват, че могат да променят живота си, за всички смотани, комплексирани, и отчаяли се от живота хора - тези които не са правили секс още, не са целували момиче и т. н.
И така аз бях едно нормално момче, което имаше приятели и всичко му беше наред, докъто не усъзнах в 7 клас, че трябва да си намеря гадже. Започнах да се опитвам да си хвана някое момиче от класа. Нищо не се получаваше. В този период аз започнах да мастурбирам. Понеже ме биеше пубертета започнах да лъскам всеки ден, докъто родителите ми не ме хванаха. Беше неприятен момент. Те ми обясниха, че това не е хубаво за подрастващия организъм. Аз реших да спра и то за колко едва 14 дена и пак започнах. След време точно 3 месеца се появиха мокрите сънища. Това ме плашеше, понеже не беше приятно. Четох много неща из интернет за мастурбацията и мокрите сънища. Рабрах, че чикиите са ми причинили това. Научих колко е вредно мастурбирането – как съсипва организма как го сдухва и това всичко е истина.

Чрез спермата при често ораниране ние изхвърляме редовно следните вешества : вит. С, цинк, фосфор, белтъци най-нужните вещества за ращящия организъм. Всички мастурбатори спрете да го правите, защото се съсипвате не само физически, но и психически. Повечето чикиджии се сдухват, нямат самочуствие и не могат за завъргат разговор с момиче. Това бях и аз. След като ме хванаха аз продължих да го правя още 3 години. Постоянно си казвах, че ще спра и не сприрах. Беше отвратително. В новият ми клас след 7-ми бях зубарчето, смотания и т. н. Имах малко приятели в класа 2-ма.
Момичетата ми обръщаха внимание в началото, но след като видяха, че не ги харесвам спряха. Всички бяха безразлични към мен – това не ме съсипваше. Това което ме отчайваше бяха чикиите, които ме съсипваха. Нямах воля да спра. Когато навърших 17г. се случи осъзнаването. Забелязах как всички мои съученици са станали по-високи от мен, по-яки и мускулести. Аз бях 177см виск и 50 кг. - това ме отчайваше. Мислех, че нищо няма да се промени, но всичко се промени когато реших да взема живота си в ръце. Аз бях вярващ и съм, но вярата ми в Бог отслабваше вършейки Греха на Самозадоволяването. Аз се отдалечавах от Словото Божие, от Неговата Воля.
Тогава взех библията и започнах да чета. Четях неща свързани с вярата и любовта.
Реших да се помоля за пореден път, но и последен за прошка на това което вършех – мастурбацията. Направих го и се почуствах нов човек. Тогава реших да се променя завинаги. Започнах да тренирам и да правя разтягащи мускулите упражнения – за да стана по-висок. Промених начина си на хранене от боклуци към здравословна храна, за да кача килограми. И така това всичко започна след 17-я ми рожден ден. На следващата година аз бях друг човек не само външно, но и на духовно ниво. Станах по-добър приемайки Бог и спазвайки заповедите, и четяйки словото Господне. След тази година без мастурбация аз не се познавах на стари снимки. Станах 182см и 70кг за една година.
В училище всичко се промени – вече имах самочувствие и завързвах контакти с момичета. Даже ми се случи както си седя в коридора и чакам приятел да ме заговори момиче и то готино. Тя искаше да се запознае с мен – преди това само и бях дам 1, 2 визуални контакта и се усмихвах. Това беше страхотно. Най-накрая си намерих приятелка и всичко беше наред. Това стана в12-ти клас, когато бях се променил тотално. Сега съм си 182, но вече 85кг.
И ето това е историята ми дотук 18 май 2012. Написах това за всички, които са били в моето положение, защото има и знам, че има. Повярвайте в себе си хора, защото само имайки вяра и желание, и добронамерена цел ще успеете. Мен както разбрахте ме проваляха чикиите – това е грях да се самозадоволяваш. Удоволствието трябва да става с участието на 2-ма души – мъж и жена само тогава ние ще бъдем истински щастливи.
Самозадоволяването е един затворен кръг, в който фантазиите заличават реалността.
Това е моето мнение и се поучих от опита. Живейте си живота според словото и нека бъде Волята Му. Амин

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 01003e5ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   Хубаво е това което си написал номер 51, но защо тогзва ние започваме да го правим от най ранна детска възраст, ако беше тощова греховно създателят нямаше да ни направи по този начин, че още от малки да започваме инстингтивно да го правим. Не съм съглаьен с теб.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 7fa2158926
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

53.   Чрез мастурбацията, която започва от ранна детска възраст ние се научаваме, репетираме за половият акт чиято цел е да се възпроизведе човешкият род. Тя е полезна тогава когато все още нямаме интимен партньор пмага да отпуснем натрупаното напрежение и действа успокояващо, препоръчва се от всички лекари и е нормално човешко деяние.
И не е никакъв грях, ако го нямаше този "грях" нямаше да има и хора.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 7fa2158926
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

55.   До модераторите, много станаха темите за мастурбацията, оставете само една и изтрийте всички останали!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 52743991ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

56.   Бий чекии момче и не ги слушай! Аз открих чекията още в 1 клас. Зад блока където живеехме имаше едно дърво. Като се катерех по него забелязах че като си търкам чурката тя се втъврдява и изпитвах някакво много приятно чувство, от което направо ми прималяваше, някакъв страхотен детски оргазъм. После от 2 клас нататък редовно си правех чекии с ръка. Първата работа след като се прибера от училище, беше да си ударя чекия, правел съм по 3-4 чекии дневно. Много се възбуждах от окосмените подмишници на жените, то тогава през 70-те и 80-те това си беше норма, жените не се епилираха и бяха много секси. например събирам материал в училище - млади учителки, секси и хубави, колкото искаш и като се прибера - по фантазия тракам някоя чекия. Възбуждал съм се и от майка си, ако успея да я зърна когато се преобличаше обикновено по комбинизон - добре окосмени подмишници, напращели бедра и пищна фигура, след като се върне от работа - също, после в тоалетната и лъскам бастуна. После бях студент по медицина и мама ми беше като манекен - това преслушване на сърце, перкусия, преглед, тя с готовност ми позволяваше да я преглеждам, тогава видях и циците и` - средни към големи с огромни ареоли, що чекии после...! Разбира се тя едва ли се е сещала за мръсните им помисли. После почнах а правя секс с момичета и накрая срещнах жена ми. Оттогава вече 18 години правя секс само с нея, защото максимално се доближава до идеала ми за жена изобщо (като телосложение) не съм от тия дето ще тръгнат да кръшкат. От време на време и сега си удрям по една чекия. Например многократно съм снимал жена си гола, отварям папката с нейните фотографии и лъскам бастуна (когато я няма или е в мензис). Естествено сега интерната предлага богати възможности за чекии, не е като едно време, когато в България порно-списания нямаше изобщо. Имам богата колекция от снимки и филмчета (хайри уоман, хайри матури, хайри ББВ, хайри грани, това са моите сайтове) и поддържам форма. Изпразването е много полезно за простатата. От въздържание и рядко изпразване се хваща простатит така че бийте чекии момчета и не се стеснявайте от предразсъдъци. Жените обичат да гледат мъж как си прави чекия и особено как се изпразва, това много ги възбужда, вкл. и моята сладурана.

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d88412f215
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

57.   №53, не се бой, ако не онанираш няма да ти се спукат ташаците от много сперма! Господ е помислил и за това. На всеки който не онанира, от време, навреме се появяват нощни полюции, т. е. изпразва се по време на сън, тогава организма изхвърля ненужната и неизползвана сперма, така, че споко, няма да се увредите ако не онанирате! А ако си мислите, че с чикии ще станете големи ебачи, жестоко се лъжете. Обикновено, чикиите се правят бързо, най вече гледайки порно и това оставя сексуална памет в мозъка. Когато започнете да правите истински секс, тази памет ще Ви изиграе жестока гавра, ще се празните бързо и момичетата ще бягат от Вас. Ако това искате, блъскайте чикии, но мислете за бъдещето си!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 01003e5ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

58.   Номер 57, не си прав, когато си се въздържал дълго време шансът да се изпразниш на втората минута когато си с жена е сто процента сигурен, така че самозадоволяването е от полза, когато го правиш се научаваш да задържаш оргазм си и така няма да свършиш преди жената.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 0cb9aa722b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

65.   Спокойно лъскай това е нормално

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: c90220c377
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

66.   Не че вреди а ти убива желанието за свалки и увереността... аз го премахнах този навик от моя живот трудно е много но става с постепенност сега си намерих и приятелка и правим редовен секс, така че не слушай хората тук, повечето ще си останат с мастурбацията цял живот. Спри ги първо за 3 дни, след това за 6 дни след това за цяла седмица, след това въобще не мастурбирай, това са глупости че ще ти стане нещо, аз преди да срещна приятелката, не мастурбирах и не правех секс 7 месеца и нищо ми нямаше

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 0cb9aa722b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

68.   Спокойно лъскай нормално е

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 69b0b0b759
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

71.   No 57. Господ не съществува

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: b6acc9286f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

75.   Здравей момче! Съветвам те да спреш с мастурбацията докато е време. Ако спреш сега можеш и да се възстановиш, но колкото по-дълго продължаваш толкова по-голяма опасност има за здравето и живота ти. Не бива да се забравя, че дори добрите неща могат да станат вредни при излишък, колко повече лошите. Обикновено мастурбацията е свързана и с порнографията, така че злото става двойно по-голямо. Ако се занимаваш с порнографски материали спри и избягвай такива ако случайно попаднеш на тях. Тези неща не само, че изтощават човека, но и го отдалечават от хората. Човек чувства не само телесна болка, но и срам от общуването. На твоята възраст те съветвам да останеш на полюция, която е безвредна стига да не се повтаря много често. Честите полюции са болестно състояние, но такива случаи са редки. Там няма и порнография. Стандартно се случват от 1 до 4 пъти месечно. В Библията мастурбацията е осъдена, но полюцията не е. Има само препоръки мъжа да се изкъпва и да си изпира дрехите след полюция. Чети Библията, занимавай се с градинска работа. Бог има по-добри желания за нас да бъдем полезни отколкото да вредим. И не забравяй, че момчетата, които мастурбират обикновено вкарват и свои връстници в този грях, така че избягвай да общуваш с такива момчета и ако искат да те вкарат в тази работа им заяви ясно, че тя не е добра.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: d491f75281
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

76.   Проблема идва от това, че се чувстваш изморен и ленив, отразява се и на психиката появяват се проблеми при общуването с хора, страх, треперене, сърцебиене дори и главоболие, липса на концентрация.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: bef7cec55f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

77.   Няма нищо което повече вреди от мастружацията.. НИЩО ПОВЕЧЕ НЕ Е ВРЕДНО от маструбацията за един мъж... има доста изписано по темата, намери една книга - your brain on porn има го и онлайн.. вреди на reward-допамин системата и така нямаш енергия и смелост за реални жени.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: bef7cec55f
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

78.   Няма нищо което повече вреди от мастружацията.. НИЩО ПОВЕЧЕ НЕ Е ВРЕДНО от маструбацията за един мъж... има доста изписано по темата, намери една книга - your brain on porn има го и онлайн.. вреди на reward-допамин системата и така нямаш енергия и смелост за реални жени.

 
  ...

1-50 от 56
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker