Тест за бременност - кога? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Тест за бременност - кога?
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2320 пъти
Здравейте. Доста материал изчетох и все пак не мога да преценя. Ако датата на евентуалното зачеване е 4 ноември, а датата на която би трябвало да ми дойде е 7 ноември, кога е най-уместно да си направя тест за бременност, за да съм сигурна, че резултатът е точен? Също така, при наличие на бременност и посещение при гениколог, мога ли да отстраня зародиша без знанието на родител? Само не ме съдете, не съм някоя развратна безотговорница, просто нещата така се получиха, а нашите са твърде строги

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3da3245aad
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо конкретно по въпросите

Тестът се прави 3 дни след закъснението на менструацията - т. е., в твоя случай на 10. 11

Второ - не можеш да правиш аборт без съгласието поне на единия родител, ако си под 17 г.

Съветвам те, ако тестът излезне положителен веднага да кажеш на майка си, защото абортът ще е по-лесен в началото. Има и срокове, които ако ги изпуснеш КРАЙ.

Не те оправдавам иначе. Колкото и да са били строги и консервативни родителите ти, все пак си ходила на училище и знаеш как стават бебетата. В днешно време кондоми можеш да си вземеш свободно от всяка будка, всяко магазинче. Вината на родителите ти е до някъде огромна, защото не са говорили с теб по темата, но както сама виждаш - човек сам в крайна сметка е отговорен за своето тяло. Няма майка ти да я чагъртат и няма тя да носи последиците от аборта (физически и психически), макар че е нейна грешката. Ти ще страдаш.
Надявам се да ти се размине, но ако продължаваш все така, рано или късно ще свършиш в кабинет за аборти и просто ми е жал за подобни жени като теб.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 43af85eff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Можеш, без да разберат ако си пълнолетна, ако не си трябва съгласието и подписа на родителя :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 843a22ba20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Поне след 10 дневно закъснение от датата на менструацията. Преди това няма смисъл. На твоята възраст при всички положения ще бъде със знанието на родител.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9d759c885b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1-во: Рискът от забременяване няколко дни преди да дойде цикълът е много, много минимална. Овулацията (зреенето на яйцеклетката и отпускането от яйчника) настъпва 14 дни преди цикъла. Т. е. самото менструално течение е неоплодената преди 14 дни яйцеклетка, която се изхвърля от влагалището под формата на кръв.
2-ро: Изчакай дали ще ти дойде и тогава прави тест за бременност. Или поне 2 седмици след "евентуалното зачеване". Иначе няма шанс да получиш достоверен резултат от теста.
Няма да се уморя да казвам, че абортът е убийство. Това същество чувства, боли го, крещи от ужас, страх и болка (има достатъчно доказателства за това). Но това е отделна тема. Иначе, ако си непълнолетна, ще трябва да изпиеш горчивата чаша и да кажеш на родителите си. Има и опция за нелегален аборт, но рискуваш много здравето, възможността да останеш бездетна и дори живота си. Говоря сериозно!

Птичето

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: aa30f8f1c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Изчакай да се имплантира тая яйцеклетка поне де, за къде си се разбързала. Пък после и да започне да се произвежда хормона на бременността в достатъчно количесто, че да го засекат тия тестове за бременност. Да кажем 7 дни след рисковия контакт е добре. Ако не ти дойде на съответната дата, изчакай поне един ден закъснение и го направи. И не, не може да махнеш плода без знанието на родител ако не си пълнолетна. И ми е интересно какво значи ""така се случи"?

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3d7ffa2546
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз не разбирам защо нападате момичето! Може просто кондомът да се е скъсал, тя не е искала това! Не ви ли се е случвало?
Колкото до аборта - да, убийство е, но ако авторката няма шанс да гледа това дете, не е ли по-добре то просто да не се ражда, много по-добре, отколкото да се роди и да живее в дом за сираци и цял живот да е нещастно.
Авторке, никой няма право да те съди за нищо, ти сама си носиш отговорността за действията си.
А за теста за бременност - изчакай поне още една седмица преди да го направиш (щом е трябвало да ти дойде на 7-ми).
Желая ти успех.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 963233cb51
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   от авторката - благодаря на всички за отговорите :) знам как стават бебетата, също така не смятам, че родителите ми са безотговорни и не са говорили с мен за това. просто с приятеля ми сме правили доста опити до сега, но когато сложи кондом, пенисът му спада. навярно е от притеснение, и двамата не бяхме правили секс, за това решихме да опитаме няколко минути без презерватив. не е свършвал в мен (всъщност след тези няколко минути дори не продължихме), но съм чувала, че и в половия секрет може да има сперматозоиди, а сега ми закъснява и съм страшно притеснена. след няколко месеца правя 18, но тогава със сигурност ще е твърде късно за аборт (разбира се, надявам се да не съм бременна). ще изчакам до 18-19 ноември и ще си направя тест

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fa0194a58d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей авторке :)

Както сама каза той не е свършвал в теб, демек няма опасност да си бременна. А относно секрета има минимални проценти (да не кажа никакви). До колкото разбрах ти е било за първи път (секса) а това може да е повлияло на менструацията ти и за това да ти закъснява. Не се притеснявай. Ползвай редовно кондоми или противозачатъчни още си малка за деца пази се. Също така внимавай много да не се заразиш с някоя болест.
Хайде Успех и внимавай повече :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker