Тънък пенис и малки тестиси - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121200)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Тънък пенис и малки тестиси
преди: 11 години, 24 дни, прочетена 15043 пъти
Здравейте имам един въпрос които ме мачи значи мое и да има такива теми но точно каквото ме интересува конкретно го няма. Значи пениса ми е 16. 5 сантиметра но идва другото нтрано нещо поне за мене защо ми е толкова тънак, 12 см обиколка малко ми се струва, и тестисите неса ми големи много се притеснявам дали е от мастурбирането моля ви отговорете ми сериозно не ми се смейте на 18 години съм. Благодаря предварително на всички.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 23 дни
hash: 7d66284dc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Здрасти - първо МАСТУРБИРАНЕТО НЯМА ОТНОШЕНИЕ към големината, вида на половите органи - това се отнася за момичета и момчета. Мастурбирането е ПОЛЕЗНО, подобрява кръвообращението, добро е за психиката на човека (освобождава се сексуална енергия) и е нещо нормално, ЖЕЛАНО, човешко и ПОЛЕЗНО.

Как ще изглеждат половите ви органи си е генетично определено (ако не сте болни де) - при теб, Авторе, твоите полови органи наподобяват тези на баща ти. Щом на баща ти са свършили работа (доказателството си ти), защо на теб да не свършат???
Тестисите на всеки мъж са различни. Важното е да имаш ДВА тестиса - единият да не е останал в тялото - внимателно се опипай и се виж в огледалото - имаш ли два тестиса ИЗВЪН тялото?
Ако имаш - Ок си
Когато мастурбираш отделяш ли сперма?
Какъв е гласът ти - мутирал ли е, имаш ли брада, чувстваш ли тялото си мускулесто?
Ако е така - тестисите са си ОК, какво толкова им намираш косури?
За жената не е толкова важна големината на тестикулите ти, важното е да ? вършат работа - да имаш ерекция, да имаш мъжки полови белези.
Ако нямаш брада, ако тялото, лицето, гласът ти са по-скоро детски - отиди на лекар-уролог, ендокринолог - бие се тестостерон и се оправяш.
Ако нямаш такива проблеми, ти си си ОК

 
  ...
преди: 11 години, 23 дни
hash: 10b7a138b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Значи ще ти кая точните отговори на въпросите ти, от автора. Значи злсаса ми немога да кая че е детски и немога да кая че ми е дебел нещо средно, брада нямам само леко по брадичката и горната устна, за тялото ми несъм някой мусколест но съм уформен и то според мене доста добре имам и височината 182. 5 см. Когато мастурбирам да има сперма но немога да кая че хвърлям малко или много според ситуацията е. А дали има нещо общо размерите на тестисите и дебелината на пениса ми с варикоцеле. Защото миналата година ми правиха и само знам че ме беше много срам. Може ли като го имам от 15 годишна възраст да ми е увредило нещо, защото аз го усетих когато започна да ме боли левия тестис, ако си запознат/а с това. Благодаря за отговора предварително.

 
  ...
преди: 11 години, 23 дни
hash: 96d359b8f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Ееее, да бе. Ами аз какво да кажа моя пенис като е 13-14 санта и не е много дебел.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 23 дни
hash: 7d66284dc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторе, при тези обстояелства те съветвам да посетиш уролога си. Не смятам, че има от какво да се притесняваш, но отиди да те види за 5 мин.
Членът ти си е нормален, но за тестисите не мога да кажа, ако си имал Варикоцеле. И все пак - един тестис си стига по принцип, за да си нормален мъж - отиди, нека видят хората... дори единият тестис да е бил засегнат, другият си е нормален.
Изобщо - големината на тестисите не е толкова важна, но да - говори за нивото на тестостерона. Едва ли обаче си имал малко от този хормон, щом си станал толкова висок... може и генетично тестисите да са ти такива, а и да си въобразяваш.
Лекарят ще внесе тук яснота и надявам се - успокоение.
За члена си специално не бива да се притесняваш. Ако имаш и ерекция, не виждам защо да имаш и проблем с тестисите.

 
  ...
преди: 11 години, 23 дни
hash: 10b7a138b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Номер 4 що се отнася до големината не си въобразявам така си е смисъл не са някакви микроскопични де както си ги представяш, но не са примерно като на възрастен човек или някой 20-22 годишен, а що се отнася до това дали работят да и двата си работят смисъл не е увреден левият и слава бого че щях да откача. Но пак дали с годините ще ми пораснат и дали ще ми надебелее още пениса защото като се погледна в огледалото на фона на тялото ми се струва малък и да имам си добра ерекция не спада примерно ей така, но пак не мога си обесня дано да пораснат като на възрастен.

 
  ...


...
преди: 11 години, 22 дни
hash: 7d66284dc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хм., не знам какъв ти е проблемът тогава... ами извинявай, но точно за тестисите не знам да има определена големина - просто при недоразвити тестиси е проблем... твоите си работят - имаш ерекция, имаш сперма, къде ти е проблемът?
Не виждам защо пък пенисът да ти бил малък, тънък или там какви ли не глупости си внушаваш. Мисля, че проблемът ти е психологически. Ти бил ли си с жена и ако не си бил - потърси начин да бъдеш, за да ти се разсеят притесненията. Аз като женат и казвам, че нямаш проблем, но докато не го повярваш сам - ще имаш. Може би ходенето на лекар, който да те увери, че си ОК си е добро решение - друго е да си намериш приятелка и да се докажеш като мъж, за да не си въобразяваш идиотщини. Успех

 
  ... горе^
преди: 11 години, 22 дни
hash: 10b7a138b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Благодаря щом така мислиш като жена, дано да си права номер 7, щом казваш че сичко си е ок и нито ми е малък или там тънак значи би било редно да се успокоя малко. Ще имам предвид съвета ти.

 
  ...
преди: 11 години, 20 дни
hash: b7f4e7614d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Медицинското му наименование е "тънкохуй гноемъд".

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker