Преминавам към левия бряг, както му се вика... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Преминавам към левия бряг, както му се вика...
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 3834 пъти
Здравейте. Момче на 16 съм.
От 1-2 години забелязвам тази една промяна в мен, която ме притеснява. Мисля, че съм гей и цял живот съм бил всъщност такъв, но просто не съм го осъзнавал.

Допреди това обаче, имах влечение само към момичета и просто нямаше начин да си помисля за момче. Тъкмо бяха дошли първите осъзнати ерекции, както му се вика (не съм от точно новото поколение, на 5 години да знам за какво е наистина малкото ми адашче там долу).

Спомням си един момент с една моя съученичка, бях седнал на един стол и тя почна да ми се натиска. Тогава бях направо полудял, едвам успях да се контролирам. Това сега ми е най-яркия спомен от това да бъда "нормален". Преди харесвах едно друго момиче, с което работата си личеше от пръв поглед, че никаква няма да я бъде. Всъщност досега винаги са ме разочаровали от другия пол.

И може би заради това подсъзнателно съм се запитал и започнал да се насочвам към хора от същия пол. Понеже, отново да кажа, това беше най-ранният период от осъзнаването ми, започнаха да ми правят много неща впечатление. Започнах да хвърлям по някой поглед на чаталите на другите момчета, нямаше нищо общо в началото с някакво сексуално влечение - просто информативно и сравнително, да си определя място, така да се каже... Защото нали, то ни е заложено, макар и да не си признаваме мъжете... Още преди хилядолетия пенисът е определял кой ще диктува племето :D

Та... и тук стана още по-зле, защото явно едно друго момче от същия клас имаше същите такива ориентационни проблеми... И започна да ми прави доста по-голямо впечатление. Веднъж стоя облегнат аз на парното в училище, бюрото е малко по-напред от мен и има едно 20 см. пространство между мен и самото бюро. Обърнат съм с лице към него. По едно време това момче идва и преминава през това тясно пространство с обърнат гръб и когато задникът му допря в пениса ми... Усетих това странно и уникално чувство на възбуда. Не реагирах, бях прекалено объркан и не му казах нищо. Такива случайни моменти се повториха и потретиха... Явно и двамата го знаехме, но никога не сме говорили за това.

Започнах да проявявам интерес към гей порното... ОЩЕ ПО-зле станаха нещата, защото интересът към другия пол ми се загуби тотално. Сега даже като гледам "нормално" порно, женските полови органи ми се струват доста нечистоплътни спрямо мъжките и имат една такава странна форма... Напълно неутрален съм. Просто няма капчица възбуда в мене, гледайки подобни материали.

А и друго... за тези, които не знаят, искам да ви кажа... че травеститите и гейовете са две различни неща. Иначе аз по-скоро като гей (много ми е трудно още да се нарека като такъв, но май трябва да свиквам), се определям като активен. Тоест... нямам желание да ми го пъхат отзад, защото това е прекалено педалско. Може и смешно да ви прозвучи, но според мен има известна разлика :D. По-скоро си падам по такива, мускулести и големи типове, според това, което съм гледал, но винаги съм си представял, че аз съм активния отзад. Че аз е*а тези силни мъже...

Както един човек в един клип беше казал:

"The gay is the new straight. So what? You fuck women? Women are weak! But you fuck men? You're a tough guy then! You FUCK MEN! "

Според мен иначе има доста фактори, които определят сексуалността. До голяма степен мисля, че се определя в самото раждане, а после взема роля поведението и други странични фактори.

По принцип в живота си не съм получавал много бащинска любов, по-скоро майка ми се грижеше за мен, имам сестра... Макар и тъпо да звучи, това може да е от голямо значение за това сега какъв съм аз.

Друго - както казах по-горе, опитите ми в сближаване с момиче са тотално провалени и винаги съм бил отрязван. Вероятно това е фактор N2 за това защо сега се ориентирах към същия пол.

И вероятно последно - като малък, член от семейството (баба ми) се опита да ме убие... Такъв стрес не мисля, че се преживява лесно. А и тя не е от тези обикновени бабички с бисквити и ярка радост в очите, когато ви видят. Това е змия. Не искам да разказвам много за това, но тази част от живота ми е тотално помрачена. Не мога да се оплача от физически тормоз, макар че го и имаше. По-лошо беше психическия... Имаше някаква особена омраза към мен, 6-годишното момче, което явно разбираше какво става наоколо по-добре от всеки свой връстник. Малко извън темата - IQ-то ми тогава е било доста високо. На никой човек не пожелавам подобно изживяване. Още не мога да заспа нормално понякога. Вероятно тогава това някак си е превключило нещо вътре в мозъка ми и ми е определило съдбата занапред. Може всичкото това да ви се стори тъпо, но според мен във всяко нещо има някакъв смисъл. Както говори старата поговорка - "Човек сам кове съдбата си".

Макар и да съм почти наясно със себе си, да съм мислил с минути (да не кажа часове, не искам да лъжа :D) всяка вечер за това, каква може би е причината сега да съм такъв и да съм си го изяснил (като мисля, че поне 60-70% виновни за това са хората около мен, но какво да се прави - такъв е животът), исках просто като го напиша това, да ми олекне малко. Но мисля да го публикувам. Интересно ми е вие какво мислите. Има ли някакъв лек?

P. S. Всъщност, макар и грешно да ми се струва още, макар и медиите да продължават да бълват анти-хомосексуални мисли, както и религията да продължава да контролира народа като заблудени овце (моля ви, не се хващайте точно за този ред, нямам против вярващите, но пък затова, не ми говорете и вие за религията, защото ще започне един дълъг дебат, който се е водил винаги и който завършва пагубно за единия спорещ)... Та... да си продължа мисълта :D - макар и грешно да ми се струва това да се възбуждам от гледката на добре изглеждащ мъж, по възможност с релефно тяло, в умът ми се появяват и някакви други все още, непознати и интересни чувства, които ме карат да се наслаждавам на това ми объркване. Тоест... това грешно деяние е точно като забранения плод - Забранен (duh) и вкусен. И ако има сега начин изведнъж да стана отново хетеросексуален (вярвам, че някъде там има тлеещ огън на тази нормалност в мен), може и да се замисля... Защото насладата и адреналинът, които ме заливат от страна на хомосексуализма при релативните на него контакти, дори, мисля, че са доста по-силни.

Тъпо звуча, знам. Поздрави! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 63ef7c65ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Момче, ти сам си го каза, че си харесвал момичета, че не си можел да се контролираш. Щом е така, значи си на десния бряг, вероятно си малко объркан, но си напълно нормален и харесваш момичета. Споко, няма да ти пробутвам религиозни глупости, но най важно е да следваме правилата на природата, за да се размножаваме. :-) За размножаването трябват мъж и жена.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9840d92789
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   С такива разсъждения и описания... звучиш като най-малко на 2х16 години. То всичко хубаво, ама нещо като деца не смяташ ли да имаш през живота си? Или циганите ще се погрижат вместо тебе?

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 86cc3a54f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   По принцип не обичам децата, защото както казах- днешното поколение е с тотално промити мозъци и много рядко съм срещал деца, които да ми направят добро впечатление. Вярно е, че всичко е до възпитанието, но... Не знам, нямам голямо желание за брак, нито за деца след време, защото нали виждам какво става? Реалист съм. Много малко хора остават заедно докрая. В тези трудни времена едва ли ще мога да се грижа за семейството ми, в началото добре, любов... Но после финансовата като ни изпере през краката и крилете, едва ли ще летим толкова.

Но въпреки това - не искам да оставам и сам. Хубаво, купони и т.н. до 35-40 години, но след това? Като онези жени с по 75 котки или мъже с бирено коремче и една овцеферма.

А иначе ако подозренията ми, описани по-горе се окажат верни, никога не бих търсил да сключвам брак с човек от същия пол, нито да осиновяваме деца. При мен е нещо от сорта: "аз харесвам мъже, а ти си гей". :D С много неща, които хомосексуалистите практикуват, не мога просто да се съглася, но това си е техен начин на живот и аз нямам правото да се меся. В 21 век сме, уж демокрация.

N1, вярно е, наистина харесвах момичета, дори сега пак не мога да си контролирам очите, когато видя някоя мацка с дълбоко деколте, но само дотам. Наслада е за очите ми, но нищо друго. Малкото ми адашче спи там под колана... :D Дано това да е някаква уникално глупава фаза от това да бъдеш тийнейджър и след време всичко да се оправи. Но да чакам ли просто това да стане или да предприема нещо, е въпросът.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ad97e47fe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Оф, човека казва че си пада по мъже, вие за деца му говорите и то на 16 год. момче. И на мен ми омръзна от промитите ви мозъци религии, брак, деца... Живеете като роботи- каквото другите правят това правите и вие, без грам мисъл. Живеете за да се размножавате- това е върховната ви цел в живота. Примитивни сте, само това ще ви кажа. Наблегнете на израстване (духовно) и тогава мислете за деца. На какво ще ги научите- да правят това, което прави масата?
Жена съм, на 23. Някой ден ще имам деца, но не е това върховната ми цел в живота- размножаване. Не съм крава, или овца, аз съм човек.
Ние управляваме света, затова спрете да се държите като безмозъчни кочове и крави. Не ми пука грам какво ще ми отговорите, защото за мен означава само едно "Бееее".
Авторе, звучиш ми като супер готин тип. Хубаво е че разсъждаваш и анализираш. Но ако питаш мен се отдай на чувствата и усещанията си. Не мисли на кой бряг си, ама направо се наслаждавай на живота, било то с момчета, или момичета. Няма значение. Правилата и нормите са за безмозъчните. Пожелавам ти весел живот и успехи в любовта!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6f708f6bac
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Поздравления за IQ-то. И все пак пробвай с момиче. Това че си се търпял разочарования и неуспехи от противоположния пол, не значи че със собствения ти пол ще е цветя и рози.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 86cc3a54f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   N4, много ти благодаря за коментара. Не очаквах да получа голямо разбиране от човек от другия пол. Всъщност, не очаквах да получа разбиране въобще. Накара ме да се замисля за нашата цел в живота, защото и аз не вярвам, че да оставим поколение след себе си е най-важното сред всички неща. Да продължаваме просто да деградираме, да (се) е*ем наред и това да ни е най-големият приоритет. Съмнявам се. Благодаря ти за пожеланията, защото дори изпратени от анонимен човек, в момента много им се радвам. Макар и да не си го признавам, това, което ти отправи към мен, исках да чуя най-много. Просто да се наслаждавам на живота, да не го мисля чак толкова. Но ме съмнява дали ще получа същото разбиране от семейството ми, а на приятелите ми въобще нищо няма да споменавам за това... Защото съм ги виждал на какво "дередже" са, как мислят, а не искам да ги губя, просто защото са ми единствените. Социалното ми положение е малко позамърлено, ех, пак си угодих на навика да се отклонявам от темата. :DПоздрави!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f2f8bcfff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Аз съм жена на 35 години и много внимателно изчетох темата, на първо място защото имам син и на второ място защото Автора пише прекалено смислено, разсъжденията му не са като на 16 годишен. Явно IQ-то ти и сега не е за подценяване. От както съм родила (малкия е на 9) си задавам този въпрос за сексуалната ориентация при момчетата и в интерес на истината много ме плаши. Но по темата смятам, че Автора просто трябва да пробва на първо място секс с момиче и тогава да си вади изводи за себе си. Имам приятел - откровен гей, много го обичам, много на дълго и широко съм говорила по темата с него. Той ми е казвал, че още на 7-8 годинки разбира се подсъзнателно е усетил, че има нещо нередно, в смисъл сега връщайки лентата назад. Тогава надали си е мислел - леле аз съм гей. После е пробвал да прави секс с жена - но както се разбира това не е неговия кеф.

Затова и аз мисля, че не трябва толкова да го мислиш, то някак си живота ще ти покаже кой път да хванеш, в крайна сметка, колкото и да се опитваш да живееш в нормите на приетото, ако не те влече някак си на сила не бива да става. Успех
В.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker