Питане за болки в тестикулите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121585)
 Любов и изневяра (29812)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18629)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Питане за болки в тестикулите
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2125 пъти
Здравейте, имам едно питане. От няколко месеца нямам полови контакти, тъй като съм в процедура на развод и докато не приключи всичко, нямам желание и да търся секс партньорка. От известно време имам леки болки в тестесите. въпроса ми е следния. Възможно ли е да е от това, че нямам полови контакти. И самозадоволяването не ми помага пак има някаква болка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8c3bdab653
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   О, кажи на колко си години и колко често се самозадоволяваш.
Иначе, прави го поне веднъж дневно. Ако не се оправиш до 1 седмица така отиди не лекар-уролог. Моят бивш приятел имаше такива болки и не предприе навреме мерки. Оказа се, че има разширени вени на тестикулите и в крайна сметка първо спря да му става, а след това стана и импотентен. Разделихме се заради други причини, но той е вече близо 10 години женен и няма деца. Прави си сметката, колко е важно да отидеш на лекар навреме.
Има си иначе добри медикаменти за тези работи и ако си отишъл на време ще могат да те излекуват.
Не се изолирай от обществото и жените иначе. Моят съпруг също беше в процес на развод, когато се запознахме и веднага ни потръгнаха нещата. Това беше много отдавна. Ето ни днес - имаме дългогодишен успешен брак. Като един брак е отишъл по дяволите това не значи, че никога повече не трябва да имаш връзка и брак. Напротив, това е шанс за ново начало. Ние дори имаме свои големи деца и така мъжът ми има общо 4 деца от два брака. Макар, че вече е на възраст имаме редовен секс и той такива проблеми като твоите няма и за разлика от повечето си приятели няма и проблеми с простатата и изглежда с 10 г. по-млад от тях, дори зъбите са му като на млад мъж. Прави си сметка, колко е важен редовният секс, спокойствието и домашният уют за един мъж.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e4191e9214
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Към номер 1:На 35г. Съм, еми горе долу по 3-4 пъти в седмицата. Нямам намерение да се занемарявам, просто докато отминат дънданиите. Сега нямам време и желание да търся спътница. Но определено ще отида на лекар, но мисля, че е заРади секса. И после мисля да си припомня младите и неангажиращи възки.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8c3bdab653
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами успех, Авторе. Мисля, че не е много сериозно, но мъжете според мен много се занемарявате и не се грижите за себе си. Аз съм здрава жена под 30 г. и всяка година ходя на гинеколог за check up. Мъжът ми е на 50 г., а 3 г. го преследвах, за да отиде на един зъболекар, не иска да ходи да си прегледа простатата и дебелото черво, а така може в най-ранен стадий да се открият раковете, от които страдат и умират мъжете най-често. Съжалявам, но за мен мъжете не се грижите за здравето си и затова умирате 10 г. по-рано.
Пожелавам ти бърз и безболезнен развод. Иначе не съм сигурна, че ще се наслаждаваш дълго на „млади и неангажиращи“ връзки. Много бързо ще те грабне любовта. Съвет - търси сред по-младите и неупотребени жени, защото за съжаление доста от жените на възраст стават цинични след множество разочарования с мъже и накрая по цял ден ще слушаш мрънкане (и по-добре да си беше останал с жена си) -))
Мъжът ми беше малко по-възрастен от теб, когато се запознахме. И той беше в развод и нямаше сериозни намерения към мен-вчерашната пикла, но връзката ни продължава вече по-дълго от бившият му брак. Никой не знае, къде ще го отвее вятърът. Никога не казвай никога, защото мъжът ми 1 г. след развода си пак беше женен, а казал преди това на всички, че НИКОГА нямало да се жени.-)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2f967425b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мъжете не ходят по лекари, а жените при най-малката хрема или разстройство тичат в спешното.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ec40e70355
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Върви на лекар да те прегледа, може на видеозон да те прати и да ти направи някои изследвания. Така без преглед каквото и да кажем няма да ти помогне. Понякога и от бъбреците е възможно да те болят тестисите.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4d6218b757
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Върви на лекар, те уролозите са за това.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker