Миризма отдолу - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Миризма отдолу
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 28409 пъти
Здравейте читатели.
Пише Ви момиче на 15. Проблема ми се подразбира от заглавието. Порсто е отватително. Вечерта се изкъпя и на сутринта вече се усеща. Направо не знам какво да правя. Имам бяло течение но не съм ходила на генеколог, защото ползвам тампони и може да съм се дефлорирала. Много ми е тъпо, защото ако искам примерно да го напрвя с приятеля си, с който съм от 2 годинине мога заради тъпата миризма.. Въпроса ми е как мога да я премахна без да ходя на лекар и от какво може да е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 96f25cd954
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Каква е точно миризмата?
Всяка жена иначе има т. н. физиологично течение - вагинален секрет, който поддържа лигавицата на вагината здрава и я предпазва от инфекции.

Всяка жена с добра лична хигиена се мие най-малкото сутрин и вечер. Важно е да не ползваш сапун при това, а или само вода, или вода интимен шампоан. Тези продукти са доста скъпи, но в аптеките има много добри бебешки душ-гелове БЕЗ САПУНИ, които са на добра цена и са по-добри от интимните продукти, защото не съдържат парфюми, оцветители и т. н.
Използвай малко количество, внимателно измивай мястото между срамните устни, гънките.

И между другото - не си се дефлорирала с тампон, но и да е така това си е твоето тяло. Ако секретът ти мирише не на теб самата, а например на развалена риба или има друг много силен и неприятен мириз ще ти вземат секрет, но няма да ти бъркат във вагината, спокойно.
Лекувай се, защото ако е така, ти най-вероятно имаш някаква инфекция.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 66c706c95c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Ти си като една моя приятелка, води сексуален живот с един партньор от 4 години и все още е страх да отиде за ПЪРВИ път на гинеколог. Профилактичните прегледи са хубаво и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО нещо за една жена заради самата себе си. Ти какво очакваш да ти кажем тука в сайта? Миризмата от какво е и как да е премахнеш ли? Направо се излагате, не искам да съм груб, но не може едно момиче да е толкова невежо и да не знае кое е правилно и кое не... От известно време наблюдавам, че все повече жени стават все по-върляви, и когато седнем да говорим и зачекнем женската тема по-начетени са мъжете отколкото жените... Излагате се!!!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: fedf33aadf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   При редовна хигиена и смяна на бельо не би трябвало да имаш проблем. За да се появява тази миризма и то толкова бързо, вероятно имаш някакви бактерии, или гъбички. Без генеколог обаче няма как да се останови тази раборта. И да си се дефлорирала - какво от това, ти отиваш на лекар, за да те излекува от здравословен проблем, не отиваш при четец на морал, за да се притесняваш толкова. Лекарите са за това. Да не говорим, че всекидневно пред погледите им минават толкова много и различни случаи, че трудно се впечатляват. Ще ти предпише вагинални хапчета, ако се наложи антибиотик и за 2 седмици си бомба! При жените гъбичките и инфекциите се появяват много по-лесно. Можеш да ги получиш от тясно бельо, или ако е от неподходяща материя, хигиенни материали /например ако се отдолу се миеш със сапун, вместо с интимен гел (аз имах такъв проблем btw), праха за пране с който си переш дрехите, лекарства и какво ли още не. Пожелавам ти успех :) Катрин

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5c1965637d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не виждам какъв е проблема да вземеш душ преди да го направите?

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b4622b6d5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Може би става въпрос за гъбички, случва се често, а поне веднъж на всяка жена. Така че върви на гинеколог. Нищо страшно няма.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d162171ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Аз съм на 16 и имам същия проблем, и с миризмата и с бялото течение, колкото и да се мия не става, на мен лично ми мирише на оцет, на нещо кисело и остро много е гаднооооо, и тва бяло течение така и не разбрах от какво е, а го имам отдавна 2 години някъде, но сега лятото е нещо страшно... незнам какво да ти кажа, аз искам да отида на лекар обаче съм в малък град с една болница и родителите ми и двамата работят в нея, и нали се сещате че познават гинеколога, тати редовно пие с него, и просто незнам ква до правя вече с тая смрад

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b4622b6d5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Абе момичета, какви са тези притеснения да отидете на лекар? ! Ще ви кажа една рецепта, която при мен е ефикасна, но не е това решението все пак, лекар е най-добре. Но аз като съм получавала сърбежи и течения съм се оправяла след като се измия без изплакване със содена вода, т. е. вода, в която има разтворена щипка сода бикарбонат.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5c1965637d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Добре де, след баня мирише ли? Защото аз след баня нарочно се барам там и после като помириша ръката не мирише на нищо. Мирише по-скоро на чистичко.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a8ded02275
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката до номер 6 ТОЧНО... и моето мирише така.. но няма да ида на генеколг.. точка! Номер 8 може ли малко по - подробно за това със содата че не разбрах като я разтвориш се поливаш с нея и после не се плакнеш с чиста вода или какк..?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9a9799682c
гласове:
1 2 3 4 5
  (52 гласа)

13.   С тампон не може са си се дефлорирала. Ципата се разкъсва от дебелината на пениса не от дължината.
Нормално е да имаш миризма сутрин ако вечерта си се къпала. Една жена трябва да се поддържа сутрин и вечер.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1eb3b27cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   авторке нека ти кажа нещо ако имаш някакви бактерии независимо какви са може да станеш импотентна ако се развие алергията, възпаление, болеста... така че отиди на лекар за да не се наложи после по драстични работи!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: fedf33aadf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   14 , Не филмирай момичето и не говори глупости, от бактерии импотентен не се става. Много обичате да давате акъли разбрали, недоразбрали!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5c1965637d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Жена - импотентна? ! Образовайте се моля и мислете преди да пишете!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b4622b6d5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   От 8 - Авторке, малко странно поведение показваш - пускаш тема, търсиш съвет, а пък най-добрия такъв - преглед при гИнеколог - игнорираш грубо :) Твоя си работа, но наистина една нелекувана дълго време инфекция (ако става въпрос за инфекция) може да доведе до проблеми в бъдеще, да си знаеш.
Номер 6 я разбирам, наистина е малко кофти ситуация, но аз бих я посъветвала все пак да сподели с някой от родителите си.

Конкретно по въпроса за содата - точно така, измива се влагалището с воден разтвор на сода, става въпрос за сода за хляб или бикарбонат, едно и също е, примерно около чаша, без след това да се изплаква с чиста вода. Не повече от щипка сода и ако в продължение на седмица ежедневно подмиване няма резултат, по-добре да се преустанови, защото явно не е ефективен метод за случая. Има си елементарно химично обяснение, но не съм специалист - гъбичките обичат кисела среда, а содата е основа, нещо подобно и ги мори. Аз лично по този начин успях да излекувам кондиломи при насрочено вече горене и го избегнах, както и леки гъбични инфекции, но за една инфекция от кандида като бях бременна нямаше ефект.
Пишете какъв е резултата при вас.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b4b36ea12d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Номер 17, долу-горе правилно си разбрала за содата, ама не съвсем. Средата във влагалището по принцип е кисела, и това идва от млечната киселина, която се произвежда от млечно кисели бактерии (същите тия дето подквасват киселото мляко млякото). Тези бактерии са част от нормалната флора на влагалището и чрез киселината те предпазват от други бактерии, които не издържат на кисело. Обратно, ако по една или друга причина млечно киселите бактерии изчезнат, например след прием на антибиотици, се нарушава тази кисела среда и има предпоставка за инфекции и заболявания. Много жени след като са пили антибиотик за нещо друго (бронхит например) "изненадващо" хващат гъбички.

Като се промиеш със сода, ти правиш точно това - изтребваш "добрите" бактерии и неутрализираш киселината. Помежду другото може да изтребиш и тези бактерии, от които ти е инфекцията, но въпреки това си много уязвима към последващи инфекции. Най-простото "домашно" лечение е след като ти мине това, което лекуваш, да си сложиш кисело мляко, за да възстановиш нормалната среда. Или ако не искаш директно да слагаш, яж много, ама МНОГО кисело мляко няколко дни поред.

На авторката мога да кажа само: Ум царува, ум робува, ум патки пасе. При нея преобладава последното.

Между другото при нея и при номер 6 до голяма степен майките им имат вина, защото на 15-16 години трябваше отдавна да са ги хванали под ръчичка и да са ги завели на чичо дофтол. Особено при номер 6 ако наистина единствения гинеколог в града е познат на баща ?, колко трябва да е зле майката да не се сети, че това дете от само себе си няма да отиде при този гинеколог? !

Кубрат

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4a0f231017
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Абе ходи те види лекар, то от както цикъл имаш трябва да ходиш ама в БГ никой не се интересува... пф аз съм на 17 и миналата година и с мене беше така - секрет но без миризма човека каза че нищо ми нямало но всяка година да си ходя на прегледи и да ползвам вагинални свещи веднъж годишно за всеки случай - те всъщност са за това ако имаш раничка и не знам за кво ми е, но слушам хахх... по добре иди да те видят - нищо хубаво не вещае миризма отдолу.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3319a4ce7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Да не би да си си набутала тампон навътре във влагалището и да не си се усетила... и той да загнива вътре с кръв и от там да идва миризмата.... Направи си влагалищна промивка с дамски тоалетен душ-с вода и сода. Ако има тампон забравен вътре в теб той ще падне с водата навън... На мен ми се е случвало това.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8a207d73d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Здравейте и от мене аз съм на 15 и го имам също този проблем като ве4ер се изкъпя и не ми мирише но след като станаа то ми мире и като погледна имам неещо бялло но не е бяло те4ение отделно си го имам него!!!! как да го оправя това немога да кажа обаче на мама че вече не съм девтвена и НЕ ИСКАМ ДА ОТИДА НА ГЕНИКОЛОг

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8ddf39815b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Вземи интимен душ гел... Те не са скъпи, но според мен е най-добре да се консултираш с гинеколог

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c7450b7041
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Тук можеш да се нагледаш на какви ли не коментари- и положителни и отрицателни, и такива, които може да ти помогнат, и които могат да ти навредят. Моят съвет- отиди на гинеколог колкото се може по бързо.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b82d7cf151
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Има различни инфекции, които могат да се получат и без да си водила полов живот. Аз например преди няколко години получих вагинално възпаление и гъбична инфекция от силен антибиотик. Но може и нищо да ти няма. Просто преди полов акт ще отидеш да се измиеш. Така ще си спокойна. Но най-добре си направи един профилактичен преглед. А и тампона няма как да разкъса девствената ципа... тъй че спокойно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f65715f969
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

27.   Миризма отдолу
преди: 1 месец, 5 дни, прочетена 1826 пъти
Здравейте читатели.
Пише Ви момиче на 15...
Значи момиче иди на гинеколог и аз имам същият проблем трябва и хигиена по често поне по 3 4 пъти на ден вкл. и преди лягане мене гинеколога ми изписа следното LACTAGYN, но отиди на гинеколог може да ти предпише някакви мазила и спри с тампоните кръвта се съсирва в тебе и може и съсиреното там да остава така че спри :))) а бялото течение няма как да спре и това не трябва да те притеснява като не сме се пазили да не изтинем сега е така, моят съвет посети гинеколога може да ти помогне поне с миризмата :))) пиши ми ако искаш :))))

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 33656d544d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Ох, ама сте сладуранки! То не бяха забравени тампони, често миене, сода и всякакви глупости. Като за начало нещото, което ме изуми най-много, колко зле и невеж трябва да си, че да ЗАБРАВИШ ТАМПОН? !? ! Как по дяволите е възможно това? ! Второто, това за честото миене е пълната простотия, понеже гъбичките (в случай, че авторката има гъбички) се нуждаят от влага и храна, които те ПОЛУЧАВАТ във влагалището. С допълнителните подмивания с разни душ гелове и дори и интимни гелове да са, се допринася допълнително към размножаването на гъбките, понеже се увеличава влагата и се неутрализира киселинната среда на влагалището. Содата беше обяснена по-нагоре.
Най-вероятно и в най-добрия случай имаш гъбична инфекция. Бягай при гинеколог! Изобщо не би трябвало да те спира това, че баща ти е приятел с него, едва ли като седнат на по салата плюс ракия ще тръгнат да обсъждат вагината ти. Как може да сте толкова невежи, просто умът ми не го побира! На 15 години да те е страх да идеш при гинеколог, срамота..
Отивай към гинеколог.
Малко оффтопик: Кубрат, гинеколог ли си или просто това ти е интересна тема?


момиче, 16

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b4622b6d5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Аз съм с мнението за содата. Искам да кажа, че аз не съм специалист, но за този метод ме "светна" една фармацевтка, когато отидох да си купувам разни мазила и неща за горене на кондиломи. Т. е. от медицинско лице го знам. И беше права, изчезнаха. Помагала ми е с различен ефект при гъбички, но според гинеколог само парира временно проблема, не го лекува в дълбочина, както се изрази той - като в онази реклама за киселините.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ffe90876f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

30.   отиди на генеколог и ще ти даде там един крем една моя приятелка го имаше

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 000e2ee284
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

31.   Аз пък не виждам нищо неестествено след като си се измила вечер на сутринта да има някаква миризма. Нали заради това се прави интимен тоалет всяка сутрин и вечер? ! При някои жена тази миризма е малко по-силна при други по-слаба... Нищо неестествено няма. Вече ако е придружена с други симтоми като парене, сърбеж, обилно бяло или жълтеникаво течение, постоянна миризма, дори и след душ, тогава си е за преглед. А и да не правиш разади това секс си е меко казано смешно оправдание. Измиваш се преди акта. Има и интимни мокри кърпички... Абе желание трябва да има ;)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 457df0b3b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Здравейте.
Прочетох статията и всички коментари писани по долу.
За някои коментари (повечето ) останах като ударен с мокър парцал.
15-16 годишни момичета сте, а нямате елементарни познания за вашето тяло. Има и един друг причинител на подобни явления, който е много на мода и това са прашките - най нехигиеничното бельо. Такъв вид проблеми може да се третира и с калиев перманганат, защото содата е временно решение на проблема, може инфекцията да се завърне отново с по- голяма сила. Оставам с впечатлението, че повечето момичета на тази си възраст имат подобни проблеми, заради тяхната небрежност към личната хигиена.
Питам се колко ли още ще успяваш да скриваш проблема си от родителите ти и компетентните лица сиреч гинеколозите.
Ако продължаваш по този начин рискуваш проблема ти да стане хроничен!
Не е нормално цялото това подрастващо поколение да кисне по цял ден в социалните мрежи и да си губи времето, а да не прочете малко за собственото си тяло, имайки в предвид, че в интернет е залято със всякаква информация.
Момиченца отивайте на лекар! Не си губете времето ще СЪЖАЛЯВАТЕ след време!

450

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0181845e28
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

34.   Абе хора вие луди ли сте? ! тая имала миризма оная нзм кво... лекари има навсякъде не разбирам защо не отидете на преглед гинеколозите не ядът хора!!!! Живеем в 21 век масово момичетата започват сексуалния си живот на 15 години и "мама и тате" го знаят!
или друга забравила била тампон... не ми го побира главата как? ! Имала била миризма.... ходи на лекар не на патка (гнусно е)
Имате проблем сайта не е вашето решение!

Станкова.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 71595823d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Винаги може да заделиш, да изкрънкаш от мама и тати малко пари и да отидеш при някой частен гинеколог на преглед. Там той те пита как се казваш и години, може да прибавиш малко отгоре да станеш пълнолетна, няма да ти иска лична карта. Може и друго име да си кажеш и адрес, а след това му обясни за какво си там и отговори без да го лъжеш на въпросите. Нека те прегледа човека и ти пусне изследвания, за да ти установи и излекува проблема. Ако си девствена наистина, говори с майка си и няма нужда да се притесняваш, за да те заведе на лекар. Това е нормално явление за което ти нямаш вина, може да го имаш от неправилна хигиена, от настинка, от лекарства, но ако не се обърнеш навреме към гинеколког ще си го направиш хронично и после няма отърване. Жалко е, че има такива родители от които децата се притесняват да говорят за проблемите си. Би трябвало майка и дъщеря да говорят като приятелки в тази възраст на детето, за да го предразположи да споделя и да го предпази от грешки.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5dd3f808a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   момиче не може да водиш полов живот, а да те е срам да отидеш на гинеколог, какво те тревожи ако е това, че е мъж посети жена гинеколог въпреки, че аз съм на мнение, че мъжете са по добри, дори по внимателни. Ако е гъбично!? Приятеля ти също е добре да се прегледа. НЕ се самолекувай, ако е нещо на което трябва да се обърне по голямо внимание. ДА НЕ СИ ДОВЕДЕШ ХРОНИЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ, че тогава няма да можеш да излезеш гинекологичния кабинет

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 008c2f9650
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Здравей аз съм момиче на 21г и имам същия проблем. Потърсих народна медицина, която много ми помогна при бяло течение и силна миризма наподобяваща на риба.
Кокосовото масло е един много лесен начин да се оттървеш от всичко това от теб само се иска да напоиш един тампон с малко кокосово масло поставяш го във вагината за половин час и така всеки ден докато не усетиш подобрение.
Въпроса не е в това дали се къпем или не аз се мия непосредствено преди полов акт и въпреки това миризмата е същата и остава и се усеща при секс. Напърво време пробрай това ако не подейства опитай с ябълков оцет който има противовъзпалително и антибактериално действие и се бори успешно с миризмата като не се нашага да буташ нищо във вагината си, ако все още си девствена.
Успех.

 
  ...
преди: 6 години, 21 дни
hash: 01b20cb232
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Момичета, мислете дългосрочно.
Не може да бъдете така неуки и безотговорни. Всяка една инфекция бива и предвана по полов път. Може да бъдете просто преносител или вашият партньор да бъде такъв. При проблем с имунитета ви инфекцията се развива. За да се предпазите и излекувате трябва лекар.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker