Не знам какъв ми недъгът? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не знам какъв ми недъгът?
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2448 пъти
Просто не знам.

Не съм най-общителният тип, но далеч не съм антисоциален. Още от гимназия, докато моите съученици сменяха гаджета и се забиваха по дискотеки, аз предпочитах или да се подготвям за класно, или да общувам с приятели.
Никога не съм харесвал дискотеки, първо, защото имам неприятни спомени, второ - нито харесвам музиката, нито идеята за напиване.

По медицински причини карах късен пубертет и от сравнително скоро започнах да се бръсна (на 21 съм).

Не пия особено, не пуша, не съм с наднормено тегло, не съм нисък, не нося очила, не съм грозен ("хубав" и "красив" са думите, които поне повечето познати хора използват за мене).

Причината да не общувам с повечето хора е, защото няма за какво да говоря с тях - мразя чалга, не разбирам от мода, не слушам популярна музика, не ходя по клубове, а никой не иска да говори за литература или наука с мене.

Опитвах се да се "социализирам", но просто не става. Дали ще са стари съученици, по-стари познати/приятели или нови запознанства - никой не иска да общува с мен. Обаждам се, проявявам разбирателство, когато кажат, че трябва да се отложи, изслушвам им историите и пак бивам игнориран. Знам, че ако не се обадя или утре умра, на никой от тях няма да му пука. Затова поддържам тесен социален кръг.

Не съм изпитвал никога интимността на връзка. Искам да си намеря приятелка, но опитите ми са безуспешни. Първият път, когато мислех че става нещо се оказа просто, че на нея не и пука, знам че ми е изневерявала поне 2 пъти и най-просташки без никакви угризения ме отряза и отиде да го направи с някакъв друг.

Опитах се пак да потърся, но никой не проявява интерес. Момичета са ми казвали, че съм отблъскващ, плашещ и най-често скучен.

Не знам какво да правя. Дефектен ли съм? Трябва ли да започна да се напивам, да пуша, да взимам наркотици, да слушам чалга по чалготеки, за да не бъда "скучен", за да бъда приет в този жалък социум?

Какво трябва да извърша, за да бъда просто нормален? Нищо не разбирам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 72859fe2cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Разбирам ситуацията ти донякъде, има много млади мъже в подобно положение, не че това е голямо успокоение, но не си единствен. Според мен на първо място трябва да създадеш приятелства - това става по-трудно с годините, но човек като теб, който явно има интерес към изкуство, наука, може да бъде интересен събеседник. Може би трябва да търсиш контакти с хора малко по-големи от теб, там е по-голям шансът да водиш задълбочен разговор.
Само едно нещо не ми стана много ясно от историята ти - момичетата те наричат скучен, ок, това е по техните критерии, но защо ти казват, че си "плашещ"? Замислих се да не би да си твърде настоятелен в опитите си да контактуваш с тях, и това да ги стряска? Не се обиждай, просто ми мина през ума като го прочетох.
Желая ти успех и пиши ако има още нещо, което искаш да споделиш.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7c415eff5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какви ги дрънкаш.. най грубата грешка е да подражаваш на някой! Просто бъди себе си... и на мен ми се е случвало да седя и да не знам какво да кажа, което от своя страна е доста неловко, но пък смятам, че все ще ти дойде на ум да попиташ нещо, както се казва от всяка дума тръгва разговор! А и другото, което прочетох е, че никой не желае да си говори с теб за наука и литература..! Ами да това са доста скучни теми, смисъл не ме разбирай погрешно, но кой в днешно време, като се събере с компанията ще обсъжда подобно нещо.. тези неща по често се обсъждат в училище.. университет. Не, че има нещо лошо в това да се говори за наука, литература, изкуство и т. н, но просто... абе разбери ме..! Не мисля, че трябва да се притесняваш от нещо, ти се едно нормално момче.. просто се опитай да общуваш малко повече, намери си приятели, говорете си общи неща.. пък любовта сама ще те намери! Успех! :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 500bb96fe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не бъди "нормален", скучно е. В живота трябва да има разнообразие и такива "ненормалници" като теб и мен. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c3d42e0b19
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Има нещо сбъркано в днешната младеж, и аз съм така пич, и не знам какво да правя, просто съм се примирил, може би е някъква карма, на всеки не е дадено.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b0b1ccfbc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм абсолютно същия като тебе, но това е просто защото не понасям повечето хора, които познавам :D На тоя свят не съществуват само чалготеки - отиди на някаква друга. И аз обичам да си говоря за науки и литература и т. н, но и с мен никой не иска да си говори на тази тема. Аз обаче за да поправя всичко това просто си потърсих занимания. ( ако искаш да намериш хора, с които да излизаш и т. н просто трябва да се запознаваш с нови докато не намериш точните ) Запиши се на някакви танци или уроци по нещо, абе всякакви неща от този вид. Не само ще научиш нещо и ще се занимаваш с нещо, което ти е интересно, но и ще се запознаеш с хора със същите интереси като теб, а и може да се сближиш с някой на всичкото отгоре :) айде успех!

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 5a54ddb5b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Тази тема вече я имаше публикувана :/

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 5225433395
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не съм най-общителният тип, но далеч не съм антисоциален. Още от гимназия, докато моите съученици сменяха гаджета и се забиваха по дискотеки, аз предпочитах или да се подготвям за класно, или да общувам с приятели.
Никога не съм харесвал дискотеки, първо, защото имам неприятни спомени, второ - нито харесвам музиката, нито идеята за напиване

Причината да не общувам с повечето хора е, защото няма за какво да говоря с тях - мразя чалга, не разбирам от мода, не слушам популярна музика, не ходя по клубове

Пич, все едно аз съм го писал това. Познато чувство, просто се надявай да ти се отвори късмета по един или друг начин. Все ще се наредят нещата! ХАКУНА МАТАТА и нямай грижи.
Pr0cK

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2c33d8e393
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ох мило момче, не се променяй. Остани си какъвто си си, прекрасен. След години жените ще се избиват за теб, защото ще си начетен и интелигентен. Бъди мил и добър с тях. Бъди кавалер и се радвай на младостта си. Сега просто наблегни на ученето и на изграждането на кариера.
Успех

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4bc6f9c78d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз имам проблем със социализацията. Аз също съм на 21. Студентка съм тук в София, макар да съм от другаде, и ми е много трудна да си намеря приятели( тази част от текста ти напълно точно описва ситуацията в моя живот). От позицията на момиче ще ти кажа, че си едно напълно нормално момче. Аз си търся момче точно като теб. Нямам никого до себе си, защото и на мен не ми върви в любовта. Предлагам ти да си разменим координатите и да се срещнем – мисля, че ще си допаднем. Между другото аз се интересувам от изобразително изкуство.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker