Не мога да свършвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121389)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не мога да свършвам
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 3152 пъти
Здравейте!
Четох доста теми и опитвах какви ли не неща, но не мога и не мога да свършвам. Аз съм момиче на 20, водя полов живот от 2 години, от скоро съм с втори партньор. С него в секса ни върви много (с първия всичко ставаше някак мъчно и на сила), изпитвам страст, за която си мечтаех откакто се познавам! За първи път се отпускам и радвам на момента. Стигам до положения в секса, в които имам чувството че съм на косъм от края. Мисля че съм научила кое и как ми най харесва- най-силни усещания съм изпитвала на задна и обикновената поза. А когато съм отгоре, и в някои случаи на задна, удоволствието ми е толкова голямо, че неусетно започвам да се дърпам или просто чувствам, че толкова ми харесва, че няма да издържа. А когато се замисля, се питам- какво означава няма да издържа? Нали ми е хубаво? Защо, по дяволите не става? Понякога пък чувството е смесено- страхотно удоволствие смесено с някакъв странен вид болка от големината... И това ми харесва много, но не става. Независимо дали е "От вратата за краката" или след дълга любовна игра, резултатът е един и същ. Сама мога да свършвам клиторно, но искам да изпитам вагиналния огразъм. Искам да ви попитам вярно ли е, че на някои жени са им нужни години полов живот, за да започнат да изпитват огразъм? Повечето жени само клиторен ли изпитват и кога е "време" за вагиналния? Има ли нещо специфично за него, което трябва да знам? Понякога си мисля- може би има нещо нередно в мен? Какви са причините една жена да не може да свършва?

Много ще съм ви благодарна да ми отговорите на поставените въпроси, както и да обменим взаимно информация и мнения. Само ви моля- не ми давайте съвети за смяна на партньора, каквито четох някъде, или за френска- не се отпускам хубаво при френска и също не се получава. Знам че има много момичета с моя проблем, надявам се да намерим решение...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 40a95c69d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Състоянието ти е нормално за възрастта и опита ти, не се филмирай, за да не загубиш хубавия си секс с партньора. Женската сексуалност се учи, не е вродена. Съвет - щом достигаш до клиторен оргазъм научи партньора си да ти го доставя след секс. 70% от жените изобщо не достигат вагинален оргазъм и дори в доста научни издания се оспорва, че има такъв, а въпроснта G-точка е отречена от поне половината гинеколози.
Хубаво ли ти е - ДА.
Достигаш ли до оргазъм - ДА
Имаш ли партньор, с когото ти е хубаво ДА
Ти проблем просто нямаш, освен Олимпиядата, на която сама си се насилила и сама си си най-големият съдя. Понякога повечето е в по-малкото. Научи се първо да изпитваш готини клиторални оргазми и се наслади на партньра си, другото си идва с времето, или не си идва с времето - въпрос на физиология.
Няма такова нещо като по-важен и по-неважен оргазъм. Аз лично след 25-тата си годишнина почнах чат-пат да изпитвам вагинални оргазми, но не мога да кажа, че са по-удоволетворяващи и хубави от клиторните. Мисля, че при всяка жена е различно! Не се насилвай, и най-важното - НЕ СИМУЛИРАЙ ОРГАЗМИ, а се довери на партньора си и му покажи, къде и какво ти е приятно. Лично предпочитам клиторалният оргазъм след хубав секс с партньора - винаги човек получава удоволетворение, няма напрежение, защото винаги се получава и не зависи от хормоналния баланс, стрес и ежедневие.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9a64404c39
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Оф, изписани са 100 теми. Не може да не си намерила отговор. Аз например свършвам след като аз или моя партньор стимули клитора ми докато го правим. Всеки път си получавам оргазъм и нямам никакви проблеми. Не всички получават вагинален оргазъм, а и е спорно дали изобщо съществува. Тъй, че е важно да намериш най-хубавия ЗА ТЕБ. Докосвай си клитора с пръст докато е на задна и ще видиш колко е готино ;)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2c7d6b49f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   То някой път ее за секунди, точно за момента, в който се дърпаш и си мислиш : 'Не издържам. '
Тогава се влудяваш, готино ти е. Някой път свършваш и не се усещаш..
Ако не, знаеш ли, като се отпуснеш, докато го правите, хвани ръката му и я сложи на клитора си.
Другото, което се сещам да те посъветвам е: Опитвайте нови пози и открий тази, която те възбужда най-много.
Пробвайте на нови места (на масата, на пералнята и т. н. )

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 7e50a171d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И аз мога да кажа същото. През първите 6 месеца от водене на полов живот не можех да изпитам оргазъм, нито кой знае какво удоволствие от самият секс. След това започнах да стимулирам клитора си по време на секс и нещата започнаха да се получават. Та така и до сега. Аз съм на 29 и изпитвам оргазъм всеки път когато съм отпустната и в настроение за секс. Дори по време на анален секс, стимулирането на клитора води до неизбежен бурен оргазъм! Необходимо ти е просто повече време и натрупан опит!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 1eb7915336
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Споко, да си единствена, с мед да те намажем, но истината е, че в такова положение са поне 70% от жените.
От собствен опит и от километрите изчетено по въпроса смея да твърдя, че в огромната част от случаите женското тяло се "научава" на оргазъм след 25-та година. Преди това най-сигурният начин е "Мога и сама". Сега съм на 33, свършвам си без проблем всеки път, когато съм отгоре и без допълнителна симулация.

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: bb0fcf5736
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   нека те гали с пръсти по клитора докато го правите в мисионерска поза ; )) така ще свършиш, гарантирам ти. а за вагиналния може с пръсти пак... да те накара и да пръскаш чак : )

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker