He spanked me - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

He spanked me
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 7086 пъти
Здравейте, момиче на 17 съм и имам въпрос към по-опитните - правя секс от няколко месеца, имам сериозен приятел, разбираме се и си вярваме, той не ме притиска за нищо в секса. Новите неща са ми интересни и искам да му предлагам известно разнообразие в спалнята, най-вече, защото винаги е толкова разбиращ и искам да му се отплатя, така да се каже..

Дотук с обобщението, направо към въпроса - снощи се загледахме в едно порно, тип "учител - ученичка", заиграхме се след това и той попита дали искам да ме напляска, като във видеото. Съгласих се. Така - тук ще skip-на подробностите, разбира се, но в края на крайщата на него страшно много му хареса, което разбира се рефлектира върху мен :) Обачееее, аз не съм съвсем сигурна.. как да го кажа най-точно.. че ми хареса.

Т. е. - че се "подмокрих", това едно на ръка, факт, който много го възбуждаше, но аз никак не се усещах възбудена - никога не съм била бита и ме болеше, по-скоро през цялото време си мислех, че това ме прави мазохистка, че е някакси унизително за мен и изобщо - обръщах внимание на всички други фактори, освен на сексуалната страна на извършваното действие..

Не знам как точно да формолирам въпроса си.. Възможно ли е.. жена да не е възбудена, но да е мокра от долу.. да е просто реакция на тялото и да не е предизвикана от... в случая пляскането.. (Знам, че прозвуча страшно глупаво тоя въпрос, но наистина в момента не знам как да го кажа по друг начин).. или ума ми, гордостта ми просто не ми позволяват да приема, че подсъзнателно това наистина ми харесва, както показа тялото ми?? ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: adfdd371b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще следя темата имам горе долу същото запитване относно това, че на мен не ми харесва, а на тялото ми да.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: db5cce091a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На голяма част от жените им харесва, пробвайте още няколко пъти ако не ти допадне просто му кажи, харесват ти "експериментите" в леглото, но това не е едно от тях

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 88c2d70fcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Принципно е възможно тялото ти да отговаря на стимулацията, но съзананието ти да не е ангажирано. Горе долу такава е разликата на преживяванията между хората и животните. Когато не влагаш съзнанието и сърцето си, то просто реагираш първосигнално и толкова.
А конкретно на мен ми се е случвало да не се чувствам готова, да искам още ласки, но да съм достатъчно влажна. Не че в други моменти не искам един бърз и здрав секс, но просто темпото и настроението ми може да се разминат. Докато за мъжа до мен има постоянство на темпото, иначе казано или му става на секундата или просто няма настроение и няма да му стане.
G.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4c33e83a67
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Май... си на прав път.. скрупулите идващи на рационално ниво от егото, не пречат тялото да покаже както си е всъщност. Но... все пак ТИ си знаела, че е игра. Съмнявам се ако не беше игра да ти беше харесало. Издава подсъзнателна вина, може да се свързва и с първородния грях, не се обвинявай. Това е просто игра. Ако не ти харесва, никой не те кара да го правиш. В секса се случва това, което на хората, които го правят, им е взаимно приятно.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2cec2d2d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   "искам да му предлагам известно разнообразие в спалнята, най-вече, защото винаги е толкова разбиращ и искам да му се отплатя"
DAFUQ?

Какво е това мислене? ! Да му се отплатиш чрез секс. Това не го ли правят един друг вид жени... If you know what i mean...

Направо да ти го кажа, ако чрез секс "плащаш" на някого за това, което е направил, което ти дава или каквото ще ти даде е курвенско.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ab2707aac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Това което описваш, не е изобщо нормално (лично мое мнение).
Следваме пътят на логиката.... Първо, не може човек който те обича, и държи истински на теб (твой приятел), да проявява физическо насилие над теб. Аз например не мога и да си представя да удрям приятелката си... Това не е любов! И защо по дяволите вземате пример от някакво си там порно клипче? Хора осъзнайте се, порното разгражда личността. То е низост която дава лош пример на младото поколение, порно е едно, чувства е съвсем друго нещо. Това което описваш е типичен секс, примесен с лек садизъм... и това че ти го допускаш, значи че, хем си извратена, хем си мазохистка, както ти самата каза. Истинската любов отрича грубостта, извращенията и т. н. Тя е красива защото се прави с чувство... Всичко останало е телесен нагон, и някакъв вид физическо насилие. Лично аз не го приемам! Момче съм :)


Така че помисли добре, ти момиче ли си, или играчка в ръцете на някъв си, който уж ти се води приятел...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: aff569d801
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   При жените това е особеното-душевният и телесният оргазъм от секса не винаги вървят ръка за ръка. Възможно е по време на секса на жената хич да не й харесва, но въпреки това тялото й да е възбудено и да стигне до оргазъм. Такива случаи се наблюдават при изнасилванията - на жената не й харесва и се чувства омърсена, но тялото се възбужда и дори стига до оргазъм.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 28eeb32a98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До номер 6.
Имаш много назидателен тон към нея, но ти убягва нещо важно. А именно-че не си по-добър от авторката. Е, не правиш садо-мазо, но не пропускаш да топнеш, така да се каже, за да си направиш удоволствието.
В същото време си моралист в своите очи.
Един истински моралист, или вярващ просто не прави секс. Това е. Може да ти се струва крайно, но това е истината.
До авторката-кажи на приятеля си, това което каза тук и вярвам, че не е проблем да се откаже.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 927139b93b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Напикала си се от страх, просто :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2d9c1971b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Дори при мазохистите съществува праг на поносимата болка и неслучайно в БДСМ отношенията обикновено има специална думичка, чрез която да се прекъсне акта, ако нещата станат непоносими.

Та, това ти е била първата грешка - че не си се обадила, че ти е неприятно.

Втората грешка предполагам се състои в начина, по който гаджето ти те е пляскал. Цаката не е да те набие и да пляска дупето ти силно, а да стимулира кожата на дупето ти - което става с много по-леки и еротични плясвания.

Не взимайте всичко от порното толкова присърце. Нещата в реалния живот не са такива, каквито изглеждат там.

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 22ec86f6f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От авторката: Първо, много благодря на всички за коментарите! Много са ми полезни!

Номер 5: Yes, I know what you meant, mon ami, BUT - нещо май не съм се изразила както трябва явно - как да ти го обясня - не му се отплащам със секс, все едно му давам заплата, че е бил до мен. Аз искам да бъда добра за него, както той се старае да е добър за мен. Той проявява разбиране към мен и аз не се възползвам от него, а напротив - правя нещо хубаво за него, за да разбере, че оценяваам, това, което той прави за мен... (Той е правил секс и преди мен и е по-опитен. )
И, моля те, провери си в речника какво е значението на думата "курва" /"курвенско"/, защото малко или много това ме обижда - аз ходя само с едно момче, целувам само него, прегръщам само него и спя само с него. Това, което правим в спалнята е само наша работа и го правим само един за друг!

Номер 6: Уоу.. Окей, може и да си прав за някои неща, които каза /например, че порното не е добър пример за подръжание/, НО - той да не е взел да ме "прекръши от бой".. има разлика, ехоо.. И аз не приемам никакъв вид насилие /физическо, психическо/ над друг индивид, но "пляскането" аз лично не го приемам като насилие. Както каза някой по-нагоре от твоя коментар, това беше само игра. Аз имам ужасно нежна и чувствителна кожа, затова и от лек удар ме боли, (а и както казах никога не съм била бита като малка), излизат ми синини за отрицателно време, особено по краката. В обобщение - за мен това не е насилие. :)
Но имам няколко въпроса към теб (НЕ питам, за да те засегна или нещо подобно, просто възбуди интереса ми) - щом за теб подобни неща са "извращения".. предполагам, че намираш и с*ирките за извращение, сигурно и някой в пози в секса (може би "кучешката", тя е по-.. интересна, така да се каже.. ).. ти само в мисионерска ли го правиш, как разнообразяваш секса, колко често го правиш???
** Съжалявам, че питам лични неща, но все пак сме анонимни тук, затова си позволявам да ти задавам такива въпроси, а и ти си първото момче, от което чувам подобно мнение за секса, затова отговорите ти ще ми бъдат интересни!!

Лек ден, people :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ab2707aac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм номер 6. Отговарям на 8-ми номер, както и на авторката!
Да, аз съм моралист, и убежденията ми са по така РАЗЛИЧНИ от тези на масовите хора! И, моралните хора също правят любов, обаче ЛЮБОВ.. подчертавам го, а не секс. Защото между секс и любов, има космическа разлика. Секс означава просто да се чукаш, без чувства, секс може да правиш и с непознат/а. Това е грубост, тип порно.. Аз лично не мога да правя просто секс, без да имам чувства към този човек! Така че, да правиш любов, е нещо КОРЕННО различно от това да правиш секс. Любовта е романтична и чувствена, защото влагаш емоция, чувство в нея, и това е красотата на самият акт! Ето това казах.
Лично аз не приемам за нормално, момче да свършва в устата или по лицето на приятелката си... За мен това е гнусно. Не приемам също, актът да е садистичен.
Щото жените по принцип така както го раздавате, поне 95 % от вас (да не кажа повече), сте позволявали какво ли не, да се прави над вас, поемали сте какви ли не членове и т. н. И е гнусно, после за нас момчетата, да ви целуваме и т. н. като се замислим над тези фактори.. Поне аз съм така! :)
Мъжете може да обичат к***и, но когато един мъж реши да създава семейство, поколение, и стабилност, тогава той си търси свястна жена. В смисъл такъв, да не е някаква мазохистка, материалистка, или пък мега извратена с развинтено въображение! Щото има разлика между хората.. типа към който спада даден човек, говори за това какъв ще бъде и за напред в живота. По принцип леките жени, са провален материал, но жалкото е че разбиват невинни съдби, освен собствения си живот.
Аз не съм против това, една жена да е с по силно изразено сексуално въображение, но да е в нормални граници, и да е такава само към приятеля си нали, а не с който и падне!



А порното, определено разгражда, и води до аморална деградация. Объркване на мозъци. Хората просто размиха до толкова понятията, че вече не се прави разлика между секс, и любов.. А трябва! Защото това са две различни неща!

Колкото до мене и до това какъв съм, и какво, как го правя... Не мисля че има нужда да се навлиза в подробности. От позициите ми става ясно, какви са моите виждания по тези въпроси:)!

Хайде със здраве:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ab2707aac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   "А именно-че не си по-добър от авторката. "

– Аз не правя състезание, по нищо... не искам да съм по добър от който и да е. Аз съм просто реалист!

"Е, не правиш садо-мазо, но не пропускаш да топнеш, така да се каже, за да си направиш удоволствието. "

– Тука сгреши поради две причини. 1-во, няма как да знаеш дали го топвам или не.. 2-ро, както казах не е грях да си направиш удоволствието, но да е по красив начин! Има разлика!

"В същото време си моралист в своите очи.
Един истински моралист, или вярващ просто не прави секс. "

– Просто вижданията ми са НОРМАЛНИ.. Предвид изкривените възгледи на човечеството днес, аз просто се старая да мисля, не само да съм няк'во животно с инстинкти.
Вярващ? Зависи в к'ва посока е това.. А иначе, да... аз секса го отричам като понятие. Но това не значи че отричам половия акт. Просто се иска повече мисъл за да доловиш к'во искам да кажа:)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: da1b06eaf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   При такъв тип секс болката е средство за извличане на удоволствие, не за унижение. Не мисли за това по този начин. Принципно е възможно да е реакция на тялото.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b81e5f959c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Номер 6 колко пъти си чел Библията?

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4db2b26614
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   до авторката

"Сладката болка" на любовните игри, може наистина да бъде доста стимулираща за сетивата ти и това да поведе тялото ти по пътя на възбудата (с думи прости - да се подмокриш) Едва ли ще се подмокриш обаче ако друг ти посяга, едва ли ще се подмокриш и ако приятеля ти те удря в корема или разбива носа ти до кръв.
Тоест нищо кой знае какво не се е случило. Тялото ти е реагирало на именно тази "сладка болка" - подобна реакция е немислима без наличието на силна страст и любов, както и е немислима (при нормална психика) при наличието на тежки физически травми.
Дотук за тялото - там нещата са някак лесни. Нерви, възбуда, дразнене и съответно реакция.

Пълна наслада обаче ще изпиташ ако си "признаеш" пред себе си, че тръпката на изживяването ти харесва, че ти харесва да бъдеш доминирана и пляскана, да бъдеш унижава. Веднага ти отговарям защо това ти харесва - защото чрез силни емоции на страх, унижение, погнуса и т.н. (неща, които принципно ни ужасяват) ние пречистваме емоциите си. Спекла си се, защото старите разбирания на морала, който е залегнал в теб по традиция и желанието за свобода и новости, са се сборичкали. Мислила си дали това не те прави мазохистка - вместо да се отдадеш на момента и да го изживееш.

Съвет: опитай още веднъж. Предварително задай условие, че ако ти е неприятно ще кажеш някаква спасителна думичка и плейа веднага ще бъде прекратен. Да речем "червено" Кажи на приятеля си, че всичко му е позволено, но си запази правото да контролираш нещата чрез тази дума. И после се отпусни - вече знаеш, че кажеш ли "червено" всичко се спира, тоест имаш все пак контрол над ситуацията. Не се напъвай да търпиш нещо, което не ти се търпи, смисъл не се надценявай. Заболи ли те - "червено" Усещането, че все пак още си в играта и не си играят с теб, а двамата заедно играете на "сладка болка" ще създаде в теб спокойствие и така ще се насладиш на изживяването. Позволи си да се почувстваш "роб" - унижавана доминирана и т.н. Повярвай ми след като плейа свърши и ако наистина си се отпуснала...в теб се настанява такъв сладък мир, че ти идва да се разтопиш от нежност и чувството, което се изпитва е точно...пречистване.

Успех!

И не се разбра, защото "скипна" подробностите:
- как те е пляскал
- споменаваш "бита", за побой ли говорим


Защото разлика има. Мастера трябва да може да контролира ръката си и да не допусне да бъдеш "пребита" А ако все пак наистина говорим за як бой и силна болка, за удари, минаващи границите на любовно шляпане - тогава нещата стоят по малко по-различен начин.
Не разбрах много добре от историята ти какво точно се е случило, но се пак предполагам, че е било първото, защото говориш за любов.

Пиши!

Плам

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ab2707aac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   "Номер 6 колко пъти си чел Библията? "

– Не виждам какво общо има тук библията! Първо, не съм християнин, и второ, уважавам само някои неща които са писани в библията. Толкова ли ви е трудно да осъзнаете че, съществуват НОРМАЛНО мислещи хора, които не одобряват животинските инстинкти, а търсят душата ?!?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e060bb28f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Към моралиста, номер 6, цитирам "Лично аз не приемам за нормално, момче да свършва в устата или по лицето на приятелката си... За мен това е гнусно. ".

Я сега ми отговори какво става, когато двама души правят ЛЮБОВ и акта им включва описаното от теб и като за теб е НЕНОРМАЛНО, за тях Е НОРМАЛНО, че им харесва даже! И го правят с любов, а не с гнус (за единия или за двамата)!! Какво става тогава с твоето примане или неприемане? Тях това изобщо засяга ли ги и прави ли ги по-малко влюбени, понеже, виждаш ли ТИ не приемаш за нормално това, което ТЕ правят по собствено желание и за собствено/взаимно удоволстие??

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 22ec86f6f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Здравейте отново! Авторката съм :)

Плам, четох преди няколко дни от темата ти "Да споделим сексуалните си фантазии", попадах и на твой коментари из други теми и честно казано тайно се надявах да видиш моята тема и да ми дадеш съвет :) Благодаря ти много!

Веднага отговарям на въпросите ти:

- ами как, с ръка.. всмисъл, стандартния начин :D
- нееее, не, в никакъв случай не говорим за побой! :)

И определено ще последвам съвета ти!!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 28eeb32a98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   До номер 8, номер 12 и номер 13-един и същ човек.
Момче, ти си толкова заслепен от собствената си персона, че даже за мен си много зле.
Ще се обоснова и защо. Опитваш се да ни вкараш в някакъв филм, само твой си, че след като шаваш с "нежност"-това е проява на любов. Че след като сучеш и смучеш нежно-това е нещо по-висшо от момичето. Да, ама не.
Това си е най-банален животински нагон. И с нищо не се отличава от нагона на другите.
Е, може би имаш някои вродени задръжки, които не ти дават да стигаш до големи крайности. Навярно приятелката ти те държи на каишка и не ти позволява подобни неща, не знам. Но престани да ни убеждаваш, нас и себе си, че правиш любов. Ти най-банално си облекчаваш тестисите.
Ако наистина я обичаш, ще чакаш, докато се ожените!
Това е чистата истина и по-добре я приеми.

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0a2a0f987f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   АХАХХААХАХАХАХАА Какво разнообразие ще предлагаш, бе, малката, ти дори не знаеш какво е секс още! Нормален, съвсем нормален класически секс не знаеш какво е още, та разнообразие ще предлагаш! Ей с такива като теб са пълни бардаците, рано или късно тръгват по нанадолнището, защото не знаят какво е секс, мислят, че с нещо ти бъркат в дупката и ето готово. После го правят за пари, защото не усещат нищо, поне лев да пада. А защо не и да се събличаш за пари, а някой да се празни, докато те гледа, пак повече полза ще имаш?
Защо просто не си учите уроците и не помагате на родителите си /ако имате такива/, а се занимавате с глупости? Като толкова не можеш да издържаш, разтривай си го с ръка и изчакай да пораснеш, докато почнеш да си завираш неща там!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0a2a0f987f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Малката, ПЪРВО - твърде малка си за секс. Дори не осъзнаваш за какво става въпрос, още повече да гледаш порно. ВТОРО - жената се подмокря при страх, стрес, емоционална възбуда, ужас и чак тогава съществува познатото подмокряне при силна възбуда, което обикновено /казвам обикновено/ започва да се среща след 25та година, за което си има медицинското обяснение.

Защо по дяволите на 17 години гледаш порно? Порното се прави от опитни курви, които ползват хиляди гелове, защо в 100% от случаите тяхната възбуда е екранна, а не истинска, а тази при мъжете се поддържа инжекционно и т. н и т. н. Порното не е реалността! Ти си само на 17! Съзнаваш ли какво правиш въобще? Дори гърдите ти ще растат още, а ти си тръгнала секс да правиш, че и разнообразие да предлагаш? Не осъзнаваш ли, че имаш нужда от помощ? А се възмущаваме, че ромките раждали на по 13! Ами аз като чета в този сайт, не виждам нещо по-различно и у останалата част момичета...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0a2a0f987f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   №3, ПЕРФЕКТНО ОБЯСНЕНИЕ, НО ВАЖИ САМО ЗА ХОРА с дълъг опит в секса и такива, които знаят що е това секс. Това момиче въобще не е наясно с нищо. Също и със секса. И една година в развитието на организма в тази възраст има значение. На 17 е твърде малка и незряла, за секс. Можело е да почака още година поне. Що се отнася до порното, това пък съвсем не го разбирам. Порното е за възрастни.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7f68fa3289
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   до 24 и всички, които я нахокахте

Сексуален опит се трупа.. нали отнякъде трябва да се започне. И като са решили да пробват този тип игри - поне да го направят като хората.

какво тръгнахте да й обяснявате да не гледа порно на 17 и дрън, дрън. Я тука бързо всеки да си каже колко пъти е посягал към видеокасетите на тате и на колко годинки е бил? Подозирам, че възрастта е някъде около 10до15. Не се правете на по-големи моралисти, отколкото сте всъщност.

А до момчето с проповедите. Според мен си девствен и за теб секса е все още само някакъв образ в главата ти, наложен от филми и книги. В реалността нещата са малко по-различни. Не е гнусно да се изпразниш на лицето на жената... и не е от порното. Любовта не означава д се държите за ръце и да се усмихвате тъпо - или поне не само това - тя е и страст и игра и предизвикателство. Пълно отпускане, опознаване и приемане на другия (и колкото и гнусно да ти звучи - да и приемане на телесните му сокове дори... просто защото са от него)

До хората, които започнаха да й обясняват БДСМ.. ами сори, но при авторката просто има съвсем лек елемент на подобни игри. Не я чух да говори за вериги, щипки за зърна, латексови маски... а за пляскане. Което вече се превърна в съвсем нормален елемент от любовната игра. Преди време бабите ни са го правили само под одеалото и на тъмно, но света търпи развитие. Ние се освобождаваме, преодоляваме срама от телата си. Секса също се променя... а ако трябва да направим едно по-обстойно наблюдение се "възражда" някой ако се интересува от темата да прочете какви са ги вършили хората от Великите времена на Елада, Римската империя. Прочетете и Декамерон и Хептамерон... времето на ренесанса, възражда традициите на древността.

Не се шашкайте толкова от това, че на 17 е ЗАБРАНЕНО да се гледа порно. Защо да е забранено? Заради червеното кръгче - това е пореден опит на властта да ни контролира. Аристократите са се женели за момичета на по 15, нали? Древните царе а вземали за съпруги деца.

Не мислете толкова едностранчиво...

Плам

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7f68fa3289
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   до 18

"Толкова ли ви е трудно да осъзнаете че, съществуват НОРМАЛНО мислещи хора"

много ти е голямо Егото, приятел

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ab2707aac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Аз изразих становището си по тези въпроси... не го налагам на никой! Така че спрете с нападките и безпочвената си критика! И да, правя любов, не секс. Ако за вас е нормално да вземаме пример от порно артисти, тогава аз не знам какво да коментирам! Престанете да шикалкавите и проумейте най сетне с главите си че чувствата, са нещо специално и те, са тези които правят половия акт красив. Всичко останало, както казахте е нагон, а нагонът не е любов.. И всеки нормален човек ще ви го каже!

Аман от всезнайковци дето не знаят ама дрънкат. Да не изкаже някой човек мнение, и веднага ще го изядете. Или ви е трудно да проумеете че съществуват хора, които могат да мислят НОРМАЛНО, за разлика от сивата маса, която днес я интересуват само извращенията и безчувствието..
И не нямам никакво его, изказвам нормално мнение! И сега не ми казвайте че няма да ви е гнус ако знаете че приятелката ви, е лапала какви ли не чепове, и още куп други неща.. дали ще се гордеете с такава жена, и дали ще ви е хубаво да я целунете?
Жената трябва да има самоуважение и самодисциплина! Мъжа трябва също да има уважение към нея! И чувството да е на първо място, после всичко останало!

Както щете тъй го разбирайте:)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e060bb28f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   "Престанете да шикалкавите и проумейте най сетне с главите си че чувствата, са нещо специално и те, са тези които правят половия акт красив. "

Престани да шикалкавиш и проумей най-сетне с главата си, че оралната любов (например), правена с чувство е нещо супер-специално и красиво!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ab2707aac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   "Престани да шикалкавиш и проумей най-сетне с главата си, че оралната любов (например), правена с чувство е нещо супер-специално и красиво!!! "

– така е според тебе... ти така го виждаш, но аз нормалния човек не го виждам така! Тъй че си запази мнението за себе си! Прави к'вот искаш но спри да се налагаш, с деградирано мислене над останалите! :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f513ff2e78
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   до 29

Хайде за малко остави това "нормален", изкряскано с главни букви! какво е нормата - граница! За всеки етнос, народ и човек границата е на различни места, нали така. Всичко, което прекрачи тази предварително зададена граница се счита за ненормално, просто защото не е в нормата.
как се създават нормите? Посредством традиции, залегнали в съзнанието ни като убеждения.

Няма лошо, че твоята граница е там, където си си я поставил, разбираш ли? И никой не те съди (напада) заради това, а за това, че се опитваш да налагаш своята граница на другите като изконно вярна, а това е догматично, егоистично и съвсем погрешно схващане за света и хорските взаимоотношения.
Ти, аз, той, тя - ние не сме мерило, нашите възприятия, убеждения, вярвания, нещата, които ни правят щастливи, не са същите за всички и няма как да бъдат. Това, което се опитват да ти обяснят хората тук е, че се възприемаш като единствено прав ( а това е Его)

Вчера правих любов с моя приятел. Да, в любовната игра бяха включени шляпвания, анален секс, щипане на зърната, езиче в ануса му и празнене в устата ми. Това са си нашите сладки неща, които ни сближават, които ни забавляват, които за нас са нормални и красиви. Забележи, че казвам любов именно защото това е човек, за който бих обърнала света и той би направил същото за мен. Защото между нас цари доверие, безусловност, свобода, искреност и уважение. Играта на "унижение", която понякога играем (двустранно) е именно ИГРА, но това, че ми свършва в устата или това, че аз го напишквам не е проява на неуважение, или необич, разбираш ли? Няма човек, който да ме цени и уважава повече от него и няма такъв, който аз да уважавам повече, да му се възхищавам като личност, манталитет. Как едно напишкване или шляпване ще развали това? Не! Само го засилва, защото по този начин, ние си показваме, че напълно се приемане, че сме жадни да се опознаем докрай, да се сближим във всеки един аспект от живота, защото това е нашата красота, нашето очарование.
Това е моята, това е неговата норма, това е нормалното за нас.

Но налагам ли ти аз моята представа - не! Не бъди такъв егоцентрик и се научи да виждаш, а не само да гледаш. Хората са прекрасни, именно защото са различни. Така светът е пъстър. Но налагането на едностранчиво виждане е опит за властване, опит да се почувстваш по-горе от другия и не говори добре за психическото ти здраве.. а така като твърдиш колко е важна душата ти - не говори добре и за душевността ти. Егото замърсява духа, затваря му очите. Душите ни са много постоянна енергия, те нито са положителни, нито отрицателни, еднакво скромни и уверени, защото знаят, че от никой не са повече и от никой не са по-малко. Когато започнеш да възприемаш себе си така - спокойно и чисто, тогава едно шляпване ще е само повод за радост и удоволствие, а няма веднага да се включват някакви защитни механизми на низшия Аз в теб.

плам

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6036913174
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   До 29, така е според мене и според милиони НОРМАЛНИ хора... Неам нерви да ти обяснявам като Плам- тя е много мила даже...

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0c4261fa80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   до 12 а стига бе алооо МОРАЛИСТА!!! като си толкова морален как ти дойде на ум словосъчетанието "правя любов"? ! Любов не се прави, а се изживява, преживява, чувства.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ab2707aac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Аз не налагам мнение, нито пък съм егоцентрик, егохолик и т. н. Просто казвам че не е нормално, да има извращения когато говорим за чувство и любов.. Явно ме разбрахте погрешно..

Тук не водим спор, а говорим за реалните факти.. Относно това което Плам е написала.. няма да го коментирам, всеки носи отговорност за себе си.. Но лично аз не бих си избрал за спътница в живота, жена която е лапала пишки, и която е позволявала да свършват в устата и... и всякакви подобни низости.. Това е духовно и морално разложение, и няма такъв феномен който да ме убеди в обратното и да ми казва че това е любов.. Това е телесно удоволствие.. но не и чувство! Лично аз бих се погнусил да целуна и прегърна такава жена... Просто не е приятно. Една жена не трябва да е лека, трябва да си знае цената, да знае правилния начин да обича... Защото тялото е най малкото което тя може да даде на един мъж! Както казах най-красивото чувство е да се слееш с човека до себе си, споделям напълно тази теория.. Обаче да се взема пример от деградивното порно (което съм на мнение че изобщо не трябва да съществува), ето това е вече чист идиотизъм.. Тялото е временен дом на душата, и аз съм на мнение че трябва да уважаваме телата си! :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ab2707aac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   До 32, любов се прави когато изпитваш това велико чувство! Когато не го изпитваш, тогава е друго. Не напразно хората казват... снощи се ЛЮБИХМЕ.. това говори ли ти нещо? А не казват - Снощи се наебахме! Словосъчетанията които аз използвам са точно нормални... а не са свързани само с телесно увлечение и начин да измисля еди к;ва си перверзия. Писна ми да обеснявам.. на хора които или не искат, или нямат потенциал да разберат туй което казвам.. хайде много ви здраве:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0c4261fa80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   до 34. нещо започна много злост да влагаш в обЕсненията си, Имам чувството, че си обеснен и затова по-близко ти е правенето на любов отколкото любенето.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ab2707aac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Ама разбира се че ще влагам злост. И моето търпение си има граници. Пет пъти стана разяснявам какво искам да кажа, и пак не съм разбран, и вие си ръсите своето.. Ем какво очаквате в крайна сметка? !?

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 58a5569b8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   36, точно такива като тебе дето много държат на чистотата на жената, в даден момент тръгват по к*рви, за да задоволят по-низшите си нагони, които по един или друг начин се проявяват и са ни присъщи. Понеже как ще свършваш в устата на жената, тя после с тая уста ще ти целува децата, ужас... А дали е по-морално всъщност?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6036913174
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   "Но лично аз не бих си избрал за спътница в живота, жена която е лапала пишки, и която е позволявала да свършват в устата и... и всякакви подобни низости.. "

Ей, а как ТОЧНО ще разбререш какви ги е правила жената ПРЕДИ да те срещне, а? А ме светни малко....

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ab2707aac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Аз си казах мнението... повече няма да споря! И не не бих тръгнал по курви... 24 години съм се запазил и разграничавал от такива неща, и ще продължа да го правя! Нисшите страсти не влизат в моето мерило и в моята личност... за подобни неща в моят живот място няма...!!! Не подражавам на никого и не се водя по 'моделите' на днешните изкривени представи. Имам собствен стил който е морален и любвеобилен.. така че..!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e060bb28f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   39, брей, брей, брей, колко си морален! Искаш да ти се кланяме ли?? Е, няма да стане! Дано има някоя, която да ти се върже.... за дълго....

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8d98095b3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Аха, ясно... ами горката женица, дето ще случи на теб. Дано да няма високи очаквания от секса, че доста ще и бъде скучно. Дано сте щастливи и да си паснете, разбира се. Но недей да развяваш толкова морал, не всеки прави по-палави неща, защото било модерно или гледал другите. Всеки прави, каквото му идва отвътре. Откъде накъде казваш, че каквото на теб ти идва отвътре е правилното, а на другите е неправилно? Както и да е, щастлив бъди и дано си намериш някое по-асексуално момиче, нещо ми подсказва, че в момента си сам.

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ab2707aac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Явно много ви дразни фактът, че не съм привърженик на извращенията, и че не се поддавам толкова наивно на някакъв нагон да ме управлява... Но ще ви кажа нещо... Ние хората, с това се различаваме от животните, че можем да мислим, да чувстваме... докато те могат само да се плодят, по път и над път... Ние обаче сме ХОРА... тоест не сме само някакви животински инстинкти, ако ме разбирате!!! И вас не ви интересува кое момиче ще ми се върже, и дали съм сам или не.. Това вече си е лично моя работа. Както споменах, аз не отричам половия акт... отричам низостите в него, което е различно и съвсем нормално. Тялото, душата, съвестта, трябва да бъдат чисти... а не омърсени. И ако главната цел в живота ви е, с кого да се изчукате... и на кого да продадете плътта си, то съгласете се че има хора които мислят различно и не са като вас! С годините ще осъзнаете много неща... както сега аз осъзнавам!
И не ми казвайте че ще ви е приятно ако имате партньор който не си знае бройките и който еди какво си е лизал, мачкал и т. н. Не ми казвайте това щото няма да ви повярвам!

А ако ми кажете че няма да се възхитите на човек с достойнство който може да обича, и който не е правил низости.. а се е запазил.. тогава наистина ще се разсмея много сериозно!

В по горните коментари подчертах ясно.. че това е моето виждане... А останалото си е ваше виждане! Какво има още за спорене и негодуване? !? Нека всеки толерира това което чувства че харесва... за останалите не носете отговорност! Има развратени хора.. Има обаче и духовни, любвеобилни... какво толкова трудно има да повярвате в това? !?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0cc8b6a396
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Може би просто сексуалното желание и разумът са в противоречие. Знаеш с мозъка си, че това не е хубаво, но откриваш, че ти харесва и тялото ти не го тълкува като насилие или нещо такова.

Щом нещо се харесва и на двамата партньори, не е лошо или грешно. Помисли си какво точно искаш да правиш и се отпусни!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4b75ca2a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Да, добре, има два вида хора - морално чистите, дето правят любов само в мисионерската поза на тъмно без нищо "извратено" и мръсните порочни животни, които продават плътта си под път и над път без грам чувства и правят извращения с когото им падне без да подбират. Точно така е, да знаеш.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: df6800278e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   До Авторката :
Всеки реагира различно на подобен вид стимулация. На мен лично много ми харесва да ме пляскат и се възбуждам супер много (моралисти да не ми се репчат не ме интересувате) но на сегашният ми приятел това не му харесва защото не иска да ми причинява болка въпреки, че съм му казвала колко ми харесва. А това, че се подмокряш а не се чувстваш възбудена... еми явно на тялото ти му харесва като свикнеш с идеята може и да ти хареса. Аз ти препоръчвам пак да опиташ ;)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 22ec86f6f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   От авторката: Много благодаря на всички за коментарите!
Реших да последвам съветите на някои от Вас и казах на приятеля ми, че искам пак да опитаме нещо подобно, така чее.. скоро ще пиша пак да споделя дали ми е харесало или не :)

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ab2707aac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Любовта породена от чувствата е уникална! Сексът, породен от низостите, е глупост и вид садизъм!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c33d05bf55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Всичко прочетох, но не разбрах за пляскане по дупето ли става въпрос или и за леки шамарчета и подобни? На мен май също би ми харесало нещо такова...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 82b487a3ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   Too much Fifty Shades :|

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker