Флирт в офиса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14369)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Флирт в офиса
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 3749 пъти
здрвейте, много моля зя някакво мнение, защото направо ще се побъркам. Имам един колега с който пламна искрата още когато постъпи преди около година, но нещата се случваха много бавно. И той и аз имаме сериозни връзки, но нещата не са розови. Отначало само си говорехме, след това започнахме да излизаме уж служебно, после ми поиска телефона, започна да ми пише sms, обаждаше ми се, по цял ден си разменяхме e-mail, на служебната поща. Отнасяше се с мен много добре, говореше ми неща за бъдещето и колко ме харесва и държи на мен.

След 3 месеца дебнене ме покани на гости в тях и се сещата какво се случи, беше невероятно. На другия ден нещата бяха същите, докато в един момент, аз започнах да се чудя какво точно се случва между нас и го попитах. Той ми отговори, че много ме харесва и му е приятно когато е с мен, да си помисля много хубаво какво искам, защото нещата били сложни и за двамата. Спрях да го притискам, така отидохме още веднъж в тях и пак си легнахме, след 2 дни се разделих с приятела си и му казах, той каза, че може да разчитам на него. След няколко дни го попитах какво точно иска от мен, само секс или нещо повече.

Той ми отговори, че секс му звучи добре. Аз се върнах при приятеля си, защото се почевствах излъгана и самотна. И така след това спря да ме търси. Но се държи по същия начин с мен. Отново се интересува как съм, какво се случва с мен, но не ме търси. Просто не знам какво се случва. Моля за съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: edb68c2bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Леле, ти се раздели с твоя, заради това нещо и после пак се събрахте с твоя и се чудиш сега какво да правиш с това нещо? ! Пълен игнор!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 65097ff1ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жена на години, пък мислиш и действаш като 12, 13 годишна тинейджарка! Изглежда че колегата си го превличаш само сексуално, и не иска нищо по сериозно и затова сега гледа да не те търси много и да не излизате за да не се влубиш в него и после да се чуди кв'о да те прай. Ако те обичаше до сега (една г. ) щяхте да сте заедно истенски а не само за едното е*ане. А това че постоянно ти звани и се интересува как си що си... е нормално. Все пак не може да ти звани само когат го сърби пишката.
Momiche na 16.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5c6bf1e3dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Направо не мога да повярвам как има мъже като приятеля ти. Първо бих ти разбил муцуната щото си лъжлива разпоретина и после с такъв шут бих те изритал в курвенския гъз, че ще се приземиш някъде около Ихтиман, па дано те братята роми там че да видиш какво се казва братско ебане...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 97e854490b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   ''Аз се върнах при приятеля си, защото се почевствах излъгана и самотна. ''
------------------------

Жена, бива ли да си толкова нагла?

Била си се почувствала излъгана от е.. бача ти? А приятеля ти не е ли излъган? От това, което си написала ми стига да разбера, че си просто една егоистка, която мисли само за себе си!

Заради ей такива като теб всички българки ги наричат курви, между другото.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3fcf7adaa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Е ти пък не пускаш клона, докато не хванеш другия :)) Оставяш приятеля си, защото си лапнала по колегата и буквално си искала връзка. Тъй като той не иска айде пак при бившия, хем на сигурно, хем с надеждата, че колегата ще изревнува и ще оцени какво "щастие" е държал. И сега ако ти подсвирне ти си си дигнала опашката и си готова пак да зарежеше приятеля си :))) хахах е бива наглост ама чак толкова... И не се надявай много че ще стане нещо повече от секс, просто защото е видял с каква лекота си тръгваш и се връщаш при приятеля си. Ти би ли искала връзка със себе си :) не нали :)))
момиче 23

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a6cde30716
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Курвенски номера

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5945014460
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Изобщо някой знаели цялата история на това момиче, че да го съдите.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7cf80a0571
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Един съвет, така и така я обичаш тая работа с различни, поне пари взимай, ати само за спорт! Излъгана и самотна, а? Поне парички взимай, а тези дето те съдят по-горе, да не би да са девствени? И никой от тях не е вършил грях? Особенно №3 - света вода ненапита! По-добре №3 да се ритнеш отзад, че сигур си го заслужаваш, но съм сигурен, че такива като теб най-много к. р.. в целуват задочно! Всяка сутрин различен! "Мила как спа" - и готово! Хайде ритни се отзад! ХАХАХАХАХАХА

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker