Приятелят ми много иска да правим "сандвич" с мъж... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелят ми много иска да правим "сандвич" с мъж...
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 26180 пъти
здравейте,
незнам дали ако не бях прочела някои от темите тук щях да се навия да пиша, но виждам, че форума нарича нещата с истинските им имена и това много ме радва :)

Имам казус, който мисля отчасти се изяснява от заглавието на темата. Моят приятел ( скогото сме заедно от около година и половина) ужасно много иска да правим 3ка с друг мъж, така наречения "сандвич". Няма да навлизам в подробности за това колко дълго сме говорили по темата с него, за това колко неща съм изчела и затова как се лутам между "за" и "против". Проблема е, че не мога да се реша (а в същото време ми е интересно), с времето на моменти отшумява темата м/у нас, но после откривам, че той не само, че мисли за това ами и си е направил профил в сайт за секс запознанства (bg-sex или нещо подобно беше) и издирва предимно мъже (като обяснява, че е обвързан, хетеро и мисли за 3ка с приятелката си). Къде от яд, къде от страх (че ще ми изневери в един момент), къде от слабост - му показах, че не съм ок с този сайт, говорихме (в общи линиии отношенията ни са доста обтегнати към момента).

Бих искала да попитам предимно жени (разбира се и мъжко мнение е добре дошло :) ), които са го правили или го практикуват с половинките си - как е, как се преборвате със себе си някой непознат или такъв към който нямате влечение, да ви докосва; изобщо как виждате нещата?

Много ви благодаря предварително за помоща
Поздрави
С., 30г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 71

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4499d8dfee
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

1.   Това е гнусно!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9458c6cd78
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Мога да ти кажа че ако и ти искаш направете го. Удоволствието е неописуемо. Мъж съм на 34 а половинката ми е на 29 и е страхотна мадама. Стига да не се ревнувате само. Че ако е тека по добре не го правете. Само ако сте раскрепосртени и си имате доверие иначе не го правете ще ви навреди. Партниорите, тоест третия внимателно го подберете за да не стане гаф. Ни е същто пробвахме в този сайт за запознанства но освен жигула и извратеняци и чикиджии който освен да им се покажеш гола друго нямат смелост да направят нямаше. Пробвайте с мъж който ви хареса и знаете че е способен на текъв вид секс. Иначе аз лично харесвам половинката си дори и да е с другият само без санвич същто е готино. Имам и доверие и знам че след като му пусне пак ще дойде при мен после. За сандвича просто и е невероятно готино, исвършва многократно направо е супер за нея това изживяване. Направетего и тогава ще сте доволни и двамата повярвайте ми.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ff23c73966
гласове:
1 2 3 4 5
  (84 гласа)

4.   Ако ти не искаш, няма да стане. Но предполагам искаш. Много жени са ми споделяли че това им е фантазия, но малко са стигали до изпълнение. От първия път почти е сигурно, че няма да стане, но е важно да сте сигурни че го искате. Тогава остави мъжът да избере някого. Не е уместно да бъде приятел, защото ще възникнат усложнения. Но ти също трябва да го одобриш. Тогава се опитваш да се наслаждаваш на макс. Двойното удоволствие си е двойно. Аз съм участвал в три такива. Имах любовница която и беше мерак да опитва и на два пъти се получи много добре. Тя успя да се нарадва на ситуацията. Но ако ти не можеш да се отпуснеш с непознат, ще ти е малко трудно. Жените трудно разделяте секса от чувствата и това е проблем. Ако го покажеш може да го блокираш. Но аз препоръчвам да се отпуснеш и да се кефиш. Използвай максимума от ситуацията. Първо пребори твоята съпротива. Тогава чак ще видиш какво е кеф по две.
Успех
Ясен 53

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9d08a05042
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Мисля че не те обича щом иска такова нещо.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0cf7074699
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   С жена ми пробвахме наскоро сандвич с мъж.... той бе в путето а аз в дупето... Свърших много бързо явно възбудата че 2 члена има в нея ми повлия много... За някои жени това е страхотно изживяване- да усетят 2ма в тях едновременно. В порно филмите вече може би няма сцена без 2ма мъже в 1 жена... Аз съм твърдо за въпроса е и жената да иска... и да се отпусне защото не всички жени изпитват кеф когато ги чукат в путе и дупе. Просто повече лубрикант и възбуда и ще си готова. Успех

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fe6f1d57c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Щом отношенията ви са обтегнати не го прави. После ще те изкара незнам си каква нищо че той те е навивал и ще се разделите.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b9a1aa5a7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

9.   Toя боклук да си ебава майката. Никога не бих делил жената, която обичам с друг. Закриване за тоя смешник.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: db59ef003b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Зарежи го тоя извратеняк. Ако някой друг докосне моята приятелка, ще го удуша с чаршафа. Когато обичаш някой, не го споделяш с други. Помисли върху това. Защо свестните мацки попадат все на такива егоистични типове? Не позволявай да се превръщаш в играчка, на незадоволени первезни комплексари.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7ab1fa0358
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами то е ясно. Приятелят ти си е би... и не смее да ти го каже направо.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: be0482b316
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

13.   Няма как да те обича и да иска подобно нещо от теб.
M 25

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3003ff103d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Това, което приятелят ти иска просто НЕ е нормално. Той или не те обича, или и аз не знам. Ако имаш достойнство, за Бога недей. Съветът ми е или да го зарежеш, или някак си да успееш да го разубедиш да не иска да правите тройка. Той, ако те обича въобще няма да иска чужд мъж да прави секс с теб. Ако имаш достойнство, ако се уважаваш, ако си умна - няма да му позволиш.

Ранджан

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f493a6d340
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Всички в сериозни връзки могат ли да ми обяснят що за любов е това? Не го приемам за нормално. Аз имам сериозна връзка от почти 3 години и в никакъв случай не се виждам в тази ситуация.
Преди да го познавам съм правила подобно нещо, но с хора, с които не съм имала никакви чувства бяхме си просто приятели, които се кефим взаймно и толкова никога не се е говорило за любов.
Когато срешнах сегашния ми приятел знаех, че е мъжа, които искам и по никакъв начин дори не поглеждам други мъже.
На 90 процента съм сигурна, че ти не искаш това, не се и налага да го правиш, за да му угодиш. Щом отношенията ви са обтегнати сега после ще стане по зле. Този човек не те обича от опит ти го казвам. Човек, които обича не прави това.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8e006d7a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Моногамията е неестествена за бозайниците и относително нов феномен, пръкнал се във Викторианската епоха. Ако се чувстваш комфортно, не лъжеш партньора си и не го нараняваш, няма причина да не си доставяте подобни удоволствия.

Препоръчителна е дискретност, за да не изпаднете в излишни социални конфликти. По-горе вече препоръчаха внимателен избор на трети. Задължително е да използвате презерватив, поне за третия. Поставете ясни правила още в началото.
Напр. : Дали той може да те целува, къде му е позволено да прониква и т. н. В никакъв случай не се обвързвай емоционално с третия. Той е в кревата за ваше плътско удоволствие.

Номер 6, би ли споделил/а, защо мислиш така?

Номер 10, би ли обяснил това си твърдение: "Когато обичаш някой, не го споделяш с други. "? Ти ако обичаш някого, не би ли направил ВСИЧКО, за да му доставиш удоволствие? Ако отговорът е "не", трябва да се замислиш, докъде се простира понятието "любов" за теб.

Номер 12, единственото ясно в твоят коментар е, че изобщо не си наясно.

Номер 13, задай си въпроса, който поставих на номер 10.

Ранджан, дефинирай ми "нормално".

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 97a0a8f072
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

17.   Всичко с приятелят ти е нормално. Задръстеняци и закостенели комплексари с мислене присъщо за 1500-та година колкото искаш. Просто не ги слушай :) Аз съм пробвала с двама и беше страхотно. Мъжът ми не си пада по това и вече не го практикувам заради него. Ако един ден ми предложи с радост ще се съглася. Просто и той е от мъжете с недостатъчно бройки - съответно ниско самочувствие, ревности и големи комплекси, но си го обичам и се съобразявам с него:) За тези неща са навити мъже с повечко опит и самочувствие защото те знаят колко струват и не се притесняват да експериментират. Просто си знаят, че са истински мъже, които отдавна нямат нужда да си мерят инструментите с останалите и да се надпреварват кой е по-голям мъж. Радвай се, че твоя е от тях! Моят съвет е ако това би те възбудило да пробваш. Глупаво е да не се наслаждаваш на живота си само заради предразсъдъци. Виж, ако самото събитие не ти изглежда хубаво и не смяташ, че би ти доставило удоволствие, то тогава не го прави. Секса е хубав само когато се харесва на всички участници в него.
Ж29

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 5c9418214b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   някакъв странен тип дава минуси на нормалните коментари, ама според мен ако те обича няма да те дели. Аз съм мъж на 24 с връзка 3 години.

Това е за хора с МАСИВЕН опит, както виждаш, тези които те окуражават са на 30/40/50 години и вероятно са с брак от поне 20 години.

Друг незначителен факт - понеже аз съм с HPV и оправия от това няма, просто използвай гугъл и виж какви поражения може да доведе при жените.

Казвам ти го щото пичовете ще си направят кефа, ама да не го отнесеш ти накрая.

Ако на тебе ти е дерт, вече това е друго. Възбуждащо е като си го помислиш, но едно е в мислите, друго в действителност.

Всеки е много различен, и ще ти даде различен съвет.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fc504d9127
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Даа, ако искаш да си секс-играчка, чрез теб да се задоволяват нечии сексуални фантазии. Явно си му дала повод, била си твърде добра с него, или може би, просто си била достатъчно неразумна, за да му станеш гадже.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 271e78ec17
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   От Автора на темата до номер 2

ревнувам го до толкова, че да не прави нещо зад гърба ми, и като кажа не на нещо да се вслуша и евентуално да потърси други опции. Не мога да кажа, че ревността съвсем отсъства във връзката ни, но тя е по-скоро на ниво емоции и чувства (като например не се кефи, че комуникирам с бившия понякога, а аз се ядосвам като споменава с възхищение бившата си, която определено не ми е на нивото, но пък в секса е нямала никакви бариери). Знам, че всичко това е нож с две остриета, особено с някой, с когото градите сериозни отношения и планирате брак и деца, но се замислям често вече (особено като се има в предвид, че смятаме да се пробваме за дете скоро, тъпо е да не съм се наживяла преди това :) ). И все пак от къде идва несигурността ми?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 52dc603560
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Действай смело! И ние с моя приятел се каним да пробваме! Не ги слушай тия дето ти казват, да не го правиш, това си е твоя живот, ако ти харесва, пробвай, няма нищо извратено в това. Давам пример,ако беше с две жени, нямаше да мислите,че е извратено.... Омръзна ми да чета подобни предразсъдъци....

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1724b3837d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Здравей.

Ще споделя и аз...
Най-финното нещо на този свят (а и в другия) е съзнанието. То е най-важното. Различните видове дейности в материалния свят оказват влияние върху него, което се осъществява от ума и сетивата. Финната настройка на съзнанието става изключително трудно и много дълго и човешкият живот е предназначен именно за това. Съществуват и други измерения на съществуване - по-висши и по-низши за същото съзнание и на човек е дадена възможност за избор - да извиси съзнанието си или да го принизи. При избора на дейности, които противоречат на духовните норми и закони автоматично следва страдание, защото страданието се явява коректор човек да се откаже от този път - на деградацията. Когато човек деградира, той повлича деградация и за наследниците си. Всяка дейност, извършена в противоречие с духовните наставления представлява принизяване на ума на нивото на съответната низша енергия и по този начин умът прави мост към съответните нива на вибрация в тези низши нива. Т. е. закачаш се като въже с кука за абордаж и след това дори и да престанеш с дадената дейност ти трябва да изтърпиш последиците от същата, защото ти вече не си в състояние да откачиш тази кука. Това се нарича съдба.

Сексуалната енергия е черна енергия. Но в рамките на брака тя няма съдбоносни /черни/ последици, защото е под закрилата на духовните закони. Извън брака сексуалната енергия може да ви съсипе не само в този живот, но и в другите измерения на съществуване на съзнанието на дадена личност. Сексуалната енергия, която е чисто материална и няма общо с чистата любов, има способността да създава впечатление и усещане за сладост, което е най-големият капан. Темата е мн. голяма...

Порното е изключително под влияние на тази черна енергия и тя съсипва бъдещето на човек. Умът трябва да се пази от нея, защото това принизява интелигентността... и т. н.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0cf7074699
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Деиствай смело... не слушай задръстените в този сайт където жена им е като вещ... това е удоволствие огромно за жената- 1 живот живеем и то кратък- радвай му се с всички сили и всякак -0 визирам без наркотици и други подобни а с неща които носят кеф и са безопастни... прави си сандвич.. може да ти допадне доста и да го искаш пак и пак и пак.... пробвал съм и ми бе яко много - мъж съм.. но и на жената не е бе лошо да усети 2 члена в нея

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 50efd18017
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Не бих могла да кажа дали това е нормално или ненормално. Факт е, обаче че е ненормално той да настоява и да те кара да правиш нещо, което явно не искаш да правиш. Въпросът тук за мен не седи дали той иска да правите секс с друг мъж или да заминете за Гърция примерно. Въпросът е, че той трябва да уважава твоето мнение, да се съобразява с него и да гледа да му е кеф както на него, така и на теб. Сега той просто иска да се наложи без да мисли ти какво мислиш, ти как се чувстваш, ти как го възприемаш, дали на теб ще ти е приятно да си с двама мъже. Трябва да има някаква толерантност - няма лошо да те подсеща през известен период от време и да пита дали не си си променила мнението, ама да ти се цупи и отношенията ви да са обтегнати заради това не е нормално. Ако пък не може да преглътне факта, че казваш не за 3-ка, може би не си пасвате. Той има нужда от някой по-разкрепостена, а ти от някой, който да слуша какво му говориш и да му пука за това нещо. Вярно, че сексът е важен, ама ако трябва да сравнявам 3-ка с мъж или жена и уважението и чувствата на партньора ми, бих избрала второто.
Ана

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ae2805503e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Какво значи "тъпо е да не съм се наживяла преди това :) )", защо не пробваш да се надрусаш, или да си правиш секс с животно, или... знам ли още какво?? !!??
Различното не е живот, така ли?
Горките ние, които не сме се наживяли!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 891e4105ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Разбира се, че няма нищо лошо. Викнете и още някой та да стане джоб, а лошата думичка ще я преживееш, след като я чуеш хиляди пъти.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f493a6d340
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   Номер 22 освен, че нищо неразбрах от цялата тази писаница друго няма какво да кажа.

До номер 16
Ти ако обичаш някого, не би ли направил ВСИЧКО, за да му доставиш удоволствие? Ако отговорът е "не", трябва да се замислиш, докъде се простира понятието "любов" за теб. -Аз не съм съгласна- мъжа на авторката следващия път може да иска не 3-ка, ами да поиска Gangbang ( за тези, които незнаят какво е това -секс между една жена и много мъже повече от 2-ма -5-6-10, че може и повече) и тя пак трябва да се съгласи защото го обича и иска да му достави удоволствие така ли, и това пак ще е любов ли? Може да поиска някакви садо -маза работи и тя пак да е съгласна в името на любовта ли?
Би ли бил така любозен да ми обясниш за теб понятието любов какво е?

Авторката
(особено като се има в предвид, че смятаме да се пробваме за дете скоро, тъпо е да не съм се наживяла преди това
Това наживяване, което споменаваш за мен не е нормално. Hормално е да искаш да си поживееш, но за мен не е нормално с бащата на децата ти. Хората правят такива неща преди изобщо да се говори за деца, а още по -малко за любов. Правят някакви неща с хора, с които са сигурни че няма да създават семейство. Явто ти си от жените, които нямат достатъчно бройки и опит с мъжете и се чудиш сега какво ще е. Aз бих казала, че съм си наживяла, но забележи чак тогава когато ми омръзна да правя някакви странни неща, чак тогава се впуснах в сериозна връзка, във връзка с любов и бъдеще. Имала съм достатъчно бройки и достатъчно преживявания, за да реша най -накрая да се спра на някой. А твоята работа е малко на обратно. Според мен нещата много ще се променят ако пробвате нещо подобно, но само времето може да покаже дали към добро или лошо. Аз пак ти казвам не бих пробвала, замисляла ли си се на какво ще научиш децата си? Както и да е не се опитвам да ти да ти повлияе това на решението ти, но аз ти казвам не бих.
Бих правила такова нещо, ако си нямам мъж, да съм напълно свободна и да нямам никакви чувства към никого, а да е просто секс, за удоволствие. В сериозна връзка не.

И все пак от къде идва несигурността ми? Ами от това, че ти го обичаш и знаеш, че после няма да е същото. Ако не го обичаше, нямаше и да се замисляш, нямаше да ти пука за после и вече да си правила 3-ка.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f30eaae32f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Номер 17, искаш да кажеш че през 1500 г. хората не са правили тройки??? Номер 21, не всички хора с различна от твоята сексуална фантазия имат предразсъдъци. А останалите, които се възмущав нате от "задръстеняците "... Вие въобще съзнавате ли какво говорите. Как п може да наречете задръстеняк човек, който не обича тройки? Например номер 233 как само от един коментар определи кой е задтъстеняк? За да кажеш че някой е задръстеняк, трябва да го познаваш добре..

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1abe93d01b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Очевидно, мисълта за сандвича ти е неприятна, затова бъди твърда и му откажи.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 94f29d1c7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Номер 28, моля те, погледни внимателно, какво съм написал:

ДТ: Ако се чувстваш комфортно, не лъжеш партньора си и не го нараняваш, няма причина да не си доставяте подобни удоволствия.

Сега погледни, какво е написала авторката:

Автор: затова как се лутам между "за" и "против". Проблема е, че не мога да се реша (а в същото време ми е интересно

Ако единият партноьор категорично не желае нещо, естествено то не му се натрапва. Или ако желането е непреодолимо се търси алтернатива и компромис, а ако е толкова важно, просто пътищата се разделят.

Ако авторката не желае гангбанг, няма да го прави, но мисълта за тройката не и е неприятна. Същото се отнася и за садо-мазото.

Не бих могъл да дефинирам понятието любов на по-малко от сто страници, но мога да ти кажа една много важна характеристика на любовта: отдаване. Доволна?

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f493a6d340
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Нoмер 33 ти къде видя, че мисълта за 3-ка на авторката не и е неприятна, аз изобщо не съм обедена, даже напротив, то си личи от обтегнатите отношения междо тях. Нека да го напрати, нека да стане нечия секс играчка и ще се чувства много горда от себе си. Ако се е чувствала конфортно с него отдавна да го е направила.
Надявам се авторката да каже какво е решила?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a6b20c133f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Ако авторката все още се колебае, нека не прибързва... Аз също съм правил тройка с жена ми, не с някоя друга, при това няколко пъти и ми сподели, че се чувства невероятно... жена със силна сексуалност и достатъчно отговорност! Хората са много различни и в разбиранията си, и в секса, няма универсално правило. Възхищавам се на откровеността на номер 17, не споделям, че секса те отдалечава от духовното, това е стара догма от други времена!
С удоволствие бих си поговорил с твоя приятел, защото според мен не поставя правилно въпроса, не трябва да има напрежение помежду ви...

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ec93c43b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Жена на 39
Редовно го практикуваме, страхотно е да си между двама мъже. Естествено е че трябва да ти хареса, ако го няма общуването не е интересно. Имай в предвид, че на повечето мъже особено когато им е за първи път не им става.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f07acac33d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   От Автора:

не мога да кажа на този етап какво съм решила, тъй като няма да е реално, имайки предвид, че един ден съм "за", а следващия съм "против". Истината е, че с партньора ми се чувствам много комфортно и че експериментираме без да се чувствам притисната или използвана. Но към момента, тук съм теглила границата точно, защото не правя нещата по принуда, а за мое удоволствие; не мога да съм послушна, да си мълча или да играя роля на секс кукла (като по проно филмите).
Някъде по-горе прочетох критика относно бъдещите ни планове за семейство и деца, и относно това как експерименти в леглото се правят когато човек не обича. Сериозно ли някой здрав психически човек смята, че децата биха имали какъвто и да е достъп до сексуалния живот на родителите си? ! Нима има нормлани родители, който спокойно обсъждат или излагат на показ пред поколението си това, което правят под завивките? ! Имаше един лаф навремето "Родителите са безполови същества" :), много добра формулировка за тези, които смятат, че двете неша (деца и секс) могат да са в едно изречение.
Поддръжник съм на любовта, при която нямате теми табу, ако всичко е законно и не пречи на никого. В крайна сметка това се предполага, че е най-близкия ти човек.. Единствено е редно човек да е наясно със себе си, а аз не съм по тази тема - това е което ме спира. Затова исках мнения, думи на опит. Благодарна съм на всеки, който сподели, дори и на тези, които критикуват темата като цяло. Интересно ми е обаче, защо не прочетох нито едно мнение на жена, която е опитала и не и е харесало (то е ясно, че на опиталите мъже им е харесало много :) ). Ще ми е много полезно ако някоя дама, която е била или е в подобно положение сподели опит и мнение.
Поздрави

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f07acac33d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   От Автора до номер 36:

а как избрахте 3тия, в смисъл да е безопасно всичко? Ти имаше ли съмнения първия път като го направи?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 14f813932c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Ами Аврорке - какво му се чудиш, не разбирам. Или си за, или не ти се прави. За другото съм съгласна.
Иначе може би ще ти е по-лесно първо да пробвате с друга жена. Прехвърли топката в градината на партньора си и направи това контрапредложение. Колкото до тройката с мъж - ти трябва да си решиш. Особено, ако си влюбена може да не ти се иска да допуснеш друг до тялото си. Жените клоним по-скоро към моногамност и не ни е приятно да го правим просто за самия секс с чужд мъж. Междинно решение би била тройка с жена, а и не познавам мъж, който да не иска това. Ние с мъжа ми сме го правили често сме доволни. Важното е ти да избираш жената и най-добре да я платиш. С професионална си знаеш, че утре няма а я има в живота ви. Мъже иначе сигурно достатачно можете да намерите в нета, но ако имаш и капка съмнение - не го прави. Това може да разруши връзката ви.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 25a00ace60
гласове:
1 2 3 4 5
  (142 гласа)

40.   Не знам какво да те посъветвам. Аз лично съм участвал в такова нещо, ама съм мъж и не мога да говоря от името на жената. Поканиха ме мои приятели или по-скоро не ме поканиха, ами след една вечеря, в крайна сметка просто започнаха да си се чукат пред мен. За алкохола разбира се няма да споменавам, предполагам, че се подразбира от самосебе си. Аз по едно време започнах да се чудя какво се предполага, че трябва да правя докато те се чукат, защото не е точно като да гледаш порно. В крайна сметка реших кротко да си седя, да си пуша цигарата и да си пийвам, докато си начешат крастата. Но по едно време жената се обърна и ме попита няма ли аз да се включа. Мъжът каза - айде, че остана едно свободно място и т. н. С ерекцията не съм имал проблем, както предположи един от участниците в дискусията. Само отпред не ми беше позволено, защото мъжът каза, че това си било само за него. Що се отнася до жената и това дали и колко и е харесало, не знам. Ама съдейки по оргазмите, които започна /наблягам на започна/ да получава в един момент или трябва да й връчат оскар за главна женска роля или просто в един момент не знаеше къде се намира. От нея вечер нататък нищо не се промени. Отношенията ни са такива, сякаш това изобщо не се е случвало. Нито сме говорили, нито сме повдигали темата след това. Те ме познават като човек, който знае да си държи езика зад зъбите. Може би са искали да пробват пред друг човек или тройка или кой знае. Та не знам. Ако се престрашиш да пробваш, ще разбереш. Ако не, нищо толкова лошо или страшно няма да се случи. Може пък по-нататък да решиш друго. Всяко нещо е добро, но когато му дойде времето. Забелязал съм, че при секса, както и при повечето неща в живота, започнеш ли да правиш планове и организации, вероятността от провал е огромна. Особено при секса, нещата за да се получат, трябва да са импулсивни.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 09f13baee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   36, ей мацо, давай координати и направо ме включвайте в списъка щом е такава работата!

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9458c6cd78
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   Ако нямате задръжки просто го направете и после питай да ли ви е готино. Аз съм жена на 27 и имам мъж който е също толкова раскрепостен. Мога да ти кажа че имаш късмет с партниора и не всеки мъж би те споделил с друг. Чуството и за двамата е неописуемо и не слушай селските бекове дето мислят че половинкиите им са верни и няма да се исчукат с друг самоче бес техното присъствие което е по срамно и гадно. По добре с открити карти и тела от колкото изневери и рога. За мен лично текъв секс е по добре от кръшкането което е по неморално спрямо партниора. Не бъди и егойстка и му го върни със друга жена за да сте 1. 1. Резултата няма значение но жеста е повече от доверие съчетано с невероятно удоволствие и за двамата. Пробвай и сама реши без да слушаш мъжки комплексирани мнения който само могат да те откажат от нещо което със сигорност ще ти хареса.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1724b3837d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   От 22 до 28
Моля за извинение за това, че не съм успял добре да обясня...
Ще опитам с друг език: Секс извън брака ( нормалния, а не хомо брак), т. е. с повече от един партньор (човек или др. ), (при мюсюлманите изключението е регламентирано), влиза в противоречие с изначално установените духовни норми на поведение, което значи, че в един момент, този, който прекрачва тази граница ще "изяде дървото". Това е така, защото на нас като хора ни е позволено да действаме в определен диапазон на поведение. Който прекрачва определените установени граници ще търпи резултатите от това, което е направил, т. е. следва страдание. Всяко едно действие или слово, дори мисъл оказва въздействие в този свят и това въздействие се проявява като обратна реакция, като добра или лоша съдба. Пълна илюзия е, че човешкия живот не се подчинява на определени закони.

В духовната литература знанието, което е дадено там е категорично. Например във ведическата литература подробно е обяснено зачеването (въплътяването) на живото същество и неговото развитие по седмици и месеци. По време на секс се поканва живо същество с такива качества, каквото е съзнанието на родителите в същия момент. (Абстрахирам се от "научните" глупости основани на предположения и умствени спекулации за произхода на живота и сътворението). Това живо същество може да дойде от някоя планетарна система (най-общо са 3 вида - низши, средни и висши). Когато се зачеват деца в нарушение на предписани правила - най-общо казано - моралните норми, тогава тук на Земята приемат раждане същества от низшите планетарни системи. Низши означава адски или демонични. По принцип идвайки на Земята всички ние приемаме "униформата" човешко тяло. Как става това също е обяснено. И затова се случва, напоследък все по-често, че гледаш срещу теб стои човек, а действа като изродче, и не можеш да асимилираш защо е така. А те като поотраснат и тук им се вижда като в рая, и затова "орат" по главите на другите за собствено сетивно наслаждение с всякакви средства. Пример - заглавията в ежедневната преса (или личните ви преживявания).

Та това е едно от последствията. Друго е: деградация на интелигентността и съзнанието (т. е. на добрите качества). Само, че тази деградация е хиляди пъти по-неусетна спрямо неусетното движение на часовата стрелка на часовника.

Трето, прекрачването на определените допустими граници в много от случаите води до тежки болести (включая хроничните, т. е. не лечимите). Пример - еднодневна екскурзия из болниците. "Учените" лекари и представа си нямат за истинската причина на заболяванията, а тя е прекрачването на тези допустими граници. Човек когато е здрав живее с усещането, че контролира нещата. Но дори и да не искаш болестите идват и тогава разбираш, че си напълно безпомощен и не можеш да контролираш нищо.

Духовните принципи днес са заместени от релативизма - философия, която се основава на личната представа за света и свободата на действие. Затова дереджето е такова трагично и продължава да се влошава.

Нашето съзнание (нашето Аз) е вечно и никога не умира, умира само тялото. Но Аза (личността в тялото) може да сменя полето на дейности (да приема друго тяло) с по-добро или по-лошо (също както когато сънуваме). Казва се, че до човешката форма на живот се достига много трудно, в която съзнанието може най-ясно да се проявява, затова е глупаво сам да си вкараш автогол. Описани са три категории личности 1) Приемаща знание от авторитет, което прилага в живота, 2) Прави грешка, страда и повече не я повтаря, 3) Прави грешка, страда и пак прави същата грешка, пак страда, и пак същата грешка.

Извода по казуса: Секс извън брака е грешка, която рано или късно ще се прояви като страдание в два плана - личностен и обществен. В обществен план - обществото се пълни с личности с лоши качества, ходещи по главите на другите. В личностен план като отношение на отрочето (например когато като възрастен родител те метнат в частен старчески дом, където да те довършат по-бързо, като преди това са обрали парите и имотите ти). И това ако си прескочил теслата с някоя смъртоносна болест или "по-хубавото", яки дългосрочни, нелечими, болки на легло. Затова - въздържания! Само с брачния партньор.

И всичко това е от незнание как функционира този свят и какво представлява човешкото същество. Идеята "да опитам от всичко, защото един път се живее" идва от невежеството.
На Земята се проявяват до известна степен елементите на Ада и на Рая, т. е. планетите с по-тежък и по-добър живот. На човек е даден избор за постъпките си и чрез тях ние си програмираме бъдещето. Например, ако обидите някого резултата от това ще е негативно отношение, което ще ви се стоварва винаги, когато се случи да контактувате, а даже резултата се проявява и дистанционно, от разстояние. По подобен начин действат всички грешки, които правим.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f493a6d340
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Интересно ми е обаче, защо не прочетох нито едно мнение на жена, която е опитала и не и е харесало-
Авторке не е баш така, нищо не е като на порнофилмите в подобна ситуациа третия човек има вероятност само да развали работата. Има вероятност на единия да не му стане или да свърши много бързо и пак да не му стане. да се комплексира, а и е малко вероятно и двамата мъже да умеят да го правят добре -възможно е единия от двамата да не го бива и всичко се разваля. А има и друга вероятност другия мъж повече да ти хареса от твоя мъж и пак нещата ще се развалят защото отношенията ти с мъжа ти няма да са същите. Аз когато съм пробвала, ама чесно да си празная с единия повече ми харесваше от колкото с другия и от колкото и с двамата. Иначе има си тръпка, но щом имаш съмнения недей. Мисля, че ще съжаляваш после.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 94f29d1c7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Номер 22/43, разбира се съзнаваш, че изводите ти са валидни, единствено за хора, които споделят религиозните ти възгледи? За всички останали 99% посетители на spodeli. net - християни, мюсулмани, агностици и т. н., написаното от теб почива единствено на голите ти твърдения.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f493a6d340
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   от номер 28 до 43
Секс извън брака е грешка, която рано или късно ще се прояви като страдание в два плана - личностен и обществен. Ти представяш ли си какво говориш, то според теб значи поне 70-80 % от хората трябва да страдаме, защото повечето хора правят сеск преди брак с повече от един човек. Какви последствия може да има това да правиш секс с някой като нямате брак и ненарявате никого с това. А да не говорим колко двойки имат деца и нямат официален брак, за тях какво и те ли причиняват страдание на себе си и на другите? Моляте замълчи!

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 14f813932c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Подкрепям номер 42 и все пак разбирам колебанията на Авторката. Разберете, че не всяка жена може просто така заради секса да допусне чужд мъж до тялото си. Аз съм щастлива, че мъжът ми не ми предлага такова нещо, защото трябваше да му откажа за пръв път нещо в леглото.
Съгласна съм иначе с номер 42 и ние често правим тройка, но с друга жена. Понякога ми е било хубаво, понякоге не толкова - зависи си и от ситуация, от другата жена, от настроението, но честно си признавам - не мога просто с друг мъж. Не го намирам за неморално, ако е както казва номер 42 с желанието на партньора, но не мога с друг мъж и точка. Имам нужда от чувства и доверие, за да си легна с мъж.
Споделям иначе опита на 44 - често ни се е случвало втората жена просто да ни пречи и да стои за интерьор и окраса. Не всеки има същия темперамент и желания в леглото. Случвало ми се е дори жената да хареса повече мен и мъжът ми да се почувства излишен. Случвало ми се е дори да ни тръгне приказка с другата жена и да ни се иска по-скоро да отидем на кафенце двечките. Случвало ни се е дори приказката преди секса да е толкова готина и после да се сетим по някое време за какво сме се събрали. Понякога фантазията е по-хубава от реалността. Това определено се отнася за тройките. Случвало се е и да е било хубаво, но това е по-скоро изключението. в 2/3 от случаите оставаш разочарован.

Колкото до личности като номер 43 - не мисля, че имат какво да споделят по темата
„Извода по казуса: Секс извън брака е грешка, която рано или късно ще се прояви като страдание в два плана - личностен и обществен. “
Ами то по твоята логика 2/3 от българите живеят в грешка и грях. Ти в кой свят живееш? Днес 9/10 от двойките живеят без брака, а повечето деца са родени в такива семейства. Ние живяхме например 10 г. на семейни начала, преди да стегнем сватба. Да ти имам и глупавите предрасъдаци.
42 го е казала много добре
„не слушай селските бекове дето мислят че половинкиите им са верни и няма да се исчукат с друг самоче бес техното присъствие което е по срамно и гадно. По добре с открити карти и тела от колкото изневери и рога. “
Аман от фалшиви моралисти, които по ъглите изневеряват за световно, но в обществото се правят на божи кравички.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f493a6d340
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   от номер 44 до 47 в 2/3 от случаите оставаш разочарован -за жалост така се получава. Само с едно не съм съгласна, твоя мъж чука друга жена, ама ти не можеш и защо? Много си несправедлива със себе си в случая. Щом той може и ти трябва да можеш. С още един мъж също не е много лошо, стига да имаш късмет и другия мъж да е с опит, да не е като по -горната ситуация, която съм описала. Поздравявам те, че имаш такова доверие на мъжа си, че да му позволяваш да го прави и с друга жена. Но той на теб също трябва да ти има доверие, а и в крайна сметка всичко е само секс и удоволствие. Както и да е от моя опит само мога да кажа, че сега не бих правила такива неща, а може би сега с този акъл, ако можеше щях много неща да върна назад. Не съм била чак толкова доволна от 3-ка с двама мъже, за да ми се иска и сега. А и сега обичам много човека с когото съм и не бих искала да застане нещо междо нас било то само за секс. Успех на другите с новите преживявания. Аз си поживях когато бях на 18-19 вече съм на 22 и мисля по съвсем друг начин и мисля, че съм готова да изживея живота си само с един мъж.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 14f813932c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   до 48/44
Нещо не си разбрала - аз имам спирчака. Просто не мога. Всеки си е различен. Аз не мога да допусна друг мъж до тялото си. Дори навън симпатични иначе мъже не ме привличат и ми се гади при самата мисъл да съм с друг. Това имах предвид - разбирам Авторката и аз самата съвсем сигурно щях или да откажа, или да се лутам в някакви дилеми и накрая да се насиля за нещо, което не искам. Колкото до тройка с жена - там нямам проблем, защото не засяга някак си моето тяло. Тази жена няма как да проникне в мен, да бъде с мен, а и чисто естетически погледнато женското тяло е красивото и изящното и поне, ако не друго може да е като окрашение за спалнята ни, а и често ми се е случвало да си прекарвам добре чисто по женски с тези жени. Изобщо не ревнувам от тях, напротив. Някак си след такава среща се убеждавам за пореден път, че съм номер 1 за съпруга си.
Аз също като теб искам да изживея живота си само с един мъж. Ревнувам го от други неща, не точно от секс при тройка. По-скоро бих го ревнувала, ако усетя, че има чувства към друга, а това няма как да се случи с жените, които каним честно казано все по-рядко в леглото си. Просто е разочароващо и за двамата в крайна сметка. Сякаш някой ти предлага перфектна на вид торта, а като отхапеш усещаш, че не ти е по вкуса, но трябва да изядеш цялото парче.
При тройката с жена поне като жена можеш да си пасивната и да се оттеглиш леко. При тройка с двама мъже всичко се върти около теб и не можеш да кажеш „ами, сори, ама размислих и не съм в настроение сега или... ау, какви косми има този или не харесвам аромата му“.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ec93c43b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   От 36 до авторката
Естествено, че имах съмнения първия път, но ми беше любопитно. Първия ми път беше в голяма група. А как избирам хората, при нас не са само мъже, а жени и двойки. Всеки път е различно. Е понякога съм имала и издънки. :))). За моралистите тук не знам с колко мъже и жени съм правила секс. Много са. Това не ме прави нито нещастна, нито духовно обременена. Напротив рядко щастлив човек съм. Сексът е велика сила. Всичко е секс. Ако хората правеха по-вече секс светът щеше да е по хубав.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f493a6d340
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   49. до 48/44, разбирам те напълно, много рядко можеш да намериш трети човек с които да си прекарате готино, жалко, че няма как да се свържем лично за да си лафим.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f493a6d340
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Номер 50 чак пък всичко да е секс малко преовеличаваш.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1724b3837d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

53.   От (22/43) до 46 Отговора съм го дал, а за пример можеш да прочетеш поста "Глупава постъпка". Живота е в състояние да ти поднесе не милиони, а милиарди тесли, които въображението ти не може да създаде. Включих се в темата за да споделя единствено, че има голяма опасност от някои наши постъпки. Що се отнася до секса, едва ли можеш да ме изненадаш с нещо, което не знам. Идеята всъщност е другата гледна точка - по-висшата, а тя е по-трудно достижимата. Прасето като прави секс изпитва същото удоволствие като нас. Идеята е, че има по-висша категория наслаждение, към която принадлежи нашата духовна същност. Духовната човешка природа е като нежно цвете и иска много усилия и грижи за да се отгледа. Грешните материални дейности унищожават това цвете.

До 45. Това, което съм казал не е религия, а наука (знание). В духовните книги е дадено знание в рамките на нашите възможности за разбиране и такова отвъд нашите възможности. Разумния човек проверява дали достъпното знание е истина и ако е така започва да развива духовното си зрение, за да достигне и до непостижимото от ума и сетивата си знание в момента. Когато някой иска да се освини винаги намира оправдание за това. Единствено, което споделям е, че при грешка следва страдание и ако човек се огледа наоколо ще го забележи.

Факт е, че поколението, което дойде за последните 25 години проявява отвратителни качества и никой лидер и учен не може да каже защо е така, защото не се интересуват от знанието за духа.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 94f29d1c7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

54.   Номер 53, отговорът ти, повдига два основни въпроса:

1. Как се нарича тази "наука" и в кои учебни заведения се изучава? (Понеже думата "наука" си има дефиниция)

2. За кои духовни книги говориш, защото аз имам познания за различни духовни текстове, на различни религии. Те си противоречат не само помежду си, а нерядко и сами със себе си. Въпросът ми е, трябва ли да следвам духовните напътствия на ацтеките или е по-добре да се доверя на Снора Еда? И в този контекст, как се проверява верността на истината, според тая твоя... хех "наука"?

Номер 53: Факт е, че поколението, което дойде за последните 25 години проявява отвратителни качества и никой лидер и учен не може да каже защо е така, защото не се интересуват от знанието за духа.

ДТ: Факт е, че поколението от последните 25 години върши същите баналности, които са вършили поколенията през последните 100 000 години. Единствената разлика е в мащаба, но то е лесно обяснимо с пропорцията на популацията.

Номер 53, говориш единствено общи приказки, ако искаш да те вземат насериозно, използвай факти, посочвай признати източници и т. н.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d02abbb071
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

56.   Действай. Ще те изкефи максимално. М36

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1724b3837d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

57.   От (22/43/53) до 54
Да ви кажа не си и направих труда до погледна нечия спекулация за дефиниция "наука". Наука означава "знание" - т. е. Аз знам, а не предполагам. Например, открито е наличие на гравитация и това е една констатация. Но от къде идва тази енергия, кой е източника - не се знае. Така че констатацията на гравитация не е наука. Или някаква философия изсмукана от умствената спекулация с твърдението и надеждата тя да стане общовалидна за цялото човечество. Но всички такива подобни биват опровергавани от времето. И т. н. Откритието на свойствата и законите на материята представлява констатация. Наука означава знание за източника и причината на нещата.

Духовните авторитетни книги съдържат в себе си наука, защото дават знание за източника и причината. За авторитетна духовна книга се приема тази, която съдържа общовалидни, вечни принципи за всички хора и дава знание за духа. По такъв начин такава книга кореспондира със съответния вид съзнание и интелигентност (способност за преценка). Например такива книги ти казват "не кради". И ти можеш да провериш дали това е добро наставление - отиваш, чупиш стъклото на една витрина, взимаш стоките изложени на нея и по резултата ще разбереш дали наставлението е истина или някой те баламосва. Ето това е наука, защото резултата винаги е един и същ за всички. Т. е. тези принципи са вечни. Ако някой иска да се доверява на ацтеките, команчите или на който си иска, това е въпрос на неговия ум, преценка и интелигентност. Ако там няма авторитетни принципи автоматично следва страдание - дадена ти е възможност да избираш сам. В този свят има два вида вибрации - благоприятни и неблагоприятни (за съзнанието). Авторитетните писани духовни наставления са благоприятна материализирана вибрация. Ако например някой е фен и слуша музика тип подземна (метал, хеви, транс и т. н. ) след приключване "забавленията на Земята" заминава на място с подобен вид вибрации.

Наука значи, например, да разбереш коя е причината за твоето материално тяло. Наука значи как да решиш проблема със страданията и смъртта. И няма от къде другаде да го научи човек, освен от авторитетен източник, който казва, че източник на това е твоето съзнание. А съзнанието ти се влияе от постъпките ти. Как става това - там също е казано. Както ако майка ти ти каже "Ето това е баща ти", това е наука, тя има знанието. Ти сам не си в състояние да разбереш кой е баща ти, ако не ти кажат.

Авторитетни духовни книги са Корана, Старият завет, Новият завет, Будизма, Багават Гита, Шримад Багаватам и др. В духовен план в тези книги няма противоречие. Има различие в материален план, определено от мястото, времето, и обстоятелствата. Доколкото някой вижда различие или противоречие, то се дължи на началния етап на разбиране на науката за духа.

 
  ...

1-50 от 71
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker