Какво не ми е наред? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какво не ми е наред?
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 4703 пъти
Здравейте, аз съм на 18 години и колкото и да ме е срам да го призная съм все още девствена... Не си правете веднага изводи, че съм някоя грозница, напротив нормално момиче съм и не мога да кажа, че момчетата не се интересуват от мен..,но съм адски срамежлива. :( Иска ми се да не е така, но...

Та исках да ви помоля за съвет как да преодолея този срам, защото няма как да имам нормална връзка на тази възраст без да водя полов живот... А не искам след 20-тина години пак да се налага да пиша в подобeн форум :D

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: 81e055488f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей мила, аз съм на 16 но съм в същото положение като теб. Срамежлива съм трудно се привързвам към хората, винаги мисля как изглеждам в техните очи. За това че съм девствена дори се гордея някои може и да ми се изсмеят но аз така го приемам. Мисля че сексът е нещо специално и не си открила точния човек за да му подариш този първи миг. Когато откриеш този човек срамежливостта ще изчезне. Може би трябва да се отпуснем, да флиртуваме и контактуваме повече така с течение на времето всичко ще се оправи. Просто тази срамежливост следователно и самота ме убива. Желая ти успех дано преодолеем тази срамежливост :*

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: dbe953d274
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като си намериш гадже, в което да се влюбиш здравата, до посиняване - ще стане. Така насила - със случайно типче - трудно :)
М26

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 36e2689c30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Няма нищо срамно в това да си девствена на 18 г. Познавам момичета, които и на 20 бяха девствени. Когато намериш човек, който наистина да ти харесва и да искаш секс със него задръжките ти ще паднат от самосебе си.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 5b72dadb32
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Искам да ти кажа само браво повечето момичета в днешно време на твоите години вече имат тетрадки с момчета които са минали. Проблема си за да го преодолееш много зависи и какъв приятел си имаш повечето момчета мислят предимно с грешната глава и не можеш да очакваш такъв човек да те предразположи и да ти мине срама. Неприемаи за срамно това че си девствена във времето в което живеем това може само да те радва. Това исках само да ти кажа успех


Поздрави reinbowboy

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: fb8c5c588a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Всичко ти е наред... тези, които ти се подиграват (или ти намекват нещо) не са наред.
Не трябва да се срамуваш от девствеността си. Тя си е твоя, можеш да я споделиш с някого, когато ТИ поискаш. Пък на хората майната им, нека си говорят каквото искат...

След като не се чувстваш готова за секс или ако не си намерила подходящия човек, не го прави. Сигурна съм, че искаш първия ти път да е специален - направи го такъв. Направи го, когато се чувстваш готова и с човек към който имаш чувства - най - важното е ти да си сигурна, че го искаш...

(Ако беше момче, повечето хора щяха да те посъветват да си "вземеш" проститутка. Та сега се чудя дали няма да се намерят такива, които да те посъветват да си търсиш мъжка проститутка (курвар)... и да се намерят, няма да ги послушаш, нали?)
SFA

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 3f44093927
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ще се съглася с всички в този форум - всичко ти е наред. Мисля че мога да добавя нещо към вече казаното - лична история.

Доскоро бях с едно момиче, което го е направила за първи път на 18 ей-така с "просто приятел", за да не остане и тя по-назад от другите. Между тях нямало чувства, а просто желание от нейна страна да го направи. Когато се събрах с нея, усетих това поведение в леглото - за нея целия контакт с партньора се ограничаваше в някаквите 10 минути, без ласки преди и след това. Не можеше да повярва като и казвах че може да се седи в леглото по цял ден, за нея това беше просто нещо за правене, и нищо повече.

Приемаше секса с някаква жертвоготовност, като нещо което се прави по задължение, за да задържи партньора си. В началото даже мисля не изпитваше удоволствие.

След някъде 2-3 седмици за първи път в живота си получи оргазъм, и чак тогава разбра че сексът е удоволствие, а не някакво "задължение". Не можех да повярвам че с предишните си партньори не е получавала такъв, и наистина ми стана жал за нея, за това че може би е мислела че сексът е нещо което трябва да направиш ей-така за да си като другите. Тя ми е казвала че мисли че е направила грешка и иска да забрави онзи период от живота си.

Ти решаваш с кой и кога. Не позволявай на другите да решават вместо теб. А защо говоря за цялата история в минало време? Защото както е загубила девствеността си навремето под натиск от другите, "защото всички го правят", "защото е модерно", така тя все още взема решенията в живота - прави се "модерното" нещо, собственото и мнение го има само когато е еднакво с "модерното". Затова и се разделихме - защото не искам да съм с момиче което не може да мисли и решава самостоятелно.

Ти щом досега не си направила този компромис със себе си, можеш да мислиш самостоятелно. И мисля че трябва да си горда с това, защото аз съм горд с теб. Предстоят ти хубави дни, повярвай ми :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 88909f16f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Интересно като загубиш девстреността си мислиш ли, че това е гаранция, че няма да ти се налага да пишеш по подобни форуми след 20-на години?

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: e8d5c8a4f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей! Аз също съм на 18 години и съм девствена. Трябва да съм абсолютно честна - 3 момчета са ми предлагали само секс.1 месец след като навърших 18 се влюбих в едно момче - 1 година по-малък от мен - целувахме се, говорихме си sweet nothings, той обаче се оказа много колеблив и не се събрахме. Момчето, което ми предложи връзка преди да се влюбя естествено не представляваше никакъв интерес за мен и не исках секса с него, макар да знаех, че ми е гарантиран. Другите две момчета ми предложиха след като вече се бях влюбила. Аз ясно си давах сметка, че нищо няма са се получи с момчето, което харесвам, но просто тялото ми не иска някой, към когото не проявявам чувства(а трябва да си призная - едното момче беше с най-доброто тяло, което може да ми се падне - мускули, височина, татус - всички екстри).

Подкрепям напълно мнението, че трябва да го направиш за първи път с човек, когото чувстваш близък. Дори няма да се поколебая да призная, че бих се доверила на това момче, което харесвам на мига.А и още нещо не бих скрила - това, че именно от това момче ми се породи желанието за сексуална активност. Истинските хора са водени от истински чувства, затова аз се гордея, че все още съм девствена. Сексът е сношение - както телесно, така и духовно и човек трябва да го изживява споделено и в двата плана.

В този ред на мисли, дано и двете скоро да срещнем своя special someone, сигурна съм, че тогава сексът ще е най-сладкото нещо :)

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 32b296cbb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Зрравей аз съм на 16 и също съм девствена според мен срамежливостта не трябва да те притеснява защото когато дойде точният момент няма да мислиш за срам и за нищо друго то просто ще се случи и ще знаеш че си с правилния човек .. аз бях на косъм от това да го направя с бившето ми гадже но нещо вътре в мен не ми даваше и просто му казах не и знам че когато съм с правилния човек ще го усетя и няма даже да си помисля да се срамувам . Желая ти успех и не още веднъж ще ти кажа че няма нищо лошо от това да те е срам даже е нормално :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker